Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، محمد دره‌وزمی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۰ به عنوان «تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» از سوی مقام معظم رهبری اظهار کرد: مقام معظم رهبری چندین سال است که شعار سال را بر محور تولید و اقتصاد قرار می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: برای عملی‌شدن این شعار سازمان صنعت، معدن و تجارت به تنهایی نمی‌تواند کاری کند، بلکه تمام دستگاه‌های حاکمیتی و سه قوا در راستای وظایف کاری خود باید شعار سال را سرلوحه کاری خود قرار دهند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان با اشاره به اینکه تنها راه نجات کشور، حمایت از تولید و برداشتن موانع پیش روی تولید است اظهار کرد: راهکار‌های پشتیبانی و حمایت از تولید باید شناسایی و موانع آن برطرف شود.

او حرکت در مسیر تولید را نیازمند اعتقاد و ایمان قلبی دانست و افزود: مشکل واحد‌های تولیدی در حقیقت مشکل یک جمعیت و گروه فعال در عرصه کار و تولید است و اگر اعتقاد و ایمان به بخش تولید نباشد، اقدامی صورت نمی‌گیرد.

دره‌وزمی اذعان داشت: تولیدکننده باید واقعا تولیدکننده باشدو این چنین مواردی باید حمایت و پشتیبانی شوند چرا که برخی واحد‌ها به دلیل بی‌مدیریتی، بی‌کیفیتی و نداشتن بازاریابی تعطیل می‌شوند.

او با عنوان اینکه تولید تنها راه نجات کشور است یادآور شد: حمایت از تولیدکنندگان نه با شعار بلکه باید با عمل باشد و تولیدکننده اطمینان داشته باشد که در روز‌های سختی از واحد تولیدی وی حمایت می‌شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان همچنین گفت: سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان باید تولید باکیفیت و قیمت تمام‌شده تولید کنند و به رقابت فکر کنند.

دره‌وزمی با اشاره به مشکلات سال گذشته در بخش تولید و نیز اعمال فشار‌ها و تحریم‌های اقتصادی در کشور گفت: در این شرایط مجبور بودیم خود را با این شرایط منطبق دهیم و در حوزه صنعت در زمینه ساخت داخل کار‌های زیادی انجام گرفت.

او احصا و حل مشکلات حوزه تولید و فراهم کردن شرایط تولید را جزو وظایف صنعت و معدن دانست و افزود: در این راستا مشکلات و موانع واحد‌های تولیدی و طرح‌های نیمه‌تمام و مشکل‌دار احصا شده و در کارگروه موانع تولید مورد بررسی قرار میگیرد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان با اشاره به تشکیل کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید از سال ۹۴ گفت: از آن زمان تاکنون تعداد ۱۵۵ جلسه به ریاست استاندار یا معاون استاندار با یک هزار و ۹۳۸ مصوبه تشکیل شده و به یک هزار و ۹۶ پرونده رسیدگی شده است.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تولید داخلی شعار سال معدن و تجارت استان کردستان رئیس سازمان صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۰۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته ای

به گزارش خبرگزاری مهر، میزگردها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای صبح امروز (دوشنبه، ۱۷ اردیبهشت ماه) و با حضور معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران و جمعی از متخصصان صنعت هسته‌ای داخلی و خارجی به‌طور رسمی در اصفهان آغاز شد.

قنادی در آیین آغاز به کار میزگردها و پنل‌های تخصصی این کنفرانس‌ها اظهار کرد: سازمان انرژی اتمی ایران در همه سال‌های فعالیت به خدمات‌رسانی گسترده پرداخته و اکنون این سازمان در عرصه‌های گوناگون توانسته خدمات ارزنده‌ای را به هموطنان ارایه دهد.
معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران گفت: چرخه سوخت، تولید برق هسته‌ای، رادیوداروها، رادیوایزوتوپ‌ها در صنعت و کشاورزی، گداخت و لیزر از جمله دستاوردها و خدمات صنعت هسته‌ای بوده است.

وی تصریح کرد: همه قسمت‌ها و شرکت‌های زیرمجموعه سازمان انرژی اتمی و صنعت هسته‌ای ایران برای ارایه خدمات به مردم بزرگوار کشور مشغول فعالیت هستند.

قنادی عنوان کرد: فعالیت‌هایی که در سال‌های گذشته و در سازمان انرژی اتمی ایران انجام شده بود، بیانگر موفقیت‌های این سازمان در عرصه علم و فناوری است. با توجه به گستره فعالیت‌ها و بر اساس دستور ریاست سازمان، سند جامع راهبردی در افق ۱۴۲۰ تهیه و تدوین شد که مطابق آن نقشه راه ما برای تولید ۲۰ هزار مگاوات براق هسته‌ای، تولید رادیوایزوتوپ‌های مورد نیاز در صنعت و کشاورزی و نیز حوزه گداخت و لیزر در ۲۰ سال آینده کاملاً مشخص شده است.

معاون سازمان انرژی اتمی گفت: اکنون نیروگاه اتمی بوشهر با تولید یک هزار مگاوات برق هسته‌ای درحال فعالیت است و همچنین چند نیروگاه اتمی نیز در دست ساخت داریم و که مطابق برنامه‌ریزی در موعد مقرر به بهره‌برداری خواهند رسید.

وی خاطرنشان کرد: در تولید رادیوداروها در سطح منطقه در رتبه نخست قرار داریم و در سطح جهانی نیز از جایگاه خوبی برخورداریم. سالانه یک میلیون نفر از رادیوداروهای تولیدی سازمان انرژی اتمی ایران استفاده می‌کنند که برای سال‌های آینده، خدمات ما تداوم خواهد داشت.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران گفت: شاهد برگزاری سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای هستیم و مقالاتی که در این رویدادها ارایه شده در اصل آخرین دستاوردهایی است که در عرصه فناوری هسته‌ای در سازمان انرژی اتمی ایران و بعضی کشورها به‌دست آمده است.

وی تصریح کرد: در این رویداد علمی شاهد حضور اساتید و دانشجویان دانشگاه‌ها و پژوهشکده‌های گوناگون داخلی و خارجی، متخصصان صنعت هسته‌ای و سایر صنایع و.. هستیم و امیدواریم که دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها با تبادل اطلاعات بتوانند برای فعالیت‌های هسته‌ای، اقدامات لازم را انجام دهند.

قنادی عنوان کرد: بر اساس فعالیت‌هایی که در سال‌های اخیر و در صنعت هسته‌ای ایران انجام شده به ارایه اطلاعات می‌پردازیم زیرا براین باوریم که تبادل اطلاعات سبب ارتقای علمی در سطح داخلی و جهانی فناوری هسته‌ای می‌شود.

کد خبر 6097937

دیگر خبرها

  • استان سمنان رتبه سوم اجرای نهضت ملی مسکن را کسب کرد
  • استقرار ۵۰ درصد تولیدکنندگان شوینده در قزوین
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته ای
  • مصوبات شورای شهر تهران قابل ردیابی شد
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • ثبت ۳ هزار و ۵۰۰ قهرمان پیشنهادی از سوی مخاطبان در کردستان
  • برای تولید اتوبوس و کشنده نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • رشد۵برابری معاملات بورس انرژی در اجرای طرح اصلاح نقدینگی صنعت برق
  • سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران رونمایی شد