Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین اولین کنفرانس مطبوعاتی رییس‌جمهور جدید آمریکا با پرسش‌های متعدد خبرنگاران درباره وضعیت بحرانی مهاجران در مرز آمریکا با مکزیک همراه بود و بخش عمده این کنفرانس مطبوعاتی به این موضوع گذشت. در روزهای گذشته تصاویر و اخباری از وضعیت نامناسب مراکز نگهداری مهاجران غیرقانونی مخصوصا نوجوانان و کودکان در مرز با مکزیک در رسانه‌های آمریکایی منتشر شد و واکنش سناتورهای هر دو حزب را هم برانگیخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رسانه‌ها و نمایندگان کنگره دولت بایدن را متهم کرده‌اند که دسترسی خبرنگاران به این مراکز نگهداری را فراهم نمی‌کنند. او در این کنفرانس مطبوعاتی قول داد که دراین باره شفاف عمل کند و وعده دسترسی آزادانه خبرنگاران به مراکز نگهداری مهاجران در تگزاس و در مناطق مرزی را داد. بایدن کامالا هریس معاونش را به عنوان مسئول بررسی موضوع و سامان‌دهی ریشه‌ای به موضوع مهاجران آمریکای لاتین منصوب و معرفی کرده‌است.

او در این کنفرانس خبری از تدابیر جدیدی برای سامان‌دهی هرچه‌سریعتر به وضعیت مهاجران نوجوان و کودک که بدون همراه و والدین به سمت مرزهای آمریکا می‌روند خبر داد. با این حال سوالات در این باره تا دقایق آخر کنفرانس مطبوعاتی ادامه یافت و به نظر می‌رسید که خبرنگاران قانع نشده‌اند. بایدن سعی کرد در این باره سیاست دولت خود را با دولت ترامپ مقایسه کند و گفت که از توقف سیاست‌های ترامپ درباره مهاجران اصلا پشیمان نیست.

دو خبر جنجالی

بایدن کنفرانس مطبوعاتی‌اش را به خبری آغاز کرده که برای مردم آمریکا و جهان فعلا مهمترین موضوع مرگ و زندگی است. او گفت که در ۱۰۰ روز اول کاری‌اش ۲۰۰ میلیون دوز واکسن به آمریکایی‌ها تزریق خواهد شد. پیش‌تر وعده او ۱۰۰ میلیون دوز واکسن بود. این یعنی تا ۳۵ روز دیگر ۲۰۰ میلیون آمریکایی واکسن دریافت خواهند کرد.

اما خبر جنجالی دیگر او صحبت از حضورش در انتخابات بعدی ریاست‌جمهوری بود. ترامپ هم در اولین کنفرانس مطبوعاتی‌اش اعلام کرده‌بود که در انتخابات دور بعد شرکت می‌کند. بایدن ۷۸ ساله گفت که برنامه و پیش‌بینی‌اش این است که در انتخابات ۲۰۲۴ هم نامزد ریاست‌جمهوری خواهد بود.

در بخش سیاست خارجی تنها در سه حوزه از او سوال شد.

چارچوب رابطه با چین

بایدن پاسخ به سوالی درباره رابطه با چین دقایق طولانی در این باره حرف زد و با اشاره به رابطه دوستانه‌اش با شی جین پینگ و مکالمه طولانی دو ساعته اخیرش با او سه حوزه را به عنوان محورهایی که باید روابط واشنگتن و پکن در آنها تعریف شود نام برد. او به صادرات واردات و حقوق بشر به عنوان موضوعاتی اشاره کرد که باید روابط آمریکا و چین در آنها تعریف شود.

افغانستان فعلا خروجی در کار نیست

بایدن در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا به ضرب‌الاجل اول ماه می یعنی حدود ۳۵ روز دیگر برای خارج کردن نیروهای آمریکایی از افغانستان پایبند خواهد بود یا نه گفت: به دلایل فنی تحقق این امر و پایبندی به این تاریخ برای خارج کردن نیروها دشوار است. او گفت که با متحدان آمریکا در ناتو مشورت خواهد کرد تا ببینند چکاری باید انجام داد. این ضرب‌الاجلی است که دولت ترامپ در  گفت‌وگو با طالبان بر سر آن توافق کرده‌بود.

هشدار به کره شمالی

بایدن درباره آزمایش‌های موشکی اخیر کره شمالی در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید واکنش دولت او چیست گفت: اگر کره شمالی به پرتاب موشک بالستیک ادامه دهد واکنش‌هایی خواهد دید. او گفت: ما درحال مشورت بامتحدان و شرکایمان هستیم و اگر آنها تشدید شرایط را انتخاب کنند ما هم بر همین مبنا واکنش نشان می‌دهیم. خبرنگار از او پرسید آیا با نظر باراک اوباما موافق است که در سال ۲۰۱۶ هنگام ترک کاخ سفید گفته‌بود کره شمالی بزرگترین تهدید و موضوع سیاست خارجی آمریکاست؟ بایدن جواب داد : بله  . او البته در ادامه گفت که آماده شکلی از دیپلماسی هم هست اما باید مشروط به نتیجه نهایی خلع سلاح هسته‌ای باشد.

کد خبر 591899 برچسب‌ها ایران و آمریکا ایالات متحده آمریکا کره شمالی جوزف بایدن واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ایران و آمریکا ایالات متحده آمریکا کره شمالی جوزف بایدن واکسن کرونا کنفرانس مطبوعاتی کره شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۲۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست وکلای دولت بایدن برای متوقف کردن عرضه تسلیحات آمریکا به رژیم صهیونیستی

گروهی از وکلای دولت آمریکا با توجه به گزارش‌ها درباره جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در غزه که آن را ناقض قوانین بین‌المللی و قوانین آمریکا تلقی کرده‌اند، خواستار متوقف شدن عرضه تسلیحات آمریکا به رژیم صهیونیستی شدند.

به گزارش ایسنا، گروهی از وکلای داخل و خارج از کشور، از جمله، حداقل ۲۰ نفر از آن‌ها که در دولت «جو بایدن» رییس جمهور آمریکا مشغول به کار هستند، با استدلال این که اقدامات رژیم صهیونیستی در جنگ غزه مطابق قوانین آمریکا و قوانین بین‌المللی نیست، از رییس جمهور آمریکا خواسته‌اند که کمک‌های نظامی به این رژیم را متوقف کند.

نشریه آمریکایی پالتیکو در این باره گزارش داد: آن‌ها قصد دارند طی روزهای آتی، نامه‌ای به «مریک گارلند» دادستان کل و مشاوران کل در دولت بنویسند و استدلال خود را مطرح کنند. در نامه‌ای که پالتیکو آن را رویت کرده، این وکلا گفته‌اند که اسراییل، احتمالا، قوانین آمریکا، از جمله قانون کنترل صادرات تسلیحات، قانون لیهی، همچنین معاهده‌ ژنو درباره منع حملات نامتناسب علیه جمعیت غیرنظامیان را نقض کرده است.

گروهی که پیش‌نویس این نامه را تهیه کرده‌اند، شامل وکلای فعلی وزارت امنیت کشور و وزارت امور خارجه آمریکا است. این نامه هنوز در مرحله جمع‌آوری امضا است و تا کنون، بیش از ۹۰ وکیل آن را امضا کرده‌اند، از جمله، وکلای وزارت دادگستری، کار و انرژی و وکلای کمیسیون اروپا و بخش خصوصی.

این اقدام، تازه‌ترین نشانه اختلاف نظر در داخل دولت بر سر سیاست خارجی آن در رابطه با رژیم صهیونیستی است. تنظیم این نامه در برهه مهمی انجام شده است، یعنی یک هفته پیش از ضرب‌الاجل ۸ مه انجام شده است؛ کاخ سفید باید تا آن موقع، یک گواهی کتبی به کنگره ارائه کرده و تایید کند که اقدامات نظامی رژیم صهیونیستی که در آن از تسلیحات عرضه‌شده آمریکا استفاده شده است، ناقض قوانین آمریکا یا قوانین بین‌المللی نیست.

تخریب ساختمان‌ها در پناهگاهی برای فلسطینی‌ها در جبالیا در پی حملات رژیم صهیونیستی در غزه

خبرگزاری رویترز در اوایل هفته گزارش داد که برخی از مقامات ارشد آمریکایی در یادداشتی درون‌سازمانی به «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا گفتند که نسبت به موثق بودن تضمین‌های رژیم صهیونیستی درباره استفاده قانونی از تسلیحات‌ عرضه‌شده آمریکا، شبهاتی دارند. در ماه فوریه نیز بیش از ۸۰۰ مقام رسمی در آمریکا و در خارج از کشور نامه سرگشاده‌ای را در مخالفت با حمایت دولتشان از جنگ رژیم صهیونیستی در غزه امضا کردند.

وکلای یادشده می‌گویند، کارمندان دولت وظیفه دارند بدون جهت‌گیری‌های سیاسی نابجا مشاوره خود را ارائه کرده و نسب به بمباران کورکورانه این منطقه محاصره‌شده که تلفات زیادی را در میان غیرنظامیان به بار آورده است، حملات علیه کاروان‌های امدادی و بمباران مدارس و بیمارستان‌ها به عنوان موارد تخطی اخطار کنند.

در پیش‌نویس این نامه با اشاره به نتایج نظرسنجی‌ها مطرح شده است که «قانون، واضح و همسو با نظر اکثریت آمریکایی‌هایی است که معتقدند آمریکا باید انتقال تسلیحات به اسراییل را مادامی که از عملیات نظامی خود در غزه دست نکشیده است، متوقف کند.»

خارج کردن جسدی از یک ساختمان در پناهگاهی تخریب‌شده در جبالیا در پی حملات هوایی رژیم صهیونیستی، ۹ اکتبر ۲۰۲۳

این نامه همچنین از وزارت دادگستری آمریکا می‌خواهد که درباره ارتکاب شهروندان آمریکایی عضو ارتش رژیم صهیونیستی به جنایات جنگی تحقیق کند که طبق قوانین آمریکا، تحت پیگرد قانونی قرار می‌گیرد.

کاخ سفید و وزارت دادگستری هنوز پاسخی به درخواست اظهار نظر در این باره نداده‌اند.

موضوع این نامه، چند هفته پس از تصویب لایحه کمک‌های مالی ۶.۳ میلیارد دلاری کنگره به رژیم صهیونیستی مطرح شده است.

یکی از کارمندان وزارت دادگستری آمریکا که نامه را امضا کرده است، به شرط فاش نشدن نامش در این باره گفت: در لحظه‌ای قرار داریم که دولت آمریکا در حال  نقض قوانین و سیاست خود است. دولت ممکن است با سکوت یا برخی موارد استعفا روبه‌رو شود اما واقعا از حجم نارضایتی و مخالفت نفرات زیرمجموعه بی‌خبر است.»

شمار تلفات جنگ غزه طی حملات کورکورانه رژیم صهیونیستی که بیمارستان‌ها، مساجد، کلیساها و ساختمان‌های مسکونی از آن مستثنی نبوده‌اند، از ۳۴ هزار نفر فراتر رفته است.

افزون بر این، ۸۵ درصد از جمعیت غزه در شرایطی که ۶۰ درصد از زیرساخت‌های حیاطی این منطقه از بین رفته و دسترسی کافی به غذا، آب آشامیدنی و دارو وجود ندارد، از خانه‌های خود آواره شده‌اند.

مذاکرات آتش‌بس میان گروه حماس و رژیم صهیونیستی با میانجیگری شرکای منطقه‌ای و بین‌المللی ادامه دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • درخواست وکلای دولت بایدن برای متوقف کردن عرضه تسلیحات آمریکا به رژیم صهیونیستی
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد