Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: با تاکید رییس جمهوری مبنی بر راه‌اندازی کارخانه‌های نوآوری در کشور، همه استان‌ها تا پایان دولت دوازدهم صاحب کارخانه نوآوری می‌شوند.

به گزارش پول نیوز، اسماعیل قادری فر روز پنجشنبه افزود: ایجاد کارخانه های نوآوری در پهنه های صنعتی متروکه شهرها یک مفهوم جدید است که از سال ۹۵ در دستورکار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گرفت تا با بازسازی و بهسازی کارخانجات صنعتی متروکه و پهنه های صنعتی که به خاطر الزامات زیست محیطی از کلان شهرها خارج شدند و در حال حاضر بلااستفاده هستند، به کانونی برای نوآوری و خلاقیت جوانان و نخبگانمان تبدیل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قادری فر ادامه داد: کارخانه های نوآوری محل حمایت از ایده های نو و زایش استارتاپ ها و کسب وکارهای نو هستند که برای میزبانی شایسته از شتاب دهنده های تخصصی و هدایت جوانان به سمت کسب و کارهای نوآورانه، این مفهوم جدید خلق شد.

وی یادآور شد: طبق توافقات و برنامه ریزی و قراردادهایی که با کمک استاندارها در سراسر کشور منعقد شده، در نهایت تا پایان دولت دوازهم و تیرماه ۱۴۰۰ همه استان های کشور علاوه بر داشتن پارک علم و فناوری و مراکز رشد که مشغول فعالیت هستند، صاحب کارخانه های نوآوری با این تعریف خواهند شد و جریان توسعه فناوری با شکل گیری اکوسیستم نوآوری در کشور با ظهور و بروز این کارخانه ها شتاب بیشتری خواهد گرفت.

رییس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری گفت: اولین تجربه ایجاد کارخانه نوآوری در کشور در مجموعه کارخانه نوآوری آزادی در تهران است که در یک پهنه صنعتی متروکه در فضای ۲۰ هزار مترمربع و با اشتغال ۳۵۰۰ نفر از فارغ التحصیلان راه اندازی شد.

قادری فر افزود: برای توسعه این مفهوم جدید به عنوان الگو در کشور،‌ کارخانه نوآوری "های وی" نیز در شرق تهران بازسازی و ایجاد شد، این دو الگوی موفق در کشور بودند. با این تجریه بسیار خوب که کارخانه های نوآوری یک حلقه واسط قبل از پارک های علم وفناوری برای حمایت از استارتاپ ها و کسب و کارهای نو هستند، طبق دستور رییس جمهور بنا شد در سراسر کشور و حداقل در مراکز استان های کل کشور در ۳۲ استان یک کارخانه نوآوری ایجاد و راه اندازی شوند.

وی گفت: این الگو، الگوی موفقی بود و در دستور کار قرار گرفت. بعد از تاکید رییس جمهوری بلافاصله کلان شهرهایی مثل مشهد مقدس و شیراز وارد این عرصه شدند و دو کارخانه متروکه و بزرگ کوکاکولای مشهد در نزدیکی دانشگاه فردوسی مشهد و مجموعه کارخانجات مخابراتی ایران در قلب شهر شیراز هدف قرار گرفتند و آنها نیز به عنوان دو کارخانه بزرگ نوآوری در استان ها و این دو کلان شهر ایجاد و راه اندازی شدند. این دو کارخانه نوآوری با هدایت استارتاپ ها و فعالیت آنها در این مجموعه ها رسما وارد مدار نوآوری کشور شدند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: کارخانه های نوآوری استاندارها استارتاپ کسب وکارهای نو نوآوری کارخانه های نوآوری کارخانه نوآوری کارخانه ها راه اندازی استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۰۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم

ایسنا/خراسان رضوی رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری با اشاره به چشم‌انداز رویداد ملی فبین‌فود گفت: چشم‌انداز ما برای این رویداد این است که تبدیل به رویدادی بین‌المللی شود و در سطح جهان گسترش یابد.

شقایق حق‌جوی جوانمرد امروز ۱۳ اردیبهشت در اولین رویداد ملی فبین‌فود که در هتل پردیسان مشهد برگزار شد، با اشاره به اهمیت کیفیت غذا در کلام پیامبر(ص) اضافه کرد: با توجه به سخن رهبری و شعار سال که جهش تولید با مشارکت مردم است، باید از مردم خواستار شویم که در حوزه ارتقای صنعت غذا مشارکت کنند، زیرا غذای خوب حق تمامی مردم ایران است و باید در تامین غذای خوب و سالم خود کوشا باشند. صنعت غذا، صنعتی شاداب با گردش مالی بزرگ است که پتانسیل ایجاد ثروت و اشتغال را به خوبی دارد و بعد از صنعت پتروشیمی دومین صنعت بزرگ ایران است. لذا همه ما باید به ارتقای آن توجه کنیم.

رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری بیان کرد: انسان برای اینکه بتواند خوب زندگی کند، باید در مرحله اول غذای خوبی داشته و در مرحله بعدی دارای شغل مناسبی باشد. دانشگاه‌های ما رشد بسیار خوبی داشته و فارغ‌التحصیلان آن مهارت‌های بالایی دارند، بنابراین باید جوانان ایرانی ما در همین صنایع پویای ایران مشغول به فعالیت شوند.

حق‌جوی جوانمرد ادامه داد: صنعت غذا با سختی مواد اولیه را جمع می‌کند و سعی در حرکت دارد و نیازهای مختلفی را شامل می‌شود، بنابراین سخت می‌تواند نوآوری را در خود جای دهد. لذا ما در معاونت علمی ریاست‌جمهوری فقط مسئول توسعه فناوری نیستیم، بلکه مسئول اشاعه فناوری هم هستیم که این اتفاق در چنین رویدادی رخ خواهد داد.

وی با بیان اینکه رویداد فبین‌فود در راستای همرسانی صنعت و فناوری است، عنوان کرد: صنایع ما نیازهایی دارند و متخصصین باید برای رفع این نیازها وارد شوند تا صنعت ناچار به واردات نباشد و نوآوری در ایران توسط فارغ‌التحصیلان دانشگاهی صورت گیرد. لذا این رویداد طراحی شده است تا به این مسائل رسیدگی کند. صنعتی که با سختی اجزای خود را در کنار هم جمع می‌کند، برای تمرکز بر روی نوآوری دچار سختی است و باید واسطه‌ای در این میان روی کار بیاید و نوآوری را به ارمغان بیاورد. همچنین تکثیر نمونه جدید، هزینه‌ و ریسک بالایی دارد، لذا باید نهاد بینابینی حضور یابد که ساخت سریع و آسان در آن صورت گیرد. چنین نهادی فب‌لب (آزمایشگاه ساخت سریع) نامیده می‌شود.

رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری با اشاره به چشم‌انداز این رویداد بیان کرد: چشم‌انداز ما برای این رویداد این است که تبدیل به رویدادی بین‌المللی شود و در سطح جهان گسترش یابد. فرهنگ غنی ما سرشار از دستورالعمل‌های غذایی بسیار فاخر است که نه تنها به دلیل طعم بلکه به دلیل نوآوری و ترکیبات بسیار خاص، دارای ارزش غذایی بالایی هستند. غذای هر قوم یکی از مهمترین نمادهای فرهنگ و تمدن آن است. بنابراین باید بتوانیم تمامی قدرت خلاقانه خود را با نوآوری ترکیب نماییم تا ارزشی خلق شود که بتوانیم آن را در سطح کشور معرفی کنیم و انتشار دهیم.

در پایان این بخش از مراسم، قراردادهای همکاری میان برخی از صاحبان صنایع با پژوهشگران و اساتید دانشگاه امضا شد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • نجات اقتصاد کشور در سایه نوآوری رقم می‌خورد
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • بیانیه‌های تکراری، هیچ حقی برای دولت کویت در مورد «آرش» ایجاد نخواهد کرد
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری
  • تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی
  • راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • لازم است دغدغه مسکن برای کارگران رفع شود/ هیچ کارخانه‌ای نباید تعطیل شود