Web Analytics Made Easy - Statcounter

خسروی با تأکید بر اینکه وحدت قوای سه گانه یکی از عوامل برای جهش تولید و رفع موانع است، گفت: کاهش واردات بی رویه و حفظ استقلال اقتصادی کشور، شعار سال ۱۴۰۰ را عملیاتی می‌کند.

«حسین خسروی اسفزار» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان  با تبریک اعیاد شعبانیه در خصوص شعار سال ۱۴۰۰ نامگذاری شده از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: در ۱۱ سال اخیر، مقام معظم رهبری تاکید ویژه ای به بحث های اقتصادی و مسئله تولید دارند و در ادامه شعار سال ۹۹ که جهش تولید نام داشت، امسال را سال «تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها» نام گذاری کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی افزود: نامگذاری‌های مقام معظم رهبری برای شعار سال نباید فقط حالت تشریفاتی و تبلیغاتی داشته باشد و در ابتدای سال فقط سربرگ نامه‌ها و پلاکاردها مزین شود اما در صحنه میدانی تلاش برای تحقق این مهم فراموش شود.


 

وی در ادامه تصریح کرد: نامگذاری و انتخاب شعار سال مشخص کردن جریان مدیریتی کشور است هم طبق جایگاه مقام معظم رهبری که سیاست های کلی نظام را تعیین می کنند و هم به جهت اشراف اطلاعاتی که دارند و نیازهای کشور را احساس می کنند این نامگذاری سالها را انتخاب می کنند.

 

خسروی  اسفزار با تأکید بر اینکه وحدت قوای سه گانه و همچنین بین مسئولان کشور یکی از عوامل جهش تولید و رفع موانع است، گفت: اگر دولت به دنبال تحقق شعار سال و جهش تولید است به تعبیری همه تخم مرغ ها را نباید در سبد مذاکره (برجام) بگذارد. البته کسی مخالف مذاکره نیست اما هیچ کسی مذاکره ای که یک طرف آن بُرد و یک طرف باخت است را نمی پذیرد.

 

ضرورت کاهش واردات بی رویه و حفظ استقلال اقتصادی کشور

رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی با اشاره به اینکه عدم اعتماد به امریکا تنها نتیجه ای است که می توان از برجام گرفت چرا که به هیچ کدام از تعهدات خود عمل نکردند، تصریح کرد: آقای عراقچی و سیف رئیس سابق بانک مرکزی گفته بودند عایدات ما از برجام صفر است.

 

وی با اشاره به ضرورت تکیه بر قدرت و توان داخلی برای جهش تولید، ادامه داد: کاهش واردات بی رویه و حفظ استقلال اقتصادی یکی دیگر از عواملی است که شعار سال ۱۴۰۰ را عملیاتی می‌کند.

 

اخذ مجوز برای فعالان اقتصادی مانند هفت‌خوان رستم است

خسروی اسفزار با بیان اینکه یکی دیگر از مهمترین موانع برای سرمایه گذاری و تولید در کشور را شرطی کردن اقتصاد به رفع تحریم‌ها دانست و ادامه داد: مانع دیگر تولید، روند طولانی بروکراسی اداری در صدور مجوز کسب و کار است که در حال حاضر فعالان اقتصادی برای گرفتن مجوز نه از هفت خوان که به تعبیر رهبر معظم انقلاب گاهی باید از هفتاد خوان بگذرد لذا باید فرایند صدور مجوزها تسهیل و حتی‌الامکان سیستمی شود.

 

نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی در ادامه بهترین راه شناخت موانع تولید و حمایت از تولید را نشستن پای حرف دل تولیدکنندگان و فعالات اقتصادی دانست و افزود: در ضرب‌المثلی آمده است که «صاحب‌خانه از داخل خانه بیشتر از دیگران با خبر است».

 

وی در پایان در خصوص اقدامات مجلس شورای اسلامی در حمایت از تولید بهتر است رئیس مجلس پاسخ کامل در این خصوص ارائه دهند، تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی مصوباتی در زمینه طرح تولید مسکن به عنوان صنعت پیشرو، حمایت از کشاورزی با رویکرد امنیت غذایی مردم و حمایت از کشاورزان و دامداران، ۲۷ هزار میلیارد تومان حمایت جهت تقویت صندوق‌های بیمه کشاورزی، بخشودگی جرائم کارفرمایانی که در دوران شیوع بیماری کرونا کارگران را اخراج نکردند، اختصاص ۸۹ هزار میلیارد تومان برای تأمین اجتماعی در بودجه ۱۴۰۰، حدود ۳۲ هزار میلیارد تومان برای کمک به اشتغال در نظر گرفته شد و بسیاری از موارد دیگر از جمله پشتیبانی‌های مجلس یازدهم از تولید تاکنون بوده است.

 

 

 

 

پایان پیام/375

منبع: شبستان

کلیدواژه: حفظ استقلال اقتصادی تحقق شعار سال کاهش واردات نماینده مردم بیرجند درمیان و خوسف در مجلس صدور مجوز رفع موانع تولید حفظ استقلال اقتصادی مجلس شورای اسلامی جهش تولید شعار سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۶۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران،  نمایندگانی از ۱۰۰ کشور ‌دنیا و بیش از ۲ هزار تجار خارجی حضور دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عباس علی آبادی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در نشستی با اصحاب رسانه درباره ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (۸ تا ۱۲ اردیبهشت ماه) اظهار داشت: برگزاری این نمایشگاه در راستای تحقق شعار سال و توسعه صادرات و ارزآوری است.

وی افزود: قصد ما اول از برگزاری این نمایشگاه، معرفی دستاوردها به کشورهای دیگر و اعلام آمادگی تعامل با سایر کشورهاست بعضی از این کشورها تولیدات ما را نمی‌شناسند و باور نمی‌کنند که این محصولات تولید داخل باشد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: کشورهایی شریک تجاری ما هستند که از ما کالا بخرند ما به آنها کالا خواهیم فروخت، ضمن اینکه بسیاری از بازارها برای ما وجود دارد که ما به دنبال اصلاح مقاصد صادراتی هستیم.

علی آبادی بیان داشت: عده‌ای در بازار رقابت، اخباری را در فضای مجازی منتشر می‌کنند در حالی که با این اقدام در میدان کسی بازی می‌کنند که به نفع کشور نیست.

وی با اشاره به نامگذاری شعار اقتصادی سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی بیان داشت: رهبری پنج سال متوالی است که به موضوع تولید پرداخته‌اند که تولید کافی نیست و امسال بر جهش تولید تمرکز کردند و امسال بر جهش تولید با مشارکت مردم پرداختند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: کم و کاستی‌هایی از بعد از انقلاب تا کنون وجود دارد که باید رفع شود هر چند اقداماتی در این عرصه صورت گرفته است. برای تحقق جهش تولید هر کاری انجام دهیم کامل نیست و حدی بر اقدامات این موضوع وجود ندارد و نیازمند یک نقشه راه است.

علی آبادی اولین موضوع تحقق شعار را بحث تأمین ارز عنوان کرد و گفت: با اختصاص ارز بایستی نیازهای تولید را رفع کرده و صادرات را توسعه دهیم که این نمایشگاه همسو با تحقق شعار سال است.

وی عنوان کرد: اولویت تحقق ارز به شرکت‌هایی است که ارزآوری بیشتری برای کشور داشته باشد و در جهت تحقق شعار سال اقدام به صادرات کنند. اگر شرکتی بر ساخت داخل تمرکز داشته باشد می‌تواند از ابزارها و خدمات وزارت صمت بهره مند شود اگر هر شرکتی ارز کمتر و بهره‌وری بیشتری را با استفاده از شرکت‌های دانش بنیان داشته باشد در اولویت هستند این امر توسط دستگاه‌های زیر مجموعه وزارت صمت رصد می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، تکمیل سرمایه گذاری‌های ناقص و راه اندازی بنگاه‌های ناقص از دیگر اولویت‌های این وزارتخانه بیان کرد.

علی آبادی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین مسائل در تحقق شعار سال استفاده از مشارکت مردم در سرمایه گذاری گفت: باید بتوانیم از سرمایه‌های خرد مردم استفاده کنیم و پتانسیل‌های بزرگ را ایجاد کنیم.

وی افزود: صندوق‌های پروژه را برای طرح‌ها ایجاد و از مشارکت مردم استفاده کنیم در همین راستا به دنبال ایجاد سازوکارها هستیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به توسعه بازارهای صادراتی گفت: یکی از مهم‌ترین چالش‌های تولید نبود بازار برای کالاهای تولیدی است در همین راستا یکی از اقدامات ما بازار خارج از مرزهاست.

علی آبادی افزود: بسیاری از کالاهایی با کیفیت بدتر و قیمت ارزان‌تر از طریق قاچاق وارد کشور می‌شود که این موضوع را دنبال می‌کنیم.

وی از برگزاری نمایشگاه به صورت مجازی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: در این راستا از روش‌های نوین و فناورانه استفاده خواهیم کرد. نمایشگاه‌های هدف صادراتی را در کشورهای همسایه برگزار خواهیم کرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه کشورهای آفریقایی یک اقیانوسی از فرصت‌های بی نظیر است گفت: فرصت برای پیمانکاران در حوزه زیرساخت‌ها زیاد است و به خاطر کشت فراسرزمینی برای انتقال تکلونوژی است.

علی آبادی گفت: تداوم و پایداری در ارتباط‌ها و مشارکت‌های تجاری برقراری اصل برد برد است باید تکنولوژی، سرمایه گذاری و شغل را به کشورهای آفریقایی ببریم. ‌

کد خبر 748731

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد
  • ضرورت توجه به کارگران نخبه و نخبگی در جامعه کارگری
  • معافیت‌های هدفمند مالیاتی منجر به افزایش مشارکت مردم در تولید کشور خواهد شد
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • ضرورت اجرای قانون جوانی جمعیت به طور کامل
  • گام عملی برای جهش تولید
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود