Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@03:32:46 GMT

ثبت رکورد جدید فروش و حمل محصولات فولاد مبارکه

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۳۹۸۳۱۸

ثبت رکورد جدید فروش و حمل محصولات فولاد مبارکه

معاون فروش و بازاریابی شرکت فولاد مبارکه با اشاره به فروش بیش از ۷.۶ میلیون تنی محصولات این شرکت در سال ۹۹ گفت: فولاد مبارکه علاوه بر تحقق برنامه فروش سالیانه خود در ۱۳۹۹، با حمل ۷ میلیون و ۷۵۳ هزار تن محصولات به مقصد مشتریان، رکورد جدیدی را به ثبت رساند.

به گزارش ایمنا، طهمورث جوانبخت درباره رکورد جدید این شرکت در حوزه فروش و تحویل محصولات به مشتریان اظهار کرد: در سال ۱۳۹۹ که ایران در اوج تحریم‌های ظالمانه قرار داشت و شرکت فولاد مبارکه برای چندمین بار در لیست تحریم‌های مستقیم و ظالمانه آمریکا و متحدانش قرار گرفت و همچنین ویروس کرونا با شیوع گسترده خود همه کشورها و صنایع جهان را تحت تأثیر قرار داده بود، فولاد مبارکه موفق شد با اتکا به الطاف پروردگار و تلاش کارکنان خود موفقیت جدیدی را قالب رکورد فروش و تحویل محصولات خود به مشتریان رقم بزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رکورد حمل ۷ میلیون و ۷۵۳ هزار تنی محصولات

وی افزود: این شرکت در سالی که به عنوان سال «جهش تولید» نام داشت، توانست از مرز ۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تن فروش انواع محصولات خود عبور کرده و ضمن تحقق برنامه سال، رکورد جدیدی را با حمل ۷ میلیون و ۷۵۳ هزار تن محصولات به مقصد مشتریان به دست آورد.

رشد ۶ درصدی در تأمین بازار داخلی

معاون فروش و بازاریابی شرکت فولاد مبارکه ادامه داد: از این میزان، ۶ میلیون و ۴۶۵ هزار تن به تأمین بازار داخلی اختصاص داشته که با رشد ۶ درصدی نسبت به سال ۹۸، از رویکرد حمایتی فولاد مبارکه از منابع مصرف کننده داخلی حکایت دارد.

تأمین مستقیم بیش از ۱۱۰۰ مشتری

جوانبخت تصریح کرد: بر همین اساس در سال گذشته بیش از ۱۱۰۰ مشتری نیاز خود به انواع ورق‌های فولادی را به صورت مستقیم از فولاد مبارکه تأمین کرده‌اند. از طرفی این شرکت با داشتن شبکه خرده فروشی گسترده در کلیه استان‌ها توانسته نیاز بیش از ۳ هزار مشتری در اقصی نقاط کشور را از طریق مراکز خدماتی خود تأمین کند.

بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن صادرات

وی اضافه کرد: هرچند در سال گذشته شرکت فولاد مبارکه به واسطه افزایش تقاضا در بازار داخلی، لزوم پاسخگویی حداکثری به نیاز مصرف کنندگان و همچنین رعایت دستورالعمل‌های ابلاغی وزارت صمت و کمیته تخصصی تنظیم بازار فولاد، خود را مکلف به تأمین حداکثری نیاز بازار داخلی دانسته و در عمل نیز به آن پایبند بوده است اما با توجه به اینکه در طول ربع قرن فعالیت این شرکت بخش اعظم نیازمندی‌های تجهیزاتی و تکنولوژیکی، نهاده‌های مورد نیاز تولید و سرمایه‌گذاری‌های توسعه‌ای آن از محل منابع ارزی حاصل از صادرات تأمین شده است، بخشی از فروش فولاد مبارکه بالغ بر یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن محصولات به صادرات اختصاص یافت که این نیز در شرایط تحریمی و محدودیت‌های ناشی از شیوع کرونا، موفقیت قابل توجهی به شمار می‌رود.

معاون فروش و بازاریابی شرکت فولاد مبارکه خاطرنشان کرد: این دستاوردهای مهم مرهون تلاش جمعی کارکنان و حمایت‌های مدیریت عالی شرکت است بنابراین با تبریک این افتخارات به خانواده بزرگ گروه فولاد مبارکه و ذی‌نفعان آن، امید است در سایه عنایات حضرت حق و امام زمان (عج) شاهد توفقیات بیشتر گروه فولاد مبارکه در سال پیش رو و سال‌های آتی باشیم.

منبع: ایراسین

کد خبر 483073

منبع: ایمنا

کلیدواژه: فولاد فولاد مبارکه شرکت فولاد مبارکه اصفهان شرکت فولاد مبارکه گروه فولاد مبارکه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شرکت فولاد مبارکه بازار داخلی ۷ میلیون هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۸۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پتروشیمی و فولاد ارزآورترین شرکتها در ۱۴۰۲/صادرات گاز نصف شد

بررسی آمارهای تجارت خارجی نشان می‌دهد شرکت ملی گاز ایران بزرگترین صادرکننده سال قبل بوده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بر اساس آمارهای گمرک ایران در سال گذشته حدد 49 میلیارد دلار صادرات غیر نفتی  صورت گرفته که 6 میلیارد دلار آن مربوط به صادرات گاز  و شرکت ملی گاز ایران بوده است.

میزان صادرات گاز ایران در سال گذشته  16میلیون تن یا 6 میلیارد دلار بوده که نسبت به سال 1401 افت محسوسی داشته است. در سال 1401 حدود 26 میلیون تن گاز به ارزش 11 میلیارد دلار صادر شده بود.

به گزارش تسنیم، درامد حاصل از صادرات گاز ایران همچون درامد صادرات نفت، با سهم مشخص  از پیش تعیین شده، بین دولت، صندوق توسعه ملی و شرکت ملی نفت ایران تقسیم میشود. در بودجه 1403 سهم دولت از صادرات گاز 4 میلیارد دلار عنوان شده است. بر این اساس براورد کلی صادرات گاز در سال جاری حدود 8 میلیارد دلار است.

پتروشیمی پردیس با اختلاف معنا دار در جایگاه دوم صادرکنندگان قرار گرفته و بعد از ان پتروشیمی نوری با 863 میلیون دلار در جایگاه سوم ایستاده است. جایگاه چهارم نیز به پالایشگاه گاز بیدبلند با صادرات تقریبی 760 میلیون رسیده است. شرکت فولاد مبارکه نیز با 700 میلون دلار درچایگاه پنجم قرار گرفته است.

لیست 22 شرکت برتر صادرکننده در جدول زیر قابل مشاهده است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید شمش در شرکت فولاد شادگان
  • انتصاب مدیرعامل جدید گروه ملی فولاد ایران
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • قیمت خودرو امروز ۱۰ اردیبهشت + جدول
  • اعلام برنامه ۴ هفته پایانی لیگ برتر
  • ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟
  • پتروشیمی و فولاد ارزآورترین شرکتها در ۱۴۰۲/صادرات گاز نصف شد
  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • بلیت سینما بعد از دو ماه دوباره گران شد
  • رکورد فروش روزانه سینما شکسته شد