Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-04@08:25:37 GMT

۹۰ درصد کودکان در جمع‌های خانوادگی کرونا می‌گیرند

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۰۰۱۲۳

۹۰ درصد کودکان در جمع‌های خانوادگی کرونا می‌گیرند

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، دکتر فرهاد حیدریان رییس بیمارستان تخصصی کودکان دکتر شیخ گفت: افراد ناقل بیماری کووید ۱۹ خود از این موضوع اطلاعی ندارند و در جمع‌های فامیلی، کودکان نخستین گروهی هستند که با مراوده با این افراد به بیماری کووید ۱۹ مبتلا می‌شوند.

وی ادامه داد: در تمامی ایام سال باید از کودکان مراقبت ویژه صورت پذیرد و این مراقبت در ایام بحران کرونا باید ویژه‌تر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: اگر والدین کوچکترین علامتی در فرزندان خود مشاهده می‌کنند بلافاصله باید به بیمارستان تخصصی کودکان دکتر شیخ مراجعه کنند تا اقدام درمانی مناسب صورت پذیرد و از هرگونه تأخیر در انجام این کار به‌شدت پرهیز کنند.

دکتر حیدریان افزود: همچنان از مردم می‌خواهیم که با نرفتن به مسافرت و دید و بازدید نوروزی ضمن حفظ سلامت خود و فرزندانشان، یاری‌گر مدافعان سلامت باشند. وظیفه همه افراد در قبال جبران تلاش‌های شبانه‌روزی مدافعان سلامت همکاری شایسته و همه‌جانبه با آنان است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: متأسفانه در سال گذشته دکتر خوارزمی و دکتر اسماعیلی از پزشکان متخصص اطفال را در جبهه مبارزه با ویروس کرونا از دست دادیم.

دکتر حیدریان افزود: بخش‌های مختلف بیمارستان تخصصی کودکان دکتر شیخ در تمامی ایام سال فعال است و تعطیلی برای هیچ یک از خادمان مردم در این مرکز درمانی معنا ندارد که نمونه بازر این خدمات در روزهای آغاز سال و در بخش جراحی اطفال بوده است.

او با بیان اینکه این مرکز درمانی به دنبال راه‌اندازی بخش سی.‌تی.‌اسکن مورد نیاز خود است اضافه کرد: این بخش با همکاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد تا پایان فروردین ماه امسال فعال می‌شود.

رییس بیمارستان تخصصی کودکان دکتر شیخ مشهد گفت: به منظور ارتقای این مرکز درمانی در سال ۱۴۰۰ به روز رسانی بخش‌های هماتولوژی و نفرولوژی و تهیه دستگاه مجهز همودیالیز با همکاری خیران نیک‌اندیش حوزه سلامت در دستور کار قرار گرفته است.

حیدریان با ذکر این نکته که سالانه نزدیک به ۲۰ درصد بیماران بستری در مشهد از گروه سنی اطفال هستند افزود: این گروه از بیماران در ۲ بیمارستان تخصصی کودکان دکتر شیخ و اکبر تحت درمان قرار می‌گیرند و خوشبختانه تمامی بیماران بیمارستان تخصصی کودکان دکتر شیخ در همین مرکز، درمان شدند و هیچ گونه مورد انتقالی نداشتیم.

منبع: تابناک

کلیدواژه: اعمال ماه شعبان مناجات شعبانیه نوروز 1400 روز جوان تولید پشتیبانی ها مانع زدایی ها کودکان کروناویروس اعمال ماه شعبان مناجات شعبانیه نوروز 1400 روز جوان تولید پشتیبانی ها مانع زدایی ها بیمارستان تخصصی کودکان دکتر شیخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۰۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرگ پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد/ علوم پزشکی: در تهران فوت کرده

طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خبر فوت دکتر «زهرا ملکی قربانی»، پزشک طرحی در جاسک، که این روزها در فضای مجازی منتشر شده، نادرست است و وی در تهران فوت کرده است.

به گزارش مهر، انتشار خبر فوت دکتر زهرا ملکی قربانی در جاسک باعث ایجاد شایعات و نگرانی‌هایی در بین رسانه‌های رسمی و غیررسمی، مردم و جامعه پزشکی شده است.

دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با صدور اطلاعیه‌ای ضمن تسلیت این ضایعه دردناک به خانواده محترم ایشان و جامعه پزشکی، فوت این پزشک طرحی در شهرستان جاسک را تکذیب می‌کند و از رسانه‌ها و سایر افراد جامعه تقاضا دارد که اخبار را از منابع موثق و معتبر دریافت کنند و از انتشار اخبار کذب و شایعات خودداری نمایند.

مرحومه دکتر زهرا ملکی قربانی پزشک طرحی در تاریخ ۳۰ دی ماه ۱۴۰۲ به دلیل مشکلات رفت و آمد و به درخواست خود، از بیمارستان جاسک به بیمارستان پارسیان منتقل و در آن‌جا مشغول به کار شد.

آخرین شیفت ایشان در بیمارستان پارسیان در تاریخ ۱۶ فروردین ۱۴۰۳ بود و بعد از آن به تهران و نزد خانواده خود سفر کردند. و فوت ایشان در تهران اتفاق افتاده است.

هیچ گزارشی از درگیری و ضرب و جرح توسط بیمار یا همراهان بیمار در هیچیک از دو محل خدمت ایشان (جاسک و پارسیان) وجود ندارد. همچنین از زمان آغاز به کار ایشان در استان هیچ‌گونه مشکل کاری یا نارضایتی و شکایت یا درخواستی برای رفع مشکل از طرف نامبرده به دانشگاه مطرح نشده است؛ به همین دلیل فوت نامبرده هیچ گونه ارتباط کاری نمی‌تواند داشته باشد.

لازم به ذکر است که شیفت بعدی دکتر ملکی در بیمارستان پارسیان از تاریخ ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز می‌شد. بنابراین، اخبار منتشر شده مبنی بر فوت ایشان در جاسک نادرست بوده و بر اساس آخرین اخبار و گزارشات فوت ایشان در تهران مورد تأیید است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: درگذشت یک پزشک زن بیمارستان شریعتی/ مرگ یا خودکشی؟ مشاور اجتماعی سازمان نظام پزشکی : خودکشی پزشکان به مرز هشدار رسیده

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • بازگشت به دنیای صدا
  • نگاهی به تغییرات جدید در جامعه ژاپن با محوریت خانواده‌های ژاپنی
  • مرگ پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • درمان رایگان کودکان بیمه شده زیر هفت سال
  • تکذیب مرگ پزشک طرحی در جاسک /در تهران فوت کرده
  • مرگ پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد/ علوم پزشکی: در تهران فوت کرده
  • حس خوب حمایت
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی
  • کودکان زیادی بر اثر سو تغذیه در غزه جان باختند