Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهشی دانشگاه بوعلی سینا همدان گفت: با توجه به اینکه ۱۰ تا ۱۵ درصد بودجه دانشگاه‌ها به بحث پژوهشی اختصاص دارد؛ اما این مقدار کفاف هزینه‌های پزوهشی دانشگاه بوعلی سینا را نمی‌دهد.

غلامحسین مجذوبی، معاون پژوهشی دانشگاه بوعلی سینا همدان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: سیاست‌های دانشگاه بوعلی سینا در حال حرکت به سمت کارآفرینی است؛ منتهی ما در اول راه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مجذوبی خاطرنشان کرد: آیین نامه‌ها در حال حرکت به سوی تشویق اساتید به کارآفرینی است؛ البته ماه‌ها طول می‌کشد تا این آیین‌نامه تهیه و به تصویب برسد. همچنین ما در حال تهیه سند دانشگاه کارآفرین هستیم؛ چرا که هنوز سندی در این خصوص تدوین نشده است.

معاون پژوهشی دانشگاه بوعلی سینا افزود: باید ببینیم که چه مسئولیت و اهدافی داریم و چه مسیری را برای رسیدن به اولویت‌های مشخص شده باید طی کنیم؛ بنابراین بحث کارآفرینی یک بحث زمان‌بر و طولانی است. وظیفه دانشگاه تربیت دانشجو برای بهره برداری صحیح از رشته‌های تحصیلی است تا که او به سمت کارآفرینی حرکت کند.

وی تاکید کرد: باید خود اساتید هم کارآفرین باشند که این اتفاق هنوز در داخل کشور نیفتاده است.

مجذوبی ادامه داد: ما هرساله به رصد وضعیت شغلی فارغ التحصیلان می‌پردازیم تا ببینیم چند درصد از آنان مشغول به کار شدند. طبق آمار ما حدود ۹۰ درصد از دانشجویان دکتری و ۶۰ درصد کارشناسی ارشد شاغل هستند. این آمار در خصوص دانشجویان کارشناسی چیزی حدود ۳۰ درصد است.

معاون پژوهشی دانشگاه بوعلی سینا گفت:: با توجه به اینکه ۱۰ تا ۱۵ درصد بودجه دانشگاه‌ها به بحث پژوهشی اختصاص دارد، ولی این مقدار کفاف هزینه‌های ما را نمی‌دهد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بوعلی سینا بودجه پژوهشی دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۳۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۴ هزار میلیارد برای اقتصاد دانش بنیان به به ۲۵ استان

رئیس پارک علم و فناوری اردبیل گفت: از محل اعتبارات وزارت کشور سال گذشته ۴ هزار میلیارد تومان اعتبار برای رونق اقتصاد دانش بنیان به ۲۵ استان کشور به ویژه اردبیل اختصاص یافت. - اخبار استانها -

یوسف عباسپور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در اردبیل، با اشاره به اینکه استان اردبیل با ارتقای 22 پله ای در توسعه اقتصاد دانش بنیان در سال گذشته در صدر استان‌های کشور قرار گرفت، اظهار داشت: اعتبار ویژه وزارت کشور برای رونق اقتصاد دانش بنیان در اختیار استان‌ها قرار گرفت که در زمینه اردبیل توانست با برنامه‌ریزی درست و مدون گام های اساسی را در راستای توسعه اقتصاد دانش محور بردارد.

وی گفت: ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان استان اردبیل که ریاست آن بر عهده استاندار اردبیل و دبیرخانه آن بر عهده پارک علم و فناوری اردبیل است توانست رتبه نخست توسعه اقتصاد دانش بنیان کشور در سال گذشته را کسب کند.

رییس پارک علم و فناوری استان اردبیل خاطرنشان کرد: مطابق دستورات مقام معظم رهبری در تهیه و تدوین نقشه راه دانش بنیان کردن اقتصاد ملی و برنامه عملیاتی کردن آن وزارت کشور، آئین نامه تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین وزارت کشور را به استانداران صادر و ساز و کار اجرای آن را نیز ابلاغ کرد.

عباسپور بیان کرد: این اقدام سبب شد تا حرکتی فراگیر و نظام‌مند در زمینه اقتصاد دانش بنیان در کشور ایجاد شده و فعالیت های گسترده و مفیدی را در استان‌ها مختلف شاهد باشیم.

وی ادامه داد: در ادامه این مسیر شاخص های جدید و به روز رسانی شده به منظور ارزیابی استان ها تهیه و استان ها در سال 1402 نیز ارزیابی شدند.

رییس پارک علم و فناوری استان اردبیل گفت: گزارش ارزیابی عملکرد استان ها در راستای توسعه اقتصاد دانش بنیان مروری بر دستاوردها و پیشرفت های حاصل شده در ترویج و توسعه اقتصاد دانش بنیان در هر یک از استان ها را ارائه می دهد.

عباسپور تصریح کرد: این گزارش ابتکارات و پروژه‌های اجرا شده توسط ستاد اقتصاد دانش بنیان استان را برای حمایت از دوره گذار فعلی به اقتصاد دانش بنیان در آن استان را برجسته می کند و تأثیر این تلاش ها را بر بخش های مختلف از جمله فناوری، آموزش و صنعت نشان می دهد.

وی اضافه کرد: همچنین در این گزارش ها شاخص های کلیدی عملکرد برای ارزیابی اثربخشی فعالیت های بازیگران اقتصاد دانش بنیان ارائه شده است.

رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل اظهار کرد: در این ارزیابی ها در نهایت استان اردبیل بهترین عملکرد ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان را در بین استان های کشور کسب کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دولت ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد
  • خبر خوش برای فوتبال ایران؛ بودجه 1200 میلیاردی برای بازسازی ورزشگاه آزادی
  • نسخه درمانی بوعلی سینا برای درمان گرفتگی رگ های قلب + فیلم
  • اختصاص ۴ هزار میلیارد برای اقتصاد دانش بنیان به به ۲۵ استان
  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند