Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@03:52:13 GMT

رقابت 60 اثر در نخستین جشنواره طراحی و دوخت لباس حور

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۰۹۳۶۴

رقابت 60 اثر در نخستین جشنواره طراحی و دوخت لباس حور

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، اختتامیه نخستین دوره جشنواره طراحی و دوخت لباس "حور" به کار خود پایان داد و از نفرات برتر این جشنواره در دو بخش طراحی لباس و دوخت لباس تجلیل به عمل آمد.

* هر لباس برای خود پیوست فرهنگی و اجتماعی دارد

علی‌ اکبری‌مجد در مراسم اختتامیه این جشنواره با بیان اینکه مسیر پر فراز و نشیبی را برای برگزاری این جشنواره طی کردیم، اظهار کرد: این برنامه از پنجم دی ماه آغاز شد و طی مدت ۹۰ روز به کار خود پایان داد که این انتظار را نداشتیم بتوانیم مراسم اختتامیه این مراسم را برگزار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسؤول اداری نخستین جشنواره طراحی و دوخت لباس حور با بیان اینکه صنعت طراحی و دوخت لباس لایه‌های زیادی داشته و هر لباس برای خود پیوست فرهنگی و اجتماعی دارد، تصریح کرد: جشنواره طراحی و دوخت لباس حور با نگاه ایرانی اسلامی برگزار شد تا گامی برداشته شود برای خارج شدن این صنعت از مظلومیت.

وی ادامه داد: در این مسیر ما گمنام کار خود را آغاز کردیم و امروز از شما می‌خواهم کمک کنید تا این مسیر ادامه پیدا کند چرا که بنا داریم این جشنواره به صورت فصلی برگزار شود.

* دلیل بیکاری مهارت‌های کاری است

حسن هدایتی رئیس دانشگاه علمی کاربردی بابل در ادامه این مراسم با بیان اینکه کشور در کارهای بنیادی کمبودهایی دارد، تصریح کرد: سیستم مدیریت دانشی که بتواند دانش تولید شده در حوزه‌های مختلف را جمع آوری، پردازش و در اختیار دیگران قرار دهد نداریم که از ضعف‌های ما در کشور است.

وی افزود: دلیل بیکاری ما کمبود فرصت‌های شغلی نیست بلکه کمبود مهارت‌های کاری است که برای حل این مشکل و انجام تجارت نیاز به عمل داریم.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی بابل با اشاره به اینکه یک فرد برای وارد شدن به فضای کسب و کار به ۷۰ الی ۸۰ مهارت نیازمند است، اظهار کرد: باید در مسیر ورود به فضای کسب و کار شکست‌ها را برای خودمان شبیه‌سازی کنیم چرا که مهارت‌های زیادی برای کارآفرین شدن لازم است.

وی در پایان گفت: در بخش پوشاک بازار بسیار بسیار بزرگی وجود دارد که باید از آن استفاده شود.

* رقابت ۶۰ اثر در نخستین جشنواره حور

مرتضی اصغری‌سلیمانی در ادامه این جشنواره با اشاره به اینکه جشنواره طراحی و دوخت لباس حور اینگونه نیست که بعد از به اتمام رسیدن جشنواره و اهدا جوایز دوستان را نبینیم بلکه در قالب کار گروه‌های فناور و واحدهای فناوری ادامه مسیر را در خدمت این عزیزان هستیم.

وی افزود: کسی که یک طرح خوب ارائه کرده باشد قطعا می‌تواند طرح‌های بهتری هم ارائه دهد.

مسؤول اجرایی جشنواره طراحی و دوخت لباس حور با بیان اینکه قطعا کم و کاستی‌هایی در این مسیر وجود داشته اما در حد توانمان ریل گذاری این مسیر را انجام دادیم، تصریح کرد: با گذر زمان این کم و کاستی‌ها برطرف می‌شود.

وی ادامه داد: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار است افراد برگزیده به صورت دو تیم در کنار هم مشغول به فعالیت شده و وارد بازار تولید شوند.

اصغری‌سلیمانی با اشاره به اینکه در نخستین دور جشنواره ۶۰ طرح و لباس به دبیرخانه ارسال شد، اظهار کرد: ۳۰ اثر در بخش طراحی و ۳۰ اثر در بخش دوخت از استان‌های مختلف در این جشنواره شرکت کردند که در اختتامیه این جشنواره ۱۸ اثر به عنوان برگزیده انتخاب شدند که ۳ نوجوان هم بین افراد برگزیده حضور داشتند.

دبیر اجرایی جشنواره با بیان اینکه در اختتامیه این جشنواره ۳ نفر برتر مورد تجلیل قرار گرفتند، تصریح کرد: در ادامه این مسیر با حضور افراد برگزیده در فاز تولید، مهارت‌آموزی و احیا صنعت پوشاک گام برمی‌داریم.

وی در پایان گفت: برای برگزاری این جشنواره مشکلات و مسائل مختلفی را داشتیم اما امروز خوشحالم که در خدمت شما هستیم و امیدوارم جشنواره‌های بعدی را با برنامه‌ریزی بهتر برگزار کنیم.

انتهای پیام/۸۶۰۳۶/غ

منبع: فارس

کلیدواژه: طراحی دوخت و لباس دانشگاه علمی و کاربردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۹۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدعلی باشه‌آهنگر، حامد بهداد، ابوالفضل جلیلی، نیکی کریمی، محمود کلاری، رضا کیانیان و محمدحسین لطیفی، ۱۶ فیلم سینمایی نخستین جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی را داوری می‌کنند.

اسامی فیلم‌های سینمایی به این شرح است: «۷۶۰۰» از بهروز باقری، «احمد» از امیرعباس ربیعی، «آپاراتچی» از قربانعلی طاهرفر، «آسمان غرب» از محمد عسگری، «آفتاب گرگ و میش» از محسن دانشور بیری، «بی‌تار» از جمیل رستمی، «پدران» از سالم صلواتی، «خورشید آن ماه» از ستاره اسکندری، «سون‌سوز» از رضا جمالی، «شوماه» از مژگان بیات، «عروسک» از اصغر یوسفی‌نژاد، «عزیز» از مجید توکلی، «کاژه» از مجتبی سعیدزاده، «مسخ نرگس» از حامد علیزاده، «میرو» از حسین ریگی و «نوروز» از سهیل موفق.

نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی توسط موسسه فرهنگی هنری فصل هنر و بنیاد ایران‌شناسی با شعار «اقوام، ریشه ایران‌زمین» ۲۶ تا ۳۰ اردیبهشت در تهران برگزار می‌شود.

بخش اصلی جشنواره شامل فیلم‌های داستانی سینمایی و کوتاه، مستند، انیمیشن، فیلمنامه و نماهنگ منطبق با موضوع جشنواره است که گستره زیست‌بوم، آیین‌های فرهنگی و مذهبی، سبک زندگی، آداب و رسوم و سنن اقوام ایرانی، تاریخ اقوام، میراث فرهنگی ملموس و ناملموس و ظرفیت‌های گردشگری را در برمی‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه آزاد سمنان میزبان نخستین مسابقه ملی «طراحی و دوخت»
  • مسیر سپاهان و تراکتور سخت شد
  • سلطانی نخستین نشان ایران را قطعی کرد
  • میزگرد تخصصی مهر گیلان برگزیده جشنواره در مسیر انتخاب شد
  • نخستین مدال ایران قطعی شد
  • نخستین مدال ایران قطعی شد/ شعبان از دور رقابتها کنار رفت
  • رقابت های بوکس قهرمانی آسیا؛ نخستین مدال ایران قطعی شد
  • طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاه های هنر
  • حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام
  • نخستین سمپوزیوم تکنولوژی درطراحی و بازطراحی برگزار شد