Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@12:48:59 GMT

استان گیلان تنها ۳ کارخانه تولید روغن خوراکی دارد

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۰۲۹۱۷

استان گیلان تنها ۳ کارخانه تولید روغن خوراکی دارد

گروه استان‌ها- معاون سازمان صمت گیلان گفت: استان گیلان روزانه به ۸۰ تن روغن نیاز دارد که تولید ۳ کارخانه روغن گیلان تنها ۴۰ تن را پوشش می‌دهد. - اخبار استانها -

محمد فیض در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در  رشت ، اظهار داشت: استان گیلان روزانه به 70 الی 80 تن روغن خانوار نیاز دارد اما در گیلان 3 کارخانه روغن وجود دارد که از این 3 کارخانه تا 40 تن روغن دریافت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با بیان اینکه میزان تولید کارخانجات استان نیاز خانوار در حد مورد نیاز 70 الی 80 تن را پوشش نمی‌دهد گفت: از طرفی بخشی از روغن نیز در حوزه صنف و صنعت مورد استفاده قرار می‌گیرد و باید روغن آن‌ها نیز تامین شود.

وی افزود: رفع این کم و کاستی‌های روغن از طریق شرکت‌های پخش گیلان انجام می‌شود که این شرکت‌ها نیز به کارخانجاتی وابسته‌اند که در استان نیستند بنابراین اگر این کارخانجات مقدار روغن بیشتری به شرکت‌ها تزریق کنند توزیع‌ بیشتری نیز در استان انجام‌ می‌شود.

محرومیت برخی روستاهای گیلان از ابتدایی‌ترین امکانات زندگی/ گله‌مندی اهالی روستاهای رضوانشهر از وضعیت آب شربنماینده ولی‌فقیه در گیلان: کاغذبازی‌های اضافی ادارات در حمایت از تولیدکننده داخلی حذف شود80 تن مرغ منجمد ایام نوروز در استان گیلان توزیع می‌شود

فیض خاطرنشان کرد: لازم به ذکر است که مصرف روغن در کشور در سال‌های اخیر افزایش حدود 2 برابری داشته و میزان تقاضای روغن افزایش یافته که این می‌طلبد شرکت‌های پخش توزیع خود را به طور مستمر بیشتر کنند تا بتوانیم نیازهای صنف و صنعت استان را نیز برآورده کنیم.

وی با بیان اینکه تولید کارخانجات روغن گیلان عمدتاً روغن سرخ کردنی است که نیاز خانوار را پوشش می‌دهد افزود: زمانی که روغن بخش صنف و صنعت تامین نشود این فشار به بخش خانوار وارد شده و در بخش خانوار کمبود ایجاد می‌شود بنابراین باید نگاه ما برای تأمین روغن در هر 3 حوزه باشد.

 معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان خاطرنشان کرد: اکنون هزار و 900 تن شکر در حال توزیع در استان است و این توزیع تا ماه رمضان نیز ادامه دارد  خوشبختانه در این حوزه با مشکلی مواجه نیستیم.

وی گفت: به دلیل شیوع بیماری کرونا امسال نمایشگاه‌های بهاره برگزار نشد و بنا بود طرح فروش فوق‌العاده در فروشگاه‌ها اجرا شود که این طرح نیز به دلیل احتمال ازدحام جمعیت در فروشگاه‌ها اجرایی نشد و اتاق اصناف سایتی را طراحی کرد تا افراد از خرید محصولات به شکل مجازی بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/614/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان گیلان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۲۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، عباس اهرابی صبح سه شنبه در گفت و گو با رسانه ها اظهار کرد: در راستای تحقق شعار سال و به منظور ترغیب مددجویان معزز جهت مشارکت در احیای صنعت نوغان و توانمندسازی آنان، تعداد ۵ هزار جعبه نوغان بین مددجویان داوطلب پرورش کرم ابریشم در حال توزیع می باشد.

مدیر کل کمیته امداد گیلان، با بیان اینکه استان گیلان خاستگاه تولید ابریشم در ایران بوده است، عنوان کرد: این طرح به منظور ایجاد اشتغال پایدار برای روستائیان به منظور جلوگیری از مهاجرت آنان به شهرها، کمک برای حمایت صنعت نوغانداری و افزایش درآمد برای خانوارهای تحت پوشش اجرا می گردد.

اهرابی، اضافه کرد: برگزاری کلاس های مشاوره ای و انگیزشی، دوره های آموزشی فنی و توسعه پرورش کرم ابریشم، توسعه باغات توت با واگذاری نهال اصلاح شده رایگان و خرید مستقیم و تضمینی از کشاورزان به منظور قطع واسطه گری، از دیگر اقداماتی است که در این زمینه صورت می پذیرد.

وی، با تأکید بر اینکه پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه برای پرورش کرم ابریشم به مددجویان از دیگر اقدامات کمیته امداد است، گفت: تسهیلات قرض‌الحسنه برای پرورش کرم ابریشم از محل اعتبارات بانکی، اشتغال روستایی و اعتبارات صندوق اشتغال نیازمندان حداکثر تا مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان برای مددجویان فعال در زمینه نوغانداری اهداء می گردد.

اهرابی با اشاره به اینکه زنجیره کامل تولید در حوزه صنعت ابریشم در استان ایجاد گردیده است، تشریح کرد: تمامی مراحل خرید تضمینی پیله تر ابریشم از مددجویان، استفاده از قابلیت ها و پتانسیل های صنایع تبدیلی داخل استان به منظور تبدیل پیله تر به پیله خشک، استفاده از صنایع تکمیلی استانی به منظور تبدیل پیله خشک به نخ و تحویل نخ ابریشم به مددجویانی که در عرصه تولید فرش ابریشم فعال هستند با نظارت و حمایت کمیته امداد انجام می شود.

اهرابی، با بیان اینکه بسیاری از مددجویان کمیته امداد گیلان، استعداد و توانایی کار دارند اما شرایط و سرمایه کافی برای ایجاد شغل ندارند، اضافه کرد: توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد استان گیلان با ایجاد اشتغال پایدار همواره جزء برنامه‌ها و اولویت‌های کاری این نهاد است و بر این اساس کمیته امداد با پرداخت تسهیلات ارزان، آن‌ها را در مسیر خودکفایی قرار می‌دهد.

وی، حمایت از ترویج مشاغل و صنایع بومی استان را یکی از رسالت های کمیته امداد در حوزه اشتغال و خودکفایی عنوان کرد و افزود: خدمات مشاوره ای، اعطای تسهیلات قرض الحسنه به مددجویان و اجرای طرح توسط این عزیزان با نظارت ۳ تا ۵ ساله جهت پایداری طرح از جمله حمایت های کمیته امداد در این بخش می باشد.

گفتنی است، در سال گذشته ۱۵۰ تُن پیله ابریشم توسط ۲ هزار مددجوی کمیته امداد استان به ارزش ریالی ۳۷ میلیارد تومان تولید شد.

کد خبر 6092733

دیگر خبرها

  • کشف ۴ تن روغن نباتی قاچاق در لرستان
  • شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است!
  • شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است
  • قیمت روغن خوراکی در بازار امروز ۱۲ اردیبشهت ۱۴۰۳
  • برق برخی مناطق ۷ شهرستان گیلان فردا قطع می‌شود
  • کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است
  • توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان
  • هشدار مرکز پژوهش‌های مجلس درباره سبد غذایی خانوار
  • هشدار مرکز پژوهش های مجلس درباره سبد غذایی خانوار : کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است
  • باید به کارگران به عنوان سنگرداران جنگ اقتصادی توجه شود