Web Analytics Made Easy - Statcounter

آژانس فضایی اروپا در حال آماده‌سازی یک ربات کروی شکل است تا با کمک آن به اکتشاف در حفره‌های ماه بپردازد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شاید یک کره رباتیک که به یک توپ معلق شباهت دارد، بتواند عمق حفره‌های ماه را مورد بررسی قرار دهد.

 

این توپ رباتیک که با همکاری پژوهشگران "دانشگاه وورتسبورگ" (JMU) آلمان طراحی شده است، اکنون به عنوان بخشی از یک پروژه بزرگتر برای اکتشاف در حفره‌های روی ماه، تحت ارزیابی "آژانس فضایی اروپا" (ESA) قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدارگردهای قمری در نقشه‌برداری‌های خود از ماه، چندین حفره عمیق را روی سطح آن نشان داده‌اند. این حفره‌ها، علاقه بسیاری از جوامع علمی را به خود معطوف داشته‌اند؛ زیرا ممکن است که بتوانند امکان دسترسی به ماده بکر ماه را فراهم کنند. شاید این حفره‌ها، به سکونتگاه‌هایی برای مهاجران ماه تبدیل شوند و یک محافظ طبیعی در برابر تشعشع، ریزشهاب‌واره‌ها و دمای شدید سطح باشند.

 

قطر این توپ رباتیک موسوم به "دایدالوس" (DAEDALUS)، ۴۶ سانتی متر است و یک دوربین همه جانبه، یک سیستم رادار لیزری برای نقشه‌برداری از داخل حفره‌ها، حسگرهای دما و یک تشعشع‌سنج را با خود حمل خواهد کرد. همچنین این ربات به بازوهای قابل انبساطی مجهز خواهد بود تا به برداشتن موانع و آزمایش ویژگی‌های صخره‌های ماه کمک کند.

 

"دوریت بورمن" (Dorit Borrmann)، از پژوهشگران این پروژه گفت: طراحی این ربات با توجه به نیاز برای مشاهده محیط اطراف در ۳۶۰ درجه کامل و ضرورت محافظت از فضای داخلی در برابر محیط ناملایم ماه صورت گرفته است. ربات با کمک دوربین‌ها و لیزر خود می‌تواند موانع را تشخیص دهد و پس از رسیدن به کف حفره، به صورت مستقل حرکت کند.

 

این پژوهش همراه با سایر مفاهیم مربوط به اکتشاف حفره‌های ماه در حال ارزیابی است و متخصصان مهندسی فضا برای ارزیابی سریع و آماه‌سازی آن برای ماموریت‌های آینده با یکدیگر همکاری می‌کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ربات ماه حفره های ماه حفره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۱۰۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو دانش آموز تویسرکانی در مسابقات روبوکاپ اول شدند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، رویکرد پژوهشسرا، شناسایی استعداد‌ها و فراهم آوردن زمینه رشد توانمندی‌ها و پرورش خلاقیت دانش آموزان است، در انجمن رباتیکِ پژوهشسرای تویسرکان ۳۰ دانش آموز فعال هستند.

ابوالفضل و امیرعلی محمدصالحی دو سال و نیم است که در حوزه رباتیک و هوش مصنوعی زیرنظر پژوهشسرای دانش آموزی و همچنین به صورت برخط با کارشناسان این رشته در تهران فعالیت می‌کنند.

تا اینکه با راهنمایی مربی و حمایت والدین در مسابقات ربوکاپ آزاد ایران در تهران در بخش طراحی و ساخت شرکت کردند و بین ۴۳ تیم ۵ تا ۸ نفره، تیم این دو، قهرمان شد.

دانش آموزان علاقمند به این رشته، از پایه تحصیلی اول تا دوازدهم می‌توانند در پژوشسرا ثبت نام کنند و آموزش ببینند.

دیگر خبرها

  • آماده پرتاب ماهواره برای دیگر کشورها هستیم/ پایگاه جدید فضایی ایران در چابهار دسترسی به مدارهای متوعی را فراهم می‌کند
  • رونمایی از پهپاد چینی در بغداد؛ رقابت پکن و واشنگتن در منطقه
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • دو دانش آموز تویسرکانی در مسابقات روبوکاپ اول شدند
  • اکتشافات جهانی نفت و گاز سقوط کرد
  • پایان تحقیقات درباره اتوپایلوت تسلا پس از 13 تصادف مرگبار
  • تمرین در روز تعطیل: ستاره مصدوم رم به لورکوزن می‌رسد
  • ربات‌های تلگرامی آژانس جاسوسی اوکراین مسدود شد
  • ده روسی: شکست‌ناپذیری بایرلورکوزن؟ هیچ تیمی نیست که نتوان آن را شکست داد
  • فضاپیمای رباتیک چین در روزهای آینده به ماه می‌رود