Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@04:25:28 GMT

بايدن محدوديت حق راي در جورجيا را قساوت دانست

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۰۸۸۴۸

بايدن محدوديت حق راي در جورجيا را قساوت دانست

خبرگزاری آریا- جو بایدن، رییس جمهوری آمریکا قانون تازه انتخاباتی در ایالت جورجیا را به سیاست‌های نژادپرستانه قرن بیستم جنوب آمریکا تشبیه کرده است.
به گزارش خبرگزاری آریا، به نقل از شبکه خبری بی‌بی‌سی، این قانون محدودیت‌هایی را برای شرکت در انتخابات تعیین کرده است که رییس جمهوری آمریکا می‌گوید عمدتا آفریقایی تبارهای جورجیا را هدف گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بایدن در واکنشی تند این قانون را منسوب به "جیم کروی قرن بیست و یکم" و "حمله‌ای گستاخانه به قانون اساسی آمریکا" خواند. رییس جمهوری آمریکا گفته است وزارت دادگستری این کشور در حال بررسی موضوع است.
جو بایدن اولین نامزد حزب دموکرات در ده دهه گذشته است که توانسته در انتخابات ریاست جمهوری در ایالت جورجیا پیروز شود. عمده ادعاهای دونالد ترامپ درباره تقلب انتخاباتی بر همین ایالت متمرکز بود.
در بیانیه‌ای که روز جمعه از طرف کاخ سفید منتشر شد، بایدن گفته است: بازشماری بعد از بازشماری و دادگاه بعد از دادگاه حاصل انتخابات در ایالات جورجیا را تایید کرده و آن را پروسه دموکراتیکی آزاد منصفانه و ایمن خوانده است.
بایدن در این بیانیه قانون تازه را جیم کروی قرن بیست و یکم خوانده است.
نام جیم کرو به قوانینی ارجاع دارد که جدایی نژادی را در قرن نوزده و بیستم در جنوب آمریکا را اعمال می‌کرد. قانون تازه شرایط تازه‌ای را برای رای‌دهی غیابی تعیین کرده و استفاده از صندوق‌های رای سیار را محدود می‌کند.
این قانون توزیع آب و غذا میان رای‌دهندگانی که در صف ایستاده‌اند را مصداق عمل مجرمانه دانسته است.
در بیانیه بایدن آمده است: "جمهوری‌خواهان ایالت جورجیا به جای این که پیروزی مردم این ایالت را در رسیدن به آنچه خواسته‌اند جشن بگیرند به سرعت سراغ قانونی غیرآمریکایی رفته‌اند تا حق رای مردم را بگیرند."
بایدن افزوده است "این قانون مانند قوانین بسیار دیگری که جمهوری‌خواهان در کنگره‌های ایالتی به دنبال آن هستند حمله‌ای گستاخانه به وجدان و قانون اساسی است."
دونالد ترامپ، رییس جمهوری سابق آمریکا بارها مقام‌های ایالت جورجیا را تحت فشار گذاشت تا درباره ادعاهای تقلب انتخاباتی در این ایالت تحقیق کنند.
در ماه ژانویه دموکرات‌ها کنترل سنا را در دست گرفتند و جمهوری‌خواهان جورجیا دو رقابت را باختند. با وجود این پیروزی‌ها، دولت ایالت جورجیا و فرمانداری آن کماکان در دست جمهوری‌خواهان است.
روز پنجشنبه جمهوری‌خواهان این ایالت طرح سلامت انتخاباتی را به صحن آوردند که ظرف چند ساعت در هر دو بخش کنگره ایالتی که در کنترل جمهوری‌خواهان است، تصویب شد.
پیشتر در روز جمعه یک نماینده ایالتی دموکرات در جورجیا به دلیل اعتراض به این قانون بازداشت شد. خانم پارک کنون روز جمعه هنگام امضای این قانون توسط فرماندار بر در اتاق او می‌کوبید که نیروهای امنیتی به او دستبند زدند و او را از کنگره خارج کردند.
براساس حکم بازداشت صادر شده برای کنون، "او آگاهانه و عامدانه و علی‌رغم هشدارهای مرتب به در زدن ادامه داده و پای افسری که او را دستگیر کرده با پاشنه‌اش لگد کرده است." در صفحه فیس‌بوک این نماینده مجلس جورجیا آمده او حاضر نیست زمانی که حق رای مردم نقض می‌شود ساکت بماند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بایدن جورجیا جمهوری خواهان ایالت جورجیا رییس جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۸۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، نظرسنجی منتشر شده در روز یکشنبه نشان داد که رای‌دهندگان آمریکایی با اختلاف ۴۹ به ۴۳ درصدی از ترامپ در رقابت فرضی یک به یک با بایدن حمایت می‌کنند. این در مقایسه با ۴۹ به ۴۵ درصد جمهوری‌خواهان نسبت به حضور این دموکرات فعلی در ژانویه است.

این نظرسنجی نشان داد، در صورتی که میدان کامل رقبا در نظر گرفته شود، مثل زمانی که رای‌دهندگان در ماه نوامبر به پای صندوق‌های رای می‌روند، ترامپ برتری بیشتری دارد. او با اختلاف ۴۲ به ۳۳ درصد نسبت به بایدن جلو است و پس از آن ۱۵ درصد برای رابرت اف کندی جونیور، نامزد مستقل انتخابات آمریکا در نظر گرفته می‌شود. ۱۰  درصد باقیمانده از نامزدهای حزب سوم حمایت کرده‌اند یا فعلا تصمیمی ندارند.

دو سوم رأی‌دهندگان ایالات متحده نمی‌دانند که چگونه کسی می‌تواند از بایدن حمایت کند، در حالی که ۵۲ درصد می‌گویند که در هیچ شرایطی شانسی برای رأی دادن به رئیس‌جمهور فعلی وجود ندارد. در مقایسه، ۶۳ درصد از پاسخ‌دهندگان نمی‌توانند ببینند که چگونه کسی می‌تواند از ترامپ حمایت کند و ۴۷ درصد می‌گویند که شانسی برای رای دادن به او وجود ندارد.

شبکه سی‌ان‌ان گزارش داد که تنها ۴۷ درصد از رای‌دهندگان از نامزدهایی که باید انتخاب کنند، از جمله ۴۴ درصد دموکرات‌ها و ۶۳ درصد از جمهوری‌خواهان راضی هستند. ۵۸ درصد از رأی‌دهندگان نظر منفی نسبت به بایدن دارند، در حالی که ۵۳ درصد نظر منفی نسبت به ترامپ دارند.

تنها ۶۵ درصد از پاسخ‌دهندگان بر این باورند که بایدن به طور قانونی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ پیروز شد و این بدون تغییر نسبت به زمانی است که همین سوال پس از شورش کنگره آمریکا در ژانویه ۲۰۲۱ پرسیده شد.

نظرات درباره دوره ریاست جمهوری ترامپ از زمان خروج او از ریاست جمهوری بهبود یافته است. با نگاهی به عملکرد او، ۵۵ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند که ریاست جمهوری ترامپ یک «موفقیت» بود، در حالی که این رقم در نظرسنجی پس از شورش، ۴۵ درصد بود. در مقایسه، ۳۹ درصد از پاسخ‌دهندگان معتقدند دوره ریاست جمهوری بایدن موفقیت‌آمیز بوده است.

به طور مشابه، از هر ۱۰ آمریکایی، شش نفر از عملکرد بایدن به‌عنوان رئیس‌جمهور ناراضی هستند. بایدن در مدیریت چندین موضوع مهم برای رای‌دهندگان، از جمله ۶۶ درصد نارضایتی در بحث اقتصاد، ۷۱ درصد نارضایتی از تورم و ۷۱ درصد نارضایتی از جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه، امتیازات پایینی دریافت می‌کند. تنها از هر ۱۰ آمریکایی چهار نفر معتقدند که ایالات متحده «مسئولیت دارد» درگیر درگیری‌های غرب آسیا باشد.

ترامپ، بایدن و متحدان او را متهم کرده است که تلاش می‌کنند نامزدی او را از طریق سیستم قضایی منحرف کنند. این رئیس‌جمهور سابق در چهار کیفرخواست جداگانه با ۹۱ اتهام روبروست. یک نظرسنجی سی‌ان‌ان هم که پنج‌شنبه منتشر شد، نشان داد که تنها ۱۳ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند با ترامپ مانند سایر متهمان رفتار می‌شود و تنها ۴۴ درصد مطمئن هستند که هیئت منصفه انتخاب شده در پرونده ترامپ، حکم عادلانه‌ای صادر خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • ظهور تحول در دانشگاه های جهان را باید نتیجه خون‌های ریخته شده در غزه دانست
  • آمریکا: ۵ واحد نظامی اسرائیل مرتکب نقض قوانین شده‌اند
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • بازداشت دانشجوی معترض به شیوه ای عجیب توسط پلیس آمریکا
  • فیلم| حمایت دانشگاهیان مشهد از آزادی‌خواهان دانشگاه‌های آمریکا
  • وقوع گردباد‌ های قدرتمند در ایالت‌ های آمریکا (فیلم)
  • وقوع گردباد‌های قدرتمند در ایالت‌های آمریکا + فیلم
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا
  • اردوغان: رادار ناتو در ترکیه موشک‌های ایران به‌سوی اسرائیل را رهگیری نکرد