Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور درباره سیاست‌های مدنظر برای پیوند و تقویت هرچه بیشتر ارتباط با صنعت و جامعه توضیح داد.

محمدعلی کریمی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره میزان قرارداد‌های ارتباط با صنعت این دانشگاه در سال ۹۹ بیان کرد: با توجه به اینکه معمولا در پایان هر سال گزارش علکرد‌های مرتبط با این موضوع بررسی می‌شود، میزان قرارداد‌ها و گزارش وضعیت آن‌ها در سال گذشته، طی روز‌های آتی جمع‌بندی و ارائه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کریمی با اشاره به سیاست‌های جدید دانشگاه پیام نور برای بهتر شدن قرارداد‌های ارتباط با صنعت در سال ۱۴۰۰ گفت: در این خصوص تغییر امتیازات طرح‌های ارتباط با صنعت و جامعه در آیین‌نامه پژوهانه و همچنین انعقاد و تدوین تفاهم‌نامه همکاری با سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور بالاخص شهرداری تهران با اهداف مشترک پژوهشی و کارآفرینی پیشنهاد شده است.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور ادامه داد: تلاش در جهت هم‌افزایی و هماهنگی ساختار و امکانات موجود، برگزاری کارگاه‌های آموزشی در زمینه ارتقا سطح کیفی اعضای هیئت علمی توسط مجریان طرح‌های ارتباط با صنعت و جامعه، بازنگری و دستورالعمل‌های حقوقی و مالی در زمینه قرارداد‌های ارتباط با صنعت (دوره‌های فرصت مطالعاتی) و همچنین اجرای کارگاه‌های مرتبط در حوزه اشتغال و مهارت‌افزایی توسط دانشگاه با استفاده از اساتید صنعت نیز دیگر سیاست‌های این دانشگاه است.


وی درباره مشارکت دانشجویان و اساتید در انجام قرارداد‌های ارتباط با صنعت تصریح کرد: تعداد زیادی از اعضای هیئت علمی دانشگاه در حوزه‌های مختلف مهندسی، علوم پایه، اقتصاد، مدیریت، جامعه شناسی، انسانی، کشاورزی، هنر و ... در اجرای قرارداد‌های ارتباط با صنعت مشارکت کردند که از مجموع این قرارداد‌ها ۱۰ درصد حق بالاسری آورده برای دانشگاه داشته است.

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ارتباط صنعت و دانشگاه محمدعلی کریمی دانشگاه پیام نور قرارداد پژوهشی قرارداد های ارتباط با صنعت دانشگاه پیام نور قرارداد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۹۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌های انگلیس بابت ارتباط با چین زیر ذره‌بین سرویس‌ امنیتی می‌روند

به گزارش تایمز، در بحبوحه برنامه‌های دولت لندن برای سرکوب جاسوسی ادعایی چین، دانشگاهیان و محققان دانشگاه‌های بریتانیا توسط سرویس‌های امنیتی این کشور بررسی خواهند شد.

به گزارش ایسنا، بنا بر گزارش‌ها، این اقدامات پس از نشست روز پنجشنبه بین کن مک‌کالوم، مدیرکل ام‌آی۵ و معاونان ده‌ها دانشگاه برجسته، از جمله دانشگاه‌های آکسفورد و کمبریج، اعلام شد.

طبق گزارش‌ها، مک‌کالوم به مسوولان این دانشگاه‌ها هشدار داد که کشورهای متخاصم به طور فعال دانشگاه‌ها را هدف قرار می‌دهند تا فناوری‌هایی را که می‌تواند «اولویت‌های اقتدارگرا، نظامی و تجاری آنها را ارائه کند» بدزدند.

به گفته رئیس ام‌آی۵، بررسی محرمانه آسیب‌پذیری‌های بخش آموزش عالی بریتانیا نشان داده است که کشورهایی مانند چین «مکانیسم‌های آشکار و پنهان» را برای «کسب مالکیت معنوی و سرقت مزیت» به کار می‌گیرند.

بر اساس این گزارش، اکنون رایزنی‌ها در مورد یک سیستم جدید بررسی دولتی در حال انجام است که دانشگاهیان را که به تحقیقات حساس دسترسی دارند، توسط سرویس‌های امنیتی بررسی می‌شوند.

دولت همچنین به دنبال تأمین بودجه جدید برای مؤسسات آموزش عالی برای افزایش امنیت در اطراف سایت‌های حساس خواهد بود. طبق گزارش‌ها، دانشگاه‌ها همچنین می‌توانند در هنگام وارد شدن به مشارکت در تأمین مالی و همکاری با مؤسسات خارجی، ملزم شوند با سرویس‌های امنیتی مشورت کنند.

آلیسیا کرنز، رئیس کمیته منتخب روابط خارجی پارلمان انگلیس در پستی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) گفت دانشگاه‌ها برای مدت طولانی وانمود کرده‌اند که «نقشی در امنیت ملی ما ندارند» و می‌توانند «عاری از واقعیت‌های ژئواستراتژیک» عمل کنند.

پکن بارها هرگونه اتهام مرتبط با جاسوسی را رد کرده و آنها را به‌عنوان «تهمت‌های مخرب» رد کرده است. وانگ ونبین، سخنگوی وزارت امور خارجه به تازگی در یک نشست خبری گفت: «ما می‌خواهیم تکرار کنیم که این ادعا که چین می‌تواند اطلاعات بریتانیا را به سرقت ببرد، یک اتهام بی‌اساس و توهین بدخواهانه است و ما قاطعانه با این اتهام‌زنی مخالفیم. چنین اتهام‌زنی بدخواهانه‌ای علیه چین باید متوقف شود.»

به گزارش راشا تودی، ام‌آی۵ پیشتر از شناسایی بیش از ۵۰ دانشجوی چینی خبر داد که در دانشگاه‌های بریتانیا ثبت‌نام کرده بودند و به ادعای این سازمان، آنها با ارتش آزادی‌بخش خلق مرتبط بودند و در سال‌های اخیر در نتیجه سرکوب آنچه این آژانس جاسوسی آن را دزدی فناوری مرتبط با امور دفاعی و سایر تحقیقات حساس دفاعی توصیف کرد، این کشور را ترک کرده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امیرعبداللهیان روز ملی جمهوری آفریقای جنوبی را تبریک گفت
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • دانشگاه‌های انگلیس بابت ارتباط با چین زیر ذره‌بین سرویس‌ امنیتی می‌روند
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • رشد اقتصادی جامعه و رونق معیشت مردم مرهون تلاش کارگران است
  • کارگران اساس و بنای رونق تولید و پیشرفت جامعه هستند
  • رونق تولید در گرو تلاش کارگران
  • مهارت آموزی معلمان در دستور کار آموزش و پرورش باشد
  • کاهش نرخ بیکاری در دولت سیزدهم کاهش چشمگیر داشته است
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری