Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه «ان بی سی نیوز»، در حالی که آمریکا تلاش می‌کند مردم این کشور را (در برابر ویروس کرونا) واکسینه کند، نگرانی‌هایی درباره جدیدترین واکسن آسترازنکا (AstraZeneca) وجود دارد. این شرکت روز دوشنبه اخباری از نتایج آزمایش‌های بالینی اش در آمریکا منتشر کرد: کارآمدی ۷۹ درصدی در برابر کووید-۱۹.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما مؤسسه ملی بهداشت آمریکا (NIH) اعلام کرد درباره داده‌های اولیه نگران است. این مؤسسه افزود آسترازنکا ممکن است از اطلاعات تاریخ گذشته استفاده کرده باشد که ممکن است دیدگاهی ناقص درباره داده‌های کارآمدی ارائه کرده باشد.

آسترازنکا پس از آنکه بیش از ده کشور به دلیل نگرانی درباره تشکیل احتمالی لخته خون، استفاده از آن را موقتاً به حال تعلیق درآوردند، با موشکافی و تحقیقات مواجه شد. اکثر کشور‌ها تزریق این واکسن را از سر گرفته اند. مؤسسه ملی بهداشت اکنون از این شرکت خواسته است با مقامات بهداشتی آمریکا همکاری کند.

آنتونی فائوچی (Anthony Fauci) مشاور ارشد پزشکی رئیس جمهور آمریکا گفت: «به شما اطمینان می‌دهیم که سازمان غذا و دارو (FDA) هر جنبه این داده‌ها را موشکافی خواهد کرد.»

با شیوع نسخه‌های واگیردار (ویروس کرونا) و مسافرت تعداد بی سابقه‌ای از آمریکایی‌ها در تعطیلات بهاری، این مسئله باعث افزایش نگرانی درباره تعداد فزاینده کووید-۱۹ در برخی ایالت‌ها شده است.

برخی آمریکایی‌ها وارد مقصد‌هایی مانند میامی می‌شوند، جایی که خیابان‌ها در شب مملو از مردم است.

طی آخر هفته، پلیس از شیوه‌های افراطی استفاده کرد. آن‌ها برای کنترل کردن جمعیت، نیرو‌های ویژه مستقر و گلوله‌های فلفل شلیک کردند.

مقامات از آمریکایی‌ها خواستند صبور باشند. روشل والنسکی (Rochelle Walensky) مدیر «مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها» آمریکا گفت: «من نگرانم که اگر اکنون اقدامات صحیح انجام نشود، افزایش اجتناب ناپذیر دیگری {را در ارتباط با مبتلایان به کووید-۱۹} خواهیم داشت.»

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شیوع کرونا واکسن کرونا کرونا در آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۷۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید نگرانی صهیونیست‌ها از بایکوت علمی اسرائیل در جهان

بعد از اقداماتی که دانشگاهیان کشورهای مختلف به ویژه اروپا برای بایکوت علمی و آکادمیک محققان صهیونیست به دلیل جنگ وحشیانه این رژیم علیه نوار غزه انجام داده‌اند، هشدارهای زیادی در محافل عبری درباره عواقب این تحریم‌ها مطرح شده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در بحبوحه خیزش عظیم دانشجویی در آمریکا علیه رژیم صهیونیستی که به دانشگاه‌های سراسر جهان گسترش یافته است رسانه‌های عبری درباره تشدید بایکوت علمی و آکادمیک محققان و پژوهشگران اسرائیلی در دانشگاه‌های خارجی هشدار دادند.

رسانه‌های عبری به نقل از «یوآو کیش» وزیر آموزش و پرورش رژیم اشغالگر اعلام کردند که او قصد دارد در اسرع وقت یک طرح عملی برای مقابله با بایکوت آکادمیک اسرائیل در دانشگاه‌های خارجی ارائه کند اما چنین طرحی نیاز به بودجه زیادی دارد.

بعد از آغاز تظاهرات‌های گسترده علیه رژیم اشغالگر به خاطر جنایت‌های وحشیانه آن علیه مردم غزه در دانشگاه‌های بزرگ آمریکا هشدارهای زیادی درباره اینکه رژیم صهیونیستی با یک بایکوت دانشگاهی بی‌سابقه مواجه شود مطرح شده است.

رسانه‌های عبری در این زمینه اعلام کردند که چنین تحریمی علیه اسرائیل می‌تواند دانشگاه‌های آن را به خطر بیندازد و آسیب شدیدی به اقتصاد اسرائیل وارد خواهد کرد.

پروفسور «مانوئل تراخنبرگ» مدیر موسسه مطالعات امنیت داخلی رژیم صهیونیستی و رئیس سابق کمیته برنامه‌ریزی و بودجه شورای عالی آموزش این رژیم اعلام کرد که روابط بین‌المللی مجرای اکسیژن دانشگاه‌ها و دانشگاه‌ها لوله اکسیژن صنایع و امنیت هستند و اگر بخش آکادمیک آسیب ببیند صنایع اقتصادی و امنیتی نیز به شدت متضرر خواهد شد.

بیداری جهانی و باتلاقی که اسرائیل برای آمریکا ساختبیداری نسل جدید آمریکا و تأثیر آن بر آینده روابط با اسرائیلخیزش دانشجویان بحران سیاست خارجی آمریکا را فاش کرد

وب سایت تایمز اسرائیل نیز اعلام کرد که گزارش اخیر منتشر شده توسط وزارت نوآوری، علم و فناوری اسرائیل نشان می‌دهد که تمایل پژوهشگران دانشگاهی برخی کشورهای اروپایی برای همکاری با همتایان اسرائیلی خود بعد از 7 اکتبر یعنی جنگ غزه تاکنون به شدت کاهش یافته است.

این رسانه عبری تصریح کرد که بعد از گذشت نزدیک به 7 ماه از جنگ، وزارت نوآوری، علم و فناوری در حالی که هیچ برنامه‌ای ندارد می‌گوید که کمیته‌ای را برای مقابله با بایکوت آکادمیک که به رهبری دانشگاهیان کشورهای اروپایی علیه محققان اسرائیلی اعمال شده، تشکیل خواهد داد.

این وب سایت صهیونیستی اعلام کرد که نروژ، دانمارک، فنلاند، سوئد، ایسلند و ایرلند از جمله کشورهای پیشرو در تحریم آکادمیک محققان اسرائیلی هستند و به این لیست باید ایتالیا را هم اضافه کنیم که پیشتر سابقه طولانی و مهم در همکاری دانشگاهی با اسرائیل داشت. همچنین بلژیک نیز در زمره همین کشورها قرار دارد که در جامعه تحقیقاتی اروپا سرآمد است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ابراز نگرانی سازمان ملل از اقدامات پلیس آمریکا در برخورد با دانشجویان
  • نگرانی گزارشگر سازمان ملل درباره تعلیق دانشجویان معترض در آمریکا
  • نگرانی از بدرفتاری پلیس آمریکا با دانشجویان حامی فلسطین به سازمان ملل رسید
  • تشدید نگرانی صهیونیست‌ها از بایکوت علمی اسرائیل در جهان
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن
  • اعتراف «آسترازنکا» برای اولین‌بار درباره عوارض جانبی خطرناک واکسن خود
  • ادعای کاخ سفید؛ اسرائیل پذیرفته که قبل از حمله به رفح، نگرانی‌های آمریکا را در نظر بگیرد
  • ابراز نگرانی اپوزیسیون از بیداری دانشجویان آمریکایی + فیلم