Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرانسه بریتانیا را بر سر صادرات واکسن به "باج‌گیری" متهم کرده است.

ژان ایو لودورین وزیر خارجه فرانسه گفته است اتحادیه اروپا در شرایطی که برای واکسیناسیون مشکل دارد، با فرستادن میلیون‌ها دوز واکسن به بریتانیا فریب خورده است.

این مقام فرانسوی در گفتگو با رادیو فرانسه اینفو گفته است "ما باید رابطه‌ای براساس همکاری متقابل بسازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این شیوه‌ها نمی‌توان کاری انجام داد."

فرانسه از اتحادیه اروپا خواسته است سختگیری بیشتری درباره صادرات واکسن اعمال کند.

توزیع واکسن و واکسیناسیون در اتحادیه اروپا به کندی پیش می‌رود.

اتحادیه اروپا شرکت‌های تولید واکسن به ویژه استرازنکا را در تاخیر در تامین واکسن‌های مقرر مقصر می‌داند. استرازنکا عدم پایبندی به قرارداد را رد کرده است.

اتحادیه اروپا انتظار دارد تا پایان ماه مارس ۳۰ میلیون دوز واکسن دریافت کند. این میزان کمتر از یک سوم موردنظر اتحادیه اروپا است.

همزمان واکسیناسیون در بریتانیا از تمامی ۲۷ کشور اتحادیه اروپا بهتر پیش رفته است.

روز پنجشنبه در پی اجلاسی اینترنتی میان رهبران اتحادیه اورسلا ون در لاین رییس کمیسیون اتحادیه اروپا گفت این اتحادیه بیشترین صادرات واکسن را داشته و از کشورهای دیگر خواسته همین رویه را پیش بگیرند.

خانم ون در لاین از شرکت استرازنکا خواست که پیش از صادرات به مناطق دیگر، به تعهداتش به اتحادیه اروپا عمل کند.

فرانسه چه گفت؟

روز جمعه وزیر خارجه فرانسه گفت اتحادیه اروپا نباید هزینه سیاست واکسیناسیون بریتانیا را بپردازد.

او در عین حال از رویکرد بریتانیا به واکسیناسیون انتقاد کرد و گفت بریتانیا واکسن کافی برای دوز دوم ندارد و به همین دلیل تحت فشار است.

این مقام فرانسوی گفت بریتانیا به واکسیناسیون دوز اول در این کشور افتخار می‌کند اما برای توزیع دوز دوم واکسن مشکل دارد.

آقای دورین گفت باج گیری غلط است و نمی‌توان با آن کار را پیش برد.

وزیر خارجه فرانسه مشخص نکرد منظورش از باج‌گیری دقیقا چیست، اما اوایل این هفته بوریس جانسون نخست وزیر بریتانیا هشدار داده بود که سخت‌گیری صادراتی اتحادیه اروپا بر سرمایه گذاری در کشورهای عضو تاثیر منفی خواهد داشت.

وزیر خارجه فرانسه جنگ واکسن بریتانیا و اتحادیه اروپا را شگفت آور خوانده است.

در اجلاس اتحادیه اروپا چه گذشت؟

رهبران اروپا می‌گویند که پس از توافق با شرکت داروسازی بریتانیایی-سوئدی استرازنکا، محدودیتی در صادرات واکسن‌های این کارخانه به بریتانیا اعمال نخواهند کرد.

در جلسه دیروز (پنجشنبه) کمیسیون اروپا قرار شد کنترل‌های سختگیرانه‌ای بر صادرات واکسن اعمال شود ولی در بیانیه‌ای که پس از نشست منتشر شد بر اهمیت زنجیره جهانی تولید واکسن تاکید شد.

اورزولا فن در لاین رئیس کمیسیون اروپا گفت استرازنکا باید این اطمینان را ایجاد کند که قبل از صادرات واکسن به نقاط دیگر دنیا، اروپا همان میزان واکسن را دریافت می‌کند.

وضعیت همه‌گیری در اروپا چگونه است؟

سومین موج همه‌گیری در اروپا آغاز شده است.

کشورهای عضو اتحادیه اروپا تلفات زیادی از کرونا داشته اند. ایتالیا بیش از ۱۰۶ هزار تلفات داشته است، فرانسه ۹۳۰۰۰ نفر، آلمان ۷۵ هزار نفر و اسپانیا ۷۳ هزار نفر را از دست داده است.

بر اساس آمار از هر صد نفر در اروپا ۱۲.۹ نفر واکسینه شده‌اند، در بریتانیا این میزان ۴۴.۷ نفر از هر صد نفر و در آمریکا ۳۷.۲ نفر است.

وزیر بهداشت فرانسه گفته است روز جمعه ۴۰۰۰۰۰ نفر در این کشور واکسینه شده‌اند که کمتر از میزان واکسیناسیون روزانه در بریتانیاست.

آژانس داروی اتحادیه اروپا روز جمعه تولید واکسن کرونا را در سه کارخانه در هلند و آلمان تایید کرد.

این سه کارخانه قرار است واکسن فایزر تولید کنند و یک کارخانه دیگر در سوییس برای تولید واکسن مدرنا تایید شده است.

رومانی شنبه و یکشنبه گذشته در تعدادی از شهرهایش ساعات منع عبور و مرور برقرار کرد. رکورد ابتلا در یک شبانه‌روز در اوکراین هم با ۱۸۱۳۲ مورد دیروز شکسته شد.

آلمان به رکورد بیش از ۲۰۰۰۰ ابتلای روزانه در هفته گذشته رسید و از روز یکشنبه پرواز افراد خارجی به این کشور را منوط به منفی بودن آزمایش کرونا در مبدا کرد.

در فرانسه نیز ابتلای روزانه به کرونا ۴۵۰۰۰ نفر و افرادی که در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند ۴۷۰۹ نفر اعلام شد. این تقریبا برابر با اوج موج قبلی کرونا در پاییز است.

* بی بی سی

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: وزیر خارجه فرانسه اتحادیه اروپا صادرات واکسن تولید واکسن باج گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۹۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعدادی از نهادها و اشخاص بریتانیایی تحریم شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، در چارچوب اجرای قانون «مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت» مصوب مورخ ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ مجلس شورای اسلامی، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، وفق مصوبات مراجع ذیربط، در چارچوب قواعد حقوقی مرتبط و سازوکارهای تحریمی مربوطه و به عنوان عمل متقابل، تعدادی از نهادها و اشخاص بریتانیایی را به دلیل اقدامات عامدانه آنان در حمایت و تسهیل اقدامات رژیم صهیونیستی از جمله در ارتکاب اعمال تروریستی علیه صلح و امنیت منطقه‌ای و بین المللی، نقض سازمان یافته (سیستماتیک) حقوق بشر، جنگ افروزی، استفاده از تسلیحات سنگین و سلاح‌های ممنوعه علیه غیر نظامیان، محاصره انسانی، آواره کردن مردم فلسطین، شهرک سازی غیرقانونی و ادامه اشغال سرزمین فلسطین، تحریم می‌کند:

نهادها:
• پایگاه هوایی آکروتیری پادشاهی بریتانیا در قبرس
• ناو دیاموند نیروی دریایی انگلیس در دریای سرخ
• شرکت البیت سیستم بریتانیا
• شرکت مگیت پارکر بریتانیا
• شرکت رافائل بریتانیا

اشخاص:
• گرنت شاپس، وزیر دفاع انگلیس
• جیمز هاکنهال، فرمانده فرماندهی استراتژیک ارتش بریتانیا
• شارون نسمیت، معاون ستاد کل نیروهای مسلح
• پائول رایموند گریفیتس، دستیار ستاد کل نیروهای مسلح
• آدریان برد، مدیر اطلاعات دفاعی وزارت دفاع بریتانیا
• ریچارد کمپ، فرمانده ناو ریچموند نیروی دریایی بریتانیا در دریای سرخ
• سیمون کلاک، فرمانده پایگاه هوایی آکروتیری بریتانیا در قبرس
• پیتر ایوانس، فرمانده ناو دیاموند نیروی دریایی بریتانیا در دریای سرخ

جمهوری اسلامی ایران ضمن محکوم نمودن اقدام رژیم انگلیس در حمایت و تسهیل اقدامات مخرب اشخاص و نهادهای مذکور شامل حمایت و تسهیل ارتکاب اعمال تروریستیِ رژیم صهیونیستی که نقض تعهدات بین المللی رژیم انگلیس در مقابله با تروریسم به شمار می‌رود، اعلام می‌نماید که اقدام رژیم انگلیس، نقض آشکار اصول اساسی حقوق بین الملل مندرج در منشور ملل متحد می‌باشد.

کلیه نهادهای جمهوری اسلامی ایران طبق مصوبات مراجع مربوطه، اقدامات لازم را که شامل ممنوعیت صدور روادید و عدم امکان ورود به قلمرو جمهوری اسلامی ایران، مسدود شدن حساب‌های بانکی در نظام مالی و بانکی و توقیف اموال و دارایی در قلمرو تحت صلاحیت جمهوری اسلامی ایران خواهند بود، جهت اجرای این تحریم‌ها معمول خواهند داشت.

بدیهی است این اقدام تحریمی، نافی پیگیری کیفری افراد به سبب دست داشتن در اقدامات مجرمانه در محاکم قانونی دارای صلاحیت نخواهد بود.

جمهوری اسلامی ایران ضمن اعمال این تحریم‌ها، رژیم انگلیس را در قبال حمایت از تروریسم و نقض حقوق بشر، مسئول و پاسخگو می‌داند.

کد خبر 6094868

دیگر خبرها

  • انگلیس پناهجویان را برای اخراج به رواندا دستگیر می‌کند
  • ۱۳ فرد و نهاد انگلیسی از سوی ایران تحریم شدند
  • ایران ۱۳ فرد و نهاد انگلیسی را تحریم کرد
  • تحریم‌های ایران علیه ۵ نهاد و ۸ عضو رژیم انگلیس
  • تعدادی از نهادها و اشخاص بریتانیایی از سوی ایران تحریم شدند
  • ایران تعدادی از نهادها و اشخاص بریتانیایی را تحریم کرد
  • تعدادی از نهادها و اشخاص بریتانیایی تحریم شدند
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تورم بیشتر برای انگلیسی‌ها در سایه کنترل‌های جدید برگزیتی