Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - استاندار کردستان در حالی از واقعیت‌ها، جولان دلالان و سوءمدیریت در بازار استان پرده برداشته که مردم ماه‌هاست برای تأمین نیازمندی‌های‌شان دچار مشکل هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  سنندج ، گوشت مرغ جزو نیاز‌های اساسی  و پرمصرف مردم به شمار می‌رود و تنظیم بازار آن در تمام روزهای سال ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است اما فراز و نشیب نرخ‌های غیرواقعی این محصول به دلایلی همچون گرانی و کمبود نهاده و از همه مهمتر سوءمدیریت در طول یک سال اخیر تنشی در سبد خرید خانوارها به همراه داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مردم استان کردستان در حالی در این‌روزهای کرونایی "نبود مرغ و یا گاهی حضور در صف‌های طولانی برای گرفتن دو عدد مرغ یارانه‌ای" را تجربه کرده، که کردستان یکی از قطب‌های تولید مرغ بوده و همواره در طول سال مرغ مازاد تولیدی را روانه بازار سایر استان‌های کشور نیز می‌کند.

آشفته بازار مرغ و پرکشیدن اقلام مورد نیاز از سفره‌های مردم استان کردستان در حالی‌ست که پیش‌تر استاندار و مسئولان متولی بر بازار مدعی شده بودند که هیچ کمبودی در تأمین کالاها و نیازمندی‌های مردم کردستان نداریم اما با انعکاس گزارشات مختلف از واقعیت‌های سطح بازار توسط رسانه‌های مطالبه‌گر و مردمی، بألاخره آقای استاندار پس از گذشت ماه‌ها از واقعیت‌ها، گرفتاری مردم، جولان دلالان و سوءمدیریت در بازار استان پرده برداشت!

مشاهدات میدانی خبرنگاران تسنیم از بازار کردستان/"مرغ و روغن جامد" در بازار کردستان نیستاز ادعای استاندار تا واقعیت و نبود روغن جامد در بازار کردستان؛ مقصر کیست؟داستان صف‌های تکراری این‌بار برای روغن در کردستان / آیا دولتمردان از وضعیت بازار خبر ندارند؟! + تصاویر

یکی دیگر از جلسات به‌نام کارگروه تنظیم بازار استان کردستان در حالی امروز همانند یک سال اخیر در پشت درهای بسته و بدون حضور رسانه‌های منتقد برگزار شده که مشخص نیست مگر در این جلسه چه خبر است که از آقای استاندار و معاون اقتصادیش گرفته تا رئیس سازمان صمت و جهاد کشاورزی کردستان از انعکاس واقعیت‌های این جلسه واهمه دارند؟!

بهمن مرادنیا، استاندار کردستان در جلسه امروز کارگروه تنظیم بازار استان اظهار کرده که معتقدم دستوری عمل کردن حاصلی جز التهاب در بازار در پی ندارد، بلکه سیاست‌ها باید به گونه‌ای تنظیم شود که منافع تولیدکننده و مصرف‌کننده را در بگیرد.

وی با بیان اینکه در راستای رفع مشکلات، نیاز استان به مرغ را با قیمت مصوب عرضه و بخشی هم با قیمت آزاد عرضه می‌شود که منافع آن هم به تولیدکننده و هم مصرف‌کننده می‌رسد گفت: اواخر اسفندماه سال گذشته از طریق برنامه تلویزیونی شبکه استانی به مردم اطمینان خاطر دادم که در تامین کالاهای اساسی مشکلی در استان نداریم و مردم باید به‌صورت واقعی این امر را لمس کنند.

استاندار کردستان با اذعان به اینکه "مردم در چند روز اخیر برای تأمین مرغ با مشکلاتی مواجه شدند"، خاطر نشان کرد: روز شنبه هفته جاری از چند مغازه موجود در سطح شهر بازدید داشتم و اکثر شهروندان هم از نبود مرغ گلایه‌مند بودند. 

وی بر ضرورت توجه به مصرف‌کننده و تولیدکننده تاکید کرد و افزود: بی‌شک اگر مسئولان درست و براساس شرایط موجود تصمیم بگیرند این مسائل و مشکلات پیش نمی‌آید. 

مرادنیا با بیان اینکه سود کاهش قیمت مرغ در مقاطعی به جیب مصرف‌کننده و تولیدکننده نرفته بلکه دلالان در این رابطه بیشترین بهره را بردند، اظهار کرد: براساس تصمیم اخذ شده در چند روز اخیر در راستای رفع مشکلات، بخشی از مرغ با قیمت مصوب و بخشی هم با قیمت آزاد عرضه می‌شود که منافع آن هم به تولیدکننده و هم مصرف‌کننده می‌رسد.

استاندار کردستان با اشاره به اینکه نباید تولیدکننده را با چالش ضرر و زیان مواجه کرد، گفت: منصفانه سود تولید را باید مدنظر قرار داد تا تولیدکننده هم با ضرر و خطر ورشکستگی مواجه نشود و مصرف‌کننده هم راضی باشد.

به گزارش تسنیم؛ افزایش سرسام‌آور قیمت اجناس، نبود روغن جامد و عرضه مرغ در بازار سطح استان کردستان به ویژه شهر سنندج در حالی کم شده که مردم ماه‌هاست برای تأمین نیازمندی‌های خود دچار مشکل هستند و مطالبات آنان بارها و بارها از سوی برخی رسانه‌های مردمی منعکس شده اما آقای استاندار دیر جنبید!

انتهای پیام/481/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استاندار کردستان کردستان در حالی بازار کردستان استان کردستان تنظیم بازار بازار استان مصرف کننده واقعیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۴۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستمزد نجومی سعید آقاخانی ؛ شایعه یا واقعیت

به گزارش پارس نیوز ، اخیراً بحث درباره ساختِ گران سریال در شبکه نمایش‌خانگی به سمتِ تلویزیون هم آمده است. یکی از تهیه‌کنندگان این‌طور گفته که هر قسمت 2 میلیارد تومان آب می‌خورد.

او کف برآورد یک سریال رده الف تلویزیون را بین 2 و 2.5 میلیارد تومان می‌داند؛ با وجود اینکه ممکن است برخی از سریال‌ها حتی با برآورد اولیه یک یا 1.5 میلیارد تومانی به ازای هر قسمت آغاز شوند، اما سالانه بسیاری از مجموعه‌ها در میانه تصویربرداری به الحاقیه بودجه می‌رسند و در ادامه به ارقام 2 تا 2.5 میلیارد تومانی به ازای هر قسمت می‌رسند.

حتی یکی از تهیه‌کنندگان سیما پرده از نرخ پایه تولید سریال الف در سال 1402 دقیقه‌ای 30 میلیون تومان برداشت. این گمانه‌زنی‌ها به سمتِ‌سریال‌های زیرخاکی و نون‌خ آمد. حتی برخی این‌طور اعلام کردند که سعید آقاخانی با دستمزد نجومی دوباره به تلویزیون آمده و حواشی‌ای خاص را به جان خریده است.

مهدی فرجی در واکنش به این گمانه‌زنی‌ها، بودجه عجیب و غریب و دستمزد نجومی سعید آقاخانی به خبرنگار تسنیم گفت: واقعاً بودجه این سریال به مانند بودجه‌های دیگر سریال‌های معمولی تلویزیون است. حتی یک ریال از میراث فرهنگی دریافت نکردیم. با بودجه صداوسیما که بسیار بودجه معمولی بود مثل دیگر سریال‌هایش این کار را ساختیم.

وی افزود: می‌گویند سعید آقاخانی دستمزد نجومی گرفته؟ این نکته را از همان «نون‌خ» اول هم می‌گفتند او در تیم نویسندگان، کارگردانی و بازیگری است برای هرکدام یک دستمزد می‌گیرد. اما آن موقع گفتم و الان هم می‌گویم دستمزد سعید آقاخانی مثل دستمزدهایی است که صداوسیما به همه پرداخت می‌کند. او برای «نون‌خ» که از نویسندگی تا مونتاژ حدوداً یک سریال درگیر کار بود رقمی که دریافت کرد حتی به مراتب از سریال «راز بقا» نمایش‌خانگی به مراتب کمتر بود. شاید برخی بپرسند چرا؟ چون آقاخانی به شاد کردن مردم علاقه‌مند است و این باور را دارد صداوسیما همچنان رسانه فراگیری است و مردم آن را می‌بینند.

فرجی همچنین در پاسخ به این سؤال که آیا سعید آقاخانی نسبت به اظهارنظر مجازی که داشته، «نون‌خ‌5» پایان مجموعه‌های «نون‌خ» است تجدیدنظری خواهد داشت، گفت:‌ نمی‌دانم واقعاً؛ یک مقدار باید جلو برویم و ببینیم ظرفیت‌های داستانی برای «نون‌خ6» پیدا می‌شود.

فرجی همچنین در خصوص احیای نهضت ساخت سریال‌های دنباله‌دار تلویزیون توسط سیمافیلم، خاطرنشان کرد: مهمترین موضوع در سریال‌هایی که چند فصله‌اند و به صورت سری ساخته می‌شوند، قصه است. حتماً باید به قصه به طور خاص و ویژه توجه کنیم، زیرا توجه به قصه و فیلمنامه، این ظرفیت را ایجاد می‌کند که مردم آن سریال را دوباره ببینند و دنبالش کنند. به هر حال این نوع سریال‌ها برای مردم یک نوع وابستگی ایجاد کرده که قصه و فیلمنامه خوب می‌تواند این خاطرات خوش و نوستالژی زیبا را برایشان تکرار کند.

او در پاسخ به این سؤال که نظرسنجی‌های تلویزیون را باور دارد که 70 درصدِ مردم تلویزیون می‌بینند، افزود: من گاهی احساس می‌کنم بینندگان ما بیشتر از این آمارها و ارقام‌اند. صداوسیما شاید در این خصوص خیلی سختگیرانه اظهارنظر می‌کند. در ارتباطاتی که با مردم داریم می‌بینیم مخاطبان ما را به واسطه «نون‌خ» می‌شناسند و چقدر این سریال را دنبال کرده‌اند؛ به این باور می‌رسیم شاید بیش از این درصدها مردم مخاطب تلویزیون و سریال‌هایش هستند.

فرجی که گفته می‌شود قرار است یک سریال در نمایش‌خانگی را پیگیری کند به «کندو» احمدرضا درویش اشاره کرد که خیلی جدّی امسال این سریال را دنبال می‌کند که به جایی برسد.

دیگر خبرها

  • خراسان جنوبی آماده برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی است
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • عبور موفق از پیک تابستان امسال نیازمند همراهی مردم کردستان
  • ریزش ۷۹ درصدی تورم تولید/کاهش تورم مصرف‌کننده ادامه دارد؟
  • تنظیم بازار و جهش تولید با مشارکت تشکل ها
  • دستمزد نجومی سعید آقاخانی ؛ شایعه یا واقعیت
  • روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان
  • رشد تولید محصولات کشاورزی در لرستان
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شد
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟