Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، حسن روحانی عصر چهارشنبه در ارتباط تصویری با مراکز خدمات و تولید انرژی وزارتخانه‌های نیرو و نفت در استان های تهران، مازندران، خوزستان، هرمزگان و بوشهر با قدردانی از وزارت نفت بخاطر خودکفایی کشور در تولید بنزین و گازوییل، گفت: ۸ سال پیش نیازمند واردات بنزین و گازوییل بودیم اما امروز صادرکننده هر دو هستیم و روی پای خود ایستاده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نکته بعدی این است که ما علاوه بر این که قدرت کافی در تولید داریم، قدرت انتقال هم داریم چرا که هردو نیاز است؛ یعنی هم تولید و هم انتقال و هم ذخیره سازی نیاز است و هم عناصری که در طول شبانه روز پای کار باشند.

رییس جمهوری گفت: مردم بخوبی می دانند که سفر، رفت و آمد، زندگی و تمام وسایل حمل و نقلی که بار را از بنادر به مرکز کشور انتقال می دهند به سوخت وابسته است.

روحانی در ادامه پس استماع گزارشی از نیروگاه نکاه، با تبریک سال جدید به همه کسانی که در شبکه برق کشور تلاش می کنند،‌گفت: نیروگاه نکاه یکی از بزرگترین نیروگاه های تولید برق کشور است. این که گفته شد ۵۰۰ مگاوات در آینده به مجموعه ظرفیت این نیروگاه اضافه می شود اقدام بسیار مهمی است. این نیروگاه شبکه برق را پایدار نگه می دارد.

رییس جمهوری ابراز امیدواری کرد که همه مهندسان و فعالان این نیروگاه بتوانند قدرت این نیروگاه را برای کشور حفظ کنند.

وی گفت: خدمات بسیار ارزشمندی انجام شده چرا که آب امر بسیار مهمی در حیات انسان است که مردم بسیار خوب قدردان این خدمت بزرگ هستند.

رییس جمهوری افزود: بسیار خوشحالیم که در دولت تدبیر و امید در طول این ۷ سال تلاش‌های زیادی برای تامین آب پایدار سالم برای روستاها و توسعه تصفیه آب در بخش آب و فاضلاب انجام گرفته است. تصفیه خانه منطقه پاک دشت هم مهم است که در اوایل دولت به شبکه آب ملحق شد و توانست در تابستان ۹۳ مشکل منطقه شرق تهران را حل کند.

دکتر روحانی با اشاره به اهمیت سد کرخه در تامین آب، برق و کنترل سیلاب‌ها اظهار داشت: بدون تردید اگر این سدها نبود، با سیلاب عظیمی که سال ۹۸ در خوزستان جاری شد معلوم نبود که این منطقه چه وضعیتی پیدا می‌کرد. سد کرخه از جمله سدهایی است که ضمن حفظ پایداری زمین زراعی و حیات مردم خوزستان در برابر سیلاب‌ها، در تامین آب و برق مردم منطقه نیز نقش مهمی داشته است.

رییس جمهور با اشاره به اهمیت مرکز آب شیرین کن بندرعباس و توجه دولت به توسعه این گونه مراکز اظهار داشت: شاید برای احیای مناطق جنوب و شرق کشور چاره‌ای جز اتکا به نمک‌زدایی آب دریا نداشته باشیم، دولت اقدامات مهمی را در این خصوص برای تامین آب آشامیدنی مردم در دستور کار خود قرار داده است و با جدیت آن را دنبال می‌کند.

وی در ادامه پس از استماع گزارشی در خصوص تولید و انتقال گاز، گفت: شرکت ملی گاز ایران کار عظیم و بزرگی را در سالهای قبل و بخصوص در این ۷ سال و نیم از عمر این دولت انجام داده است که مردم باید قدردان این نعمت خداداد و فرزندان خود که این گاز را از عمق زمین استخراج و بعد پالایش و به درب منازل و مراکز صنعتی می‌رسانند باشند.

روحانی افزود: شبکه گاز در طول این ۷ و نیم سال تلاش زیادی برای روستاها انجام داد. پیشتر ۱۴ هزار روستا از نعمت گاز استفاده می کردند و این تعداد امروز به بیش از ۳۲ هزار روستا رسیده است و باز هم این رقم تا پایان این دولت افزایش پیدا خواهد کرد.  این دولت توانست گاز را به مرکز سیستان و بلوچستان برساند که قبلا از نعمت گاز بهره‌مند نبود و این اقدامات ارزشمند و بزرگ است.

رییس جمهوری با اشاره به این که گفته شد در طول یکسال گذشته ۶ درصد به تولید گاز شیرین اضافه شده، گفت: روزانه بیش از یک میلیارد متر مکعب گاز تولید می شود که می‌توانیم از آن استفاده و یا آن را  صادر کنیم. اگر بتوانیم ۳۰ درصد این گاز را صرفه جویی کنیم رقم بسیار بالایی خواهد شد.

به گفته وی، صد میلیارد متر مکعب گاز را می توان در سال صادر کرد که البته با برنامه ریزی و صرفه جویی این امر محقق خواهد شد. این نعمت بسیار بزرگی است که می‌تواند بین ما و کشورهای غرب و شرق پیوند برقرار کرده و از طرف دیگر درآمد بسیار خوبی برای کشور ایجاد کند.

وی با اشاره به اهمیت گاز در ایجاد محیط زیستی سالم‌تر گفت: گاز موجب این شده که روستاها، مراتع و سطح بیابان ها از بوته‌ها خالی نشوند و نیروگاههای ما بتوانند از گاز استفاده بهینه کرده و نیازمند استفاده از مازوت نباشند و هوای سالمتری در اختیار مردم باشد. بنابراین گاز هم چرخ صنعت ما را به حرکت در می آورد و هم منازل مردم را گرما می بخشد و هم محیط زیست را سالم نگه می دارد. 

رییس قوه مجریه در ادامه از شرکت ملی گاز ایران بدلیل این که امسال در طول زمستان در زمینه گاز مشکلی نداشتیم قدردانی کرد و افزود: با وجود این که برخی کشورهای قادر به تبادل گازی تمایلی برای تبادل با ایران نشان ندادند، روی پای خود ایستادیم و مردم در زمستان از گرمایی بخشی نعمت گاز استفاده کردند.

رییس جمهوری همچنین طرح انتقال نفت خام گوره- جاسک را از طرح‌های کم نظیر در تاریخ کشور توصیف کرد و گفت: این طرح برای استقلال کشور از اهمیتی بسیار بالا و راهبردی برخوردار است و به معنای واقعی کلمه برای استقلال کشور حایز اهمیت است.

دکتر روحانی اضافه کرد: سال گذشته سال جهش تولید در تامین و تولید نیازمندی‌های این خط انتقال بزرگ در داخل کشور بود و اینکه در زمان جنگ اقتصادی موفق شدیم هزار کیلومتر خط لوله انتقال را راه‌اندازی کنیم اقدام بسیار ارزشمند و عظیمی محسوب می‌شود.

در ارتباط های ویدیوکنفرانسی امروز رییس جمهوری، مدیران عامل مراکز خدمات و تولید نیرو و انرژی گزارشی از ظرفیت‌ها و فرایند تولید، انتقال و توزیع آب، برق، گاز و پخش فراورده‌های نفتی در سراسر کشور ارایه کردند.

مدیرعامل آبفای هرمزگان در این ارتباط تصویری با اشاره به اقدامات انجام شده در احداث سایت‌های نمک‌زدایی و آب شیرین‌کن‌ها گفت: در ابتدای دولت تدبیر و امید فقط ۲۴ سایت نمک‌زدایی در کشور وجود داشت اما امروز حدود ۹۶ سایت نمک‌زدایی فعال هستند و به طور شبانه‌روزی فرایند تامین آب را انجام می‌دهند و به واسطه اقداماتی که انجام شده مناطق مختلفی از جنوب کشور از جمله منطقه بشاگرد از آب شیرین استفاده می‌کنند.

معاون عملیات مرکز کنترل و مدیریت گاز نیز در این ارتباط تصویری با اشاره به توسعه و افزایش گازرسانی در طول هشت سال گذشته، اظهار داشت: سال گذشته با وجود فشار تحریم‌ها شاهد رشد و توسعه مجموعه گاز کشور بودیم و تولید گاز شیرین بیش از ۶ درصد و معادل ۱۵میلیارد مترمکعب افزایش داشته است.

مدیرعامل شرکت پخش فراورده‌های نفتی نیز در این گفتگوی تصویری با اشاره به اینکه در سال گذشته به طور متوسط مصرف بنزین روزانه ۷۵ میلیون لیتر بوده است، گفت: با توجه به تولید روزانه ۱۱۰ میلیون لیتر بنزین در کشور، هیچ گونه اخلال و مشکلی در روند تامین، انتقال و توزیع فراورده‌های نفتی از جمله بنزین در کشور وجود ندارد و در این بخش کاملا خودکفا هستیم، ضمن اینکه قادر به تامین نیازهای خود هستیم، صادرات نیز داریم.

مدیرعامل مهندسی و توسعه نفت نیز در گزارش خود با اشاره به اقدامات انجام شده در خط لوله انتقال نفت خام گوره- جاسک، گفت: سال گذشته با اتکا به توان داخلی توانستیم مشکل موجود در تولید لوله مورد نیاز در این خط لوله را برطرف کرده و با این کار سرعت و روند انتقال تسریع شده است.

پربیننده ترین یارانه معیشتی امشب واریز می‌شود؟ حذف گوشت از سفره مردم تعبیر غلطی است/ ۸۰۰هزار تن گوشت قرمز در داخل کشور تولید و مصرف می‌شود کسری بودجه، لکه‌ای پاک‌نشدنی از دامن اقتصاد ایران/ تورمی که مجلس و دولت با هم به آن دامن خواهند زد کدام کشورها رکورددار نرخ تورم هستند؟ ۵ خبر مهم اقتصادی ۱۴۰۰/۱/۳

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: حسن روحانی برجام رییس جمهوری سال گذشته انجام شده نمک زدایی تامین آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۴۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده تبادل ظرفیت‌ها وتوانمندی‌های ایران باکشورهای آفریقایی هستیم

به گزارش خبرگزاری مهر، در حاشیه دومین همایش بین‌المللی ایران و آفریقا «کیلم دو تامبلا» نخست وزیر بورکینافاسو با آیت الله سید ابراهیم رئیسی دیدار و گفتگو کرد.

رئیس جمهور در این دیدار، توسعه روابط با قاره آفریقا را از اولویت‌های جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد و با بیان اینکه ایران اسلامی در تعامل با کشورهای آفریقایی منافع متقابل ملت ایران و ملت‌های آفریقایی را دنبال می‌کند، بر ضرورت تسریع در ایجاد سازوکارهای تقویت روابط ایران و بورکینافاسو از جمله فعال‌سازی کمیسیون مشترک دو کشور تاکید کرد.

رئیسی در ادامه به ظرفیت‌های بسیار خوب و پیشرفت‌های چشمگیر جمهوری اسلامی ایران در بخش‌های مختلف صنعت و معدن، کشاورزی، نفت و انرژی و علم و فناوری اشاره و تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران با توجه به ظرفیت‌های عظیم موجود در قاره آفریقا برای توسعه و پیشرفت، آماده همکاری، تعامل و تبادل این ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها با کشورهای آفریقایی از جمله بورکینافاسو است و اطمینان داریم توسعه این روابط به نفع ملت‌های دو کشور خواهد بود.

نخست وزیر بورکینافاسو نیز در این دیدار ضمن تبریک برگزاری موفق اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا به دکتر رئیسی و همچنین محکومیت اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق، ایران و مردمانش را صاحب تمدنی بزرگ توصیف و بر علاقمندی کشورش برای توسعه هر چه بیشتر روابط با ملت ایران به عنوان پدیدآورندگان این تمدن بزرگ تاکید کرد.

کیلم دو تامبلا با اشاره به تلاش رسانه‌های غربی برای ارائه تصویری نادرست و مخدوش از جمهوری اسلامی ایران افزود: بر خلاف تبلیغات غربی‌ها ایران کشوری مستقل، در حال توسعه و پیشرفته است که بر جذابیت‌های این کشور برای توسعه و تقویت روابط در همه زمینه‌ها با آن افزوده است.

نخست وزیر بورکینافاسو همچنین بر علاقمندی کشورش برای گسترش همکاری‌ها و تعامل با جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های زیرساختی، ارتباطاتی، معادن، کشاورزی، دامپروری، حمل و نقل، علمی و فرهنگی، دانش‌بنیان و انرژی تاکید کرد.

کد خبر 6089066 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟
  • بازدید دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس
  • بازدید سرلشکر رحیم صفوی از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس
  • رئیسی: آماده تبادل ظرفیت‌ها با کشورهای آفریقایی هستیم
  • آماده تبادل توانمندی‌های ایران با کشورهای آفریقایی هستیم
  • آماده تبادل ظرفیت‌ها وتوانمندی‌های ایران باکشورهای آفریقایی هستیم
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • ایران صادرکننده خدمات مهندسی و تکنولوژی های روز دنیاست
  • واردات قهوه 75درصد افزایش یافت / کدام کشورها صادرکننده عمده قهوه به ایران بوده اند؟
  • خودروسازان؛ متهم ردیف اول ناترازی بنزین