Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اصغر عنابستانی روز جمعه در گفتگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به نامگذاری امسال به سال "تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها" از سوی رهبر معظم انقلاب افزود: شعار امسال در ادامه شعار سال گذشته است تا اثر جهش تولید در زندگی مردم ملموس و مشهود شود.

وی با بیان اینکه فرایند تولید نیازمند مانع زدایی جدی است، ادامه داد: نظام اخذ مجوزها یکی از موانع است بطوریکه فرایند شروع تولید طولانی، زمانبر و فساد زا بوده و حتی در مواردی فرصت‌های رانتی در مسیر تولید ایجاد شده و منافع ملی و انسانی در فرایند اخذ مجوزها هدر می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: برای بخش عمده مشاغل و تولیدات نیاز به صدور مجوز نیست لذا در سال جاری مجلس و دولت برای مانع زدایی باید کار ویژه نمایند و نظام صدور مجوزها را از مسیر تولید حذف کنند.

وی افزود: البته در برخی مشاغل و تولیدات که مرتبط با مسائل امنیتی، بهداشتی و سلامت مردم است باید استثناهایی در نظر گرفته شود و در سایر مشاغل، صدور مجوز حذف شود.

عنابستانی ادامه داد: در حوزه حمایت و پشتیبانی از تولید نیز مهمترین و اصلی ترین کار این است که همت دولت و مجلس بر کاهش مالیات بر تولید متمرکز شود.

وی گفت: یکی از بحث های اصلی در اصلاح ساختار نظام مالیاتی، تبدیل مالیات بر تولید به مالیات بر ثروت و سرمایه های راکد است که مورد توجه قرار گرفته است.

نماینده مردم شهرستان‌ سبزوار در مجلس شورای اسلامی افزود: در بودجه امسال دولت یک سری اصلاحات برای تغییر جهت مالیات انجام شده که مالیات بر تولید کاهش و مالیات بر ثروت افزایش یافته است.

وی ادامه داد: باید با حذف مجوزها و کاهش مالیات شرایطی فراهم شود که تولید کنندگان کاهش هزینه‌های تولید را در عمل مشاهده نمایند.

سبزوار در ۲۳۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی سبزوار مالیات پروندهٔ خبری ۱۴۰۰؛ سال تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی سبزوار مجلس شورای اسلامی سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی سبزوار مالیات اخبار کنکور مانع زدایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۷۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، افزود: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است.

وی اضافه کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌شده‌اند.

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به اینکه استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای طرحهای محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است.

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

دیگر خبرها

  • معافیت‌های هدفمند مالیاتی منجر به افزایش مشارکت مردم در تولید کشور خواهد شد
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • وزیر کار: مانع‌زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • وزیر کار: مانع زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • پورابراهیمی: طرح مالیات بر سوداگری به کاهش التهابات بازار خودرو، ارز، طلا و مسکن کمک می‌کند
  • التهابات بازار خودرو، ارز و مسکن کاهش می‌یابد
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • تبدیل ۳۲ درصد مجوزهای کاغذی به الکترونیکی در لرستان