Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، برگزاری انتخابات یکی از شاخص‌ترین اصول حفظ مردم سالاری دینی در کشور است؛ اما متاسفانه در روند برگزاری چند انتخابات اخیر شاهد نزاع‌های سیاسی بین سیاسیون و کاندیداهای انتخاباتی بودیم. موضوعی که شاید به داغ شدن تنور انتخابات کمک کند؛ اما در نهایت باعث می‌شود این حواشی مردم را از انتخاب اصلح دور کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

محمد فخرا در گفت‌وگو با ایسکانیوز با اشاره به انتخابات پیش‌رو  بیان کرد: مجلس شورای اسلامی در این انتخابات تاثیر و نقش آفرینی بسزایی دارد چراکه اصولگرایان فارغ از کارنامه فعالیت سیاسی و کاندیداها، خود را برنده انتخابات می‌دانند.

وی درباره اختلافات و سلایق مختلف بین احزاب سیاسی در ایران مانند اصولگرا و اصلاح طلب عنوان کرد: کاندیداها از هر حزب یا مستقل به جای دفاع از عملکرد خود، تلاش در آسیب زدن به حزب یا جریان سیاسی مقابل دارند. در این میان تنها معیشت و منافع مردم دچار زیان می‌شود.

مسئول تشکیلات بسیج دانشجویی دانشگاه تهران ادامه داد: متاسفانه مدت‌هاست که انتخابات در ایران تنها به محلی برای تصفیه‌های حساب‌های سیاسی تبدیل شده است. سیاسیون و جناح‌های مختلف در انتخابات، برنامه‌ها و طرح‌های خود برای دوران مسئولیت را تشریح نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه امکان حضور و شرکت جریانات سیاسی نا همسو با انقلاب اسلامی مانند اصلاح طلب رادیکالی در انتخابات ریاست جمهوری وجود دارد، گفت: جریان غیر انقلابی یا اصلاح طلب رادیکالی به گفته خودشان نمی‌توانند از عملکرد ضعیف جریان اصلاحات در سال‌های اخیر دفاع کنند. به عنوان مثال جریانی که حامی برجام بود، دفاعی از معاهده شکست خورده برجام یا سیاست داخلی ندارد.

به گفته فخرا، جریان اصلاحات به دنبال ایجاد حواشی و شلوغ کاری سیاسی در انتخابات ریاست جمهوری است چرا که هشت سال عملکرد ضعیف دولت روحانی آنها در جایگاه ضعیف سیاسی قرار داده است.

مسئول بسیج دانشجویی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران مطرح کرد: جریان اصلاح طلب می‌داند که در انتخابات ریاست جمهوری آینده احتمال پیروزی ندارد مگر اینکه از اشتباهات سیاسی اصولگراها و نمایندگان به اصطلاح انقلابی مجلس یازدهم سو استفاده کند.

وی اضافه کرد: متاسفانه در حال حاضر شاهد نوعی لج بازی بین سران قوا و مسئولان هستیم. مردم در شرایطی که تحت فشارهای اقتصادی و معیشتی هستند از بازی‌های سیاسی مسئولان دلخور و نسبت به انقلاب دلسرد می‌شوند.

فخرا یادآور شد: مقام معظم رهبری در یکی از سخنرانی‌های خود به حالت طنز فرمودند: مسئولان مرتب از مذاکره با غرب سخن می‌گویند؛ اما ای کاش سران نهادهای اجرایی یاد بگیرند با یکدیگر مذاکره داشته باشند.

این دانشجوی دانشگاه تهران در پایان خاطرنشان کرد: جریان غیر انقلابی در ایام انتخابات  باز هم قصد دارد دوگانه حجاب و معیشت را در افکار عمومی ایجاد کند و با استفاده از ضعف‌ها واشتباهات جران انقلابی در انتخابات پیروز شود.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1091686 برچسب‌ها انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ انتخابات دانشگاه تهران اصلاح طلبان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ انتخابات دانشگاه تهران اصلاح طلبان انتخابات ریاست جمهوری دانشگاه تهران اصلاح طلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۵۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مشروح خاطرات آیت الله هاشمی در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۸۰ را بخوانید؛

آقای [سیدرضا] زواره‌ای، [عضو حقوقدان شورای نگهبان] آمد. برای نامزد شدن در انتخابات ریاست‌جمهوری مشورت‌ کرد. گفتم، با توجه به اجبار استعفا از شورای نگهبان، لازم است با اعضای شورا مشورت‌ کند. فکر می‌کند در میزگرد [مناظره] تلویزیونی با نامزدان دیگر، می‌تواند نظر مردم را به برنامه‌هایش جلب کند. محمدتقی، مباشر کارهایمان در بهرمان آمد. مریض است و عازم سفر کربلاست.

آقای [صادق] زیباکلام، [استاد دانشگاه تهران]، برای انجام سومین قسمت مصاحبه آمد و گفت، کتابی در مورد انتقادات و جواب‌ها مربوط به من در جریان انتخابات مجلس، به نام «هاشمی و دوم خرداد» نوشته است. عصر آقای پروفسور [محمدنبی] نعمتی، [جراح مغز و اعصاب در دانشگاه بُن]، رئیس متخصصان ایرانی مقیم آلمان آمد و گفت، ۲۴۰۰ ایرانی در سازمانشان عضوند و به فکر راه‌انداختن بیمارستانی در جزیره کیش، به عنوان بیمارستان بین‌المللی با بهترین استاندارد هستند. بناست برای بررسی، به کیش برود؛ تشویق کردم.

آقای [سیدحسین] موسویان آمد و گفت، اعضای حزب اعتدال و توسعه، حزب را جدی نمی‌گیرند و تعهدی را که برای روزنامه داده‌اند، نپرداخته‌اند و حاضر نیستند در انتخابات فعال باشند و آقایان [محمدباقر] نوبخت و [اکبر] ترکان، نامزدی را هم قبول نکرده‌اند و بعضی‌ها ‌خواستند که حزب از آقای [سیدمحمد] خاتمی حمایت کند که رأی نیاورد. پیشنهاد ‌کرد که دکتر [حسن] روحانی، خوب است معاون‌اول رئیس‌جمهور بشود. سفر دکتر روحانی به پاکستان را موفق توصیف کرد.

دانشجویان و طلاب ممتاز بسیجی [شرکت‌کنندگان در نهمین مجمع سراسری دانشجویان و طلاب بسیجی ممتاز کشور] آمدند. آقای [علیرضا] زاکانی، [رئیس سازمان بسیج دانشجویی] گزارش داد. از میان چهار هزار داوطلب، ۴۰ دانشجو و ۱۵ طلبه انتخاب شده‌اند. برای آنها صحبت مفصلی در اهمیت تعهد و تخصص با هم و ضرورت تلاش بیشتر علمی کردم.

امروز در اندونزی، مجلس گام دوم را در محکوم کردن عمل [آقای عبدالرحمن وحید]، رئیس‌جمهور برداشت که اگر یک گام دیگر بردارد، ساقط می‌شود. درگیری‌ها در فیلیپین هم ادامه دارد.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901072

دیگر خبرها

  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • سامانه دهک ریاست جمهوری فعال نشده است | مردم از باز کردن لینک ارسالی خودداری کنند
  • ایسنا: تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • اخبار سیاسی ۸ اردیبهشت؛ رقابت‌ها برای ریاست مجلس/تحلیل‌ها از خیزش دانشجویان آمریکایی
  • نشست خبری معاونت علمی ریاست جمهوری
  • نشست خبری تعدادی از کاندایداهای زن تهران در ایسنا
  • آغاز نشست خبری تعدادی از کاندایداهای زن تهران در ایسنا
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا