Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-03@03:53:20 GMT

آیا فرزند شما تلویزیون نگاه می کند؟

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۳۹۶۲۷۷

آیا فرزند شما تلویزیون نگاه می کند؟

در یک نظرسنجی میدانی در ماه های پایانی سال گذشته به این نتیجه رسیدیم که مخاطبان تلویزیون بیشتر در کدام ژانر و گونه پای رسانه های ملی مینشینند. سریال ها، بخش های مختلف خبری و برنامه های ورزشی به خصوص بخش مستقیم مسابقات فوتبال در اولویت مخاطبان تلویزیونی هستند و این نشان از این دارد که گروه کودک و نوجوان به جز در موارد خاص به شبکه هایی چون امید و نهال و البته چند برنامه انگشت شمار در شبکه های دیگر به آنچه نیاز دارند در تلویزون دست پیدا نمی کنند مسئله ای که می تواند در دراز مدت عامل آسیب باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا؛ اگر قرار است تلویزیون اصلی ترین مخاطب خود یعنی گروه سنی کودک و نوجوان را حفظ کند بایستی بر اساس سلیقه مذاق و البته شرایط روحی و روانی این گروه سنی برنامه بسازد اتفاقی که گاهی اوقات با نگاهی کارشناسانه صورت نمی پذیرد.

به عقیده ی برخی از روانشناسان، رسانه ملی باید در راستای تحقق آموزه های اسلامی قدم بگذارد و تا جایی که می تواند فرزندان را با برنامه های متنوع سرگرم کند تا کمتر در فضای مجازی سرگرم باشند. اما برخی دیگر بر این باورند که تلویزیون برای کودکان مناسب است اما در کنار آن والدین نیز باید کنار فرزندانشان باشند چرا که تلویزیون به تنهایی نمی تواند کمک کننده باشد البته یکی از جامعه شناسان عقیده دارد نقش شبکه های رادیویی و تلویزیونی بسیار مهم است و باید هر چه سریع تر خلاء های موجود در رسانه های ملی بر طرف شود.

نصر الله منصوری : رسانه های ملی باید به کودکان آموزه های مثبت مانند مسئولیت پذیری یاد دهند/ صدا و سیما و رسانه ها گرفتار رفتار های سلیقه ای و گزینشی نشوند!

دکتر نصرالله منصوری، روانشناس و مشاور خانواده در خصوص شرایط کرونا و رقم نخوردن اتفاق مهم حوزه کودک و نوجوان در رسانه های مختلف و اینکه با چه نوع سرگرمی سازی های فرهنگی حال کودکان بهتر می شود به خبرنگار سرویس فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا گفت: تلویزیون و رسانه ها اگر بخواهند برای کودکان کاری انجام دهند شرایط برایشان فراهم است و قبل از بیماری کرونا برنامه های مختلفی که مخصوص کودکان بود بسیار بیشتر از حال حاضر در تلویزیون و رسانه دیده می شد به عنوان مثال مانند برنامه ی مشهور عمو پورنگ یا برنامه ی کلاه قرمزی که طرفداران زیادی داشت منتها صدا و سیما و رسانه ها گرفتار رفتار های سلیقه ای و گزینشی  هستند و وقتی به این نوع سلیقه ها توجهی نمی شود کودکان طبیعتا در پی برنامه های خودشان می گردند و با توجه به ویروس کرونا  آن ها مجبور می شوند در خانه بمانند  و همین امر موجب می شود والدین نیز در کنار آن ها باشند و با دستور هایی که به فرزندانشان می دهند فشار زیادی را تحمل می کنند و این نوع برخورد برای کودکان بسیار شکننده و آزار دهنده است. بنابراین فکر می کنم اگر رسانه ها به ویژه رسانه ملی توجه کافی کنند و خودشان را مسئول و مدیون در مقابل این اطفال و کودکانی که آینده سازان  این کشور هستند بدانند آن ها رشد می کنند و تا همیشه درون کودکان می ماند  طبق گفته ی امیر المومنین مانند سنگی که بر روی آن حکاکی شود.

او ادامه داد: ما می دانیم که بیشترین حقوق به معلم کلاس های ابتدایی تعلق می گیرد آن هم به این دلیل که وقتی معلم با نسل نو ظهور مخصوصا سن کودک روبه است از اول می تواند او را مثل یک نهال رشد بدهد تا تبدیل به یک درخت پر برگ و بار شود.

اگر ما در رسانه ملی به کودکان آموزه های قشنگی مانند راست گویی، احترام بزرگ تر نگه داشتن، سلام کردن، درس خوان بودن، مسئولیت پذیری بدهیم آن ها به شدت رشد اخلاقی می کنند و به شیوه درست تربیت می شوند و خود ساخته بار می آیند و وقتی به بلوغ می رسند خودشان درست را از غلط تشخیص می دهند. اما متاسفانه امروزه اینگونه شده است که برای سرباز کردن کودک از خود تبلت و گوشی های همرا را به آن ها می دهند تا سرگرم شوند و در مواقع مختلف گریه نکند یا صدایی از خود در نیاورد و این مسئله باعث می شود بیشترین جوانب کار و حاشیه هایی که باید بیاموزد غافل می شود.

منصوری در پایان نسبت به اینکه این روزها دسترسی کودکان به فضای مجازی بیشتر شده است و هر لحظه خطراتی به همراه دارد و وظیفه رسانه های فرهنگی در این موقعیت چیست تصریح کرد: فعلا در حال گذر از این بیماری منحوس هستیم که انشاءالله با سلامتی تمامی مردم  پشت سر گذاشته شود اما وظیفه رسانه ها در این موقعیت شناساندن شبکه های مجازی و رسانه های ارتباطی است و باید در پی تبلیغ درست استفاده کردن از این نوع شبکه ها بر بیایند و به دختران و پسران نوجوان این را القا کنند که این مسئله موبایل و اینترنت مانند چاقو می ماند که در دست جراح انسانی را از بیماری نجات می دهد ولی در دست انسان نا درست و خلافکار انسان سالم را به سینه قبرستان تحویل می دهد و تلویزیون و رسانه های ملی  باید تبلیغ کند که چگونه از این رسانه ها استفاده شود تا از وقت ارزشمند نهایت استفاده شود و مطمئن هستیم که آن ها بسیار با هوش اند و می توانند برای خودشان موثر و برای جامعه در آینده مثمر الثمر واقع شوند.

اصغر کیهان نیا : والدین نزدیک ترین وملموس ترین الگوی فرزندان هستند/عدم ارتباط عاطفی کودکان را به سمت موبایل سوق می دهد/تلویزیون برای کودکان یک رسانه مهم و تاثیر گذار است!

اصغر کیهان نیا روانشناس و مشاور خانواده در خصوص آسیب پذیر بودن کودکان در دوران کرونا و اینکه در این شرایط رسانه ها و تلویزیون نتوانستند اتفاق مهمی را رقم بزنند و باید چه کار کنند تا با سرگرمی سازی های فرهنگی حال کودکان را بهتر کنند به خبرنگار سرویس فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا گفت: تلویزیون اثر بسیار موثری روی خانواده ها دارد و در حال حاضر که افراد خانه نشین شده اند تمایل دارند تا بیشتر وقتشان را در این دوران کرونا تلویزیون تماشا کنند و اینکه خود تلویزیون نیز بسیار کمک کننده است و به نظر می رسد خانواده ها باید در صدد این برآیند تا اوقات فراغت کودکان و خانه نشینی آن ها را پر کنند درواقع با برنامه ریزی مناسب می توانند فرزندانشان را در عین آموزش با فضایی ساختگی آشنا کنند تا به اندازه کافی سرگرم شوند.

او افزود: مثلا یکی از آن سرگرمی های مفرح می تواند دادگاه باشد که یک نفر نقش قاضی دارد و نفر بعدی متهم و افراد دیگر وکیل مدافع و خانواده متهم می شوند درواقع این بازی به کودکان کمک می کند تا شرایط دادگاه را متوجه شوند و حتی آگاه می شوند  که وظایف دادگاه چیست و افراد حاضر درآن چه کاره هستند. بازی دیگری که پیشنهاد می شود این است که یک نفر نقش مدیر مدرسه را بازی کند و نفر بعدی نیز ناظم و فرد دیگر معلم و بقیه نیز شاگرد باشند. به طور کل والدین  نزدیک ترین و ملموس ترین الگو برای فرزندان هستند تا برای آن ها برنامه متفاوت و متنوعی درست کنند زیرا آن ها از این طریق آموزش  مفید تر و بهتری می دهند. البته تلویزیون یک رسانه ی مهمی است که وظایف زیادی دارد و بخشی از آن به شدت می تواند اثر گذار باشد.

کیهان نیا در پایان نسبت به اینکه در این شرایط کرونا که کودکان بیشتر در خانه هستند و به فضای مجازی دسترسی دارند و حتی به گونه ای که مدرسه ها نیز وارد این فضا شده و هر لحظه ممکن است تبعات خطرناکی داشته باشد در مورد وظیفه دیگر رسانه های فرهنگی بیان کرد: رسانه های فرهنگی باید به صورت ترکیب یک نمایش عوارض و عواقب این نوع سرگرمی هارا نشان دهند ولی باز هم به عنوان یک مشاور خانواده بر این عقیده هستم والدین باید آگاهی وارد شدن فرزندانشان در اینترنت مخصوصا سایت های مجازی را داشته باشند اولا به این خاطر که کودکان میانبر های این نوع فضا های مجازی را بیشتر بلد هستند دوم اینکه فرزندان نتوانند شیطنت کنند و زیرک بازی در بیاورند و در آخر اینکه ساعات استفاده از تلفن همراه باید محدود شود و خانواده ها نباید فرزندان را به حال خودشان رها کنند و باید حتما کنترل و نظارتی حاکم شود.

او ادامه داد: اگر والدین با فرزندان ارتباط عاطفی خوبی نداشته باشند کودکان به سمت موبایل روی می آورند.

محمد حیدر پور: کودکان بر اساس اقتضای سنی نیازمند برنامه های متنوع و شاد هستند/مسئولیت رسانه ها بسیار مهم است/پیام های مصرف گرایانه در شبکه های داخلی زیاد است!

محمد حیدر پور، جامعه شناس فرهنگی در خصوص آسیب پذیر بودن کودکان در کرونا و رقم نخوردن اتفاق مهم در رسانه ها برای این فرزندان و اینکه تلویزیون و سینما چه کاری انجام دهند تا سرگرمی سازی فرهنگی حال این کودکان را بهتر می کند به خبرنگار سرویس فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا گفت: رسانه ها امروزه حاکمیتی هستند و نقش بسیار عمده ای دارند اما مسئولیت شبکه های تلویزیونی و رادیویی بسیار مهم است درواقع با شرایطی که کرونا پیش آورده همه اقشار اجتماعی آسب دیده اند منتها کودکان با توجه به نیاز و اقتضای سنی اشان نیاز به برنامه ها ی متنوع و شادی دارند و مسائل تربیتی فرزندان بسیار مهم است .در شرایطی که پدر و مادر سرکار می روند توانایی این مسئله را ندارند تا همواره  به برنامه های کودکانشان رسیدگی کنند اما همین کم کاری اگر کاسته شود می تواند نقش بسیار موثری در تربیت داشته باشد.

او افزود: برنامه های تلویزیونی برای متنوع بودن نیاز به کارشناسانی از طیف های مختلف دارد چرا که جامعه و مخاطبان سلیقه های متفاوت و خاصی دارند درواقع می توان کاستی ها را در اکثر مدیران شبکه های رادیو و تلویزیونی دید درواقع این کاستی ها سبب آسیب  رساندن به کودکان و نوجوانان می شود.امروزه شبکه های ماهواره ای مخاطبان زیادی دارند ولی شبکه های رسانه ملی مخاطبان اندکی دارند و آن هم به علت خلاء هایی است که درآن ها به وجود آمده است به گونه ای که وقتی به شبکه های داخلی نگاه می کنیم  پیام های مصرف گرایانه زیادی را می بینیم و این اصلا درست نیست.

این جامعه شناس فرهنگی درمورد مصرف کودکان از فضای مجازی و خطرات ناشی از آن و اینکه وظیفه رسانه های فرهنگی در این موقعیت چیست خاطرنشان کرد: سیستم شاد، فضای الکترونیک، آموزش های مجازی با اندکی کم توجهی باعث شده مردم فکر کنند این نوع فضا ها آسیب رسان هستند اما فضای آموزشی شاد کمی از قبل بهتر شده ولی باز هم مشکلات زیاد است و بایستی سرمایه گزاری هایی انجام شود. امروزه جامعه به صورت شبکه ای شده است ولی ما می توانیم بهترین استفاده ها را از آن داشته باشیم در کنار اینها والدین باید فرزندان خود را سرگرم کنند و مدیریت کافی داشته باشند، درواقع شبکه های رادیو و تلویزیونی در کنار اینها کامل کننده هستند اما دولت باید سرمایه گذاری های لازم را  در این زمینه داشته باشد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تلویزیون کودک و نوجوان روانشناسان جامعه شناسان کودکان و نوجوان رسانه های فرهنگی رسانه های ملی بسیار مهم برای کودکان فضای مجازی رسانه ها برنامه ها رسانه ملی ی متنوع شبکه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۶۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توانمندی دفاعی ایران از نگاه غرب؛ از فتوشاپ تا تغییر محاسبات

اقدام ایران در حمله به سرزمین‌های اشغالی از داخل خاک خود در میان رسانه‌های صهیونیستی هم بازتاب داشت و این رسانه‌ها را مجبور کرد تا توانایی جمهوری اسلامی ایران برای درگیری با صهیونیست‌ها را مورد تحلیل و ارزیابی قرار دهند. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، «ایرانی‌ها موشک‌هایی با بُرد بسیار طولانی و دقت بسیار خوب دارند. کشورهای زیادی در جهان نیستند که چنین موشک‌هایی داشته باشند.» این سطری از گزارشی است که دویچه‌وله آلمان منتشر کرده است. گزارشی که در گفت‌وگو با یک کارشناس مسائل نظامیِ اندیشکده مؤسسه بین‌المللی مطالعات استراتژیک (IISS) مستقر در بریتانیا به تحلیل پاسخ نظامی ایران به رژیم صهیونیستی پرداخته بود.

از نگاه این کارشناس نظامی، هرچند ایران توانایی‌ نظامی و دفاعی بالایی دارد اما مخالفان اصلی او هم کشورهای هستند که رهبران مطلق فناوری‌های نظامی در دنیا محسوب می‌شوند. عبارتی برای تخفیف قدرت دفاعی ایران که البته یک اعتراف ضمنی در آن نهفته است؛ این‌که ایران، توان دفاعی و نظامی خود را نه در سطوح پایین منطقه‌ای، بلکه با سطوح عالی دفاعی و نظامی در دنیا تنظیم کرده است.

این گزارش اما تنها گزارشی نیست که رسانه‌ها و کارشناسان غربی به توان جمهوری اسلامی ایران برای دفاع از منافع خود به‌صراحت یا تلویح اشاره کرده‌اند. اندیشکده آمریکایی شورای آتلانتیک از دیگر مراکزی است که به این موضوع پرداخته است. پایگاه اینترنتی این اندیشکده در گزارشی که در میان سطور و کلمات آن می‌توان رشحات معادله جدید منطقه غرب آسیا را یافت که البته این مرتبه توسط ایران در حال وضع شدن است. نوعی نظم منطقه‌ای که این مرتبه ایران معمار آن است.

در بخش‌هایی از این گزارش آمده است: «حمله بی‌سابقه 14 آوریل ایران به خاک اسرائیل یک تیر هشدار بود. این نشان می‌دهد که تهران توانایی بالقوه‌ای برای ایجاد ضربه‌ای بر برتری هوایی هولناک اسرائیل علی‌رغم فقدان نیروی هوایی مدرن دارد.»

 اسرائیل عمق راهبردی ندارد
نویسنده در بخش دیگری از گزارش به دو مسئله دیگر هم اشاره می‌کند. نخست آن‌که این حمله - که البته کشورهای آمریکا، انگلیس، اردن، فرانسه و چند کشور دیگر برای به حداقل رساندن ضربات آن به کمک صهیونیست‌ها آمدند - به‌وضوح «فقدان عمق استراتژیک و راهبردی» رژیم صهیونیستی را به نمایش کشید.

مفهومی که هر قدر حدأقلی باشد، توانایی یک نظام سیاسی در دفاع از خود را هم کاهش می‌دهد. دیگر آن‌که این حمله که بزرگ‌ترین حمله پهپادی و موشکی تاریخ تا این لحظه محسوب می‌شود «استراتژیست‌های دفاعی در آمریکا و اسرائیل را وادار می‌کند تا محاسبات خود را درباره محدودیت‌های تحمل خطر و توانایی‌های ایران تغییر داده و درباره ایران تجدیدنظر کنند.»

این گزارش با این عبارات معنادار به پایان می‌رسد: «درحالی‌که بیشتر بحث درگیری ایران و اسرائیل بر حملات زمینی نیابتی، عملیات مخفیانه و جنگ سایبری متمرکز شده است، حمله ایران به اسرائیل نشان‌دهنده تشدید دور جدید و خطرناکی در آسمان است.»

اهمیت این اشاره شورای آتلانتیک وقتی معنادارتر می‌شود که در نظر بیاوریم پیش‌فرض تحلیل‌گران و اندیشکده‌های نظامی غرب درباره جمهوری اسلامی، ضعف ایران در پوشش امنیت هوایی خود بود. حالا یکی از مهم‌ترین اندیشکده‌های غربی به این موضوع اشاره می‌کند که حمله ایران، ساحت درگیری‌ها با صهیونیست‌ها را تغییر داده و از حوزه فضای سایبر و نبردهای اطلاعاتی و درگیری‌های روی زمین به آسمان نیز کشانده است. 

 ضربه به بازدارندگی پوشالین صهیونیسم
گاردین از دیگر رسانه‌های غربی است که به تحلیل توانایی‌های اقدام نظامی ایران پرداخته است. این رسانه این حمله را اولین حمله یک کشور خارجی به اسرائیل در طول سه دهه گذشته معرفی می‌کند. حمله‌ای که البته ایالات‌متحده، بریتانیا، اردن و فرانسه به کمک آمدند تا بتوانند ضربات آن را کاهش دهند. گاردین این حمله را یکی دیگر از مصادیق و نشانه‌های تضعیف بازدارندگی امنیتی و نظامی اسرائیل توصیف کرد. بازدارندگی رو به ضعفی که پیش‌ازاین با رویدادهایی مثل طوفان‌الاقصی در نوار غزه، درگیری با حزب‌الله لبنان در مرزهای شمالی سرزمین‌های اشغالی و تلاش برای حملات پهپادی از سوی حوثی‌های یمن ضربات متعددی خورده و زیر سؤال رفته بود.

در بین رسانه‌های منطقه و جهان عرب هم شبکه الجزیره از رسانه‌هایی بود که در اوج تنش بین جمهوری اسلامی ایران و رژیم صهیونیستی در گزارش مفصلی به تبیین توانایی‌های دفاعی ایران به‌خصوص در حوزه پدافند هوایی پرداخت.

الجزیره با اشاره به اینکه ایران در حوزه نیروی هوایی و جت‌های جنگنده دارای ضعف است؛ صریحاً به این موضوع اشاره کرده است که ایران تلاش کرده با توسعه برنامه‌های موشکی و پهپادی، این ضعف را جبران کند. الجزیره در ادامه تأکید کرده که ایران برای بهبود سامانه‌های دفاع هوایی خود تمرکز کرده و این کار علاوه بر آن است که برخی پایگاه‌های هوایی، انبارهای موشکی و تاسیسات هسته‌ای خود را برای محافظت در برابر مهمات سنگرشکن آمریکایی و اسرائیلی در دل کوه و در اعماق زمین احداث کرده است.

 توان دفاعی ایرانی‌ها کاملاً بومی است
در این میان، بودند رسانه‌هایی مانند واشنگتن‌پست که هرچند با اتکا بر ادعای صهیونیست‌ها به رهگیری 99 درصدی شلیک‌ها سعی کردند پاسخ نظامی و دفاعی ایران را در حمله به سرزمین‌های اشغالی تخفیف دهند اما در نهایت به این موضوع هم اعتراف کردند که زرادخانه موشک‌های بالستیک ایران، بزرگ‌ترین زرادخانه موشکی در کشورهای غرب آسیاست.

نکته مهم گزارش واشنگتن‌پست آن است که این توانایی تسلیحاتی به‌طور کامل با اتکا به توان و تولید داخلی توسعه یافته است. این رسانه مطرح آمریکایی در ادامه اشاره کرده که ایران در سال‌های اخیر نشان داده که توانایی ارتقا و بهبود برخی از سامانه‌ها را داشته تا برد و دقت این موشک‌ها را افزایش دهد. واشنگتن‌پست این موضوع را هم مورد تأکید قرار داده که این حمله محک خوبی برای ایران بود تا نقاط قوت و ضعف شبکه پدافندی رژیم صهیونیستی را شناسایی کند.

اقدام ایران در حمله به سرزمین‌های اشغالی از داخل خاک خود در میان رسانه‌های صهیونیستی هم بازتاب داشت و این رسانه‌ها را مجبور کرد تا توانایی جمهوری اسلامی ایران برای درگیری با صهیونیست‌ها را مورد تحلیل و ارزیابی قرار دهند.

روزنامه تایمز اسرائیل در یکی از این گزارش‌ها که البته قبل از عملیات «وعده صادق» منتشر شده به توانایی‌های دفاعی ایران برای انتقام از صهیونیست‌ها پرداخته است. این رسانه با تأکید بر این‌که جمهوری اسلامی ایران بزرگ‌ترین قدرت موشکی در غرب آسیاست به نقل از شبکه 12 رژیم اسرائیل به موضوع جالبی اشاره می‌کند: «موشک‌های بالستیک شلیک‌شده از ایران 12 دقیقه طول می‌کشد تا به اسرائیل برسد، موشک‌های کروز دو ساعت طول می‌کشد و پهپادهایی که از جمهوری اسلامی پرتاب می‌شوند 9 ساعت طول می‌کشد تا به هدف خود برسند.»

 و ما ادراک ما العماد
اورشلیم‌پست دیگر رسانه صهیونیستی هم در تحلیل حمله موشکی ایران به سرزمین‌های اشغالی به بررسی توانایی‌های یکی از موشک‌هایی پرداخته که در عبور از سپر دفاع ضدموشکی رژیم صهیونیستی کارنامه خوبی از خود بر جای گذاشته است: «این حمله اولین استفاده عملیاتی از موشک بالستیک جدید ایرانی، عماد بود که سال گذشته نیز معرفی شد. نوآوری اصلی این موشک این است که یک موشک قابل مانور است: این موشک در زمان پرتاب بر روی یک مسیر بالستیک از پیش تعیین شده پرواز نمی‌کند. با این‌حال، می‌تواند پس از ورود به جو برای فریب سامانه‌های دفاع موشکی رهگیری و موشک‌های رهگیر که برای رهگیری آن پرتاب می‌شوند، مانور دهد. عماد با بردی در حدود 1700 کیلومتر به ایران اجازه می‌دهد از عمق خاک خود به اسرائیل موشک پرتاب کند. انرژی آن از سوخت مایع تامین می‌شود. سر جنگی آن نیز به‌طور قابل‌توجهی بزرگ‌تر از موشک‌های کروز و راکت‌های سنگین شلیک شده به‌سوی اسرائیل است.»

آن‌چه در سطرهای گذشته به آن اشاره شد نمونه کوچکی از بازتاب حمله مستقیم ایران از داخل خاک خود به سرزمین‌های اشغالی است که در دفاع از منافع خود انجام گرفت. بازتاب‌هایی که هر یک را می‌توان به نوعی اعتراف به توان دفاعی جمهوری اسلامی ایران دانست. توان دفاعی و نظامی که پیش از این و از جانب همین رسانه‌ها و تحلیلگران مورد طعنه و کنایه واقع می‌شد. حالا و در میان معرکه نبرد و میدان عمل مشخص شده است که توان ایرانی‌ها واقعی بود یا ادعای مضحک آن سیاست‌مدار آمریکایی که توانایی‌ها و تجهیزات دفاعی و نظامی ایران را فتوشاپ خوانده بود.

منبع: khamenei.ir

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خاموشی صدایی ماندگار
  • خاموشی صدای ماندگار ورزش
  • یکی از ریشه‌های کاهش نرخ باروری در کشور ما حاصل یک نگاه مالتوسی بود
  • حذف معافیت مشمولان بالای ۳۵ سال از برنامه هفتم
  • توانمندی دفاعی ایران از نگاه غرب؛ از فتوشاپ تا تغییر محاسبات
  • پیام تسلیت رئیس رسانه ملی در پی درگذشت مسعود اسکویی
  • این نشانه ها می گوید فرزند شما استعدادی استثنایی دارد
  • صدای ماندگار رادیو خاموش شد/ مسعود اسکویی درگذشت
  • راست و دروغ تبلیغ محصولات غذایی در تلویزیون
  • برنامه کودکی نداریم که درباره «جیغ و دست و هورایش» صحبت کنیم