Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-29@18:23:39 GMT

فناوری جدید یک استارتاپ برای تشخیص کووید-۱۹

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۰۲۶۵۴

یک استارتاپ برای تشخیص بهتر کووید-۱۹ و بررسی واکنش‌های سیستم ایمنی نسبت به آن، از فناوری جدیدی رونمایی کرده است.  

یک استارتاپ موسوم به "Serimmune" سعی دارد به درک بهتری در مورد روابط میان "اپیتوپ‌ها"(epitopes) و کروناویروس برسد. اپیتوپ‌ها، قسمتی از مولکول‌های آنتی‌ژن هستند که به پادتن‌ها متصل می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فناوری انحصاری این شرکت، روشی جدید و ویژه را برای نقشه‌برداری از کل پادتن‌های فرد به واسطه یک نمونه کوچک خون فراهم می‌کند. در این فرآیند، DNA پلاسمید از باکتری‌های متصل به پادتن نمونه جدا می‌شوند و اطلاعات لازم را درباره آنتی‌ژن‌هایی که ممکن است فرد در معرض آنها قرار بگیرد و همچنین نحوه واکنش سیستم ایمنی بدن به آنها فراهم کند.

استارتاپ Serimmune، به تازگی از کاربرد جدید فناوری خود، کمک آن به درک حالت‌های بیماری و واکنش‌های ایمنی در برابر کووید-۱۹ خبر داده است. 

"نوح ناصر"(Noah Nasser)، مدیرعامل Serimmune گفت: ما می‌توانیم از مشخصات پادتن ساخته شده استفاده کنیم و به بررسی آمینواسیدهای مربوط به کروناویروس بپردازیم. ما دریافتیم که بیان پادتن، ارتباط زیادی با حالت‌های بیماری دارد؛ بنابراین ما می‌توانیم حالت‌های خفیف، متوسط، شدید و بدون علامت بیماری را براساس پادتن‌های موجود در نمونه تشخیص دهیم.

هرچه اطلاعات جمع‌آوری شده بیشتر باشند، فناوری بهتر می‌تواند الگوهای متفاوت مربوط به آنتی‌ژن و شدت بیماری را تشخیص دهد. این الگوها نه تنها به پزشکان و پژوهشگران کمک می‌کند تا درک بهتری از عملکرد کروناویروس داشته باشند، بلکه به ارائه روش‌های جدید برای تشخیص، درمان و ابداع واکسن مناسب نیز کمک می‌کند.

ارائه این فناوری، داده‌های مورد نیاز مشتریانی مانند شرکت‌های ساخت واکسن، سازمان‌های دولتی و آزمایشگاه‌های دانشگاهی را که به درک بهتر واکنش ایمنی نسبت به کروناویروس علاقه دارند، در اختیار آنها قرار می‌دهد.

این استارتاپ قصد دارد یک برنامه بالینی را نیز در رابطه با کووید-۱۹ آغاز کند. نمونه خون شرکت‌کنندگان این بررسی، با کمک کیت‌های خانگی بدون درد گرفته و به Serimmune ارسال می‌شود.

ناصر ادامه داد: ما سعی داریم بفهمیم که واکنش ایمنی نسبت به تغییرات چگونه است و با قرار گرفتن در معرض کووید-۱۹، چه اتفاقی در رابطه با واکنش‌های ایمنی رخ می‌دهد.

 

ایسنا/

برچسب ها: استارتاپ ، کرونا ، بازارنیوز لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Ne1

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: استارتاپ کرونا بازارنیوز کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۲۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟

 به گزارش تابناک، متخصصان در تاریخ ۱۹ آوریل در مجله Nature Medicine گزارش دادند در یک مورد از هر ۱۰ مورد ابتلا به ام اس، بدن سال ها قبل از شروع علائم، شروع به تولید مجموعه مشخصی از آنتی بادی ها در خون می‌کند.

متخصصان دریافتند این الگوی آنتی بادی ۱۰۰ درصد تشخیص ام اس را پیش بینی می کند. هر بیمار حامل این مجموعه از آنتی بادی ها به ام اس مبتلا شد.

آنها امیدوارند این آنتی بادی ها روزی مبنای یک آزمایش خون ساده برای غربالگری ام اس باشند.

دکتر «مایکل ویلسون»، متخصص ارشد مغز و اعصاب از دانشگاه کالیفرنیا، سانفرانسیسکو (UCSF) گفت: در چند دهه اخیر، حرکت در زمینه درمان ام‌ اس جدی‌تر و قوی‌تر صورت گرفته است.

ام اس زمانی رخ می دهد که سیستم ایمنی بدن به سیستم عصبی مرکزی حمله می‌کند و به غلاف محافظ اطراف رشته‌های عصبی به نام میلین آسیب می‌رساند. این امر سیگنال‌های ورودی و خروجی مغز را مختل می‌کند و باعث بروز علائم مختلفی می‌شود که حواس را مختل کرده و بر توانایی حرکت تأثیر می‌گذارد.

برای این مطالعه، متخصصان نمونه های خون گرفته شده از ۲۵۰ بیمار مبتلا به ام اس را که قبل و بعد از تشخیص آنها جمع آوری شده بود، غربالگری و آنها را با نمونه خون افراد سالم مقایسه کردند.

متخصصان تصور می‌کردند با مشاهده اولین علائم بیماری در بیماران ام‌ اس، شاهد جهش در آنتی‌بادی‌ها خواهند بود.

در عوض، آنها دریافتند که ۱۰ درصد از بیماران ام اس سال ها قبل از تشخیص، سطوح بالایی از آنتی بادی های اتوآنتی بادی - آنتی بادی هایی که می توانند به خود بدن حمله کنند – داشتند.

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، هنوز مشخص نیست که چه چیزی باعث ام اس در ۹۰ درصد دیگر بیماران می شود، اما متخصصان بر این باورند که آنها اکنون یک علامت هشدار اولیه قطعی مبنی بر بروز این بیماری، دارند.

علائم ام‌ اس می تواند حاد یا مزمن باشد و از فردی به فرد دیگر متفاوت است. مهم این است که از علائم مختلف این بیماری آگاه بود. علائم بیماری ام‌ اس ممکن است شامل موارد زیر باشد:

- مشکلات حرکتی مانند احساس خستگی یا ضعف هنگام راه رفتن، صحبت کردن یا بلعیدن

- گزگز یا بی حسی در اندام ها

- اختلال عملکرد مثانه و روده

- اختلال شناختی

- تغییرات خلقی یا افسردگی

- لرزش یا اسپاسم

- سرگیجه

- اختلال بینایی

در موارد شدید، افراد مبتلا به ام‌اس ممکن است دچار نابینایی و/یا فلج شوند.

در حال حاضر هیچ درمان شناخته شده‌ای برای ام‌اس وجود ندارد. بنابراین، مدیریت علائم، فاکتوری ضروری برای داشتن یک زندگی سالم همراه با این بیماری است. پزشک ممکن است بسته به شدت علائم بیماری درمان‌های استروئیدی، تزریق خون یا فیزیوتراپی را انتخاب کند.

منبع: ايسنا

دیگر خبرها

  • ChatGPT در تشخیص آبسه مغزی شکست خورد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • هوش مصنوعی آرتروز زانو را ۸ سال زودتر تشخیص می‌دهد
  • هوش مصنوعی جهت‌گیری سیاسی افراد را از روی چهره تشخیص می‌دهد
  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • تشخیص سرطان و بافت‌های بیماری‌زا با مواد رادیواکتیو توسط محققان کشور