Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@15:57:07 GMT

بهره برداری از دو طرح گردشگری و عمرانی در جزیره کیش

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۳۹۹۴۲۱

بهره برداری از دو طرح گردشگری و عمرانی در جزیره کیش

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، در این مراسم که از طریق ویدیو کنفرانس و با حضور رییس جمهور کشورمان، حمید رضا مومنی مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و همچنین جعفر آهنگران سرپرست منطقه آزاد کیش و معاونان و مدیران این سازمان و شرکت های تابعه برگزار شد با بهره برداری از دو  این  دو طرح گردشگری و عمرانی در جزیره کیش، بیش از ٢٥٠ فرصت شغلی جدید فراهم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جعفر آهنگران در این مراسم بر نقش موثر تحقق شعار سال با نام تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها در توسعه و پیشرفت رونق اقتصادی کشور تاکید کرد و گفت: باید تمام تلاش خود را برای رونق تولید در راستای سازندگی کشور به کار گرفت.  

آهنگران با بیان این که با وجود دشواری های ناشی از تحریم ها و شیوع بیماری کرونا، در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی اقدامات ارزشمند کمی و کیفی در حوزه های مختلف از جمله زیر ساخت ها تحقق یافته است افزود: در طول سه دهه گذشته کارهای کم نظیر و یا به عبارت دیگر بی نظیری در مناطق آزاد کشور  انجام شده است.  

 آهنگران با اشاره به این که جزیره کیش در طول مدت دولت تدبیر و امید در زمینه ایجاد زیر ساخت های لازم برای افزایش جذب سرمایه گذاری عملکرد قابل توجهی داشته است اظهار داشت:  در طول ۸ سال حجم سرمایه گذاری در دو بخش صنعتی و  غیر صنعتی کیش بالغ بر ۲۶ هزار میلیارد تومان و سرمایه گذاری ارزی بیش از ۱۱۰ میلیون دلار بوده است که از محل این سرمایه گذاری برای حدود ۵۵۰۰ نفر ایجاد اشتغال شده است.

سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش در خصوص سالن مسافری در حال ساخت فرودگاه بین المللی کیش اظهار داشت:  با بهره برداری از پایانه فرودگاهی کیش پذیرش مسافر در سال به ۶ میلیون نفر افزایش می یابد و همچنین قرار گرفتن در منطقه استراتژیک خلیج فارس، بازاری بزرگ برای سرمایه گذاری به خصوص در عرصه گردشگری است.

وی به عملکرد خوب منطقه آزاد کیش در حوزه تامین منابع مالی طرح های عمرانی اشاره کرد و گفت: سازمان منطقه آزاد کیش با استفاده از روش های نوین تامین و مدیریت منابع، توجه به ظرفیت های موجود و اولویت بندی برنامه ها موجب رونق فعالیت های توسعه ای و عمرانی منطقه از طریق افزایش جذب سرمایه گذاری های بخش خصوصی شده است.

جعفر آهنگران با بیان این که ساخت تنها مجموعه تفریحی و پارک زمستانی  پنگوئن کیش یکی از جلوه های تعامل موثر با بخش خصوصی در این حوزه است افزود: این مجموعه شامل بخش های متنوعی است که به طور قطع برای گردشگران فضایی متفاوت و خاطره انگیز را فراهم می کند.  

آهنگران در ادامه تصریح کرد: گردشگران می توانند از هوای دلنشین و سواحل زیبای این جزیره لذت برده و از انواع تفریحات دریایی در گرمای تابستان استفاده کنند و همزمان یک روز خاطره انگیز را در مجموعه زمستانی پنگوئن کیش تجربه کنند.

وی خاطر نشان کرد: این مجموعه در فضایی به وسعت حدود ۸۵۰۰ متر مربع و با سرمایه گذاری ۲۳۰۰ میلیارد ریالی ساخته شده و برای ۲۳۰نفر ایجاد اشتغال کرده است.

سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش راهبرد این منطقه در حوزه گردشگری را حمایت از سرمایه گذاری برای ماندگاری بیشتر گردشگران در کیش برشمرد و گفت: مجموعه پنگوئن بر اساس محاسبات به تنهایی می تواند یک روز فعال برای گردشگر را پوشش دهد.

جعفر آهنگران در خصوص  برج ساحلی پرشین که به عنوان دومین طرح عمرانی که با حضور رئیس جمهور از طریق ویدیو کنفرانس به بهره برداری رسید گفت:جزیره کیش به عنوان شهری که در رعایت الگوهای ساخت و ساز و بهره گیری از دانش روز با هدف ارتقاء زیبایی بصری در اجرای طرح های مسکونی عملکرد مطلوبی داشته زیرساخت های لازم برای جذب سرمایه گذاران توانمند در عرصه صنعت ساختمان را فراهم کرده است.

آهنگران افزود:برج ساحلی پرشین بخاطر شیوه های نوین و مدرن در مهندسی و معماری از سایر طرح های عمرانی مشابه متفاوت است.

وی خاطر نشان کرد: برج ساحلی پرشین در ۲۱ طبقه در زمینی به وسعت ۳۳ هزار متر مربع در شمال جزیره و در ۴۵۷ واحد ساخته شده است.

به گفته سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش فاز دوم این مجموعه که با سرمایه گذاری ۷هزار میلیارد ریالی امروز به بهره برداری رسید برای ۳۰ نفر نیز اشتغالزایی داشت.

 جعفر آهنگران به برنامه ریزی های کلان در جهت تبدیل جزیره کیش به شهر هوشمند اشاره کرد و گفت: مرکز فناوری های صنایع خلاق که توسط پارک ملی علوم نرم و صنایع فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ جهاد دانشگاهی در فرهنگسرای مرکزی کیش در ۵۲۰۰ متر زیربنا با سرمایه گذاری ۱۵۰ میلیارد تومان راه اندازی شده است یکی از طرح های موثر در تامین زیرساخت های هوشمند سازی کیش است.

شایان ذکر است شهریور سال گذشته ۱۱ طرح عمرانی و زیر بنایی جزیره کیش با حضور رئیس جمهور از طریق ویدئو کنفرانس در این منطقه به بهره برداری رسیده است.  

کد خبر 5175668

منبع: مهر

کلیدواژه: منطقه آزاد کیش گردشگری رئیس جمهور اسلامی ایران جزیره کیش افتتاح طرح عمرانی جعفر آهنگران ویروس کرونا آمار کرونا کرمانشاه شیوع کرونا تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها تردد وسایل نقلیه نوروز بوشهر گرگان مسافران نوروزی گردشگری سانحه تصادف وزش باد اردبیل سازمان منطقه آزاد کیش جعفر آهنگران سرمایه گذاری بهره برداری جزیره کیش ساخت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۹۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان از صدور پروانه بهره‌برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح با سرمایه‌گذاری ۱۱۸ هزار و ۷۶۰ میلیارد ریال در سال گذشته خبر داد.

بتول شهرکی شامگاه شنبه ۱۵ اردیبهشت در شورای سرمایه گذاری استان، افزود: این طرح‌ها که در زمینه‌های صنعت، معدن، کشاورزی، شیلات و میراث فرهنگی و گردشگری بود، اشتغالزایی ۶ هزار و ۲۸۲ نفر را به همراه داشت.

وی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی سیستان و بلوچستان افزود: این استان به دلیل استقرار در کنار آبهای آزاد بین المللی خارج از تنگه هرمز، برخورداری از یک‌هزار و ۲۰۰ کیلومتر مرز خاکی با کشورهای پاکستان و افغانستان و ۳۰۰ کیلومتر مرز ساحلی در کنار دریای عمان، نزدیکی مناطق ساحلی استان با کشورهای حوزه خلیج فارس، دریای عمان و شبه قاره هند از موقعیت جغرافیایی ویژه و مناسبی برای تجارت برخوردار است.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان بیان کرد: وجود ۲ بندر مهم کشتیرانی «شهید بهشتی و شهید کلانتری» در چابهار که با برنامه‌های توسعه دولت و مشارکت سرمایه گذاران خارجی ظرفیت تخلیه آن تا هشت و نیم میلیون تن افزایش یافته امکان پهلوگیری کشتی‌های بزرگ برای آن فراهم شده از دیگر ظرفیت‌های مهم این استان در حوزه اقتصادی است.

وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان با توجه به موقعیت جغرافیایی و ژئوپلیتیک خاص خود قابلیت استقرار صنایع نیروگاهی از جمله انرژی‌های تجدیدپذیر بادی و خورشیدی را دارد.

شهرکی افزود: با وجود ظرفیت‌های فراوان سیستان و بلوچستان در زمینه انرژی‌های نو این استان می‌تواند بستر مناسبی در زمینه سرمایه گذاری داخلی و خارجی فراهم کند، به طوری که سرمایه گذاری در این بخش با توجه به نیاز کشورهای افغانستان و پاکستان به واردات برق از ایران سوددهی فراوان را برای فعالان اقتصادی به دنبال دارد.

وی وجود حداقل پنج فرودگاه فعال در سیستان و بلوچستان، اتصال استان و مرز پاکستان به شبکه راه آهن سراسری کشور و خط آهن در دست ساخت چابهار- میلک- سرخس به عنوان کریدور شمال و جنوب و راه‌اندازی خط کشتیرانی چابهار - مسقط برای حمل بار و مسافر و امکان توسعه خطوط کشتیرانی را از دیگر ظرفیت‌های این استان در حوزه زیربنایی عنوان کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: همچنین شرایط خاص جغرافیایی و اقلیمی، این استان را یکی از مستعدترین نقاط کشاورزی کشور تبدیل کرده به طوریکه در تمامی فصول سال امکان کشت و تولید انواع محصولات در آن وجود دارد.

وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان بهترین فرصت برای توسعه بخش کشاورزی است، افزود: این استان به دلیل دسترسی به بازارهای افغانستان، پاکستان و حوزه خلیج فارس فرصت بی‌نظیری را برای صادرات محصولات کشاورزی و در نتیجه ارزآوری و فرصت‌های شغلی جدید برای استان و کشور داراست.

شهرکی ادامه داد: همچنین سیستان و بلوچستان در زمینه تولید محصولات باغی بویژه گرمسیری و استوایی بی‌نظیر است بطوریکه تنها نقطه در کشور است که می‌تواند با تولید محصولاتی نظیر موز و تامین نیاز داخلی به حذف خروج ارز و واردات محصولات کشاورزی که به کشور تحمیل می‌شود کمک کند.

وی دارا بودن سهم ۳۶ درصدی صید آبهای جنوب کشور، ۳۱ درصد صید کل کشور، ۲۰ درصد کل تولید آبزیان کشور(صید و آبزی پروری)، رتبه دوم صید در اقیانوس هند و تامین کننده بیش از ۷۰ درصد تن ماهیان کشور، وجود ۱۱ اسکله صیادی و جایگاه تخلیه صید در جنوب استان، بیش‌از ۲ هزار و ۴۰۰ شناور اعم از قایق و لنج و بیش از ۲۵ هزار نفر صیاد، اراضی و اقلیم مناسب در سواحل جنوبی برای توسعه فعالیت‌های شیلاتی و صیادی، امکان اجرای طرح های نوین شیلاتی از قبیل پرورش ماهی در قفس و پرورش متراکم و نیمه متراکم انواع آبزیان و وجود ۶ شهرک صنعتی و ناحیه صنعتی فعال را از مهمترین ظرفیت‌های بخش کشاورزی این استان عنوان کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان تصریح کرد: بیش‌از ۱۰۰ واحد کارخانه‌های کنسرو سازی، عمل آوری و بسته بندی ماهی و میگو، واحد سردخانه و انجماد، واحد یخسازی، واحد شناورسازی، اقلیم بسیار مناسب و وجود بیش‌از ۴۲ هزار هکتار اراضی مستعد پرورش میگو و همچنین اقلیم مناسب پرورش انواع آبزیان از جمله صدف دریایی، جلبک‌های دریایی، خیار دریایی، کروکودیل و سایر آبزیان را از دیگر ظرفیت‌های بخش کشاورزی این استان ذکر کرد.

وی با اشاره به ظرفیت های معدنی سیستان و بلوچستان گفت: این استان یکی از استان‌های بزرگ معدنی کشور محسوب می‌شود به‌طوریکه از ۶۰ نوع ماده معدنی شناسایی شده در کشور، ۲۸ نوع آن به‌طور قطع و در شرایط کنونی وجود دارد.

شهرکی افزود: با توجه به وجود ظرفیت های فراوان برای رونق اقتصادی منطقه تسهیلگری در انجام امور سرمایه‌گذاری از مهمترین اولویت‌ها در این استان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در قالب مصوبات سفرهای استانی در دولت سیزدهم
  • دسترسی بزرگراه همت غرب تا خرداد سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه
  • بهره‌برداری از چمن مصنوعی پارک درخشان تا یک ماه آینده
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • ۸۰ هزار میلیارد ریال طرح عمرانی آماده بهره‌برداری در گناباد است
  • پل صاحب روضات آماده بهره‌برداری است
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان