Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@11:31:44 GMT

سربازان گمنام سهم قابل توجهی در تامین امنیت کشور دارند

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۰۵۶۰۰

سربازان گمنام سهم قابل توجهی در تامین امنیت کشور دارند

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، حجت‌الاسلام علیرضا علی اکبری ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه ماهنشان با گرامیداشت ۷ فروردین ۱۳شعبان به عنوان روز هنرهای نمایشی و با بیان اینکه زبان هنر می‌تواند ابزاری باشد، اظهار داشت: برای بیان مفاهیم حقیقی اسلام و تئاتر که بهترین وسیله و ابزار هنر بوده و به طور مستقیم با مخاطب سخن می‌گوید باید تقویت شود و در خدمت دین و فرهنگ اسلامی قرار گیرد و از کم لطفی نسبت به این هنر باید پرهیز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با تبریک  پانزدهم شعبان المعظم روز ولادت با سعادت منجی عالم بشریت حضرت امام زمان(عج) و روز جهانی مستضعفان عالم و روز سربازان گمنام آقا امام زمان همه مسلمانان را دعوت به استفاده از برکات این ایام کرد و از صدا و سیما و اهل فضای مجازی و صاحبان تریبون خواست تا در مورد امامت و فلسفه غیبت و وظیفه منتظران معرفت افزایی کرده و فقط به تبریک گفتن اکتفا نشود.

خطیب نماز جمعه ماهنشان با اشاره به روز سربازان امام زمان عجل(عج) و تبریک این روز، خاطر نشان کرد: سربازان گمنام همان بزرگ مردانی هستند که سهم قابل توجهی در تامین امنیت جای جای کشور عزیزمان دارند.

علی اکبری با اشاره به بیانات راهگشای مقام معظم رهبری در اول فروردین ۱۴۰۰ افزود: بیانات مقام معظم رهبری نقشه راه بوده و وظیفه همگان را روشن کرده است.

وی با بیان اینکه سال ۹۸ سال رونق تولید و سال ۹۹ جهش تولید و سال ۱۴۰۰ پشتیبانی و موانع زدایی نام نهاده شده و اهتمام رهبری به انصاف انقلابی و بر این معنا که حرکت مقبولی صورت گرفته ولی مطلوب نیست و فاصله از شرایط مقبول تا مطلوب زیاد است و از سطح کلان و سطح راهبر به سطح عملیاتی و کاربردی سوق داده‌اند، خاطر نشان کرد: بیانات رهبری به این خاطر است که در سال جدید و با روی کار آمدن دولت جدید و تازه نفس شاهد اقدام و عمل تمام کننده‌تر باشیم.

خطیب نماز جمعه ماهنشان تصریح کرد: حضور در میدان و پشتیبانی از تولید و زدودن موانع فقط وظیفه دولت و مسؤولان نیست و  آحاد مردم در آن نقش دارند و هیأت امنای مساجد و اهل مسجد و همه مردم را مقام معظم رهبری مکلف کردند.

وی با اشاره به اینکه در مورد انتخابات اهتمام رهبری انقلاب به اصل مشارکت مردم که نقش بسیار مهمی در تضمین و صیانت از مردم سالاری دینی امنیت ملی و حفاظت از سرمایه اجتماعی دارد را تاکید فرمودند، ادامه داد: ادبیات رهبر معظم انقلاب در برابر استکبار جهانی تحقیرآمیز بوده و ایشان سال ۹۹ را سال شکست حداکثری آمریکا برشمردند و تلاش‌های آن احمق درجه یک(ترامپ) را کم اثر دانستند و در باره رئیس جمهور پیر و فرتوت و بیمار کنونی و ادامه ریاستش تردید کرده‌اند.

 علی اکبری با تاکید بر اینکه مواضع رهبری در مورد برجام آشکار و صریح است، اذعان داشت: اولا آمریکا باید تمام تحریم‌ها را یک جا لغو کند دوما ما آن را در میدان عمل راستی‌آزمایی کنیم، سوما آنگاه از  پیوستن آمریکا به ۱+۵ سخن خواهیم گفت و مسؤولان در سخنرانی‌ها و مصاحبه‌ها باید مواضع صریح و روش رهبری را مد نظر قرار دهند و هم دولت کنونی و هم دولت آینده این سیاست واضح را دریافته و بدان عمل کنند.

وی در ادامه با اشاره به بیانات رهبری در مورد فضای مجازی افزود: این اولین بار بود که ایشان از ولنگاری و رنج آور بودن فضای مجازی صحبت کردند و گلایه کردند و کنترل فضای مجازی را یک رویکرد جهانی دانستند و باید در کشور ما هم کنترل شود همچنان که از مرزهای هوایی و زمینی دفاع می‌شود باید مرز در فضای مجازی ایجاد شود و از دخالت بیگانگان و دشمنان جلوگیری شود.
انتهای پیام/73002/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: امام جمعه ماهنشان نماز جمعه ماهنشان بیانات رهبری فضای مجازی تحریم سربازان گمنام تامین امنیت کشور فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۵۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکمرانی رسانه را جدی بگیریم

به گزارش همشهری آنلاین، ‌محمدصادق کوشکی؛ استاد دانشگاه تهران در روزنامه همشهری نوشت، یکی از مهم‌ترین و جدی‌ترین ارکان حکمرانی در قرن بیست‌ویکم، حکمرانی در عرصه رسانه است. هرچند اهمیت رسانه در ۵۰سال گذشته همواره مطرح بوده، در قرن حاضر حکمرانی در عرصه رسانه به جدی‌ترین نماد آن بدل‌ شده؛ چراکه بر ذهن، دل و جان شهروندان حکومت کرده و عمیق‌ترین نوع حکمرانی است. از این‌رو، آن حکومتی در رسیدن و به‌حرکت‌درآوردن جامعه برای نیل به اهداف موفق‌تر است که حکمرانی‌اش بر دل و جان مردم مسلط باشد؛ و حاکمیت رسانه‌ای، ابزار آن به‌شمار می‌رود.
با این مقدمه و با نگاهی به سازوکارهای داخلی، خواهیم دید که حکمرانی از طریق رسانه چندان جدی گرفته نمی‌شود؛ به تعبیری، رسانه در ایران همچنان به‌عنوان امری حاشیه‌ای و در درجه دوم و سوم قرار دارد. این درحالی است که حکمرانی مطلوب در قرن حاضر با به‌کارگیری رسانه محقق می‌شود. به همین‌خاطر است که فضای مجازی به‌عنوان ابزاری در جهت حکمرانی دشمن بر ذهن، جان و زبان شهروندان ماست. اگرچه مردم ما در ایران زندگی ‌می‌کنند و تابع جمهوری اسلامی هستند، ذهن و روان برخی از آنها تابعی است از حکمرانی دشمنان ایران.
با ادامه این روند، ما در امر حکمرانی با نواقص فاحشی روبه‌رو شده‌ایم. عدم‌درک این موضوع که رسانه رکن اساسی و مهم حکمرانی است باعث شده نتیجه اقدامات به ثمر نشانده شده مدیران ما و کارهای مثبت آنان، بین مخاطبان به شکل مناسب و درخور، انعکاس پیدا نکند و در ذهن آنان جا نگیرد؛ چراکه حکمرانی مسلط بر ذهن مردم در اختیار دشمنان‌مان است.
لذا تلاش‌های مسئولان و گشایش‌های ایجادشده آنان در زندگی مردم دیده و لمس نمی‌شود؛ به‌عبارت دیگر، مردم از امکانات و ثمرات به‌عمل‌آمده استفاده می‌کنند و بهره‌مند می‌شوند اما باز هم ناراضی‌اند و احساس یأس می‌کنند. در نتیجه با اینکه زندگی در ایران با توجه به شاخصه‌های رفاهی مثل سایر نقاط دنیاست و از آنها پایین‌تر نیست، مردم خود را در شرایطی پست‌تر از سایر مردم جهان، حتی مردمان کشورهای همسایه می‌پندارند و جامعه‌شان را سیاه‌ترین جامعه تلقی می‌کنند. اگرچه واقعیت اینچنین نیست، در ذهن آنان این وضعیت و تصویر نقش بسته است. این نتیجه تفکری است که همچنان از دهه‌های گذشته نشأت گرفته و رسانه را امری حاشیه‌ای می‌داند. علاوه‌بر این موضوع، بیان مسئولان ما همچنان به سبک و سیاق دهه‌های قبلی است. رهبر معظم انقلاب چندی پیش تصریح کردند که موضوع اطلاع‌رسانی دولت ضعیف است. این موضوع تنها محدود به دولت هم نمی‌شود و سایر عرصه‌های اجرایی را نیز دربرمی‌گیرد؛ چراکه هنوز رسانه به شکلی که باید، درک نشده و وقتی سخن از حکمرانی رسانه می‌شود گمان این است که باید به‌وسیله تبلیغات شهری، ساخت یک سد یا تأسیس یک نیروگاه را مخابره کنند.
افزون بر این، هنوز برخی از مسئولان متوجه نشده‌اند که نباید اجازه دهند دشمنان از طریق رسانه بر مردم‌ حکومت کنند؛ لذا شاهدیم که هنوز این موضوع قطعی تلقی نشده که نباید بگذارند فضاهایی چون تلگرام و اینستاگرام و در کل فضای مجازی رایج کشور، به شکلی که دشمنان ما می‌خواهند کنترل شود!
در کشور هنوز بعضی مسئولان مخالف بسترهای مجازی ایرانی هستند و چشم امیدشان به فضای مجازی برآمده از دشمن است.
کنگره آمریکا برنامه تیک‌تاک را به سلاخ‌خانه برده؛ چراکه به‌خوبی موضوع حکمرانی رسانه را درک کرده‌ است اما در جامعه ما شورای‌عالی فضای مجازی تصویب می‌کند که اینستاگرام و هر پلتفرم خارجی دیگری می‌تواند در پوسته ایرانی به فعالیت خود ادامه دهد. تداوم این وضعیت به این معناست که اگر مسئولان ما برترین خدمات را هم به مردم ارائه دهند باز هم مردم احساس یأس و ناامیدی دارند.

کد خبر 848302 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها رسانه - خبرگزاری رسانه - رادیو رسانه - سواد رسانه‌ای رسانه‌ ایرانی چندرسانه‌ای - همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • افزایش توجه به امنیت کارگران در فضای مجازی
  • بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد
  • مولفه‌های بومی امنیت روانی در اردبیل احصا شود
  • مهم‌ترین بیانات رهبر انقلاب در دیدار با معلمان از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۳
  • اتمام حجت دادستان کرمان با شایعه‌سازان در فضای مجازی
  • انسداد بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی
  • انسداد ۱۲۸ تارنمای مجرمان اقتصادی در فضای مجازی
  • آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان
  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم
  • شناسایی ۱۲هزار صفحه فروش سلاح در فضای مجازی