Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از آستارا، داریوش امانی ظهر امروز در نشست کمیته هماهنگی مرز این شهرستان در محل سالن جلسات پایانه مرزی اظهار کرد: کامیون‌های ترانزیتی پس از ورود به پایانه و گمرک شهرستان آستارا و انجام کارهای اداری در کمترین زمان ممکن به پس‌کرانه هدایت می‌شوند.

رئیس سازمان راه‌داری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور با بیان اینکه در بیست‌وپنجم شورای سامان‌دهی مرز مصوب شد تمام کارهای اداری کامیون‌های ترانزیتی باید به پس‌کرانه منتقل شوند و مرز تنها محل تردد کامیون‌ها باشد، گفت: متأسفانه این مصوبه تاکنون در مرزهای جمهوری اسلامی ایران به مرحله اجرا درنیامده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به استقرار پایانه مرزی در باغ سیروس شهرستان آستارا تصریح کرد: طبق بازدیدهای میدانی صورت‌گرفته طرح جامع استقرار پایانه مرزی در باغ سیروس در دست تدوین بوده و پس از اتمام تعطیلات عید ۱۴۰۰ جهت بررسی این موضوع به شهرستان آستارا سفری خواهیم داشت.  

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه به پیمان‌کار سپردیم نسبت به سامان‌دهی سالن مسافری پایانه مرزی شهرستان آستارا اقدام کند، افزود: مرزهای کشور پیشانی نظام هستند و خدمات ارائه‌شده به مسافران ایرانی و خارجی متردد از مرز باید در شأن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشد.

امانی تعداد پایانه‌های مرزی کشور را ۲۴ مرز دانست و بیان کرد: قبل از پایان سال ۹۹ دومین مرز رسمی جمهوری اسلامی ایران با پاکستان تحت عنوان «ریمدان» افتتاح شد و سومین مرز رسمی با این کشور نیز تحت‌عنوان «پیشین» بعد از تعطیلات عید ۱۴۰۰ مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

جهت احداث تیر پارک با مشکل زمین مواجه هستیم

نماینده مردم شهرستان آستارا در مجلس شورای اسلامی نیز در نشست کمیته هماهنگی مرز این شهرستان در محل سالن جلسات پایانه مرزی اظهار کرد: ترددهایی که به واسطه گمرک و پایانه مرزی در سطح شهرستان آستارا رخ می‌دهد برای پویایی اقتصاد کشور و اقتصاد شهرستان از اهمیت بالایی برخوردار است.

غلام‌رضا مرحبا پایانه مرزی شهرستان آستارا را یکی از فعال‌ترین پایانه‌های مرزی کشور دانست و گفت: پایانه مرزی این شهرستان از نبود زیرساخت‌های عمرانی رنج می‌برد و همین سالن مسافری که امروز از نزدیک از آن بازدید داشتید در شأن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نیست.  

وی مرز زمینی شهرستان آستارا را پیشانی کشور دانست و بیان کرد: اتباع کشورهای همسایه جهت ورود به خاک جمهوری اسلامی ایران از پایانه مرزی شهرستان آستارا استفاده می‌کنند که قبل از شیوع ویروس کرونا، روزانه هزاران تردد از همین پایانه به ثبت می‌رسید.  

نماینده مردم شهرستان آستارا در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جهت احداث تیر پارک با مشکل زمین مواجه هستیم و بخش خصوصی درهمین‌خصوص وارد مذاکره شده است، افزود: جهت احداث تیر پارک به ۳۰ الی ۵۰ هکتار زمین نیاز داریم.  

۸۰ درصد از صادرات گیلان از مرزهای آستارا انجام می‌شود

فرماندار شهرستان آستارا نیز در نشست کمیته هماهنگی مرز این شهرستان در محل سالن جلسات پایانه مرزی ترافیک کامیون های ترانزیتی را از مشکلات اساسی مردم دانست و اظهار کرد: مرز آستارا مانند دیگر مرزها نیست که خارج از شهر واقع شده باشد و همین داخل شهر بودن مرز، مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده است.

عباس صابر شهرستان آستارا را تنها مرز زمینی استان گیلان دانست و تصریح کرد: ۸۰ درصد از صادرات استان به واسطه مرزهای این شهرستان انجام می‌شود، اما تأسیساتی که در پایانه مرزی و گمرک شاهد هستیم جواب‌گوی این مقدار صادرات به روسیه، جمهوری آذربایجان و دیگر کشورهای اورآسیا نیست.

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: مرز جمهوری اسلامی ایران جمهوری اسلامی ایران شهرستان آستارا پایانه مرزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۲۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید محدودیت‌ها برای گردشگران پاکستانی در سفر به ایران

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد؛ پس از حمله ماه گذشته به یک اتوبوس مسافربری در مسیر کویته مرکز ایالت بلوچستان پاکستان به نقطه صفر مرزی با جمهوری اسلامی ایران در شهر «تفتان»، گزارش ها حاکی است محدودیت و قوانین سختی برای سفر زائران و گردشگران پاکستانی به ایران اعمال شده است.
براساس این گزارش درحال حاضر هیچ زائر یا گردشگر پاکستانی نمی تواند با شرکت‌های اتوبوس‌رانی خصوصی از مسیر «کویته» عازم ایران شود و دولت محلی با شرکت‌هایی که اقدام به حمل زائران و گردشگران کنند؛ برخورد قانونی می کند.
به گفته منابع خبری دولت محلی ایالت بلوچستان بار دیگر اعزام زائران و گردشگران پاکستانی به ایران تحت حفاظت شدید نیروهای ارتش این کشور را آغاز کرده است، اما به دلیل عدم ارائه برنامه دقیق در این زمینه مسافرانی که قصد سفر به ایران دارند وادار به اقامت یک الی دو هفته در شهر کویته می‌شوند.
زائران و گردشگران پاکستانی باید پس از رسیدن به شهر کویته مرکز ایالت بلوچستان برای دریافت بلیط اتوبوس هایی که تحت تدابیر شدید ارتش عازم مرز ایران می‌شوند؛ ثبت نام انجام دهند.
بنا بر اعلام رسانه های محلی بلوچستان پاکستان اعمال این محدودیت‌ها در چند روز گذشته تحصن و اعتراض شرکت‌های اتوبوس‌رانی خصوصی این ایالت را نیز درپی داشته است.
گفتنی است بسیاری از رهبران مذهبی پاکستان باتوجه به نزدیکی ایام محرم و اربعین حسینی که در آن ده‌ها هزار نفر از زائران پاکستانی عازم ایران و عتبات عالیات می‌شوند رسیدگی فوری مقامات دولت محلی و رفع محدودیت‌های سفر به ایران را خواستار شده‌اند.
ماه گذشته بر اثر حمله گروهی از افراد ناشناس به یک اتوبوس مسافربری در منطقه «نوشکی» در ایالت بلوچستان این کشور ۹ شهروند پاکستانی که عازم ایران بودند کشته شدند.
پس از این حمله تدابیر امنیتی ویژه در مسیر های منتهی به مناطق مرزی ایران و پاکستان اتخاذ شده است.
این درحالی است که سفر زائران و گردشگران پاکستانی به ایران از مسیر گذرگاه مرزی «ریمدان» در جنوب پاکستان هیچگونه محدودیتی ندارد؛ اما در یک ماه گذشته وقوع سیل در شهر «گوادر» و مناطق اطراف این گذرگاه مرزی به اختلال موقتی درعبور و مرور در گذرگاه مرزی «ریمدان» منجر شده است.

دیگر خبرها

  • تشدید محدودیت‌ها برای گردشگران پاکستانی در سفر به ایران
  • افزایش ۲۵۳ درصدی تناژ ترانزیت ورودی به پایانه مرزی پرویزخان
  • خط ۲ مترو تهران به پایانه جدید شرق وصل می شود
  • همکاری با ایران بهترین راه حل بحران انرژی پاکستان است
  • افزایش ۹۰ درصدی تردد مسافر از پایانه مرزی بیله سوار
  • ورود مسافران خارجی از مرز بیله‌سوار ۱۰۳ درصد افزایش یافت
  • جهش ۲۵۳ درصدی تناژ ترانزیت ورودی به پایانه مرزی پرویزخان
  • جهش ۲۵۳ درصدی تناژ ترانزیت ورودی به پایانه مرزی پرویزخان کرمانشاه
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد