Web Analytics Made Easy - Statcounter

نما‌هایی از فعالیت‌های بندری در بندر امام خمینی (ره) مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان، ارتقای کیفیت خدمات رسانی، جلوگیری از توقف عملیات کشتی‌ها و خروج سریع کالا‌ها را مهمترین اقدام صورت گرفته در مجتمع بندری امام خمینی (ره) در سال ۹۹ عنوان کرد. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، عادل دریس با بیان اهم اقدامات بندری و دریایی خوزستان در سال ۹۹، اظهار داشت: ارائه خدمات و ارتقای کیفیت خدمات رسانی به مشتریان در حوزه کالای کانتینری مدنظر قرار گرفت و پیگیری مدل سرمایه گذاری و بررسی امکان سرمایه گذاری بلندمدت اپراتور در قالب قرارداد بهره برداری–سرمایه گذاری در پایانه کانتینری، از جمله اقدامات مهم صورت گرفته بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اقدامات لازم به منظور جلوگیری از توقف عملیات کشتی‌ها و خروج کالا از مجتمع بندری امام خمینی (ره)، عنوان کرد: مدیریت مکانیزه حمل و نقل ریلی و مدیریت الکترونیکی حمل و نقل درون بندری از دیگر اقدامات شاخصی بود که در طول سال ۹۹ مدنظر قرار گرفت.

ارایه خدمات دریایی ایمن و عاری از سانحه

مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان به اهمیت مقوله منابع انسانی شاغل در بخش عملیاتی تخلیه و بارگیری، اشاره کرد و گفت: انجام عملیات راهنمایی، پهلودهی و جداسازی ۵۰۸ فروند شناور حامل کالای خطرناک در شرایط ایمن و بدون سانحه دریایی از دیگر اقدامات صورت گرفته است.

وی افزود: خدمات دریایی ایمن و عاری از سانحه گویای تلاش بی وقفه و کیفیت مطلوب خدمات رسانی دریایی در بندر امام (ره) است و عملیات امدادرسانی به شهر در آبگرفتگی آذرماه سال ۹۹ را می‌توان مصداق بارز حرکت در مسیر مسئولیت‌های اجتماعی سازمان بنادر و دریانوردی تلقی کرد.

عملیات جایگزینی تعداد ۲۵ فروند بویه فلزی

مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان به عملیات جایگزینی تعداد ۲۵ فروند بویه فلزی با بویه‌های پلی اتیلن ساخت صنایع داخلی، شناسایی علل آسیب الکتریکی چراغ‌های دریایی و نصب مدار تثبیت جریان، اشاره و خاطرنشان کرد: بازرسی از تمامی شناور‌های صیادی فعال و نظارت مستمر روزانه جهت جلوگیری از بروز سوانح شناور‌های سنتی از دیگر اقدامات مهم در بنادر خوزستان در سال گذشته بود.

دریس با اشاره به اقدامات برجسته در حوزه مهندسی و عمران بنادر خوزستان، بیان کرد: مجموع اعتبارکل پروژه‌های سرمایه‌ای عمرانی بخش دولتی در سال ۹۹ به میزان ۱۶ هزار میلیارد ریال بود و مجموع مبلغ سرمایه گذاری پروژه‌های عمرانی با مشارکت بخش خصوصی به ۲۷،۶ میلیارد ریال رسید.

شروع عملیات اجرایی پروژه‌های لایروبی کانال دسترسی خورموسی

وی به شروع عملیات اجرایی پروژه‌های لایروبی کانال دسترسی خورموسی، تعمیرات اساسی و افزایش ظرفیت اسکله‌های ۱۱ و ۱۲ بندر امام خمینی (ره) ث، تعمیرات اساسی بیکن‌های خورموسی و گاز رسانی به مجتمع بندری امام خمینی (ره)، اجرای سیستم اعلام و اطفای حریق و سیستم تهویه پست‌های برق و مراکز مخابرات به این مجتمع بندری با اعتباری بالغ بر ۶ هزار و ۶۲۲ میلیارد ریال به عنوان دیگر پروژه‌های مهم مدنظر در سال گذشته اشاره کرد.   بیشتر بخوانید: ثابت ماندن تعرفه THC کانتینر و تعرفه مترتب بر کشتی و شناور برای هشتمین سال متوالی/ استمرار تخفیف تعرفه‌ای شناور‌ها در سال ۱۴۰۰

 

انتهای پیام/

برچسب ها: راه وشهر سازی بندر کشتی ها دریانوردی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: راه وشهر سازی بندر کشتی ها دریانوردی بنادر و دریانوردی سرمایه گذاری مجتمع بندری امام خمینی کشتی ها سال ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۲۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انواع شربت های میوه ای و غیر میوه ای و فرآورده های یخی خوراکی غیرمجازند

 مصطفی صالحی زاده معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: طبق اعلام وزارت بهداشت در دسته بندی نوشیدنی ها و فرآورده های آنها، انواع نوشابه گازدار با/یا بدون قند، نوشابه انرژی زا، نوشیدنی مالت (ماء الشعیر) طعم دار و نوشیدنی عصاره گندم طعم دار، انواع شربت میوه ای و غیرمیوه ای و فرآورده های یخی خوراکی غیرمجاز محسوب می شوند

وی ادامه داد: همچنین انواع سوسیس و کالباس، ژامبون، انواع ساندویچ و پیتزای دارای سوسیس و کالباس و ژامبون، انواع سمبوسه و فلافل آماده شده، پنیر پیتزای پروسس و تاپینگ پیتزا در دسته بندی فرآورده های گوشتی و غذاهای آماده مصرف در فهرست کالاها و خدمات آسیب رسان به سلامت هستند.

وی افزود: سایر اقلام خوراکی مانند روغن مصرفی خانوار (روغن نیمه جامد)، انواع سس سالاد و مایونز، انواع فرآورده حجیم شده بر پایه ذرت و فرآورده های کاکائویی از دیگر کالاهای آسیب رسان به سلامت محسوب می شوند

  صالحی زاده  داد: مطابق بند ج ماده 7 قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور، تبلیغ کالاها و خدمات مندرج در این فهرست از سوی همه رسانه‌ها ممنوع است.

فهرست کالاها و خدمات آسیب رسان به سلامت در سال 1403 در فایل زیر قابل مشاهده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • عملیات اروپا در دریای سرخ نتوانست عملیات دریایی یمن را مهار کند
  • بیانیه ارتش یمن درباره حمله موفق به چهار کشتی
  • بیانیه مهم ارتش یمن درباره حمله امروز به یک کشتی تا دقایق دیگر
  • بیانیه ارتش یمن درباره حمله موفق به چهار کشتی آمریکایی وصهیونیستی
  • انواع شربت های میوه ای و غیر میوه ای و فرآورده های یخی خوراکی غیرمجازند
  • حمله به یک کشتی در بندر «المخا» یمن
  • حادثه دریایی جدید در غرب یمن
  • آژانس عملیات تجارت دریایی انگلیس از وقوع حادثه در شرق یمن خبر داد
  • بهبود شاخص ایمنی عملیات بندری بنادر کشور/ افزایش ضریب ایمنی بندرانزلی
  • آغاز ساخت پایانه مکانیزه مواد معدنی در مجتمع بندری امام خمینی