Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران گفت: یکی از انتظارات از شورای شهر ششم این است که در هر شورای شهری متناسب با اولویت‌ها و نیازهای هر شهر، برنامه ارتقای سلامت اجتماعی با هدف ارتقای کیفیت زندگی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و افزایش نشاط اجتماعی در صدر برنامه‌های شورای شهر جدید قرار گیرد.

سید حسن موسوی چلک با بیان اینکه شهر در سیاستگذاری توسط شورای شهری تک بعدی و فقط در زمینه خدمات شهری به منزله پسماند، عمران و ساخت و ساز نیست، اظهارکرد: شهر بدون انسان سالم، بانشاط و مسئولیت‌پذیر معنا ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهر نمی‌تواند با وجود افراد مجرم و آسیب‌دیده اجتماعی نیاز به امنیت مردم را تامین کند.

وی با بیان اینکه شورای شهر به عنوان پارلمان (مجلس) شهری برنامه‌های شهرداری‌ها را تصویب می کند، اظهارکرد: یکی از انتظارات از شوراهای شهر ششم این است که در هر شورای شهری متناسب با اولویت‌ها و نیازهای هر شهر، برنامه ارتقای سلامت اجتماعی با هدف ارتقای کیفیت زندگی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و افزایش نشاط اجتماعی در صدر برنامه‌ها قرار گیرد البته باتوجه به اینکه سال گذشته در تهران برنامه پنج ساله شهری به تصویب رسید، باید شورای شهر جدید مستقر شود و بررسی کند که آیا این برنامه نیازمند بازنگری است یا خیر؟

موسوی چلک اضافه کرد: در برنامه پنج ساله شهرداری تهران به آسیب‌های اجتماعی توجه شده است و معتقدم در حال حاضر شهرداری تهران در این حوزه می‌تواند برای تمامی شهرها الگو باشد.

وی در ادامه مطالبه دیگر از شورای شهر ششم را داشتن برنامه برای «شهرِ با نشاط» عنوان کرد و گفت: اگر در شهر آلودگی اعم از آلودگی صوتی، آلودگی هوا و ترافیک وجود نداشته باشد، می‌تواند موجب ایجاد نشاط شود. فضای سبز، حمل و نقل تمیز و آسان، محیط مناسب برای همه افراد، استفاده از ظرفیت‌های محلی برای تقویت هویت فرهنگی، اهتمام به برگزاری جشن‌های ملی، مذهبی و قومی متناسب با شرایط هر منطقه و محله مستلزم نظام رصد آسیب‌های اجتماعی است که این نظام رصد می‌تواند توسط شهرداری و یا در تعامل با سایر سازمان‌های مرتبط محقق شود.

رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران ادامه داد: همانگونه که برای سنجش دمای محیط دماسنج وجود دارد، لازم است حوزه مدیریت شهری نیز در محلات و مناطق شهرها دماسنج اجتماعی داشته باشد و بررسی کند که در کدام بخش چه موضوعی اولویت بیشتری دارد.

موسوی چلک در پایان گفت: همچنین باید اجرای مدیریت یکپارچه شهری در اولویت کار شورای شهر ششم قرار گیرد و یکی از محورهای مدیریت یکپارچه شهری حوزه سلامت اجتماعی است./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی سلامت اجتماعی شورای شهر ششم قرار گیرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۹۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است

فرماندار کرمان با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت بافت تاریخی شهر به‌عنوان سرمایه‌ای مادی و معنوی، گفت: بازسازی و بهسازی فضای شهری و ارتقای سطح خدمات عمومی از جمله اقداماتی است که باید در بافت‌های فرسوده انجام شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی فرمانداری، علی بابایی در جلسه بازآفرینی شهری، اظهار کرد: با توجه به برنامه‌های وزارت راه و شهرسازی، ظرفیت بازآفرینی شهر کرمان به‌عنوان مرکز استان بسیار فراتر از وضع موجود است.

وی با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت بافت تاریخی شهر به‌عنوان سرمایه‌ای مادی و معنوی، افزود: بازسازی و بهسازی فضای شهری و ارتقای سطح خدمات عمومی از جمله اقداماتی است که باید در بافت‌های فرسوده انجام شود و ارتقای شرایط کیفی زندگی در سکونتگاه‌ها از طریق ایمن‌سازی و مقاوم‌سازی ساختمان‌ها، توسعه و بهبود زیرساخت‌ها، تأمین خدمات شهری و امکان زندگی بهتر برای شهروندان از جمله نیازهای شهر کرمان است.

فرماندار کرمان با تاکید بر مزیت گردشگری بافت تاریخی شهری، این مناطق را دارای ظرفیت مطلوب برای تأمین مسکن دانست و گفت: ساماندهی و احیای بافت فرسوده در کرمان که مساحت قابل توجهی دارد، نیازمند همکاری و هم‌افزایی فرمانداری، شهرداری، راه و شهرسازی، میراث فرهنگی و دستگاه‌های خدمت‌رسان است.

وی با مطلوب خواندن پروژه‌هایی که اخیراً در میدان ارگ و اطراف آن اجرا شده است، تصریح کرد: بازسازی بافت تاریخی شهر کرمان نیازمند طرح کارشناسی و آینده‌نگر است و باید نیازهای مردم در آینده از قبیل پارکینگ، معابر، انشعابات و خدمات شهری در آن لحاظ شود.

محسن تویسرکانی، شهردار کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه پروژه بهسازی میدان ارگ یک اثر فاخر است که می‌تواند الگوی خوبی برای دیگر مناطق نیز باشد، اظهار کرد: لازم است از طرح‌های خلاقانه و کارشناسی استفاده شده و از پراکنده‌کاری پرهیز شود.

وی افزود: به لحاظ مسائل اجتماعی، ایجاد تعادل بین محلات و مناطق شهری اعم از حاشیه و مرکز بسیار مهم است و برای بهسازی بافت تاریخی، آسفالت یا سنگفرش معابر، اصلاح و پیش‌بینی انشعابات آب، برق و گاز نیز باید مورد توجه کارشناسان و طراحان این قبیل پروژه‌ها قرار گیرد.

کد خبر 748353

دیگر خبرها

  • بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • اصلاح روشنایی میادین و مثلثی‌های شهر تاریخی یزد
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌ءهای سلامت اجتماعی است
  • محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد
  • لزوم پیوست رسانه‌ای پروژه‌ها در شهر/ محتوای رسانه‌ها باید مورد سنجش قرار گیرد
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • اجرای برنامه های هفته سلامت با مشارکت مردم
  • توجه شورای ششم به حل مسائل شهر با رویکردهای خلاقانه
  •  ارتقای سواد سلامت مردم/ محور کار شورای سلامت، سند جامع سلامت باشد