Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان در ارتباط تصویری با رئیس جمهور در خصوص وضعیت طرح ها و پروژه های آبرسانی این استان ، گفت : در ابتدای دولت یازدهم تعداد سایت‌های نمک زدایی ۲۴ سایت با ظرفیت ۹۱ هزار مترمکعب در شبانه روز بود که پایان دولت دوازدهم این تعداد با پروژه‌های که در مجموعه وزارت نیرو و دولت تعریف شد به ۹۶ سایت با ظرفیت ۵۶۹ هزار مترمکعب در شبانه روز افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری بُرنا در هرمزگان  ، امین قصمی احداث پروژه های نمک زدائی در نقاطی مثل هرمزگان, سیستان و بلوچستان و بوشهر که به صورت جدی با کم آبی مواجه بوده اند, را بسیار تاثیرگذار بیان کرد و گفت : احداث این پروژه ها در هرمزگان  تأثیر  زیادی در تامین نیاز آبی شهرها بخصوص  شهرهای ساحلی ، روستاها و جزایر استان داشته است . 

وی افزود:  در شرایط فعلی از مجموع ۸۵ سایت فعال نمک زدایی در کشور, تعداد ۴۸ سایت فعال  با ظرفیت ۲۷۵ هزار مترمکعب در شبانه روز در استان هرمزگان در حال بهره‌برداری و ساخت داریم که رشد ده برابری در حوزه شیرین سازی را در این دولت نشان می‌دهد.  

قصمی میزان آب تولیدی ۴۸ سایت فعال را معادل ۱۰۰ میلیون متر مکعب در سال بیان کرد و گفت:  این عدد معادل ۵۰ درصد نیاز آبی استان هرمزگان در حوزه شرب است . 

مدیرعامل آبفای هرمزگان در ادامه با اشاره به وضعیت بارش ها در استان, اظهار داشت :  در سال آبی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ متوسط بارش بارندگی ۷۸ درصد نسبت به سال قبل و ۵۳ درصد نسبت به متوسط بلند مدت کاهش داشته است و اگر پروژه های نمک زدایی در نقاط مختلف استان نبود قطعاً امروز با چالش های جدی در تامین نیاز آبی نقاط حساس و استراتژیک استان نظیر جزایر و شهرهای بندرعباس, بندرلنگه و بندرخمیر مواجه می‌شدیم . 

وی تاکید کرد:   علیرغم کاهش چشمگیر حجم آب سدها و افت سطح آب چاه ها, با بهره برداری از آب شیرین کن ها تاکنون توانسته ایم این موضوع را مدیریت کنیم. 

*بهره برداری از فاز نهایی آب شیرین کن یکصد هزار مترمکعبی بندرعباس*

وی در خصوص جزئیات آب شیرین کن یکصد هزار مترمکعبی شهر بندرعباس نیز گفت: تمامی تاسیسات این پروژه  دربخش مکانیکال, الکتریکال و خطوط انتقال به طور کامل احداث شده است و ما آمادگی داریم تا فاز نهایی آن را تا چند روز آینده افتتاح کنیم. 

مدیرعامل آبفای هرمزگان همچنین با اشاره به افتتاح فاز ۲ آب شیرین کن ۱۰۰ هزار متر مکعبی بندرعباس و افتتاح  فاز ۱ طرح ملی آبرسانی از سد جگین به شهر سردشت بشاگرد که به دستور ویدئو کنفرانسی رئیس جمهور در تیرماه ۹۹ صورت گرفت, تصریح کرد:  قول داده بودیم که آبرسانی به شهر دوم بشاگرد (گوهران از سد سُهران) را نیز انجام دهیم که خوشبختانه این طرح ملی آبرسانی در اسفندماه ۹۹ انجام و آب به شهر گوهران رسیده است . 

وی ابراز امیدواری کرد, به زودی با افتتاح رسمی  این پروژه , کام مردم گوهران از این طرح شیرین شود. 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ارتباط تصویری با رئیس جمهور مدیرعامل آبفای هرمزگان آب شیرین کن پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۶۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۸ درصدی نرخ بیکاری در استان مرکزی طی سال گذشته

به گزارش خبرنگار مهر، جمشید امیدی پیش از ظهر سه‌شنبه در جشنواره امتنان استان مرکزی اظهار کرد: مراسم هفته کارگر امسال از چندین هفته قبل با فراخوان جشنواره امتنان آغاز شده و از ۱۰ مهر تا یکم آذر سال گذشته ۴۴۰ کارگر، ۵۹ گروه کار و ۱۲۱ واحد از استان مرکزی در این سامانه ثبت نام کردند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی با اشاره به انجام ۱۰۸ بازدید میدانی توسط کمیته ارزیابی تصریح کرد: ارزیابی ها منجر به انتخاب ۸ واحد نمونه، ۳ کارگر نمونه و ۲ گروه کار نمونه شد که این افراد تجلیل می شوند همچنین امسال برای نخستین بار یک کارگر نخبه ملی و واحد نمونه ملی از استان مرکزی انتخاب شد.

وی مهمترین شاخص‌های مورد ارزیابی در جشنواره امتنان را، اختراع و نوآوری، ارزآوری، بهره‌وری، میزان اشتغال، مسایل زیست محیطی و انتقال تکنولوژی و بومی سازی، عنوان کرد.

نرخ بیکاری مرکزی ۸ درصد کاهش یافته است

امیدی بیان کرد: نرخ بیکاری استان از ۷.۸ درصد در سال ۱۴۰۰ به ۷ درصد در سال گذشته رسیده که ۸ درصد کاهش داشته است.

وی با اشاره به اینکه استان مرکزی در جذب تسهیلات و اشتغال زایی رتبه اول و دوم را دارد، گفت: سال ۹۶ شاغلان استان ۴۲۵ هزار نفر بوده که تا سال ۹۹ روند نزولی داشته و ۵۱ هزار فرصت شغلی در این بازه زمانی از دست رفته است.

امیدی گفت: از سال ۱۴۰۰ روند فرصت شغلی صعودی بوده تا سال گذشته که ۱۵ هزار و ۷۲۰ شاغل اضافه شده است.

امیدی بیان کرد: ضریب پوشش بیمه تامین اجتماعی استان ۶.۵۶ درصد نسبت به سال ۹۹ رشد داشته است.

بازنشستگی ۱۰ هزار نفر از بیمه شدگان مرکزی

وی تاکید کرد: شمار بیمه شدگان اجباری نیز در مایان بهمن سال قبل نسبت به پایان بهمن سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۷.۱۷ درصد افزایش داشته است همچنین در این مدت ۱۰ هزار نفر نیز بازنشسته شده اند.

امیدی تاکید کرد: شمار کارگاه های فعال در پایان بهمن ماه سال ۱۴۰۲ نسبت به پایان بهمن ۱۴۰۱ به میزان ۶ و ۲۵ صدم درصد معادل هزار و ۴۸۲ کارگاه افزایش یافته است. تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی نسبت به سال ۹۹، شاهد افزایش هشت درصدی است.

امیدی تاکید کرد: سال ۱۳۹۹ به میزان ۴ هزار و ۵۶۵ نفر بیمه بیکاری دریافت می کرده اند که پایان سال گذشته به ۲ هزار و ۹۴۲ نفر رسیده است.

وی ییان کرد: بر اساس نتایج حاصل از پایش ملی محیط کسب و کار ایران در بهار ۱۴۰۲، استان مرکزی با پنج و ۱۷ دهم درصد مقام اول را کسب کرد و استان‌های زنجان و آذربایجان غربی در رتبه‌های دوم و سوم قرار گرفتند.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: تعداد مجوزهای صادر شده مشاغل خانگی این استان در سال گذشته به چهار هزار و ۵۸۷ مورد رسید.

کد خبر 6092891

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان از پایان اردیبهشت
  • بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شد
  • کاهش ۸ درصدی نرخ بیکاری در استان مرکزی طی سال گذشته
  • افزایش ۲۴ درصدی ترانزیت کالا در بنادر غرب هرمزگان
  • افزایش ۶۸ درصدی جابه‌جایی کانتینر یخچالی در بنادر شرق هرمزگان
  • صادرات ۶ هزارتن کالای غیرنفتی در بندر جاسک
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ها در ایران
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • آیا خوردن جوش شیرین خطرناک است؟