Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرگزی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان زابل در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: تیم نظارتی به صورت مستمر و در ساعات مختلف شبانه روز در حال فعالیت می‌باشد و تمامی این بازدید‌ها با رعایت کامل اصول امنیت زیستی و مطابق با شیوه نامه نظارت بر فعالیت مرغداری‌ها انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود:در ایام نوروز با هدف نظارت بر روند تولید، توزیع و سلامت محصولات تولیدی واحد‌های مرغداری شهرستان زابل، تیمی مشترک با حضور نمایندگان ادارات دامپزشکی، جهاد کشاورزی، صمت و فرمانداری تشکیل شده است.

او ادامه داد: مرغ تولیدی واحد‌های شهرستان پس از رسیدن به وزن مطلوب با مجوز‌های صادره از سوی دامپزشکی به مقصد کشتارگاه طیور ارسال خواهد شد تا محصولی بهداشتی و سالم به دست مصرف کننده برسد.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان زابل عنوان داشت: در شهرستان زابل تعداد ۹ واحد مرغداری از اواسط بهمن ماه سال گذشته اقدام به جوجه ریزی نموده اند که با اقدامات و آموزش‌های صورت گرفته موفق شدند دوره پرورش را بدون بروز بیماری و تلفات پشت سر گذاشته که محصول تولیدی این واحد‌ها در فروردین ماه سال جاری در بازار عرضه خواهد شد.

در شهرستان زابل پنج درمانگاه دامپزشکی، شش مرکز مایه کوبی و هفت داروخانه دامپزشکی با به کارگیری علم، امکانات و تجهیزات روز دامپزشکی پاسخگوی تولیدکنندگان و مرغداران منطقه هستند.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نظارت دام دامپزشکی سیستان شهرستان زابل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۴۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گندمکاران یزد نگرانی بابت تحویل گندم نخواهند داشت

   به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد،  مسروری فر گفت: پیرو تفاهم نامه منعقده و محول شدن وظیفه نظارت و بازرسی بر مراکز تولید، تامین و بسته بندی اقلام مصرفی خانوار به جهادکشاورزی در اولین روز شروع اجرای این طرح، از یک واحد تولیدی آرد بازدید شد.     مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میبد با اشاره به تاکیدات میرمحمدی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در راستای توسعه صنایع پاک در شهرستان بیان کرد در آینده نزدیک شاهد بهره برداری از یک واحد تولیدی آرد در میبد هستیم.    وی افزود: گندمکاران استان یزد بخصوص شهرستان میبد در سال زراعی جاری با توجه به طراحی و اجرای سیلو‌های کارخانه آرد دیگر نگرانی بابت تحویل گندم خود نخواهند داشت.      مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میبد در پایان خاطرنشان کرد از ویژگی‌های این کارخانه قابلیت ذخیره سازی ۱۵ هزار تنی، تولید روزانه ۱۵۰تن آرد (پنج نوع آرد) و آزمایشگاه مرجع سلامت غذا و دارو برای کنترل و تولید محصول سالم واستاندارد است.   لازم بذکراست کلیه مراحل صدور مجوز تأسیس، پروانه بهره برداری این واحد تولیدی آرد پرداخت تسهیلات توسط جهادکشاورزی صورت گرفته است.

دیگر خبرها

  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار دولت است
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • پلمب ۱۸ واحد صنفی متخلف در اهر
  • دامپزشکان و پیرادامپزشکان سرمایه ارزشمند علمی و اجرایی کشور هستند
  • شهروندان فرآورده‌های خام دامی را از مراکز مجاز تهیه کنند
  • گندمکاران یزد نگرانی بابت تحویل گندم نخواهند داشت
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • خواسته‌های بحق جامعه کارگری، تشکیل تشکلات کارگری در واحد‌های تولیدی