Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-06@06:02:27 GMT

سیر صعودی ابتلا به کرونا در قزوین

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۳۹۷۰۷۳

سیر صعودی ابتلا به کرونا در قزوین

نامدار گفت: به دلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی و دورهمی ها آمار مبتلایان به بیماری کرونا صعودی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، «پیمان نامدار» با اشاره به آخرین وضعیت استان در ابتلا به بیماری کرونا بیان کرد: با وجود همه توصیه ها، عدم رعایت پروتکل های بهداشتی و دورهمی ها در عید نوروز سبب شده تا آمار ابتلا به بیماری کرونا روند صعودی را داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین ادامه داد: در حال حاضر ۲۲۵ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان های استان قزوین بستری هستند که این عدد در روزهای گذشته ۱۶۰ نفر بوده است.

 

وی عنوان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۳۵ نفر در بیمارستان های استان بستری شدند و در حال حاضر ۶۴ نفر در بخش مراقبت های ویژه هستند که ۱۹ نفر از آنها به دستگاه های کمک تنفسی متصل هستند.

 

نامدار تصریح کرد: اگر مردم از همین امروز بیشتر پروتکل های بهداشتی را رعایت کرده و دورهمی ها را به تأخیر اندازند می توانیم این بیماری را زودتر کنترل کنیم.

 

وی تأکید کرد:  متأسفانه بر اثر ۲ مراسم سوم و هفتم در منطقه ای از شهرستان الموت شرقی ۱۷ نفر دچار کرونا شده و تحت نظر هستند.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین یادآور شد: در روستای فیشان الموت از افراد نمونه تست گرفته شده و روستا قرنطینه شده است و همکاران ما در این روستا مستقر هستند و با توجه به بازدیدی که داشتیم، شرایط به گونه ای است که در رجایی دشت، رازمیان و معلم کلایه مسافران بسیاری بدون رعایت پروتکل های بهداشتی حضور دارند و این منطقه پاک الموت را دچار مخاطره می کند.

 

پایان پیام/293

منبع: شبستان

کلیدواژه: پروتکل های بهداشتی کرونا بیمارستان پروتکل های بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۷۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما

 سازمان دامپزشکی کشور هشدار داد: با شروع فصل گرما، بیماری تب کریمه کنگو شیوع پیدا کرده که لازم است شهروندان توصیه های بهداشتی را جدی بگیرند.

به گزارش ایرنا، در این اطلاعیه آمده است: بر اساس آمار وزارت بهداشت و درمان تاکنون چهار نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده اند که یک نفر از آنان فوت کرده است، بنابراین انتظار می رود هموطنان نکات بهداشتی را رعایت کنند.

این اطلاعیه می‌افزاید: با توجه به اینکه شرایط تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو (مشترک بین انسان و دام) در کشور مهیا شده، اما رعایت اصول بهداشتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام ها و سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل های غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محل های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۲ تا چهار درجه سانتیگراد (دمای یخچال)، روش های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پخته قابل کنترل است.

در پی اقدامات پیشگیرانه سازمان دامپزشکی کشور و اطلاع رسانی به موقع، میزان ابتلا در سال جاری نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش داشته است. همچنین این ویروس در برابر حرارت حساس است، بنابراین پختن گوشت موجب از بین رفتن آن می شود.

تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، به‌سرعت به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

به گزارش ایرنا، بیماری تب کریمه کنگو (CCHF)، نخستین بار در سال ۱۳۷۸ به‌طور رسمی و قطعی در کشور تایید و شناسایی شد. از جمله روش‌های انتقال ویروس CCHF را می‌توان به گزش انسان توسط کنه آلوده، تماس انسان با ترشحات و خون حیوان آلوده و تماس فردی با بیمار مبتلا به تب کریمه کنگو اشاره کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • با این راهکارها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • ترافیک نیمه سنگین در جاده های قزوین