Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-01@12:20:35 GMT

تحویل چهارمین محموله واکسن روسی کرونا به ایران

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۳۹۷۴۶۷

سفارت ایران در روسیه چهارمین محموله واکسن کرونا روسی"اسپوتنیک وی" که شامل ۱۰۰ هزار دُز است تحویل گرفت. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،  چهارمین محموله واکسن «اسپوتنیک وی» به میزان یکصد هزار دوز برای ارسال به ایران دیروز(چهارشنبه) تحویل نماینده سفارت کشورمان در مسکو شد.

این محموله قرار است امروز (پنجشنبه) ۵ فروردین با پرواز شرکت هواپیمایی ماهان به تهران ارسال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  ایران، سومین محموله واکسن روسی کرونا را  ۱۴ اسفند، ۹۹ تحویل گرفته بود و ۱۵ اسفند به ایران ارسال شد.

واکسیناسیون شهروندان ایران برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید۱۹ با واردات ۲۰ هزار دُز واکسن"اسپوتنیک وی" از روسیه ۲۱ بهمن ۹۹ آغاز شد.

سپوتنیک وی نخستین واکسن ضدکرونای روسیه است که  از مرکز ویروس شناسی گامالیا وابسته به وزارت بهداشت این کشور در مسکو ساخته شده و حرف وی(v) بعد از اسپوتنیک همان حرف اول کلمه انگلیسی victory (ویکتوری) به معنای پیروزی است.

واکسن اسپوتنیک وی در اوت ۲۰۲۰ (مرداد سالجاری) در این کشور تائید شد و صندوق سرمایه گذاری‌های مستقیم روسیه دست اندر کار تامین مالی طرح تولید این واکسن، آن را با موسسه ویروس شناسی گامالیا وابسته به وزارت بهداشت روسیه تولید کرده است.

صندوق سرمایه گذاری‌های مستقیم روسیه از  اکتبر ۲۰۲۰ (مهر امسال) با کشور‌های مختلف برای عرضه و بویژه تولید مشترک واکسن اسپوتنیک وی مذاکره می‌کند و محموله‌هایی از این واکسن به چند کشور نیز ارسال شده است. برچسب ها: واکسن ، تحویل ، چهارمین محموله ، اسپوتنیک وی

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: واکسن تحویل چهارمین محموله اسپوتنیک وی چهارمین محموله محموله واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۷۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشمندان روسی به روشی ارزان برای استخراج طلا دست یافتند + جزئیات

به گزارش همشهری‌آنلاین، طبق این گزارش؛ وبگاه آرتی عربی نوشت: «بر اساس اطلاعاتی که وب سایت روسی “وستی” منتشر کرده است، روش جدید استخراج این فلز گرانبها توسط دانشمندان دو دانشگاه فدرال در کراسنویارسک و یاکوتسک و با همکاری دانشمندان شاخه سیبری آکادمی علوم روسیه ابداع شده است».

در رابطه با این موضوع، ناتالیا الجبریستوا، استادیار گروه فرآوری مواد معدنی در موسسه سیبری آکادمی علوم روسیه، گفت: «باکتری‌هایی که در استخراج طلا به آن‌ها تکیه می‌کنند، با محیط حوضچه‌های زباله سازگار هستند و در زباله‌های فرآوری فلزات ذخیره می‌شوند».

وی افزود: استفاده از این گونه میکروارگانیسم‌ها به طور قابل توجهی برای محیط زیست ایمن‌تر از استفاده از روش‌های شیمیایی سنتی است، علاوه بر این، روش جدید به طور قابل توجهی ارزان‌تر از نمونه‌های مشابه خود است و تولید یک تن مواد غلیظ با استفاده از میکروارگانیسم‌ها به سه برابر برق کمتر نیاز دارد.

اطلاعات موجود حاکی از آن است که باکتری‌هایی که دانشمندان در روش جدید ابداعی خود اتخاذ کرده‌اند در ذخایر طلا در منطقه کراسنویارسک کشف شده‌اند و پس از پردازش اولیه سنگ معدن، این باکتری‌ها به استخراج طلا و بقایای فلز آنتیموان کمک می‌کنند.

کد خبر 848364 منبع: شفقنا برچسب‌ها خبر مهم روسیه

دیگر خبرها

  • ۱۰ انیمشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • ارسال اولین محموله کمک چین به افغانستان
  • هدف آمریکا از خرید ۸۱ فروند جنگنده روسی از قزاقستان چیست؟
  • جنگنده رادارگریز سوخو ۷۵ روسیه ممکن است به ایران بیاید/ فیلم
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ارسال سریع تکنولایف در تبریز راه‌اندازی شد
  • دانشمندان روسی به روشی ارزان برای استخراج طلا دست یافتند + جزئیات