Web Analytics Made Easy - Statcounter

انستیتو رابرت کخ آلمان به دلیل موارد بالای ابتلا به کرونا در فرانسه این کشور را در لیست مناطق پر خطر کرونایی خود قرار داده و محدودیت‌هایی علیه مسافران ورودی از این کشور از روز یکشنبه اعمال خواهد شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "دی ولت" آلمان، به دلیل افزایش چشمگیر شمار مبتلایان به کرونا در فرانسه دولت آلمان این کشور را در لیست مناطق پر خطر کرونایی خود قرار داده و از روز یکشنبه مسافران برای ورود به این کشور باید تست کرونا بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مقابل انستیتو رابرت کخ آلمان مناطق تیرول اتریش، جمهوری چک و اسلواکی را از لیست مناطق خطر ویروس های جهش یافته خارج کرد. به این ترتیب بخش عمده محدودیت های سفر اعمال شده علیه این کشورها لغو می شود.

کرونا در اروپا| از هشدار درباره 100 هزار ابتلای روزانه در آلمان تا تشدید قرنطینه در فرانسهابتلای یک بازیکن تیم ملی آلمان به کرونا در آستانه مصاف با ایسلندرئیس دفتر مرکل: موج سوم کرونا بسیار سخت تر خواهد بود/ تداوم روند افزایشی مبتلایان جدید در آلمان

موارد ابتلا به کرونا در چند هفته گذشته به طور مداوم در فرانسه افزایش پیدا کرده و نهادهای بهداشتی این کشور به صورت میانگین از ابتلای روزانه حدود 30 هزار نفر به کرونا در این کشور خبر می دهند. شرایط در بیمارستان ها در بسیاری از مناطق متشنج است. شمار مبتلایان جدید به ازای هر 100 هزار نفر در یک هفته به بیش از 300 نفر افزایش پیدا کرده است. آلمان کشورهایی که این رقم از 200 مورد فزونی یابد را در لیست مناطق پر خطر کرونایی خود قرار می دهد.

آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان هم از قراردادن فرانسه در لیست مناطق پر خطر کرونایی آلمان به دلیل شمار بالای ابتلا به کرونا در این کشور حمایت کرده است.

وزیر بهداشت فرانسه تصویر تیره و تاری از شرایط کرونایی در کشورش را ترسیم کرده و اعلام کرد: شرایط خوب نیست. این پاندمی تقریبا در همه جای کشور سریع تر گسترش می یابد. وی برای سه منطقه دیگر از کشور شرایط قرنطینه ای اعلام کرد.

از روز سه شنبه هم سفرهای هوایی به آلمان تنها با ارائه یک تست منفی کرونا امکان پذیر خواهد بود. این خبر را وزیر بهداشت آلمان روز جمعه در سخنانی در برلین اعلام کرد.

"فرانک والتر اشتاین مایر"، رئیس جمهور آلمان هم امروز ( جمعه) در سخنانی پشتکار و استقامت بالا برای غلبه بر بحران کرونا را از شهروندان درخواست کرده و گفت: بله تونل ( بحران کرونا) طولانی تر از آنچه که ما فکر می کردیم و امیدوار بودیم شده است؛ اما اکنون و در مواجهه با موج سوم کرونا زمان عقب نشینی، ناامیدی و یا تسویه حساب نیست.

انستیتو رابرت کخ آلمان هم صبح امروز ( جمعه) از ابتلای 21573 مورد ابتلای جدید به کرونا در عرض 24 ساعت خبر داد و 183 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادند.

"لوتار ویلر"، رئیس انستیتو رابرت کخ آلمان هم امکان ابتلای روزانه حدود 100 هزار نفر به کرونا در کشورش را قابل تصور دانسته و تاکید کرد: اگر اوضاع از طریق اقدامات ضد کرونایی مهار نشود چنین سناریویی می تواند به وقوع بپیوندد.

وزیر بهداشت آلمان هم با توجه به آمارهای روزافزون ابتلا به کرونا درباره فشار قریب الوقوع بالا به سیستم بهداشت و درمان کشور هشدار داده و گفت: در حال حاضر آمارهای کرونایی به سرعت افزایش می یابد و ویروس های جهش یافته شرایط بخصوص خطرناکی را ایجاد می کنند. اگر این وضعیت همچنان ادامه یابد این خطر وجود دارد که سیستم بهداشت و درمان ما در ماه آوریل تحت فشار بالا قرار گیرد. اگر ما سریع تر در مقابل این روند نایستیم عواقب آن فاجعه بار خواهد بود.

وی از شهروندان خواست روابط خود را کاهش داده و به قواعد مهار کرونا پایبند باشند.

بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال در آلمان 2740066 نفر به کرونا مبتلا شده و 76187 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آلمان ویروس کرونا اخبار آلمان ویروس کرونا ابتلا به کرونا آلمان هم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۷۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فهرست دانشگاه‌های خارج از کشور مورد تایید وزارت بهداشت اعلام شد

به گزارش خبرنگار مهر، مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت فهرست دانشگاه‌های خارج از کشور مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش ‏پزشکی جهت ورودی های سال تحصیلی ۲۰۲۵-۲۰۲۴ و تحصیل با هزینه شخصی را اعلام کرد.

مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت یادآور شده است: «با توجه به عملکرد دانشگاه های موجود در لیست قبلی، چگونگی رعایت الزامات وزارت بهداشت، نحوه تعامل دانشگاه با دانشجویان ایرانی و با در نظر گرفتن سه نظام رتبه بندی معتبر بین المللی Times، QS و Shanghai ، لیست دانشگاه‌های خارج از کشور مورد تایید وزارت متبوع جهت ورودی های سال تحصیلی ۲۰۲۵-۲۰۲۴ در رشته‌ های مرتبط با علوم پزشکی به شرح جدول پیوست اعلام می شود.

این لیست سالیانه مورد بازبینی و بازنگری قرار گرفته و در سال تحصیلی مذکور صرفاً دانشگاه‌های موجود در این لیست جهت ادامه تحصیل مورد تایید است.

مجدداً تاکید می شود بر اساس مصوبات شورایعالی ارزشیابی وزارت بهداشت، از سال تحصیلی ۲۰۲۲-۲۰۲۱، زمان شروع به تحصیل در دوره اصلی ( تاریخ ویزای معتبر، تاریخ خروج از کشور و تاریخ حضور و شرکت در کلاس‌های دوره اصلی، مطابق با برنامه سال‌تحصیلی دانشگاه مربوطه) ملاک مورد تایید بودن دانشگاه مطابق با لیست دانشگاه های مورد تایید اعلامی وزارت بهداشت است.

نظر به اینکه برخی دانشگاهها از جمله دانشگاه NEU قبرس و University of Medical Lodz لهستان، به دلیل عدم رعایت الزامات و استانداردهای مورد نظر وزارت بهداشت، بر اساس مصوبات شورایعالی برای سال تحصیلی ۲۰۲۵-۲۰۲۴ از لیست دانشگاه های مورد تایید خارج شده است، لذا متقاضیان ادامه تحصیل باید به این موضوع توجه داشته باشند که شروع به تحصیل در دوره اصلی در این دانشگاه ها و هر دانشگاه خارج از لیست مورد تایید، برای سال تحصیلی مذکور مورد تایید نیستند.

یادآور می‌شود از سال تحصیلی ۲۰۱۸-۲۰۱۷، تحت هیچ شرایطی امکان ارزشیابی مدارک دانش‌آموختگان از دانشگاه های خارج از لیست تایید وزارت بهداشت (دانشگاه غیرتایید) وجود ندارد.

همچنین بر اساس مصوبه دویست و پنجاه و هفتمین جلسه ۲۲ شهریور ۱۴۰۱ شورایعالی ارزشیابی مدارک تحصیلی خارج از کشور از ورودی های سال تحصیلی ۲۰۲۴-۲۰۲۳ و بعد از آن، کل مدت تحصیل باید در دانشگاه مورد تایید بوده و امکان ارزشیابی مدارک دانش آموختگانی که قسمتی از دوره را در دانشگاه غیرتایید گذرانده‌اند، میسر نیست.

مجددا تاکید می شود کالج ‌های وابسته به دانشگاه اصلی ذکر شده در لیست و شعب آن در سایر کشورها مورد تایید نبوده و مدارک صادره از آنها قابل ارزشیابی نیستند.»

این مرکز تاکید کرده است: داوطلبان تحصیل با هزینه شخصی در دانشگاه‌های مورد تایید وزارت بهداشت در خارج از کشور، برای برخورداری از هرگونه خدمات و تسهیلات قابل ارائه توسط این وزارت طبق ضوابط و مقررات مربوطه، باید در هنگام ارائه درخواست برای بهره مندی از خدمات مذکور، علاوه بر مستندات اعلام شده در آیین‌نامه‌های مربوطه، مدارک زیر که نشان دهنده تسلط لازم آنها به زبان خارجی کشور محل تحصیل است و توسط مراکز یا موسسات مورد تایید وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی صادره شده است، را نیز ارائه کنند:

- برای کشورهای انگلیسی زبان: مدرک حداقل نمره ۶ برای آزمون IELTS General و یا نمره معادل آن در آزمون TOEFL (۶۰%-۷۸%)

- برای کشورهای روسی زبان: مدرک قبولی حداقل سطح A۲ (TBU: basic level) زبان روسی براساس آزمون TORFL

- برای کشور چین: مدرک حداقل نمره ۱۲۰ در سطح ۲ آزمون HSK

- برای کشورهای ترک زبان: مدرک سطح B۲ آزمون تومر(TÖMER): کسب مجموع نمره ۶۶ تا ۷۰

- برای سایر کشورها: مدرک زبان بر اساس شرط تعیین شده از سوی دانشگاه مورد تایید پذیرش دهنده

متقاضیان باید توجه داشته باشند:

«در صورتی که دانشگاه خارجی مورد نظر، قبولی و کسب حداقل نمره در آزمون زبان خاصی را معیار و شرط پذیرش قرار دهد، داوطلب ملزم است آن شرط را نیز (علاوه بر موارد فوق) احراز کند. در خصوص دوره های تحصیلات تکمیلی و PhD ، زبان غالب دانشگاه در دوره مربوطه ملاک است.

دوره های کالج، پادفک، Pre-Med،Foundation و ... که ممکن است برای ورود به برخی رشته ها و یا دانشگاه ها الزامی باشد، به عنوان دوره اصلی رشته دانشگاهی محسوب نشده و هیچگونه تسهیلات یا خدماتی برای شروع یا در طول این دوره ها از سوی وزارت بهداشت به متقاضیان ارائه نخواهد شد.

لیست دانشگاه‌های خارج از کشور مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش ‏پزشکی جهت ورودی های سال تحصیلی ۲۰۲۵-۲۰۲۴ در این اینجا قابل مشاهده است.

کد خبر 6088206

دیگر خبرها

  • توافق آلمان و فرانسه روی پروژه مشترک تسلیحاتی پیشرفته
  • اعتراضات به جنگ علیه غزه از دانشگاه های آمریکا به فرانسه و آلمان رسید
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • صادرات خودرو ترکیه / مشتریان اول: ایتالیا، انگلیس، فرانسه و آلمان
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • پروژه مشترک آلمان و فرانسه برای تولید تانک‌های مدرن
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • دیدنی های امروز؛ از سالگرد نسل کشی ارامنه تا اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • فهرست دانشگاه‌های خارج از کشور مورد تایید وزارت بهداشت اعلام شد
  • لیگ ملت‌ها: لیست مهمان غیرمنتظره المپیک پاریس