Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-27@09:12:31 GMT

نجات اقتصاد هر کشور در گرو نجات تولید است

تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۳۹۳۸۸۶

نجات اقتصاد هر کشور در گرو نجات تولید است

محمد رشیدی گفت: نجات اقتصاد هر کشور در گرو نجات تولید است و اگر تولید به شکوفایی و اوج برسد اقتصاد از این حاشیه هایی که امروز در آن وجود دارد گذر خواهد کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد رشیدی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره تولید طی چند سال اخیر اظهار داشت: مباحث اقتصادی محوریت شعار سال های گذشته  بوده و به طور خاص در چند سال اخیر موضوع تولید مطرح شده زیرا در مباحث اقتصادی، تولید محوریت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در واقع نجات اقتصاد هر کشور در گرو نجات تولید است و اگر تولید به شکوفایی و اوج برسد اقتصاد از این حاشیه هایی که امروز در آن وجود  دارد گذر خواهد کرد.

رشیدی با بیان اینکه بستر اقتصاد با تولید شکل می‌گیرد، گفت: متاسفانه در کشور ما به دلیل وجود برخی مافیاها و رانتهای موجود همچنین شرایط تحریم، فشارهای خارجی، کارشکنی‌ها و سست عنصری هایی که در قبال مسائل تولید بوده شاهد آسیب دیدن تولید هستیم.

وی عنوان کرد: مقام معظم رهبری در بیانات اخیرشان اشاره کردند درموضوع جهش تولید آن اتفاقاتی که باید رخ می‌داد در بخش هایی رخ نداده هرچند کارهایی هم انجام شده اما کارهای بسیاری بر روی زمین مانده است.

رشیدی تصریح کرد: در راستای منویات، علائق و تاکیدات خاص مقام معظم رهبری۳۲ هزار میلیارد تومان بودجه از محل تبصره ۱۸ که از تبصره ۱۴ و یارانه‌ها بوده و در سال های قبل وجود نداشته در زمینه تولید و اشتغال تصویب شد با وجود اینکه در سال‌های گذشته رویکرد خوبی به آن وجود نداشت.

وی عنوان کرد: در نظر گرفتن ۳۲ هزار میلیارد تومان برای اشتغال یکی از دستاوردهای خوب مجلس در بحث بودجه بوده که باید بسیار به آن پرداخته شده و به اطلاع مردم رسانده شود.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی گفت: در بخش عمران، صنعت، کشاورزی بودجه‌های خوبی تخصیص داده شد و در بحث گردشگری، نفت و میعانات نیز بودجه هایی دیده شده است درمجموع تصویب ۳۲ هزار میلیارد تومان بودجه می‌تواند اثرات جدی در اشتغال استان‌ها به دنبال داشته باشد.

رشیدی با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب بر تولید خاطرنشان کرد: تولید محوریت ایجاد اشتغال، رونق، خودکفایی و تقویت اقتصاد مقاومتی است.

وی عنوان کرد: در صورتی که بیکاری به عنوان معضل اول کشور برطرف شود باتوجه به اینکه آسیب های اجتماعی از جمله پیامدهای بیکاری است ازدواج رونق می‌یابد و فضای اجتماعی کشور به سمت آسایش و امنیت پیش خواهد رفت که البته همه به بحث تولید باز می گردد.

رشیدی گفت: باید کمک کنیم  نمایندگان مجلس به صورت جدی در راستای تحقق شعار تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها که رهبر انقلاب به آن اشاره فرمودند حرکت کنند.

رشیدی تصریح کرد: مقام معظم رهبری  فرمودند مشوقها معافیت‌های مالیاتی، ایجاد بسترهای تولید و از بین بردن بوروکراسی هایی است که تولید کنندگان را به ستوه آورده در واقع تولیدکنندگان برای دریافت موافقتنامه های اصولی،  دریافت زمین و تخصیص منابع مورد نیاز مدت زمان طولانی در تلاش هستند و در نوسانات شدید ارز دچار مشکل می‌شوند که باید این موانع حل شوند و مشوق ها و معافیت‌های مالیاتی قرار داده شود.

وی با بیان اینکه قرار است در بودجه ۵ واحد درصد معافیت مالیاتی برای تولید‌کنندگان و اصناف لحاظ شود، افزود: موضوع تولید باید با جدیت در دستور کار مجلس، دولت و قوه قضاییه قرار گیرد البته در قوه قضاییه کارهای خوبی در حال انجام است.

رشیدی تصریح کرد: آقای رئیسی به طور جدی درصدد بازگرداندن واحدهای تولیدی است که به دلایلی از مدار خارج شده اند به گونه ای که درگیری بسیاری از تولیدکنندگان با جرائم تاخیر در پرداخت تسهیلات بانکی سبب تعطیلی آنها شده که قوه قضاییه در تلاش است با احکامی آن واحدها را برگرداند و جرایم را حذف کند و بانکها را مکلف به دریافت سود تسهیلات آن هم نه سود مضاعف کند که همه در راستای برداشته شدن موانع است.

وی افزود: باید کاری کنیم که سرمایه ها به جای مسیرهای کاذب و بازارهایی که سودآور نیست، وارد تولید شوند.

رشیدی خاطرنشان کرد: دولت در بحث بورس دچار ایرادات جدی شد در واقع مردم سال گذشته با هدف رونق تولید سرمایه خود را وارد بورس کردند اما فضاسازی ها و دلالی‌هایی انجام شد که رونقی برای تولید اتفاق نیفتاد و سرمایه مردم لطمه دید و سبب ناراحتی جدی مردم شد.

وی عنوان کرد: باید مشوق‌ها را چنان قرار دهند و موانع را چنان برطرف کنند که سرمایه ها وارد تولید شود اگر این اتفاق افتاد اشتغال و صادرات ایجاد شده و واردات کاهش خواهد یافت و به سمت اقتصاد مقاومتی که مد نظر مقام معظم رهبری و جز سیاستهای کلان است حرکت خواهیم کرد.

رشیدی خاطرنشان کرد: امیدواریم این مسیر را با تمام توان پیش ببریم، مجلس هم برای حمایت از تولید اعلام آمادگی کرده و مصداق این آمادگی تصویب بودجه است در واقع مجلس همه تلاش خود را خواهد کرد که به سمت تولید و ایجاد رونق حرکت کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مقام معظم رهبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۳۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: توسعه حوزه ICT در کردستان به نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی تحمیل شده و شتاب‌دهی اقتصاد استان کمک خواهد کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، میثم عابدی ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی با فعالان حوزه ICT که در پارک علم و فناوری کردستان برگزار شد، اظهار داشت: استان کردستان به‌واسطه داشتن نیرو‌های جوان و متخصص در حوزه مهارت‌های مرتبط با ICT و اقتصاد دیجیتال، می‌تواند سهم قابل توجهی از اقتصاد دیجیتال کشور داشته باشد.

وی افزود: توسعه حوزه ICT در کردستان به نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی تحمیل شده و شتاب‌دهی اقتصاد استان کمک خواهد کرد.

 معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات حوزه ICT را مردمی خواند و تصریح کرد: برای ایجاد تغییرات در استان می‌بایست مشکلات موجود احصا و با برنامه‌ریزی‌های مناسب موانع و مشکلات برطرف شود.

وی تصریح کرد: طی جلسات با فعالان راهکارهایی برای توسعه و گسترش فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان استان در حوزه مهارت‌های مرتبط با ICT و اقتصاد دیجیتال مطرح و پیگیری خواهد شد. 

عابدی همسایگی کردستان با کشور عراق و اقلیم را مزیت مناسبی دانست و عنوان کرد: با توجه به عقب‌ماندگی و تقاضای بازار عراق در حوزه اقتصاد دیجیتال و ICT، فرصت مناسبی برای حضور و توسعه خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان استان کردستان در این فضا وجود دارد.

وی به حوزه آموزش‌ دیجیتال اشاره و اضافه کرد: وزارت ارتباطات با همکاری آموزش و پرورش در حال اجرای برنامه ملی "ایران دیجیتال" است که سال گذشته به صورت آزمایشی در 10 استان اجرا شد و امسال در کل کشور انجام می‌شود.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اذعان کرد: کردستان نیز با توجه به ظرفیت دانش‌آموزشی مناسب استان، 10هزار نفر از دانش‌آموزان دوره متوسطه با همکاری بخش خصوصی و آموزش و پرورش اجرا خواهد شد.

وی؛ هدف از سفر به استان کردستان را احصا‌ء‌ مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالان حوزه صنعت، چاره‌اندیشی برای رفع آن‌ها و پیگیری مسائل وزارت‌خانه در استان کردستان عنوان کرد.

گفتنی است که در این جلسه واحد‌های دانش‌بنیان به طرح مسائل و موانع پیش‌روی شرکت‌ها پرداختند و خواستار حمایت‌های ویژه از سوی وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدیران استانی شدند.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • کارگران بازوان توانمند اقتصاد کشور هستند
  • عمل به شعار سال و مردمی شدن اقتصاد نجات‌بخش تولید است
  • جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد
  • تمرکز بر افزایش جذابیت تولید با کاهش مالیات در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم
  • دولت نباید اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره بزند
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان
  • راحت می‌گویند از افزایش نرخ ارز سود نمی‌بریم و نقشی در آن نداریم!
  • وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/ سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان
  • وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان