Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی کبیری در دههٔ ۱۳۷۰ وارد موسیقی پاپ شد و در دههٔ ۱۳۸۰ همه‌گیر شد. اولین آلبوم او «ساز مخالف» نام داشت. کبیری در سال‌های بعد از آن پرکار بود اما تدریجاً فعالیتش کم شد. در سال ۱۳۹۴ او با آلبوم «اتاق ساکت» دوباره به عرصهٔ موسیقی ایران بازگشت. در کارنامه هنری او آثاری چون «نیم نگاه»، «ساز مخالف»، «معرکه»، «شب و روز» و «اتاق ساکت» به چشم می خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجتبی کبیری در این خصوص که سال ۹۹ را به لحاظ حرفه‌ای چطور پشت سر گذاشته است به خبرنگار سرویس فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا گفت: سال ۹۹ سر تا سر پر از اتفاقات گوناگون و در همه جای دنیا قابل شهود بود. علاوه  بر آن ویروس کرونا موجب شد بسیاری از فعالیت‌های هنرمندان مخصوصاً اجراهای آن ها عقب افتاد و به نوعی ضرر بسیار شدیدی به همگان وارد کرد. در نهایت سال ۹۹ بر ما شُک وارد کرد و باید آغاز سال جدید را مبارک آغاز کنیم.

او در رابطه با این سوال که چه پیش بینی در خصوص حرفه ی خود برای سال آینده دارد بیان کرد: راستش پیش‌بینی خاصی ندارم اما تنها چیزی که می توانم بگویم این است که نسبت به هنرمندان کوتاهی شده است و مدیران ارشد برای سال بعد فکر چاره کنند.

این خواننده در پاسخ به این سوال که آیا کرونا علاوه بر ضرر  زدن وجه مثبتی هم داشته است یا خیر  خاطر نشان کرد: کرونا جز برای کاسبان هیچ وجه مثبتی برای دیگر افراد نداشته است.

کبیری در این باره که چگونه می شود سلیقه موسیقایی آسیب دیده مردم را برگرداند تصریح کرد: اول از همه باید از سوی مدیران کمک جدی به موسیقی و خوانندگان این عرصه شود تا آنها نیز از نظر محتوایی کار را بالا ببرند و از این طریق سلیقه موسیقایی مردم کم کم رو به روال عادی برگردد.

او در رابطه با این سوال که چرا ما در ترانه ها با وجود این همه شاعر و ادیب فرهنگی از مولانا تا حافظ و سعدی هنوز با اشعار بی محتوا و سخیف مردم را به سمت خودمان می کشانیم بیان کرد: در حقیقت این اتفاق در طی این سه چهار سال اخیر رخ داده است. در سال‌های قبل ترانه‌ها خوب و پر محتوا و به نوعی تاثیر گذار بودند و مردم استقبال می کردند اما در حال حاضر ترانه ها آن طور که باید شخصیت واقعی و سنگینی ندارند. در واقع کلمات تاثیر گذار نیستند و عامه مردم بیشتر به آثار محاوره‌ای گوش می‌سپارند. البته این نوع موسیقی تنها ظرف ۲۰ روز در خاطره ها می ماند و بعد از آن فراموش می شوند و از یادها می روند.

این خواننده در رابطه با این پرسش که آینده  موسیقایی مردمی که به این دسته از آثار گوش می سپارند و عادت می کنند به کجا می رود تصریح کرد: راستش آینده موسیقایی آن ها به سمت و سوی خوبی نمی رود، چرا که جامعه با افراد جوان نیز سر و کار دارد و آن ها بنابر سلیقه به این آثار روی می آورند. به همین دلیل ممکن است آینده موسیقایی آن ها به سمت و سوی خوبی نرود.

کبیری نظرش را در خصوص تیتراژ‌ سریال بیان کرد و گفت: خوانندگی برای تیتراژ سریال ها از قدیم وجود داشته است و من نیز خود چندین تیتراژ خوانده ام. به نظر من باید بنابر ژانر  و  سبک اثر موسیقی انتخاب شود، در واقع اگر فیلم یا سریال ها اجتماعی یا ملودرام بودند از موسیقی پاپ استفاده شود ولی اگر اثر تولید شده تاریخی بود بهتر است از ترانه های اصیل و سنتی استفاده کرد.

او در پاسخ به این سوال که تلویزیون چقدر در دیده شدن خوانندگان موثر است خاطر نشان کرد: سینما و تلویزیون یک تصویری برای دیدار مجدد هنرمند است. به هر حال این نوع دیده شدن خیلی خوب است و به نظر من کاری که در خور هنرمند باشد، از هر لحاظ خوب است. اما اگر کارها کلیشه‌ای باشند، مناسب نیستند.

او در این باره که تلویزیون چقدر می تواند در خانه ماندن مردم موثر باشد خاطرنشان کرد: موسیقی یکی از بی نظیرترین هنرها است. در واقع موسیقی اگر در جامعه وجود نداشته باشد کار از کار پیش نمی‌رود و می توان گفت موسیقی به نوعی حیات بشر است.

کبیری نظرش را در مورد کنسرت های آنلاین در عید بیان کرد و گفت: به نظر من اگر مسئولین بتوانند در این پیام از هنرمندان موسیقی، چه کسانی که دیگر فعالیت آنچنانی ندارند و چه افرادی که هنوز مشغول کار هستند استفاده شود، اتفاق مبارکی است و مردم اشتیاق بیشتری برای تماشای کنسرت های آنلاین پیدا می کنند.

او نظرش را در خصوص افرادی که پول می دهند و تیتراژ می خوانند اینگونه بیان کرد: راستش این موضوع قبلا هم مطرح شده بود و تازگی ندارد. عده ای از افراد پول به تهیه کنندگان و کارگردانان می دهند تا برای تیتراژ سریالی خوانندگی کنند، راستش این اتفاق افتاده است و منکر چنین چیزی نمی شوم.

او با توجه به این سوال که چقدر اهل فضای مجازی است: آیا خطرناک است یا کمک حال؟ بیان کرد: فضای مجازی می تواند آدمی را به مخاطره بیندازد. اما موضوع دیگر این است که حضور سلبریتی ها در فضای مجازی از طرفی می‌تواند خوب و از طرفی نیز ممکن است خطرناک باشد اما اگر قرار باشد این فضا باعث شود داستان های خاصی به وجود بیاید و افراد به دشمنی هم بپردازند اصلا خوب نیست.

او در این رابطه که در مواقع تنهایی به کدام یک از موسیقی ها روی می‌آورد خاطرنشان کرد: فضای کاری من بیشتر پاپ است و خود نیز به این موسیقی روی می آورم.

مجتبی کبیری در پایان و در این خصوص که اثر جدیدی در دست دارد یا خیر و اینکه چه برنامه‌ای برای سال ۱۴۰۰ دارد اظهار کرد: در قبل از کرونا روی چندین اثر جدید کار کرده بودم اما کامل نشده بودند. امسال نیز حدود ۳ الی ۴ کار در دست دارم که خدا را شکر آثار خوبی هستند و جدا از این ها ترانه و تِرَک هایی با مجوز در دست دارم که هنوز وارد جامعه موسیقی نکرده‌ام. آخرین اثر من به نام «امپراطور» است که به صورت رسمی مجوز دارد و از سایت ها پخش شده است و خدا را شکر که تا کنون مورد پسند مردم واقع شده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تلویزیون فضای مجازی موسیقی عید ترانه شاعر خواننده سال جدید کنسرت آنلاین کرونا سال 99 نوروز 1400 مجتبی کبیری فعالیت حرفه ای ترانه ها سال ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۴۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال پیام صوتی به قمر مشتری به شکل موج‌های بصری

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، ماموریت کاوشگر ناسا به قمر پوشیده از یخ سیاره مشتری قرار است حاوی پیام منحصربفردی باشد. 

دانشمندان سازمان آمریکایی «متی اینترنشنال» (METI International) نیز در همین راستا تاکید کرده‌اند که کاوشگر جست‌و‌جوی حیات در قمر یخی مشتری اهداف تعریف شده‌ای دارد که در یک قدمی دستیابی به آنها است. این سازمان نیز به انتقال پیام‌های رادیویی قدرتمند به حیات فرازمینی اختصاص دارد.

فضاپیمای اروپا کلیپر ناسا که در اکتبر ۲۰۲۴ (شش ماه دیگر) به قمر پوشیده از یخ مشتری می‌رسد، حامل پیامی حکاکی شده با لیزر است که ارتباط بشریت با قمر یخی را جشن می‌گیرد و ادای احترامی به ماموریت‌های گذشته این سازمان است که همگی به دنبال حیات در سیاره‌های فرازمینی بودند.

پژوهشگران اطمینان دارند اقیانوس عظیمی از آب شور کیلومتر‌ها زیر سطح پوشیده از یخ اروپا وجود دارد که این قمر را به نامزد اصلی میزبانی از حیات فرازمینی در منظومه شمسی تبدیل می‌کند. با این حال تعیین اینکه آیا این اقیانوس پنهان دارای عناصر شیمیایی مناسب برای حمایت از حیات است یا نه، دشوار بوده است.

دانشمندان سازمان آمریکایی «متی اینترنشنال» اظهار کرده‌اند، ما صدا‌های ضبط شده را به ۱۰۳ زبان جمع آوری کردیم و تصمیم گرفتیم آنها را به شکل موج‌هایی تبدیل کنیم که این صدا‌ها را به صورت بصری نشان می‌دهد. 

همکاران ناسا این شکل از موج‌ها را در صفحه فلزی حک کردند که از الکترونیک حساس فضاپیما در برابر تشعشعات شدید سیاره مشتری محافظت می‌کند. از آنجا که آب برای برقراری حیات اولویت اصلی کاوش‌های سازمان هوانوردی و فضای ایالات متحده آمریکا است، بخش دیگری از پیام نیز به طوری طراحی شده که طول موج‌های اجزای آب را به صورت بصری به تصویر می‌کشد.

حک کردن پیام‌ها در فضاپیما روش جدیدی نیست و پیام کلیپر پیروی از سنتی است که قدمت به آن چند دهه می‌رسد.

این ماموریت هدف اصلی خود را بررسی و تحقیق درباره قمر یخی و جستجوی اطلاعات در مورد وجود حیات در آن قرار داده است. یکی از جوانب این ماموریت، ارسال یک پیام میان دو سیاره آبی است که به زبان‌های مختلف و شکل‌های مختلف ارسال می‌شود و به عنوان نمونه تلاشی برای حضور انسان در فضا و کشف اسرار آن به جا می‌ماند.

ماموریت ناسا اطلاعاتی ارزشمند از این قمر را در اختیار می‌گذارد و شاید ادله‌ای برای وجود زندگی در فضا را ارائه دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عشق در قلمرو حیات وحش؛ وقتی حیوانات عاشق می‌شوند (عکس)
  • نقش فیلم، بازی و موسیقی روشنگرانه در ترویج فرهنگ حجاب
  • گول خوردیم؛ این تصویر ترانه علیدوستی فیک از آب درآمد
  • تهدید حیات جزیره سرخ‌گون هرمز با شیشه و پلاستیک
  • پشت‌پرده عکس‌ جعلی ترانه علیدوستی و پدرش
  • ترانه کودکان که ترند شد: ببعی چقدر باهوشی!
  • انتقال پیام صوتی به قمر مشتری به شکل موج‌های بصری
  • اخبار جعلی از سر و کول هنرمندان بالا می‌رود
  • واکنش مادر ترانه علیدوستی به حواشی یک عکس با دخترش | تصویر
  • ببینید | حضور ترسناک یک کورکودیل در حیات یک خانه‌!