Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از کیش : داریوش سلیمی معاون اقتصادی وسرمایه گذاری این سازمان ، باحضور در برنامه عیدانه در صداو سیمای مرکزکیش سال ۹۹ را سالی موفق در حوزه اقتصادی عنوان، و اظهار کرد: در سالی که گذشت با وجود مشکلات غالب اقتصادی کشور مانند تحریم‌ها و تورم، و همچنین محدودیت‌های کرونایی، با همکاری آحاد جامعه کیش توانستیم این مشکلات را کمرنگ‌تر کرده و پایان سال خوبی را رقم بزنیم و ضمن حضور سرمایه‌گذاران در کیش به رونق نسبی برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: باوجود همه مشکلات، رونق و جاذبه‌های موجود در کیش باعث شد در سال گذشته با افزایش سرمایه‌گذاری در کیش مواجه شویم، به این ترتیب که در سال ۹۸ رقم جذب سرمایه‌گذاری ۴هزار میلیارد تومان بودکه در سال ۹۹، این رقم در ۵۲  طرح مختلف به ۴۷۰۰میلیارد تومان رسید که در کمیسیون اقتصادی سازمان پیگیری شد.

وی با اشاره به ۱۷۰طرح در حال اجرا در کیش، گفت: این حجم از سرمایه‌گذاری با برآورد ۳۰ هزار میلیارد تومانی، نشانه یک مرکز خوب گردش اقتصاد در کشور است.

سلیمی با تاکید بر اینکه گردشگری در کیش، اولویت اول بوده و نقش جدی در حوزه تجارت و اقتصاد جزیره دارد ، ادامه داد: بیش از ۵۰ هتل در حال ساخت و افزایش ظرفیت ۱۳هزار و پانصد تخت مسافر، باعث افزایش ظرفیت‌های تفریحی نیز می‌شود.

وی با اشاره به بهره برداری از دو طرح با سرمایه‌گذاری مجموع هزار میلیارد تومانی در کیش، با حضور ویدیوکنفرانسی رئیس‌جمهور، گفت:  فازدو مجتمع مسکونی پرشین ۱۴۷ واحد مسکونی به ظرفیت جزیره اضافه کرد و مجموعه گردشگری و ورزشهای زمستانی پنگوئن در حالی گشایش یافت که نه تنها در کشور که در منطقه مشابه آن وجود ندارد و با پشت سر گذاشتن تمامی مشکلات، به سرانجام رسید.

سلیمی افزود:  این مجموعه علاوه بر اهدای تجربه‌ حس یک روزبرفی به ساکنان کیش، با مجموعه امکانات خاص تفریحی که در اختیار دارد به ماندگاری مسافر در کیش کمک می‌کند و به رونق گردشگری می‌انجامد.

وی با بیان این مطلب که این میزان سرمایه‌گذاری در حوزه اقتصادی نیز وجود داشت و به تولید محصولات خوب و خاصی جهت عرضه در سطح کشور و صادرات انجامید، افزود: مرکز نوآوری از جمله طرح هایی بود که در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و توسعه کار شرکت‌های دانش‌بنیان به بهره‌برداری رسید و اکنون ۵۰شرکت مستقر دراین مرکزدر حوزه‌های، صنایع با فناوری بالا( های‌تک) ، ارزهای بلاک‌چین و نظیرآن فعالیت دارند که باعث توسعه فعالیت و تعاملات اقتصادی ایران با کشورهای همسایه می‌شوند.

سلیمی تله‌کابین میکامال را آماده بهره‌برداری اعلام کرد و گفت: این مجموعه  نیز با سرمایه‌گذاری ارزی ده میلیون یورویی و طراحی خاص خود، اوایل اردیبهشت ماه بعد از کامل شدن تست‌های استاندارد، گشایش می یابد.

وی با اشاره به رشد ظرفیت مسکونی کیش، ادامه داد: برای رونق جزیره، تمام حوزه‌ها همانند یک اکوسیستم باید همزمان و هماهنگ با هم رشد کنند.

سلیمی از طرح اسکله خاص و بزرگی که محل ساخت آن از پارک مرجان به اسکله پارک دلفین‌ها انتقال یافته نام برد و افزود: طرح  “محور ویژه تمدن‌ها” نیز مورد دیگری است که از فرودگاه تا دریا طراحی شده و بناست با ساختار های مختلفی از تمدن‌های متفاوت انجام شود.

وی همچنین با اشاره به پارکی که برای “زوج‌های جوان” طراحی شده و مجموعه “پارک اکو” که به کشورهای مختلف اختصاص دارد و علاوه بر معرفی فرهنگ و اقوام مختلف، به توسعه گردشگری خواهد انجامید، از نزدیک شدن به افتتاح رسمی هتل پالاس خبر داد و گفت: تا پایان دولت در یک یا دو برنامه افتتاح، از طرح ‌های مختلفی بهره‌برداری خواهد شد.

معاون اقتصادی سازمان منطقه آزاد کیش، پایانه جدید فرودگاه بین‌المللی کیش را، اصلی‌ترین طرح در حال ساخت عنوان و اظهار کرد: در هفته گذشته حدود ۸۵درصد پیشرفت داشته و با وجود خریداری تجهیزات لازم آن، امیدواریم تا پایان کار دولت به بهره‌برداری برسد.

وی طرح‌های لجستیک و پشتیبانی را بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: در کنار تمام طرح‌های توسعه گردشگری باید به این امر، اهتمام ویژه داشت.

سلیمی در خصوص شعار سال و توجه به منویات مقام معظم رهبری تصریح کرد: مقوله تولید دو قسمت اصلی “کاهش بروکراسی‌ها و هزینه‌های تولید” و “ایجاد بازار خرید” را شامل می‌شود و سرمایه‌گذار و شرکت صنایع تولید داخلی اگر به بازار خرید اعتماد داشته باشد، با هر مشکلی اقدام به تولید می‌کنند.

وی با اشاره به تشکیل کمیته‌های “گمرک”، “توسعه تجارت” و “صنعت و جذب گردشگر” در راستای تحقق محور اول و همکاری صنوف مختلف کیش، اذعان داشت: زیرمجموعه حاکمیت ملی بودن و بعضی قوانین نافی مناطق آزاد ، باعث می‌شود بازنگری در شیوه‌نامه‌هایی که سبب کندی کارمی شود  هم چندان موثر نباشد.

وی تصریح کرد: گذر از این معضل، عزم و همت ملی و توجه ویژه مجموعه دولت، مجلس، هیئت وزیران و دبیرخانه مناطق آزاد را می‌طلبد تا قواعد دست و پاگیر از مقابل مناطق آزاد و سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی برداشته شود و امیدواریم با اهتمام به بیانات مقام رهبری، این همت ایجاد شده و از این معضلات نیز عبور کنیم.

معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزادکیش، همچنین با اشاره به سامانه‌سپاری و هوشمندسازی به عنوان الویت‌های حوزه اقتصادی، افزود: با شناسایی مراکز مختلف سرمایه‌گذاری و ارائه شفاف آنها بی هیچ رانتی، بر جاذبه‌های سرمایه‌گذاری در کیش اضافه شده و باعث ارزش افزوده جزیره نیز می‌شود.

دبیر حوزه هوشمندسازی جزیره با تاکید بر “پنجره واحد” دبیرخانه گفت: سرمایه‌گذاران برای اقدام و یا تمدید فعالیت‌های خود، زمان بسیار کمتری را نسبت به گذشته از دست خواهند داد.

سلیمی با تاکید بر اهمیت ایجاد بازار، ادامه داد: حمایت از شرکت‌هایی که با نیروی جوان داخلی شکل گرفته‌اند مستلزم بازار خرید می‌باشد و از چند ماه پیش با ایجاد کارگروه‌هایی سعی در ایجاد بازار خرید برای تولیدات شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در کیش داشته و برنامه‌ریزی‌ آن نیز انجام شده است.

46

کد خبر 1498956

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مناطق آزاد سرمایه گذاری بهره برداری بازار خرید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۹۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری در حوزه‌ گندم‌ به یک فرهنگ اقتصادی در کردستان تبدیل شود

ایسنا/کردستان به گفته استاندار کردستان، با سرمایه گذاری هزینه گندم در بانک‌های بیجار، میزان اعتبارات افزایش می‌یابد، بر همین اساس ضروری است که سرمایه گذاری در بخش گندم در بیجار باید به یک فرهنگ اقتصادی تبدیل شود.

اسماعیل زارعی کوشا امروز چهارشنبه (۱۹ اردیبهشت) طی ششمین سفر استانی خود در سال جاری و در میز خدمت مردم روستای خسروآباد در شهرستان بیجار گفت: شهرستان بیجار قطب تولید گندم دیم در کشور است و این شهرستان در سال گذشته سه درصد تولید گندم کل کشور را برعهده داشته است.

وی اظهار کرد که رفع مشکلات مردم در اولویت دولت قرار دارد و در این راستا همه تلاش خود را به کار گرفته است و حضور همه مسئولان و مدیران استانی و شهرستانی در میز خدمت امروز در خسرو آباد گواه این ادعا است.

‌ زارعی کوشا با بیان اینکه شهرستان بیجار قطب تولید گندم دیم در کشور است، افزود: یکی از موضوعات مهمی که امروز طی سفر به شهرستان بیجار بررسی می‌شود، بحث گندم و رفع مشکلات کشاورزان است.

استاندار کردستان با اشاره به اهمیت افزایش قیمت خرید گندم در دولت سیزدهم  عنوان کرد که با افزایش درآمد تولید گندم و سرمایه گذاری در این زمینه علاوه بر تامین هزینه‌های سال بعد، بخشی از مشکلات اقتصادی منطقه نیز رفع می‌شود.

به گفته زارعی کوشا با سرمایه گذاری هزینه گندم در بانک‌های بیجار میزان اعتبارات افزایش می‌یابد، بر همین اساس ضروری است که سرمایه گذاری در بخش گندم در بیجار باید به یک فرهنگ اقتصادی تبدیل شود.

زیرساخت های بیجار در حال ارتقا است

وی با اعلام اینکه ارتقاء زیر ساخت‌های لازم در شهرستان بیجار به ویژه در روستاهای این منطقه در حال انجام است و میانگین راه روستایی اسفالته ۸۴ درصد است، گفت: میانگین شاخص آسفالت را روستایی در استان کردستان از ابتدای دولت سیزدهم به ۷۴ درصد رسیده است.

زارعی کوشا به آسفالت راه‌های روستایی بیجار اشاره و عنوان کرد: شاخص آسفالت راه روستایی بیجار ۸۹.۵ درصد است و شاخص آسفالت راه‌های روستایی در بیجار از میانگین استانی بالاتر است.

وی از اجرای طرح هادی در ۵۷ روستای شهرستان بیجار خبر داد و اعلام کرد که در ۲۵ روستای دیگر طرح هادی در حال انجام است.

به گفته کوشا، در حوزه مقاوم سازی مسکن بیش از ۶ هزار واحد مقاوم سازی شده  که از این تعداد، مقاوم سازی دو هزار و ۲۰۰ واحد در این دولت صورت گرفته است.

استاندار کردستان گفت: پوشش تلفن همراه در ۲۴۷ روستای شهرستان بیجار وجود دارد که شاخص استان ۹۶ درصد است و روستاهای دارای شبکه ملی ۱۴۳ روستا هستند.

وی از ارتقای روستای خسروآباد به اینترنت ۴ جی خبر داد و یادآور شد: تجهیزات ۴ جی و پوشش اینترنت در روستای خسرو آباد خریداری شده و تا هفته آینده راه اندازی می شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جذب ۵۴۰ میلیون دلار سرمایه ارزی در استان هرمزگان
  • تشکیل کارگروه تأمین مالی برای استفاده بهینه از بازار سرمایه
  • سرمایه‌گذاری‌های بزرگ صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد
  • سرمایه گذاری در حوزه‌ گندم‌ به یک فرهنگ اقتصادی در کردستان تبدیل شود
  • تحقق شعار سال منوط به احیای اصول اقتصادی قانون اساسی است
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • سرمایه‌گذاری خارجی ۱۰.۷ میلیون دلاری در خراسان شمالی
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی
  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟