Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، بسیاری از کاربران تلفن‌های هوشمند در معرض برخی ویروس‌ها قرار دارند که باعث فعالیت‌های عجیب و ناخودآگاه در تلفن‌های همراه‌شان می‌شود و دلیلی برای آن پیدا نمی‌کنند. اینجا است که مشخص می‌شود عوامل خارجی به تلفن همراه نفوذ و ایجاد اختلال کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق گفته کارشناسان حوزه فناوری، برای بروز مشکلات در تلفن هوشمند و به عبارتی ویروسی شدن این وسیله نشانه‌هایی وجود دارد که کاربران می‌توانند از طریق آن به نفوذ ویروس خطرناک در گوشی خود پی ببرند.

بیشتر بخوانید

دلیل داغ‌ شدن گوشی هوشمند چیست؟ + راهکارهای مقابله با آن

در ادامه مواردی را می‌خوانید که آلودگی تلفن هوشمند را به یک ویروس خطرناک تأیید می‌کند:

مصرف اینترنت بیش از حد معمول

هر کاربر ابزاری دارد که می‌تواند میزان پهنای باند اینترنت ماهانه را ردیابی کند و از این طریق قادر است مقدار واقعی نت مصرف شده را بداند. اگر حس کردید که با وجود مصرف عادی، میزان اینترنت مصرفی شما بسیار بیشتر از مقدار معمول است، این هشداری برای نفوذ ویروس در دستگاه شما است.

راه اندازی ناگهانی و مکرر تلفن

عملیات راه اندازی مجدد خودکار بخشی از روش‌های رایج رایانه و تلفن همراه است. به طور مثال هنگام انجام به روزرسانی‌ها و نصب برنامه‌های جدید، اگر تلفن شما ناگهان شروع به کار مجدد و مکرر کرد، بدانید بدون هیچ دلیل مشخصی نشانه‌ای از هک شدن در آن است.

اشکال در خاموش کردن تلفن

اگر خاموش کردن تلفن برای شما دشوارتر از گذشته شده، مطمئن شوید که تلفن دارای بدافزاری است که از خاموش شدن آن جلوگیری می‌کند و دیگران را قادر می‌سازد تلفن شما را ببینند.

وجود برنامه‌های ناشناخته

هنگامی که تلفن‌ها به ویروس‌های خطرناک آلوده می‌شوند، یکی از علائم عجیب و غریب، بروز برنامه‌های ناشناخته‌ای در تلفن است که کاربر به هیچ وجه آن‌ها را بارگیری نکرده است.

اشکال در اتصال به Wi-Fi

بسیاری از کاربران بعضی زمان‌ها متوجه می‌شوند که تلفن‌های آن‌ها به Wi-Fi متصل نیست، اگرچه مشکلی در وارد کردن نام شبکه و رمز عبور و روشن کردن آن وجود ندارد، اما تلفن به اینترنت وصل نمی‌شود.

گرم شدن بیش از حد تلفن

اگر مشاهده کردید که دستگاه بسیار گرم شده، این یک نشانه واضح و قوی برای هک شدن تلفن همراه شما است. این ممکن است به دلیل وجود یک برنامه مخرب باشد که در پس زمینه اجرا شده و باعث ایجاد فشار بر پردازنده می‌شود.

شارژ باتری به سرعت تمام می‌شود

ممکن است تلفن نو و جدید باشد یا مدت طولانی از آن استفاده نشده باشد، ولی در هنگام انجام بازی‌ها و سایر مواردی که باتری را تخلیه می‌کنند، باتری در مدت زمان بسیار سریع و کمتر از ۳ ساعت تمام شود که این مورد نیز دلیلی برای ویروسی بودن تلفن همراه است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تلفن هوشمند گوشی هوشمند تلفن همراه خراب شدن تلفن همراه تلفن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۳۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از گمرک، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۹۴ هزار و ۴۹۵ دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری وارد کشور شده است. ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه وارد شده به کشور در مدت یاد شده ۱۲۲ میلیون و ۸۵۹ هزار دلار بود.

این گزارش در خصوص واردات گوشی تلفن همراه به تفکیک تجاری و مسافری می‌افزاید: در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد گردید.

بر اساس این گزارش، آمار واردات گوشی تلفن همراه در این مدت شامل ردیف تعرفه ۸۵۱۷۱۳۹۰ به شرح گوشی‌های تلفن همراه هوشمند و کد شماره ۸۵۱۷۱۴۲۰ به شرح گوشی تلفن همراه با صفحه کلید غیر لمسی می‌باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • پلیس علت اکثرتصادف‌های رانندگان ایرانی را فاش کرد
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد
  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی