Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: این احتمال بعید نیست که آقای بایدن به خاطر تأثیرگذاری در انتخابات ۱۴۰۰ ایران، بخواهد حرکات نمادینی انجام بدهد.

به گزارش مشرق، مصطفی انتظاری، با اشاره به تحرکات احتمالی رژیم آمریکا برای تحت‌الشعاع قرار دادن انتخابات ایران با برخی حرکات نمایشی، اظهار داشت: آمریکا طبیعتاً هر موضعی که بخواهد درباره رابطه با ایران اتخاذ کند، متناسب با آینده ایران و دولت آینده ایران، تصمیم‌گیری می‌کند؛ به خاطر اینکه می‌خواهد بداند که انتخابات چه دولتی را روی کار می‌آورد و دولت جدید چقدر با سیاست‌های آمریکا همدلی نشان می‌دهد و یا احتمالاً سطح تنش را با آمریکا بالا می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: آمریکا و انگلیس: پایبندی مجدد ایران به برجام یک ضرورت است!

این کارشناس مسائل بین‌الملل ادامه داد: بنابراین فکر نمی‌کنم آمریکا اقدام عملی خیلی جدی را تا پیش از انتخابات ریاست جمهوری ایران، انجام دهد. البته این احتمال بعید نیست که آقای بایدن به خاطر تأثیرگذاری در انتخابات ۱۴۰۰ ایران، بخواهد حرکات نمادینی انجام بدهد.

انتظاری گفت: مثلاً یک بخش ناچیزی از پول‌های بلوکه شده ایران با چراغ سبز آمریکا آزاد شود؛ هرچند انتظار این بود که این اتفاق در همین چند ماه گذشته می‌افتاد، اما تا الان اتفاق نیفتاده است. ممکن است در آستانه انتخابات و با جدی‌تر شدن وضعیت رقابت‌های انتخابی، این اتفاق با هدف تاثیرگذاری بر فرآیند انتخاباتی در ایران، بیفتد.

این کارشناس مسائل بین‌الملل تصریح کرد: با این همه فکر نمی‌کنم تا برگزاری انتخابات، اقدام جدی که نشان دهنده یک رفتار نمادین آمریکا و تغیین کننده در مناسبت تهران و واشنگتن، اتفاق بیفتد.

وی با بیان اینکه اینکه دموکرات‌ها همیشه به طور سنتی سعی در تأثیرگذاری در نتایج انتخابات ریاست جمهوری ایران داشتند، گفت: اگر به رفتارهای آقای کلینتون و آقای اوباما به ویژه در انتخابات سال ۸۸ که خیلی از آن نگذشته است، به یاد بیاوریم، می‌بینیم که دولت‌های دموکرات همیشه از وضعیت انتخابات و فضاسازی رسانه‌ای برای اینکه بخواهند اتهاماتی را در حوزه حقوق‌بشر و بحث‌های سیاست داخلی بزنند، استفاده می‌کردند.

انتظاری ابراز داشت: اگر ما در داخل این هوشمندی را داشته باشیم که منافع ملی خود را در نظر بگیریم و در رقابت‌های انتخاباتی وارد سطحی از تنش نشویم که آن‌ها بتوانند از آن استفاده ابزاری کنند، ناکام خواهند ماند. مثل خیلی از انتخابات‌هایی که آمریکا تمام تلاش خود را کرد که در آن تاثیر بگذارد، اما نتوانست.

این کارشناس مسائل بین‌الملل تاکید کرد: اگر حواسمان نباشد و سطح رقابت و منازعه به حدی بالا برود که نتیجه آن این باشد که آقای بایدن بتواند از این استفاده ابزاری کند، حتماً این کار را انجام خواهد داد و انتخابات تعدیل به یک ابزار برای فشار بیشتر بر ایران خواهد شد.

انتظاری در پایان با اشاره به فتنه پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸، یادآور شد: ما یادمان نمی‌رود که انتخابات سال ۸۸ و حوادثی که بعد از آن اتفاق افتاد، زمینه‌ای شد برای این که آقای اوباما تحریم‌های خیلی جدی‌تری را علیه ایران وضع کند که تا قبل از آن این کار را نکرده بود. بنابراین باید مراقب باشیم که اگر علاقه‌مندیم تحریم‌ها رفع شود و وضعیت اقتصادی مردم بهتر شود، نباید بهانه‌ای به دست آمریکا بدهیم تا او بتواند با استفاده از فضاسازی‌های رسانه‌ای، زمینه برای فشار بیشتر را فراهم کند.

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا انتخابات ریاست جمهوری ایران بایدن انتخابات ریاست جمهوری سال 88 واشنگتن تهران آمریکا کارشناس مسائل بین الملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۹۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، تلاشی سیاسی و بی‌اثر برای کسب رضایت صهیونیست‌ها

به گزارش «نماینده»، محمدحسن آصفری با اشاره به حمایت آمریکا از جنایات صهیونیست ها، گفت: بزرگترین حامی مالی انتخابات آمریکا شرکت های صهیونیستی هستند و برای تامین هزینه های انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باید آنها را راضی نگه دارند.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی افزود: تحریم جدید علیه ایران و یا وتو عضویت فلسطین در سازمان ملل برای جلب رضایت اسرائیل است و برای ما اهمیت چندانی ندارد و حتی اقدامات تروریستی که در دنیا توسط آمریکا انجام می شود برای دلخوشی صهیونیست ها انجام می شود تا ضربه ای به رژیم کودک کش صهیونیستی وارد می شود اما صدای آمریکا بلند می شود.

نایب رئیس کمیسیون امورداخلی کشور خاطرنشان کرد: رفتارهای دوگانه آمریکا برای همه دنیا نخ نما شده است و مردم آزاده دنیا به این رفتارها آشناهستند و تحریم های جدید آمریکا علیه ایران بدون شک نگاه مردم نسبت به انقلاب و نظام را تغییر نخواهد داد و تنها تلاشی سیاسی و بی اثر برای جلب توجه و کسب رضایت صهیونیست ها است.

دیگر خبرها

  • مسئولان به بازخورد انجام وظایف خود در انتخابات توجه کنند
  • بایدن: زمانی به خودکشی فکر می‌کردم
  • جنگ جهانی نفت؛ بایدن در تنگنای تحریم‌ها، قیمت‌ها و انتخابات
  • رضا نصری: احتمال صدور حکم بازداشت نتانیاهو از طرف دادگاه کیفری بین المللی / برای مبارزه با اسرائیل هم که شده از جنجال‌آفرینی بپرهیزید!
  • نقش بی‌اهمیت تحریم‌های تازه آمریکا در معادلات ایران
  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، تلاشی سیاسی و بی‌اثر برای کسب رضایت صهیونیست‌ها
  • مرگ جوان صومعه سرایی هنگام حرکات نمایشی با موتور
  • کدام نواحی ایران در معرض خشکسالی شدید هستند؟/ کاهش ۱۱ درصدی بارش‌ها در دهه ۱۳۹۰-۱۴۰۰
  • اعلام هشدار نارنجی بارندگی در استان سمنان
  • بایدن یا ترامپ؟ / کدام نقاط ابهام، سرنوشت کاخ سفید را غیرقابل پیس‌بینی کرده؟