Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، خبرگزاری ایکنا گفت‌وگویی نوروزی با محسن حاجی‌میرزایی، وزیر آموزش و پرورش انجام داده است که بخش‌های مهم آن در ادامه از نظر می‌گذرد.

‌دانش‌آموزان فقط از فضای آموزش و پرورش و مدرسه تأثیر نمی‌پذیرند

- موضوع اصلی مأموریت‌های آموزش و پرورش، تربیت است و آموزش در خدمت تربیت است، چرا که قرار است افراد توانمندی به جامعه تقدیم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

- آموزش و پرورش همه توان و تلاش خود را برای تحقق این هدف به کار گرفته است، اما این هدف تنها در مدرسه محقق نمی‌شود، بخشی مربوط به خانه و بخشی مربوط به جامعه است.

- دانش‌آموزان فقط از فضای آموزش و پرورش و مدرسه تأثیر نمی‌پذیرند، بخشی از اوقات زندگی را در جمع خانواده و نیز در فضای جامعه و در بستر رسانه‌های جمعی سپری می‌کنند. در عین حال، مهمترین مسئله‌ای که وجود دارد، هم‌راستا بودن این بستر‌ها و فضاهاست.

باید بین خانه، مدرسه و جامعه پیوند اساسی برقرار باشد

- اگر تعالیم هر یک از بخش‌ها و فضاها، هم‌راستا و هماهنگ نباشد، قطعاً به اهداف مورد نظر در تربیت دست پیدا نمی‌کنیم.

- آنچه اهمیت دارد، این است که بین خانه، مدرسه و جامعه پیوند اساسی برقرار باشد.

- این موضوع جزئی از اهداف مدنظر ماست و هم‌اکنون طرح‌های متنوعی در آموزش و پرورش پیرامون این موضوع در حال اجرایی شدن است که هدف آن هماهنگی و همراه کردن این عناصر با یکدیگر در جهت تحول در امر تربیت است.

کارکرد اصلی مهد‌ کودک، مراقبت از کودک است/ آغوش خانواده بهترین بستر تربیت کودکان

- کارکرد اصلی مهد‌های کودک، مراقبت از کودک است.

- از آن جایی که در همین دوره آموزش و تربیت آغاز می‌شود، باید یک هماهنگی و انسجام تربیتی بین فعالیت مهد‌های کودک و نظام تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش برقرار شود.

- به همین دلیل شورای عالی انقلاب فرهنگی لازم دانست که این مسئولیت را به آموزش و پرورش محول کند؛ یعنی تربیت از اوان کودکی تا پایان دوره متوسطه در اختیار آموزش و پرورش باشد.
 
- البته این به معنای آن نیست که جمعیت قریب به ۸ میلیون نفری کودکان قبل از مدرسه را بخواهیم به مهد‌های کودک ببریم.

- کماکان بخش زیادی از این کودکان در دامان خانواده‌ها هستند و معتقدیم آغوش خانواده بهترین و مناسب‌ترین بستر برای تربیت کودکان است.

آموزش و پرورش در مدیریت مهدهای کودک به‌دنبال توانمندسازی والدین است

- آنچه آموزش و پرورش در تأسیس سازمان ملی کودکان، به عنوان مأموریت برای خود قائل است، توانمندسازی والدین و ارائه خدمات مشاوره به آنهاست.

- با توانمندسازی والدین، آن‌ها توانمندی لازم برای تربیت صحیح فرزندان خود را کسب می‌کنند، لذا در این سازمان، خدمات مشاوره‌ای نیز به خانواده‌ها و والدین ارائه خواهد شد.

فعلا امکان فکرکردن به آموزش رایگان در مهدهای کودک وجود ندارد

- فعالیت تا قبل از دبستان به صورت غیردولتی انجام می‌شود.

- مجموع افراد تحت پوشش آموزش و پرورش، در حال حاضر بیش از ۱۵ و نیم میلیون نفر است که این جمعیت، فشار سنگینی بر منابع کشور به وجود می‌آورد.

- در حال حاضر این امکان وجود ندارد که برای این دوره هم به آموزش رایگان فکر کنیم، اما قطعاً عمده کار تربیتی در این دوره از سوی خود خانواده‌ها انجام می‌پذیرد.

«شاد» در طی ۱۰ ماه گذشته، سیر تحولی پرشتابی داشته است

- تلاش کردیم به سرعت در جهت افزایش توانمندی‌های خود، همکارانمان، معلمان و دانش‌آموزان اقدام کنیم.

- همه کسانی که در بستر شاد فعالیت می‌کنند، اطلاع دارند که این محصول در طی ۱۰ ماه گذشته، سیر تحولی پرشتابی داشته و قابلیت‌ها و ظرفیت‌های آن افزایش پیدا کرده و تنوع خدمات در شاد بسیار گسترده شده است.

- با مدیران و معلمان به طور مستمر در حال گفتگو و تعامل هستیم و آن‌ها را نسبت به اهمیت و حساسیت دوره‌ای که در آن قرار دارند، آگاه می‌کنیم.

- همه ما در حال تلاش هستیم که دانش‌آموزان بتوانند آموزش‌های لازم را با کمترین آسیب دریافت کنند.

‌انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کودک دانش آموزان والدین مهد کودک آموزش رایگان نرم افزار شاد آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۱۰۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سلمان محمدی امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان با حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، از تلاش برای اجرای مطلوب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی دستگاه تعلیم و تربیت در استان نام برد و اظهار کرد: پس از گلایه مقام معظم رهبری از اجرایی‌نشدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در مدارس، نقشه راه این سند تهیه شده و الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص شده است.

وی افزود: از مهر امسال ۵۰ درصد مدارس دولتی و ۵۰ درصد مدارس غیردولتی استان بر مبنای الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، کار تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان را آغاز خواهند کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه کیفیت‌بخشی به مدارس دولتی یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مجموعه آموزش و پرورش در استان خواهد بود، گفت: در تلاشیم تا با کیفیت بخشی به مدارس برای تعلیم و تربیت بهتر دانش‌آموزان تلاش کرده و در عین توجه به جنبه‌های تربیتی، در راستای بالا بردن معدل دانش‌آموزان هم برنامه‌ریزی داشته باشیم.

وی سپس با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

محمدی با بیان اینکه باید دانش‌آموزانی تربیت کنیم که در عین داشتن امید و نشاط مجهز به خردورزی باشند، افزود: امسال اهتمام بیشتری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در تراز انقلاب اسلامی داریم.

وی اشاره‌ای هم به استخدامی‌های آموزش و پرورش در استان کرمانشاه داشت و گفت: سال گذشته قریب ۱۵۰۰ نفر پذیرفته شدند و امسال ۱۶۰۰ معلم از طریق آزمون استخدامی پذیرش خواهند شد که البته بگونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در فرآیند گزینش افرادی جذب شوند که شأن معلمی را داشته باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه استان کرمانشاه ۳۷۰ هزار دانش‌آموز دارد، گفت: ۲۶ هزار فرهنگی متولی امر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان هستند.

کد خبر 748930

دیگر خبرها

  • رئیس جمهور: آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است
  • آموزش و پرورش برای ما «مساله اول کشور» است
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • جذب بیش از ۱۰۰۰ دانشجو معلم در گیلان
  • شناسایی ۹۳ هزار معلم نمونه با ارزیابی‌های چندگانه
  • نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز
  • آموزش فنی و حرفه ای رایگان برای ترک کنندگان
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است