Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فارس، علیرضا زالی،رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران در پاسخ به این پرسش که «اکنون واکسیناسیون در استان تهران چگونه است و از کی شروع می‌شود؟»،گفت: واکسیناسیون در استان تهران مثل شهرستانهای دیگر شروع شده البته ما در کل در واکسیناسیون با یک تاخیر روبرو هستیم و مقداری فرایند واکسیناسیون کند پیش می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در وهله اول ما فعلا همان طور بر اساس سند ملی واکسیناسیون عمل کرده و تهران نیز بر همین اساس عمل می‌کند.
رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران بیان داشت: فعلا به گروه‌های درمانی خدمات داده شده و بعد از آنها بر اساس سند ملی، سالمندان مستقر در خانه سالمندان و جانبازان شیمیایی واکسیناسیون می‌شوند.
زالی یادآور شد:‌اکنون در تهران علاوه بر مجموعه افراد ارائه دهنده خدمات سلامت، واکسیناسیون بخشی از سالمندان مستقر در سرای سالمندان و جانبازان شیمیایی توسط معاونت بهداشت شروع شده است.
وی درباره اینکه «مسافرت‌ها چه تاثیراتی روی وضعیت اپیدمی کرونا می‌گذارد؟»،تأکید کرد: توصیه بنده به عنوان یک کارشناس حوزه سلامت به مردم این است که واقعا سفر رفتن مخاطره آفرین است؛البته بنده هم می‌دانم مردم واقعا خسته شده‌اند و روحیه آنها بهم ریخته است.
رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به پیامدهای منفی شیوع کرونا و اعمال محدودیت‌ها بر روان مردم، ابراز داشت: تنش‌های ناشی از این بیماری، تلخی ناشی از بیماری، بروز مرگ و میرها و اخبار نگران کننده؛ از جمله این آسیب‌هاست.
زالی افزود: علی رغم اینکه این حق را به مردم می‌دهیم که واقعا خسته شده‌اند و نیاز به تمدد اعصاب دارند؛ مدت طولانی است که کودکان از خانه خارج نشدند و محیط های تفریحی را تجربه نکرده‌اند، اما باید به این موضوع نیز توجه لازم داشته باشیم.
 وی تصریح کرد:به هر حال شاهد تغییر فرایند وضعیت روان شناختی عمومی جامعه هستیم. درصد بالایی از مردم شرایط خیلی خوبی ندارند و یک اضطراب  عمومی درباره ادامه بیماری وجود دارد؛ به خصوص اینکه غیر معین بودن وضعیت کرونا در دنیا و ایران به این موضوع نیز دامن می‌زند.
رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران اضافه کرد: شاید با توجه به اینکه سفر به عنوان یک تفنن منطقی برای تقلیل تنش‌های بشری شناخته شده است، اما بنده به عنوان یک کارشناس سلامت تاکید دارم سفرها کنار گذاشته شود.
رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به دلائل پرهیز کردن مردم به انجام سفر، متذکر شد:‌ به دلیل اینکه این ویروس جدید جهش یافته را بسیار خطرناک، پرچالش و چموش تلقی می‌کنیم و سرعت انتقال آن بالاست و نگران هستیم با حضور افراد در مناطق و شهرستانهای مختلف شاهد یک چرخشی از بروز سویه‌های جدید بین شهری باشیم که سفرها می‌تواند این را دامن بزند.
زالی خاطرنشان کرد:ضمن اینکه معمولا مقاصد سفرهای نوروزی در کشور به شکلی است که شهرهایی است که یا تازه از وضعیت قرمز بودن خارج شدند یا هنوز شرایط شکننده‌ای دارند.
وی با بیان اینکه تیم درمانی و بهداشتی در این شهرستانها بشدت خسته است، گفت: بالاخره وقتی مسافران می‌آیند خدمات لازم بهداشتی و درمانی آنها لازم است توسط همین تیم خسته درمانی که اکنون کم رمق است، پاسخ داده شود.
رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران افزود: بسیاری زیر ساخت‌های بهداشتی و درمانی ما در شهرستانهای مقصد سفرهای نوروزی واقعا تکافوی نیازهای خودشان را هم نمی‌دهد، وای به حال اینکه بخواهد به دیگر افراد خدمات ارائه دهد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران علیرضا زالی کرونا رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۹۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو

مدیر بخش بین‌الملل راسیا سگودنیا در گفتگویی گفت: ایران و روسیه با یک هدف مشترک به مقابله با غرب و اآریکا پرداخته، متحد شدند و همکاری‌ها را در این قالب پیش بردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نواف ابراهیم، کارشناس مسائل بین‌الملل در مصاحبه با برنامه راهبرد شرقی با بیان این که ایران و روسیه در سوریه فعالیت و همکاری را شروع کردند، یادآوری کرد: به برکت همین همکاری گروه‌های تروریستی عقب رانده شدند و باید خاطرنشان کرد که ایران اهمیت فوق‌العاده‌ای در دستگاه سیاست خارجی روسیه دارد.

در این‌ رابطه گفتگویی درباره موضوعات مختلف میان ایران و روسیه شکل‌گرفته است و با نگاه همه‌جانبه دو کشور، در سوریه نقطه عطفی را بر جا گذاشتند.

 مدیر بخش بین‌الملل "راسیا سگودنیا" افزود: طی دو سال اخیر که در دنیا تحولات عجیب‌وغریب را می‌بینیم، همکاری دو کشور تا حدودی ادامه دارد و روابط و همکاری‌ها در سطح منطقه‌ای شدت خود را نگه داشته و سطوح مختلفی پیدا کرده است.

ابراهیم ادامه داد: در چند سال اخیر ایران از طریق تحریم ایزوله شده و لذا روابط ایران و روسیه در این فضا از اهمیت بالایی برخوردار شده است.

وی در بخشی دیگر از این مصاحبه رادیویی با بیان این که پس از دو سال، اتفاقات در سوریه متوقف شده، گفت: امروز شاهد هستیم که دو کشور هم صدا شدند و نظرات مشترکی در مورد سوریه دارند.

ابراهیم با اشاره به بخشی از سخنان پوتین گفت: پوتین طی یک سخنرانی اعلام کرده بود روسیه در مقابل سوریه نگرانی خاصی ندارد؛ بلکه بر مسائل این کشور متمرکز است. ایران به‌عنوان یک بازیگر بزرگ منطقه‌ای در داخل سوریه فعالیت خود را انجام می‌دهد؛ ما هم شانه‌به‌شانه ایران فعالیت خود را در این کشور ادامه خواهیم داد.

مدیر بخش بین‌الملل راسیا سگودنیا افزود: در دنیا نگرانی‌هایی وجود دارد که می‌تواند همکاری ایران و روسیه را تحت‌الشعاع قرار دهد و یکسری مسائل پدیدآمده که بر روابط دو کشور در زمینه‌های ژئوپلیتیک، فرهنگی و اجتماعی تأثیر می‌گذارد؛ خاصه در موضوع برهم‌زدن نظم تک قطبی در دنیا!

ابراهیم در این باره توضیح داد: مثلاً روسیه همکاری‌هایی را با رژیم صهیونیستی دارد که ممکن است مشکلاتی را در زمینه همکاری ایران و روسیه پدید آورد.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به بیرون‌راندن گروه‌های تروریستی از جمله جبهة النصره از منطقه گفت: نقش ایران به‌گونه‌ای است که روسیه نمی‌تواند بین منطقه و سوریه یکی را برگزیند.

مدیر بخش بین‌الملل راسیا سگودنیا افزود: طی سال‌های اخیر اتفاقاتی در دنیا شکل‌گرفته که تعارض و همپوشانی منافع را پدید آورده و موجب شده کشورها صفر و صدی به مسئله نگاه نکنند.

در این‌ بین بسیاری معتقدند برای تسلط بر منطقه باید سوریه را در اختیار بگیرید و نگاه دیگر می‌گوید اگر روسیه را از آن خود کنید، بر کل دنیا مسلط خواهید شد و این همپوشانی منافع قدری بر پیچیدگی مسائل افزوده است.

ابراهیم در ادامه سخنان دیگر مهمان برنامه که تأکید کرد روسیه برای ماندن در منطقه باید با ایران بماند، گفت: بنده با این موضوع هم نظر هستم. در سوریه با مثلث ایران، ترکیه و روسیه روبه‌رو هستیم و دیگر کشورها کمتر نقش کلیدی را ایفا می‌کنند؛ از جمله امریکا و فرانسه. همچنین ایران و روسیه با ایفای نقش، امنیت ملی را فراهم کرده و صلح را برای مردم خود آوردند و روسیه به‌نوعی کمک‌های بشردوستانه را به سوریه آورد.

وی افزود: همه از ارتباط ایران و روسیه برای حفظ ثبات در سوریه اطلاع دارند؛ ولی پس از اتفاقاتی که برای ایران در پی تحریم افتاد، ایران و روسیه با یک هدف مشترک به مقابله با غرب و آمریکا پرداخته و متحد شدند و همکاری‌ها را در این قالب پیش بردند.

امضای یادداشت تفاهم امنیتی بین ایران و روسیهایروانی: تحریم‌های یکجانبه علیه سوریه باید لغو شود

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مناظره‌ای در مورد حجاب
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • نگرانی در اردوی بایرن: مصدوم‌ها بیشتر شدند!
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • توانایی پهپادی و موشکی ایران در اوج
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • تبریز فقیرترین کلانشهر از نظر هوشمندسازی معابر است
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود