Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی از اجرای ۱۴ طرح فناورانه خبر داد. آقای دکتر داراب یزدانی در باره برنامه‌های دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی برای سال ۱۴۰۰ گفت: ما برای این سال تعداد ۱۴ طرح فناورانه جدید را که برخی از آن‌ها در راستای طرح‌های فعلی است در دستور کار داریم که در صورت تأمین اعتبار اجرایی خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

    مدیرکل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی با اشاره به طرح‌های در دست اجرای این دفتر تخصصی گفت: تولید جنین‌های ممتاز منجمد برای اصلاح نژاد گاو‌های شیری و گوشتی، اصلاح نژاد مرغ بومی در راستای خالص‌سازی و ایجاد لاین تخم‌گذار، کسب دانش فنی و تولید ۵ میلیون قطعه بچه ماهی سی‌باس برای پرورش در قفس، کسب فناوری تولید چهار نوع بذر هیبرید سبزی و صیفی، تکمیل دانش فنی و تولید داروی نوترکیب ضد اسهال دام، فرمولاسیون و تولید دارو‌های طبیعی جایگزین آنتی‌بیوتیک‌ها در صنعت طیور، فرمولاسیون و تولید آفت‌کش‌های گیاهی برای کنترل آفات گلخانه‌های سبزی و صیفی، کسب فناوری و تولید نیمه‌صنعتی پروبیوتیک‌های پرکاربرد و دستیابی به دانش فنی و تولید نیمه‌صنعتی چهار مکمل ورزشی پرمصرف از جمله طرح‌های در دست اقدام این دفتر تخصصی است.   وی در ادامه در رابطه با شاخص‌ترین طرح‌های این دفتر گفت: خوشبختانه اکثریت طرح‌های مصوب بر اساس نیاز‌های فعلی کشور در حوزه کشاورزی بوده است و طرح‌های شاخص محسوب می‌شوند؛ اما یکی از طرح‌های ما به دلیل وجود تجربیات و دانش تخصصی تیم فناوران طرح و نیاز شدیدی که کشور به تامین پروتئین و کره دامی داشت زودتر از بقیه به نتیجه رسید و هم اکنون تأثیر خوبی روی ارتقای جمعیت گله گاو‌های گوشتی و شیری ممتاز داشته است؛ عنوان این طرح «تولید جنین منجمد برای اصلاح نژاد گاو‌های شیری و گوشتی» است که همکاران ما در پژوهشگاه رویان متولی انجام آن هستند.   آقای دکتر یزدانی افزود: متأسفانه دو عامل تحریم و شیوع ویروس کرونا از دو جهت به طرح‌ها لطمه زد اول این‌که تحریم‌ها موجب افزایش شدید نهاده‌های مورد نیاز برای اجرای طرح‌ها شدند و از طرف دیگر شیوع کرونا موجب تعطیلی برخی کارگاه‌ها و نبود امکان فعالیت شد که نتیجه اولی کمبود اعتبارات مصوب و نتیجه دومی به تعویق افتادن برخی فعالیت‌ها و افزایش طول دوره طرح بود.   وی با تأکید بر این‌که هیچ طرحی با توجه به همه‌گیری ویروس کرونا متوقف نشده است، ادامه داد: از بین طرح‌های این دفتر تخصصی طرح تولید جنین‌های ممتاز به پایان رسیده است و برخی طرح‌های دیگر مانند طرح فرمولاسیون و تولید دارو‌های طبیعی جایگزین آنتی‌بیوتیک‌ها در صنعت طیور، طرح فرمولاسیون و تولید آفت‌کش‌های گیاهی برای کنترل آفات گلخانه‌های سبزی و صیفی، کسب فناوری و تولید نیمه‌صنعتی پروبیوتیک‌های پرکاربرد و طرح تکمیل دانش فنی و تولید داروی نوترکیب ضد اسهال دام از حیث دانشی تمام شده است و در مرحله اخذ مجوز‌های تولید و نصب تجهیزات خطوط تولید هستیم.   مدیرکل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی در رابطه با برنامه‌های این دفتر برای سال ۱۴۰۰ گفت: ما برای سال ۱۴۰۰ تعداد ۱۴ طرح فناورانه جدید که برخی از آن‌ها در راستای طرح‌های فعلی است را در دستور کار داریم که در صورت تامین اعتبار اجرایی خواهند شد.   وی در پایان اظهار کرد: متأسفانه چند موضوع وجود دارد که موانعی برای جهش تولید محسوب می‌شوند که یکی از آن‌ها همکاری نکردن بعضی بخش‌های حاکمیتی در دستگاه‌های دولتی است که همکاری لازم را در دادن اطلاعات و مجوز‌ها نمی‌کنند و نقش تسهیل گری را که وظیفه اصلی آن‌هاست را به‌خوبی انجام نمی‌دهند و دیگری فرایند‌های دست و پا گیر از جمله اخذ مجوز‌ها از سازمان‌های ذیربط است که زمان و انرژی زیادی می‌برد. خبرگزاری صداوسیما برچسب ها: جهاد دانشگاهی ، کشاورزی ، جهاد کشاورزی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000NiF

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی کشاورزی جهاد کشاورزی فرمولاسیون و تولید دانش فنی و تولید سال ۱۴۰۰ طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۱۱۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه


 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه  ، حمیدرضا کریمی در شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال، افزود: در این راستا شرکت آب منطقه‌ای باید تلاش‌های خود را جهت انسداد چاه‌های غیرمجاز تشدید کرده و انسداد چاه‌های مناطق ممنوعه و کسانی که میزان مصرف غیرمجاز بالایی دارند را در اولویت قرار دهد.
دادستان کرمانشاه تصریح کرد: باتوجه به پیامد‌های منفی حفرچاه‌های غیرمجاز در حوزه منابع آبی استان، نیروی انتظامی موظف به پشتیبانی قاطع از اقدامات شرکت آب منطقه‌ای در این حوزه است.
وی یادآورشد: از طرفی در حال حاضر تنها درصد کمی از چاه‌های مجاز نیز دارای کنتور هستند که اکثریت آنها نیز هوشمند نیستند، بنابراین باید تدابیری اندیشیده شود تا هوشمندسازی چاه‌های آب کشاورزی استان براساس اولویت و تفکیک شهرستان‌ها صورت گیرد.
به گفته این مقام قضایی، اولویت با چاه‌هایی خواهد بود که احتمال برداشت‌های غیرمجاز از سوی آنها بیشتر است.
کریمی در ادامه اشاره‌ای هم به اجرای طرح کاداستر (حدنگار) در استان داشت و ضمن ابراز رضایت از روند کلی اجرای کاداستر اراضی کشاورزی در سطح استان در شش ماه دوم سال ۱۴۰۲ و سال جاری، عنوان کرد: در برخی از شهرستان‌های استان اجرای طرح کاداستر اراضی کشاورزی با کندی پیش می‌رود، لذا اجرای این طرح در این شهرستان‌ها باید به صورت ویژه مورد پیگیری قرار گیرد.
وی در ادامه بر لزوم پیشگیری از تغییرکاربری اراضی در سطح استان هم تاکید کرد و افزود: دستگاه‌های خدمات رسان موظف هستند از هرگونه ارائه خدمات و برقراری انشعاب برای افرادی که تغییر کاربری غیرمجاز داشته و مجوز ساخت و ساز نگرفته اند، خودداری کنند و اگر در این زمینه اقدامی داشته باشند، پیگرد قانونی خواهد داشت.
مدعی العموم استان اعلام کرد: دستگاه‌های مذکور باید گزارش عملکرد خود را به صورت منظم به دبیرخانه شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال در دادسرای استان ارائه کنند.

دیگر خبرها

  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در سطح استان کرمانشاه
  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه
  • مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می‌شود
  • فارس رتبه نخست کشور در تولید هسته‌های اولیه بذری کشور
  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲
  • مشارکت منابع طبیعی و آبخیزداری استان و مرکز آموزش قدس سپاه همدان برای تولید و کاشت نهال
  • برگزاری دوره‌های آموزشی کشاورزی تخصصی در استان مرکزی
  • مهار سیلاب‌ با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر + فیلم
  • اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در همدان
  • مهار ۸۰ درصد از سیلاب‌ها با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر+ فیلم