Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@17:41:23 GMT

جلوگیری از قاچاق، کمک به تولید و اشتغال داخلی است

تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۳۹۴۷۳۱

جلوگیری از قاچاق، کمک به تولید و اشتغال داخلی است

ایسنا/کرمان فرمانده نیروی انتظامی گفت: هر چه در کاهش قاچاق کالا و کنترل گلوگاه ها همت کنیم حتما به تولیدات داخلی کمک کرده ایم.

 سردار"حسین اشتری" امروز چهارم فروردین ماه در نشست قرارگاه نوروزی امام علی (علیه السلام) پلیس کرمان اظهار کرد: بنا بر گزارشاتی که در این جلسه ارائه شد، استان کرمان در بسیار ازی زمینه ها دارای رتبه اول است و به سبب گستردگی جغرافیایی با مسائل خاصی به سبب همسایگی با استان های همجوار کشورهای نیمه شرقی کشور درگیر است و حوادث ناشی از بی ثباتی این مناطق به سمت این استان نیز سرازیر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در این رابطه موضوعات زیادی باید در استان های کرمان و سیستان و بلوچستان مورد توجه قرار گیرد که مهم ترین آنها برابر فرمایش رهبری عزیز پشتیبانی و رفع موانع به منظور ایجاد زمینه های کار و اشتغال در این مناطق است که هر چه در کاهش قاچاق کالا و کنترل گلوگاه های استان همت کنیم حتما به تولیدات داخلی کمک کرده ایم و در مرحله بعد اگر امنیت را نیز کامل استقرار دهیم محیط برای سرمایه گذاری مناسب می شود.

اشتری تصریح کرد: کرمان از نظر معادن، ذخایر و شرکت های تولیدی نیز از استان های برتر است و می تواند نقش بسیار خوبی در حوزه تولید و جهش تولید داشته باشد و در این رابطه پلیس نیز برای محقق شدن شعار امسال وظایف مشخصی دارد که از هم اکنون در حال برنامه ریزی برای تحقق شعار سال و منویات رهبری عزیز در سطح نیروی انتظامی هستیم و برنامه ریزی ها شروع شده و آنچه که مسلم است جلوگیری از قاچاق کمک به آن افرادی است که کار تولیدی در ابعاد خرد و کلان انجام می دهند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی فرماندهی انتظامی استان کرمان، فرمانده ناجا اضافه کرد: ما امنیت باثباتی در استان داریم اما به هر صورت حوادثی رخ می دهد و برخی افراد به دنبال ایجاد ناامنی و برآن هستند که به اهداف شوم خود دست پیدا کنند اما ناجا توطئه آنها را سریع، قاطع و هوشمندانه کنترل خواهد کرد که البته در این زمینه همه سازمان ها و نهادها نقش و وظیفه مشخص شده ای دارند.

وی در ادامه افزود: امسال سال بسیار حساسی است به دلیل اینکه انتخابات ریاست جمهوری و شوراها را در پیش داریم و باید تلاش کنیم مانند سال های قبل امنیت و سلامت انتخابات و حضور پرشور مردم در این رویداد را داشته باشیم که در این رابطه نیز از هم اکنون اشرافیت اطلاعاتی برای برخورد با عناصر ضدانقلاب و اشرار در دستور کار نیروی انتظامی است.

اشتری تصریح کرد: پلیس کرمان در حوزه شاخص ها پیشرفت های خوبی داشته و نسبت کشف به وقوع ها افزایش یافته اما به هر صورت وقوع سرقت ها نگران کننده و نیاز است با همکاری نهادها و ارگان های دیگر مسئولیت های خود در این حوزه را در اولویت قرار دهیم و هر کاری که در توان است انجام دهیم تا از این جرم پیشگیری شود و به نوعی هزینه جرم بالا برود و سهم هر دستگاه مشخص شود.

فرمانده ناجا در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: در حوزه سوانح و حوادث رانندگی زیرساخت ها، علائم وضعیت خودرو و رفع نقاط حادثه خیز خیلی مهم است و باید از سوی ادارات مربوطه مورد توجه و رسیدگی قرار بگیرند که البته بخشی از کار از طرف اداره راهداری مرتفع شده اما در این زمینه به زیرساخت ها و توسعه ابزارهای نوین بیشتری نیاز داریم.

وی افزود: ناجا به عنوان عامل اعمال قانون وظیفه دارد فرهنگ ترافیک را نیز ارتقاء دهد اما لازم می دانیم در این زمینه اولویت بندی صورت بگیرد و براساس اولویت ها با همکاری با همه دستگاه ها وارد عمل شویم تا در استانی همچون کرمان که یک استان ترانزیتی است و طی گزارشات این جلسه کشفیات خیلی خوبی نیز داشته باید یک کار جمعی صورت بگیرد و زیرساخت هایی از جمله نظارت های تصویری تقویت شود.

اشتری در خصوص ورود غیرمجاز اتباع بیگانه نیز تصریح کرد: در سطح کشور قدم همه افرادی که با مجوز وارد می شوند بر چشم ما خواهد بود اما در این میان ورود یک تعداد افراد غیرمجاز زمینه ساز تلفات جاده ای می شود و خودروهای در حال حرکت دیگر نیز از تردد آنها صدمه می بینند که البته برای کنترل آنها یکسری طرح و تدابیر خاص را در شهرهای مرزی در دست اجرا داریم.

فرمانده ناجا در ادامه بیان کرد: در حوزه معتادان متجاهر طی 48 ساعت می توانیم این قشر آسیب دیده را شناسایی و جمع آوری کنیم اما محل تحویل این افراد مشخص نیست و در این مورد نیز باید سهم سایر نهادها براساس یک نقشه راه مشخص شود چرا که اگر در این زمینه نیز یک راهبرد و سیاست گذاری و اطلس جرایم نداشته باشیم رسیدن به اهداف مشکل می شود.

وی با اشاره به خدمات مردم یاری پلیس کرمان در مناطق هم مرز استان سیستان و بلوچستان انجام شده، گفت: مردم این نقاط بسیار باوفا و خونگرم هستند و این عزیزان با خادمان نظم و امنیت همکاری بسیار نزدیکی دارند و همواره از حضور پلیس استقبال می کنند ما نیز باید تلاش کنیم امنیت در همه نقاط ایجاد شود و البته در این حوزه هم کمک مسئولان و خیرین امنیت ساز لازم است.

اشتری ادامه داد: در این رابطه هر چه یک کلانتری و یا پاسگاه در یک محله و یک نقطه خاص شهر یا روستا بیشتر شود امنیت هم بیشتر خواهد شد چرا که کار ناجا به رغم هرگونه محدودیت و کمبود منابع هیچ گاه تعطیل بردار نیست؛ اما در مقابل این شهرها و شهرک های در دست احداث و یا تکمیل شده از زیرساخت های لازم در حوزه امنیتی برخوردار نیستند و همین مورد زمینه ساز مشکلاتی در حوزه نظم و امنیت آنها خواهد بود و باید روی این موضوعات کار بیشتری انجام شود.

فرمانده ناجا با اشاره به راه اندازی قرارگاه امام علی(علیه السلام) در تمام نقاط کشور تصریح کرد: یکی از کارهای خوب انجام شده به همت پلیس استان کرمان راه اندازی سامانه پهپادی بود و الحمدلله خیلی کارها در منطقه کویری می توانیم در این بستر با بهره گیری از نیروی انسانی کمتر دنبال کنیم و همانطور که از دوربین ها نظارت و ترددها استفاده می کنیم، امسال در ناجا به دنبال این هستیم تجهیزات نوینی را که  اکثرا ساخت داخل هستند مورد بهره برداری قرار دهیم که این امر به برکت تحریم ها محقق شده است.

وی افزود: هم اکنون در تجهیزات مرزی و اپتیکی دارای امکانات خوبی هستیم و  در حوزه پلیس فتا نیز خیلی تجهیزات تولید داخل همچون سلاح و تجهیزات مورد نیاز ناجا به کارگیری شده اند و همه باید همچون حاج قاسم سلیمانی که جان خود را برای امنیت مردم کشور و منطقه فدا کرد در این حوزه برابر وظایف خود ایفای نقش کنیم.

اشتری با اشاره به عملکرد پلیس در مقابله با کرونا گفت: همه ظرفیت ها از جمله نقاهتگاه ها و بیمارستان های ناجا در خدمت خادمان امنیت قرار گرفته اند و علاوه بر این نیروی انتظامی در حوزه برخورد با احتکار و همچنین عاملان تشویش اذهان عمومی بسیار خوب عمل کرد و یکی از افتخارات ناجا این بود که پا به پای مدافعان سلامت در این حوزه اجرای ماموریت داشت که تعداد جان باختگان ما ناظر به تلاش های جهادی این عرصه است و به طور میانگین 11 هزار نفر از نیروهای پلیس در طرح فاصله گذاری اجتماعی، کنترل محورها و طرح محدودیت های شبانه به کارگیری شده اند.

اشتری با اشاره به نظرسنجی دستگاه های معتبر بیان کرد: بنا به این نظرسنجی ها اعتماد مردم به ناجا بیشتر شده که در این رابطه خداوند را شاکریم اما باید این مولفه ارتقاء پیدا کند و برابر فرمایش مقام معظم رهبری اقتدار توام با مهربانی تحکیم یابد تا پلیس ملجاء و پناهگاه مردم باشد.

گفتنی است:  در پایان این نشست  از چند تن از مسئولان انتظامی استان کرمان و همچنین جانشین پاسگاه انتظامی "گلستان" شهرستان سیرجان به سبب نجات جان راننده گرفتار در کامیون واژگون شده در حال سوختن تجلیل و همچنین از کتاب های تالیف شده در دفتر تحقیقات راهبردی پلیس استان رونمایی شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی فرمانده ناجا نیروی انتظامی فرمانده ناجا استان کرمان زیرساخت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۴۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«چرم دوزی» اشتغال کهن برای نسل نو

ایسنا/مازندران ایرانیان با پیشینه سه هزار ساله، نخستین و قدیمی‌ترین تولیدکنندگان چرم در جهان هستند. آثار باستانی به جا مانده از دوران قبل از میلاد نشان دهنده این است که ایرانیان ازحدود هزار و ۵۰۰ سال قبل از میلاد از چرم برای لباس و زره استفاده می‌کردند.

تولید انواع پوست و چرم و تجارت مرتبط با آن، در دوره عباسی در سراسر قلمرو اسلامی پر رونق بود. استفاده از پوست حیوانات مختلف برای ساخت پوستین، قبضه شمشیر و آستر کفش و لباس‌های زمستانی هچنین برای افسار، رکاب، مشک و همچنین جلدهای چرمی برای کتاب‌ها که به صورت ساده‌ای طلاکوب می‌شد برخی از مهمترین کاربردهای چرم در این دوره است .

در دوره قاجار نیز انواع چرم به مقدار زیاد در شهرهای ایران تولید می‌شد، همدان در این دوره مرکز مهم تولید نوعی چرم معروف به چرم همدانی بود، که از پوست گوسفند تهیه می‌شد در این دوره صادرات پوست و چرم از اغلب شهرهای ایران به روسیه و عثمانی و هند رونق بسیار داشت.

اولین کارخانه چرم سازی ایران در سال ۱۳۰۸ در شهر تبریز بنا شد، و پس از آن در همدان، تهران، اصفهان و برخی شهرهای دیگر نیز کارخانه‌هایی تاسیس شد.

اما در حال حاضر کار چرم سازی در کشور بیشتر جنبه تزیینی پیدا کرده و به صورت عرضه کیف‌های چرم زنانه و مردانه، جلد موبایل، کمربند، کفش و غیره عرضه و تولید می‌شود و گزینه‌ای برای هدیه دادن است.

دغدغه دولت برای رفع مشکل بیکاری در تمامی ادوار وجود داشته و امروزه نیز دولت سیزدهم مهمترین دغدغه خود را رفع مشکلات اشتغال جوانان عنوان کرده است.

صنعت چرم دوزی ایران با سابقه دیرینه یکی از صنایع ارزآور برای کشور است که می‌تواند همانند گذشته بازار جهانی را به خود اختصاص دهد و زمینه اشتغال بسیاری از جوانان را فراهم کند.

رضا قلی پور نماینده ایران در نمایشگاه‌های بین‌المللی، کارآفرین برتر شهر امیرکلا، کارآفرین برتر استان در سه سال متوالی با برند نمونه استان، نماینده فستیوال کشور و نیز در سال ۲۰۱۸، اولین تولید کننده ایرانی در دوخت کراوات چرم دست دوز، رئیس اسبق اتحادیه مشاغل خانگی شهرستان بابل و... را در کارنامه افتخارات خود به عنوان کارآفرین برتر استان در حوزه چرم دست دوز دارد.

چرم دوزی و اشتغال سود آور و پایدار

این کارآفرین برتر در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه تاکنون صدها استادکار در حوزه چرم دوزی تربیت کردم اظهار کرد: برای کمک به اشتغال و بخش تولید اقدام به آموزش کارآموزان متقاضی آموزش صنایع چرم بصورت کاملا رایگان انجام شد.

رضا قلی پور با بیان اینکه فعالیت خود را از سال ۱۳۹۴ آغاز کردم، افزود: چندین کارگاه فعال چرم دوزی در سطح شهرستان بابل راه اندازی کردم.

وی فعالیت افراد ناکارآمد و غیرحرفه‌ای را بزرگترین اشکال صنعت چرم برشمرد و گفت: به عنوان استاد دانشگاه و کارآفرین برتر در حوزه چرم دوزی و تخصص در برگزاری کارگاه‌های مختلف انتظار داریم جهاد دانشگاهی برنامه برگزاری کارگاه را در اختیار ما قرار دهد.

وی با اشاره به اینکه در گذشته محصولات چرم ما به کشورهای کویت، عراق، ارمنستان، آذربایجان و.. صادر می‌شد ادامه داد: در حال حاضر جوابگوی تقاضای بازار داخلی برای چرم دست دوز با توجه به نیروی کار فعال محدود خود هستیم.

وی با اشاره به مهم‌ترین ایراد حوزه صنعت چرم کشور گفت: متاسفانه حضور و فعالیت افراد ناکارآمد و غیرحرفه‌ای در این حوزه که بدون مهارت لازم و عدم استفاده از منابع با کیفیت اقدام به ارائه محصول بی‌کیفیت به بازارمی‌کنند سبب بی‌اعتمادی خریداران از بازار داخلی می‌شود.

وی گفت: به عنوان استاد دانشگاه و کارآفرین برتر در حوزه چرم دوزی و تخصص در برگزاری کارگاه‌های مختلف انتظار داریم جهاد دانشگاهی برنامه برگزاری کارگاه را در اختیار ما قرار دهد.

مهم‌ترین عامل توسعه کسب و کار علاقه به کار است

معصومه زاهدیان کارآفرین مشاغل خانگی که بعد از اخذ مدرک کارشناسی دانشگاه ومجوز فعالیت از فنی و حرفه‌ای هنر چرم دوزی را برای کسب و کار خود انتخاب کرده است در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به مدت پنج سال است که به هنر چرم دوزی با دست مشغول بوده و با آورده شخصی با حمایت خانواده خود به مبلغ ۵۰ میلیون تومان موفق به احداث کارگاه چرم دوزی شدم و برای تجهیز و خرید لوازم و ابزار ضروری ۵۰۰ هزار تومان هزینه کردم.

وی با اشاره به اینکه در کنار فعالیت خود اقدام به هنرجویان هم آموزش می‌دهم، افزود: مهم‌ترین عامل رشد و توسعه هر کسب و کاری علاقه به کار است که زمینه موفقیت و کسب درآمد را نیز در پی دارد.

این کارآفرین یادآور شد: بازار فروش در ابتدا از فضای مجازی، دوستان و آشنایان بود، اما بعد از راه اندازی کارگاه، مشتریان حضوری هم اضافه شدند.

زاهدیان با اشاره به چگونگی فعالیت در این حوزه  تصریح کرد: قبل از هنر چرم دوزی به مدت سه سال مشغول آموزش بافتنی در فضای مجازی و آموزشگاه بودم ایده چرم دوزی زمانی به ذهنم رسید که قرار بود یک کیف بافت انجام بدم و قسمت دسته‌ها و بند کیف چرم باشد لذا چرم و لوازم تهیه کردم و این شروع ورود من به این شغل بود.

وی ادامه داد: گرچه تهیه لوازم اولیه برای شروع کار کمی سخت بود اما در حال حاضر با تهیه لوازم اولیه مورد نیاز این مشکل مرتفع شد.

آموزش چرم دوزی در جهاد دانشگاهی مازندران

مدیر مرکز آموزش جهاد دانشگاهی ساری نیز در این باره به ایسنا گفت: در سال گذشته دو دوره آموزش مصنوعات چرمی در سطح استان برگزار شد که با استقبال خوب جوانان روبرو بود.

مریم چاهوشی با اشاره به اینکه فراگیران بعد از دوره آموزش مصنوعات چرمی گواهینامه مهارتی را از جهاد دانشگاهی دریافت کردند که قابلیت ترجمه را دارد، خاطرنشان کرد: گذر از دوره‌های مهارتی سبب اشتغال هنرجویان شده است.

مدیر مرکز آموزش جهاد دانشگاهی ساری گفت: هر دوره آموزش مصنوعات چرم شامل دو مرحله مقدماتی و تکمیلی است که هر مرحله سه ماه طول دوره دارد.

وی یادآور شد: امسال هم آمادگی برگزاری دوره‌های مهارتی مصنوعات چرمی شامل،  کیف و کفش چرم دست‌دوز را در برنامه کاری خود داریم که با رسیدن حدنصاب فراگیران به زودی راه اندازی می‌شود.

چاهوشی افزود: متقاضیان آموزش در جهاد دانشگاهی می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۳۳۳۵۳۳۸۲ با پیش شماره ۰۱۱ تماس حاصل نمایند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • جان باختن ۶۱ نفر در استان کرمان به دلیل قاچاق «سوخت و اتباع غیرمجاز»
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • «چرم دوزی» اشتغال کهن برای نسل نو
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید
  • عزم جدی دولت برای ساختن ایلام قوی
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • کشف ۳۱ هزار و ۹۲۰ نخ سیگار قاچاق در کرمان
  • جهش تولید بدون فعالیت کارگران معنا و مفهومی ندارد