Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام و المسلمین حسینی بهشهری با اشاره به شیوع ویروس کرونا و محدودیت و الزام رعایت پروتکل های بهداشتی گفت: به رغم آنکه در اعیاد شعبانیه به انجام صله رحم تاکید شده اما به دلیل شیوع کرونا باید صله رحم را به گونه دیگری انجام دهیم.

حجت الاسلام و المسلمین «سید رضا حسینی بهشهری» در گفت و گو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان گفت: دید و بازدید و صله رحم به ویژه در اعیاد مذهبی و عید نوروز یکی از کارهای ارزشمند و اخلاقی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 تولیت حوزه علمیه امام حسین (ع) با بیان اینکه در ادعیه ماه شعبان به انجام کارهای خیر تاکید شده است، افزود: یکی از کارهایی که در عید نوروز انجام می شود دید و بازدید است که با شرایط فعلی و با توجه به شیوع ویروس کرونا، جان انسان در خطر است بنابراین رفت و آمد و دیدار حضوری در چنین شرایطی جایز نیست.

 

وی با بیان اینکه صله رحم عمر انسان را افزایش می دهد، خاطرنشان کرد: در روایات داریم که صله رحم، عمر انسان را زیاد می کند و در احادیث و روایات به انجام صله رحم بسیار تاکید شده است.

 

تولیت حوزه علمیه امام حسین (ع) با اشاره به فضایل صله رحم، گفت: صله رحم باعث ایجاد محبت می شود، کینه ها را برطرف می کند و باعث می شود طرفین به هم علاقه مند شوند.

 

وی با بیان اینکه رفت و آمد و صله رحم کینه ها را برطرف می کند، خاطرنشان کرد: در ماه شعبان به انجام صله رحم بسیار تاکید شده است و با توجه به اینکه در اعیاد شعبانیه قرار داریم و این اعیاد با آغاز سال جدید و عید نوروز همزمان شده است باید از فرصت موجود برای دید و بازدید و انجام صله رحم استفاده کنیم.

 

حجت الاسلام و المسلمین حسینی بهشهری با اشاره به شیوع ویروس کرونا و محدودیت و الزام رعایت پروتکل های بهداشتی گفت: به رغم آنکه در اعیاد شعبانیه به انجام صله رحم تاکید شده است اما به دلیل شیوع کرونا باید ملاحظاتی را رعایت کنیم و صله رحم را به گونه دیگری انجام دهیم.

 

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه رفت و آمد و صله رحم در شرایط فعلی امکان دارد جان انسانی را به خطر بیاندازد بنابراین می توانیم از شیوه های جایگزین برای انجام صله رحم استفاده کنیم. به جای دیدار حضوری با اقوام، دوستان و آشنایان می توانیم از طریق ابزار ارتباطی نظیر تلفن و شبکه های اجتماعی برای انجام صله رحم استفاده کنیم.

 

تولیت حوزه علمیه امام حسین (ع) ادامه داد: می توانیم گفتگوی تلفنی را جایگزین دیدار حضوری کنیم همچنین می توانیم از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی برای انجام صله رحم استفاده کنیم. وقتی شرایط به حالت عادی برگردد و ویروس کرونا از بین برود، می توانیم مجدد به صورت حضوری به دیدار اقوام و دوستان و آشنایان برویم.

 

حجت الاسلام و المسلمین حسینی بهشهری خاطرنشان کرد: صله رحم از آموزه‌های مورد توجه در آیات و روایات است. سفارش به رعایت حرمت خویشاوندی و انفاق مالی به آنها را در آیات متعددی از قرآن می‌توان دید. در آیه اول سوره نساء آمده است:«وَاتَّقُوا اللَّهَ الَّذِی تَسَاءَلُونَ بِهِ وَالْأَرْحَامَ ۚ إِنَّ اللَّهَ کانَ عَلَیکمْ رَقِیبًا؛ بترسید از خدایی که به نام او از یکدیگر در خواست می‌کنید و از قطع خویشاوندی‌ها پروا کنید که خدا مراقب شما است.» همچنین در آیه ۸۳ سوره بقره آمده است: «وَبِالْوَالِدَینِ إِحْسَانًا وَ ذِی الْقُرْبَیٰ وَ الْیتَامَیٰ وَالْمَسَاکینِ وَ قُولُوا لِلنَّاسِ حُسْنًا ؛ به پدر و مادر، و خویشان و یتیمان و مستمندان احسان کنید، و با مردم [به زبان] خوش سخن بگویید.»

 

پایان پیام/47

منبع: شبستان

کلیدواژه: ویروس کرونا اعیاد شعبانیه ایام نوروز صله رحم حجت الاسلام و المسلمین انجام صله رحم تاکید شده ویروس کرونا صله رحم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۴۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • رئیسی: دولت با شیوه سه جانبه‌گرایی تعیین حقوق کارگران موافق است
  • دولت با شیوه سه جانبه‌گرایی تعیین حقوق کارگران موافق است
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • این آژانس فقط پس از برپایی کشور مستقل فلسطین منحل خواهد شد
  • جزییات و شیوه قتل بازپرس ویژه و قاضی سابق در آمل