Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، تامین اینترنت در نقاطی که به صورت موقت با افزایش مصرف مواجه شده‌اند یکی از چالش‌های مهم تامین‌کنندگان اینترنت است اما اینترستینگ اینجینیرینگ از یک راه حل جدید در این رابطه خبر داده است:

استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین، دِرون، برای ارائه نقطه اتصال بی‌سیم در نقاط پرمصرف به زودی رواج خواهد یافت زیرا ارائه‌کنندگان اینترنت، برای تأمین تقاضا با یک وظیفه ظاهرا بی‌پایان روبرو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مشکل زمانی که برخی نقاط، با افزایش موقتی مصرف، فشار خاصی را به شبکه‌های ثابت تحمیل می‌کنند دوچندان می‌شود اما گروهی از پژوهشگران دانشگاه کاوست راه حلی را در قالب هواپیماهای بدون سرنشین به عنوان مودم سیار ارائه کرده‌اند.

این، یک راه حل انعطاف‌پذیر و کم هزینه برای پاسخ به افزایش ناگهانی تقاضای اینترنت است و در نقاطی که ترافیکی سنگین به دلیل رویدادهایی مانند مسابقات ورزشی، کنسرت‌ها، کنفرانس‌ها و نمایشگاه‌ها ایجاد می‌شود کاربرد دارد. 

هزینه بالای استقرار ایستگاه‌های ثابت زمینی برای سرویس‌دهی به چنین رویدادهای گاه به گاه یا دوره ای ممکن است قابل توجیه نباشد. در چنین شرایطی هواپیماهای بدون سرنشین می‌توانند بر روی این نقاط پرواز کنند تا ارتباط بهتری را برای کاربران زمینی فراهم آورند.

همچنین این پرنده ها می‌توانند، به دلیل دریافت اطلاعات بین نقاط، طوری برنامه‌ریزی شوند که هنگام ضرورت به این نقاط پرواز کنند. با این وجود، مدت زمان بهره‌وری باتری آنها محدود است و به یک اتصال بی‌سیم خوب به یک ایستگاه زمینی ثابت متکی هستند تا پهنای باند لازم را تأمین کنند.

برای غلبه بر این چالش‌ها، پهپاد می‌تواند به یک کابل یا اتصال متحرک (تتر) متصل شود که منبع تغذیه نامحدود و اتصال با ظرفیت بالا به شبکه اصلی را فراهم می‌کند اما تحرک پرنده طبیعتا توسط طول اتصال به ایستگاه زمینی  محدود خواهد شد.

با توجه به این مزایا و کاستی‌ها و بر اساس یک تحلیل مقایسه‌ای با استفاده از روش پوشش آماری مکان بهینه هواپیماهای بدون سرنشین برای ارائه حداکثر پوشش در نقاط مختلف معین می‌شود.تا در موقعیت‌های عملی عملکرد بهتری ارائه کند.

اینترنت پرسرعت ماهواره‌ای برای مناطق روستایی، مانند خدماتی که توسط ماهواره های استارلینک اسپیس ایکس ارائه می‌شود، احتمالا تنها رقیب سرسخت این روش سیار اتصالی خواهد بود اما ایده استفاده از هواپیمای بدون سرنشین برای ایجاد نقاط اتصال سیار که توسط فیس بوک و دانشمندان آب و هوا مورد استفاده قرار گرفته سرانجام جایگاه خود را در بازار شلوغ راه‌حل‌های پهپادی پیدا خواهد کرد.

رقابت اروپا برای دستیابی جدیدترین تکنولوژی هدایت پهپاد کد خبر 591997 برچسب‌ها هواپیما - پهپاد اینترنت اسپیس‌ ایکس - فضا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: هواپیما پهپاد اینترنت اسپیس ایکس فضا هواپیماهای بدون سرنشین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۸۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار توانیر به مشترکان پرمصرف برق/ با استفاده از کولرگازی منتظر قبض نجومی باشید

آفتاب‌‌نیوز :

عبدالامیر یاقوتی، مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر در اظهاراتی گفته که استفاده از کولر گازی به جای کولر آبی در مناطق عادی و معتدل کشور با افزایش ٣ برابری مصرف برق و افزایش ٨ برابری نرخ برق همراه است که در مجموع قبض برق مشترک خانگی را به ٢٤ برابر افزایش می‌دهد.

براساس اظهارات یاقوتی، تعیین الگوی مصرف برق هر منطقه بر اساس قانون و با تاکید بر حفظ رفاه اجتماعی و فرصت‌های مدیریت مصرف از برنامه‌های توانیر است.

مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر اظهار کرده که به طور معمول ٧٥ درصد مشترکان برق هر منطقه، نسبت به الگوی مصرف تعیین شده، برق کمتری مصرف می‌کنند.

به گفته یاقوتی، الگوی مصرف مناطق عادی در فصل گرم ٣٠٠ کیلووات ساعت است، هزینه برق مشترکان خانگی که از کولر‌های آبی استفاده می‌کنند در هر دوره ٢ ماهه حدود ٨٠ هزار تومان است که در صورت جایگزینی کولر گازی، مصرف سرمایشی از ١٠٠ تا ١٢٠ کیلووات ساعت به بیش از ٧٠٠ کیلووات ساعت افزایش پیدا می‌کند که با احتساب مصرف سایر لوازم برقی، مصرف دوره بیش از ٣ برابر افزایش و از ٣٠٠ کیلووات ساعت به حدود ٩٠٠ تا ١٢٠٠ کیلووات ساعت می‌رسد و مشترک باید بیش از ٢ میلیون تومان هزینه برق پرداخت کند.

مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر اظهار کرده که کشور به ٥ اقلیم آب و هوایی شامل مناطق گرم یک تا ٤ و مناطق عادی تقسیم شده، تقریباً ٨٠ درصد مشترکان خانگی در مناطق عادی و معتدل مانند شمال غرب و شمال شرق کشور ساکن هستند که استان‌های تهران، زنجان، قزوین، همدان و لرستان، اغلب مناطق استان کردستان و کرمانشاه و بخش‌هایی از اصفهان را در بر می‌گیرد.

سال گذشته مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران از قطع برق ۱۵ دستگاه اجرایی شامل سه وزارتخانه، ۲ بانک عامل و ساختمان مرکزی متعلق به یکی از شرکت‌های بیمه کشور، خبر داد و وصل مجدد جریان برق را منوط به تعهد کتبی بالاترین مقام مسئول این اداره‌ها مبنی بر رعایت الگوی مصرف ابلاغی دانست. 

کامبیز ناظریان تاکید کرده بود که کاهش حداقل ۳۰ درصدی مصرف برق در ساعت اداری و حداقل ۶۰ درصد کاهش مصرف در ساعت غیراداری توسط همه دستگاه‌های اجرایی، ادارات، بانک‌ها و نهاد‌های عمومی غیردولتی الزامی است. 

با این حال تعرفه آب، برق و گاز مشترکین تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی تا سقف الگوی مصرف به صورت رایگان محاسبه می‌شود.

سهم ۳۳ درصدی مصرف برق در شبکه خانگی

طبق اعلام مرکز آمار، حدود ۳۳ درصد مصرف کل انرژی الکتریکی از سال ۸۴ تا ۹۹ به مصرف بخش خانگی می‌رسید که بخش صنعتی با سهم حدود ۳۲ درصد، دومین مصرف‌کننده انرژی الکتریکی در ایران بود.

علی‌اکبر محرابیان وزیر نیرو نیز پیش‌تر در اظهاراتی گفته بود که ۳ درصد از مشترکان تهرانی ۴۰ درصد درآمد شرکت برق تهران بزرگ را می‌پردازند.

طبق اعلام شرکت توزیع برق تهران بزرگ، تعرفه بندی مصرف برق در نیمه اول سال به سه دسته ساعت کم بار، ساعت میانبار و ساعت اوج بار تقسیم می‌شود. 

بر این اساس، ساعت ۱۱ شب تا ۷ صبح ساعت کم بار، ساعت ۷ صبح تا ۷ شب میانبار و ساعت ۷ تا ۱۱ شب اوج بار است. 

از ابتدای ماه خرداد تا پایان ماه شهریور نیز که ماه‌های گرم سال هستند، علاوه بر ساعات اوج بار در شب از ساعت ۱۲ ظهر تا ۶ بعدازظهر به علت استفاده گسترده از وسایل سرمایشی ساعات پیک بار خواهد بود.

بر این اساس توصیه شده که وسایل پرمصرف برقی مانند اتو، ماشین لباس شویی و ظرفشویی در ساعات ابتدایی روز و انتهایی شب استفاده شوند تا همزمان با اوج مصرف برق نباشد.

منبع: اکوایران

دیگر خبرها

  • ورود مارگارین به تولید محصولات پرتقاضا و پرمصرف
  • معارفه مدیرعامل جدید پتروشیمی فن آوران
  • امینکو تامین کننده کلیه تجهیزات تاسیساتی
  • ثبت نام اینترنت فیبر نوری + جزئیات
  • (ویدئو) آتش المپیک؛ نمایش پهپادها در آسمان فرانسه
  • هشدار توانیر به مشترکان پرمصرف برق/ با استفاده از کولرگازی منتظر قبض نجومی باشید
  • انتشار تصاویر و ویدیویی از سرنگونی پهپاد آمریکایی توسط یمن
  • گلایه وزیر راه از بدعهدی صندوق تامین خسارت بدنی​
  • جنگ پهپادها در آسمان؛ شیوه جالب برای ساقط کردن پهپاد اوکراینی! | فیلم
  • امکان ارسال پیوست بدون اینترنت در واتس‌اپ