Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-03@03:18:53 GMT

نماینده مجلس: عجله در برجام، دست کشور را خالی کرد

تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۳۹۵۶۳۹

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، علی اکبر علیزاده عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس با بیان اینکه توان هسته‌ای جمهوری اسلامی دست برتر ایران در مذاکرات هسته‌ای بود، گفت: دولت اعتدال این توان را که نتیجه سال‌ها زحمت دانشمندان هسته‌ای ما بود را روی میز مذاکره قرار داد و به ثمن بخس به غربی‌ها فروخت و در ازای آن مقرر شد غرب تحریم‌ها علیه ایران را رفع کرده و اجازه فروش نفت ایران را بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نماینده مردم دامغان در مجلس اظهار داشت: این در حالی بود که مقام معظم رهبری برای اینکه بتوانند دولت را کنترل کنند موضوع برجام را به مجلس ارجاع دادند. متأسفانه مجلس نیز نتوانست حق مطلب را ادا کند. مجدداً برجام به شورای عالی امنیت ملی ارجاع شد. در شورای عالی امنیت ملی نیز نتوانستند حق مطلب را به جای آورند. لذا رهبری انقلاب رأسا ۹ شرط برای اجرای برجام تقریر کردند که یکی از این شروط تعهدات گام به گام بود اما متأسفانه دولت با عجله برجام را اجرا کرد.

وی ادامه داد: اروپایی‌ها اعلام کرده بودند که اجرای تعهدات ایران در برجام ۶ ماه طول می‌کشد اما دولت ظرف مدت یک ماه تمام تعهدات را اجرایی کرد و دست جمهوری اسلامی ایران کاملاً خالی شد.

عضو فراکسیون انقلاب اسلامی اظهار داشت: دولت بسیار عجله کرد و همه چیز را به حلقوم اروپایی‌ها ریخت و دست ما کاملاً خالی ماند.

علیزاده سیاست دولت در پذیرش برجام را ناشی از تفکر غرب‌گرای حاکم بر دولت خواند و گفت: متأسفانه از ابتدای انقلاب تفکری وجود داشت که خواستار برقراری ارتباط با آمریکا بود در حالی که امام خمینی، آمریکا را شیطان بزرگ می‌دانست.

وی افزود: این جریان در زمان امام خمینی ماجرای مک فارلین را رقم زد تا ارتباط مستقیم با آمریکا برقرار کند. امام معتقد بود که اصلی ترین دشمنان اسلام و انقلاب، لیبرال‌ها هستند. این تفکر معتقد است که آمریکا ابرقدرت دنیا است و اسرائیل هم یک واقعیت است و با توجه به این واقعیت‌ها باید انقلاب استحاله شود.

عضو فراکسیون انقلاب اسلامی با اشاره به فرمایشات امام خمینی مبنی بر اینکه تا من هستم اجازه نمی‌دهم انقلاب به دست لیبرال‌ها بیافتد، گفت: لیبرال‌ها هیچ اعتقادی به اسلام ناب ندارند و منافق هستند.

وی در خصوص ادعای اصلاح‌طلبان و اعتدالیون مبنی بر اینکه رئیس‌جمهور اختیاری ندارد و تدارکاتچی است اظهار داشت: این اظهارات شگرد انتخاباتی است. هر زمانی که لیبرال‌ها قدرت را در دست گرفتند چنان فضاحتی به بار آوردند که هیچ پاسخی برای مردم نداشتند. لذا برای فرار از پاسخگویی ادعا می‌کردند که رئیس‌جمهور اختیاری ندارد. این سوال مطرح است که اگر رئیس‌جمهور اختیاری ندارد چرا لیبرال‌ها به دنبال کسب قدرت هستند و کرسی ریاست جمهوری را واگذار نمی‌کنند؟

وی با اشاره به تلاش دولت برای مذاکره با آمریکا و رفع تحریم‌ها تصریح کرد: دولت، اقتصاد کشور را به رفتارهای رؤسای جمهور آمریکا گره زده است. بایدن عطسه می‌کرد قیمت دلار بالا و پایین می‌رفت که این امر موجب نابسامانی شدید در اقتصاد کشور شد و هیچ سرمایه‌گذاری حاضر به ورود در بازار اقتصاد ایران نبود.

علیزاده معتقد است تکرار ادعای بی‌اختیار بودن رئیس‌جمهور موجب بی‌رونق شدن انتخابات می‌شود. کسانی که فتنه ۸۸، ۷۸ و ۹۸ را بوجود آوردند تلاش دارند انتخابات را از رونق بیاندازند اما کور خوانده‌اند زیرا مردم خواستار خروج لیبرال‌ها از قدرت هستند.

 

مهر

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: برجام نماینده مجلس دولت رئیس جمهور لیبرال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۵۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس با وجود مخالفت دولت با الحاق جدولی به بودجه ۱۴۰۳ موافقت کرد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، در جلسه علنی روز سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی، رسیدگی به گزارش کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ و بخش دوم آن که به جداول بودجه مربوط است در دستور کار قرار گرفت و جدول شماره (۲۰) که از سوی کمیسیون تلفیق به لایحه بودجه ۱۴۰۳ الحاق شده و مربوط به مطالعه برای طرح‌ها پروژه‌های استان‌های مختلف است، به تصویب نمایندگان رسید.

نمایندگان همچنین جدول شماره (۱۶) که درباره ﺗﻌﺮﻓﻪ‌های درآمدی است را تصویب کردند.

حمیدرضا حاجی بابایی در توضیح جدول شماره ۲۰ لایحه بودجه ۱۴۰۳ گفت: جدول شماره ۲۰ جایگاهی است که هر پروژه‌ای شرایط مطالعه و اجرا دارد، طبق این جدول برای عملیاتی کردن آن پروژه وارد عمل می‌شود.

رییس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳ افزود: کمیسیون تلفیق بودجه، امسال ۲۰۰ میلیارد تومان برای جدول شماره ۲۰ در نظر گرفته که هر پروژه‌ای نیاز مالی دارد، به اجرا برسد. به عبارتی جدول شماره ۲۰ جدول اعتماد و اطمینان نمایندگان و مسوولان است و این جدول در کمیسیون تلفیق احیا شده است.

علیرضا سلیمی در مخالفت با جدول شماره ۲۰ گفت: جدول شماره ۲۰ سرابی است که به نمایندگان نشان داده شده است. یعنی هر نماینده که یک پروژه‌ای به ذهنش برسد برای اینکه پاسخ آن فرد را بدهند آن پروژه را در جدول شماره ۲۰ قرار می‌دهند.

نماینده مردم محلات در مجلس ادامه داد: با توجه به تصویب برنامه هفتم و سیاست کلی که درباره این برنامه ابلاغ شده است، جدول شماره ۲۰ دیگر جایگاهی ندارد. اگر برای پروژه‌ای مقدمات فنی و مسیر مالی آن طی شده است که بودجه لازم به آن اختصاص داده شده و عملیاتی شود. اما هزاران پروژه‌ای که از گذشته مانده است به دلیل همین جدول شماره ۲۰ بودجه است.

وی خاطرنشان کرد: باید ارقام در بودجه کاملا مشخص شود که چه میزان و چه عددی برای کدام پروژه اختصاص داده می‌شود و جدول شماره ۲۰ با اصل ۵۲ و ۵۳ قانون اساسی مغایرت دارد.

محمدرضا میرتاج الدینی نماینده مردم تبریز در مجلس در موافقت با جدول شماره ۲۰ بودجه گفت: جدول شماره ۲۰ سبب خواهد شد خط ترانزیت شرق به غرب و نزدیک شدن ترانزیت کشور به اروپا فراهم شود.

مهدی نیازی به عنوان نماینده دولت در مخالفت با جدول شماره ۲۰ لایحه بودجه که توسط کمیسیون به آن اضافه شده است، گفت: این جدول به پروژه‌هایی که به دلیل کمبود منابع مجال رسیدگی نداشتند و حتی مطالعات برای آن صورت نگرفته، ضرورت ندارد و فقط یک فهرستی است که انتظارات را افزایش می‌دهد.

وی افزود: یک طرح به دلیل محدویت منابع سال‌ها در جدول شماره ۲۰ می‌ماند در حالی که امسال طرح‌های تملک دارایی سرمایه ۶.۷ درصد رشد دارد و در شرایط تورمی چند سال اخیر، اعتبارات عمرانی به شدت کاهش یافته است.

نیازی خاطرنشان کرد: ایجاد یک فهرست از طرح‌ها و پروژه‌هایی که اعتبارات عمرانی ندارد و باید به تازگی در فهرست مطالعه قرار گیرد، فقط ایجاد انتظار، عدم پاسخ گویی و کاهش اعتماد مردم را فراهم خواهد کرد و دولت با این جدول مخالف است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران: راه حل مسئله فلسطین، ایجاد کشور مستقل در تمامی سرزمین‌های فلسطینی با پایتختی قدس است
  • روایت ظریف از دلایل موافقت آمریکا و مخالفت اعراب و اسرائیل با برجام
  • روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟
  • روحانی: پاسخ من به شورای نگهبان به زودی منتشر می‌شود تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند!
  • افشاگری روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش
  • قالیباف: اراده دولت و مجلس اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان است
  • با موافقت رهبر انقلاب؛ حکم اعدام بابک زنجانی نقض و تبدیل به ۲۰ سال حبس شد
  • مجلس با وجود مخالفت دولت با الحاق جدولی به بودجه ۱۴۰۳ موافقت کرد
  • تصویب جدول مرتبط با اختصاص بودجه به طرح‌ها و پروژه‌های مختلف در مجلس
  • حملات تند به نماینده مجلس و مرکز پژوهش های مجلس در رسانه دولت / چرا قیمت دلار را بین ۶۵ تا ۷۵ هزار تومان نگه داریم؟