Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی با اشاره به طراحی الگوی مراقبت و ارزیابی سلامت سالمندان و تشکیل پرونده سلامت آنها به عنوان یکی از مهمترین طرح‌های یک سال اخیر این سازمان گفت: ساماندهی مراقبت‌ها از سلامت سالمندان در راستای این طرح‌ها، از اهداف اصلی تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۰ است.

امیرعباس منوچهری روز شنبه در خصوص اهم اقدامات معاونت درمان سازمان تامین اجتماعی در سال ۹۹ اظهار داشت: تدوین و اجرای نظام سطح بندی مراکز در سه محور اساسی خدمات بستری، مراکز درمانی سرپایی و تجهیزات پزشکی پیشرفته به منظور برقراری عدالت در دسترسی بیمه شدگان به خدمات مورد نیاز، توسعه فناوری اطلاعات در راستای تسهیل فعالیت‌های مرتبط با ذی نفعان نظیر برنامه نسخه الکترونیک از اقدامات مهم سال ۹۹ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همچنین تدوین ضابطه مدیریت تعارض منافع در بخش درمان و ارسال به مبادی ذی‌ربط به منظور اخذ تایید و مدیریت بحران و برنامه ریزی جهت مقابله با اپیدمی کرونا با توجه به شیوع این بیماری در سال ۹۹ انجام گرفت.

منوچهری تصریح کرد: در سال گذشته، ۳۷۸ مرکز درمانی ملکی شامل ۷۰ بیمارستان، ۵ مرکز جراحی محدود، ۵ مرکز دندانپزشکی مستقل، ۸۳ پلی کلینیک تخصصی، ۱۲۱ درمانگاه تخصصی ، یک مرکز طب سالمندان و ۹۰ درمانگاه عمومی به جمعیت بیمه شده این سازمان خدمات درمانی ارائه کرده است.

وی اضافه کرد: بیش از ۶۸ میلیون مراجعه سرپایی به مراکز درمانی ملکی نیز در سال گذشته صورت گرفته که بیش از ۳۱ میلیون از این مراجعات، خدماتی شامل ویزیت از پزشکان عمومی، دندانپزشک، متخصص و فوق تخصص بوده است. همچنین 457 هزار و 767 نفر در این بازه زمانی در بیمارستان ها و مراکز جراحی محدود تامین اجتماعی بستری و خدمات دریافت کرده اند.

منوچهری افزود:  245 هزار و 739 مورد جراحی در مراکز بستری و تعداد 85 هزار و 561 زایمان هم در 9 ماهه سال گذشته در ۶۱ بیمارستان ملکی انجام گرفته که بیش از ۴۳ درصد آنها (۴۳.۶) به روش سزارین بوده است.

پذیرش بیش از ۹۹ هزار بیمار بستری مبتلا به کرونا در مراکز درمانی ملکی
منوچهری گفت: پذیرش و ارائه خدمات کلینیکی و پاراکلینیکی به بیش از ۹۹ هزار بیمار بستری مبتلا به کرونا از بهمن سال ۹۸ تاکنون در مراکز بستری مراکز درمانی ملکی، عقد قرارداد با بیش از ۵۰ هزار مرکز طرف قرارداد به منظور ارائه خدمت به بیمه شدگان، پذیرش بیش از ۱۹۰ میلیون مراجعه سرپایی از مراکز درمانی طرف قرارداد، پذیرش بیش از ۲ میلیون پرونده بستری از مراکز درمانی طرف قرارداد و ساماندهی پرداخت مطالبات موسسات طرف قرارداد دانشگاهی و غیردانشگاهی نیز از برنامه‌های مهم این سازمان در یک سال اخیر است.

وی خاطرنشان کرد: در این بازه یک ساله همچنین ارزیابی زیرساخت راه اندازی واحد بازتوانی قلبی در بیمارستان های منتخب، اجرای پایلوت موفق برنامه نرم افزار بانک خون و پیگیری جهت پیاده سازی آن در بخش بانک خون واحدهای آزمایشگاهی تمامی مراکز بیمارستانی سازمان، نیازسنجی و صدور مجوز خرید تجهیزات پزشکی در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا اتفاق افتاد.

به گفته منوچهری، راهبری و اجرای برنامه های عملیاتی نظیر تامین تجهیزات پزشکی High Tech، تجهیزات پزشکی تصویربرداری، ارتقاء آنالوگ به دیجیتال و تامین آمبولانس های مراکز درمانی تابعه، ادامه استانداردسازی بخش های اورژانس، LDR  و CSSD بیمارستان های منتخب، پیشگیری از حریق و... نیز از اقدامات سودبخش سال ۹۹ است.
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی راه اندازی دستگاه سی تی اسکن ۱۶ اسلایس در بیمارستان های خاتم الانبیا (ص) گنبد و بیمارستان زاهدان (در راستای به روزآوری تجهیزات و امکانات تشخیصی درمانی) را نیز از دیگر اقدامات خطیر یک سال اخیر عنوان و اظهار کرد: بازنگری نهایی جداول تعیین میزان نقص عضو و ازکارافتادگی، بازنگری تعرفه اقلام اورتز و پروتز و بازنگری جداول بیماری ها و محدوده استراحت های پزشکی نیز در این بازه زمانی اتفاق افتاد.
به گفته وی، توسعه سامانه کمیسیون ها و شوراهای پزشکی و پزشکان معتمد، ارسال مکانیزه اطلاعات آرا کمیسیون های پزشکی به واحدهای مستمری شعب (که در ۸۰درصد  شعب عملیاتی شده است) و سیستم محاسبه و پرداخت حق الزحمه پزشکان معتمد (که ۹۰ درصد عملیاتی شده است)، راه اندازی بایگانی الکترونیک متمرکز مدارک پزشکی و آرا و اسناد مرتبط با کمیسیون های پزشکی هم از اقدامات مهم سال جاری است.

طراحی الگوی مراقبت و ارزیابی سلامت سالمندان
منوچهری در ادامه با اشاره به طراحی الگوی مراقبت و ارزیابی سلامت سالمندان و تشکیل پرونده سلامت سالمندان گفت: اجرای آزمایشی این طرح در سه مرکز درمانی شهر تهران با رویکرد اجرای ویزیت جامع سالمندی و پایش مستمر سطح سلامت سالمندان تحت پوشش و برنامه ریزی جهت راه اندازی کلینیک های فشارخون و دیابت در مراکز ملکی نیز از طرح‌های یک ساله اخیر است.
منوچهری یادآور شد: ارتقای خدمات هتلینگ، ارتقای دستگاه های رادیوگرافی آنالوگ به دیجیتال، تامین تجهیزات High Tech مطابق سطح بندی، ارتقای سلامت غذایی (با ایمن سازی فضای فیزیکی/تجهیزاتی/فرآیندی) در شماری از مراکز درمانی ملکی، تداوم استقرار استانداردهای اعتباربخشی در بیمارستان های تابعه سازمان با رویکرد استانداردسازی فضا، تجهیزات و فرایند در اورژانس های مراکز بستری منتخب، ساماندهی و بهسازی واحد لندری بیمارستان های ملکی نیز از طرح‌های سال آتی محسوب می‌شود.
وی افزود: همچنین ارتقای سلامت محیط کار کارکنان سازمان، بهسازی و اصلاح سیستم تهویه اتاق عمل در بیمارستان های ملکی، پیشگیری از حریق در مراکز درمانی بستری، بهسازی ناوگان حمل و نقل بیمار (آمبولانس)، استانداردسازی فضای فیزیکی و تجهیزات بلوک های زایمان در بیمارستان های منتخب، تداوم استقرار نظام مراقبت عفونت های بیمارستانی در مراکز بستری تابعه سازمان، استانداردسازی فضای فیزیکی واحد استریل مرکزی CSSD در بیمارستان‌های منتخب نیز در دستور برنامه‌های سال ۱۴۰۰ قرار دارد.
معاون سازمان تامین اجتماعی بهسازی تجهیزات واحد CSSD و ساماندهی مراقبت های سلامت سالمندان را نیز از دیگر طرح‌های ۱۴۰۰ عنوان و اظهار کرد: ایجاد دسترسی برخط دو طرفه به اطلاعات مصرف خدمات پاراکلینیک و داروخانه ها توسط بیمه شدگان در درمان مستقیم و غیرمستقیم، استقرار کلینیک های دیابت و فشارخون با استفاده از ظرفیت های موجود در مراکز درمانی ملکی، نظارت مکانیزه توسط ناظرین بیمارستانی و تایید اینترنتی نسخ رادیوتراپی به تفکیک جلسات نیز باید در سال آتی مورد توجه سازمان قرار گیرد.
وی اضافه کرد: ساماندهی مصرف دارو و خدمات تشخیصی و درمانی گرانقیمت، استقرار سامانه پذیرش و پردازش الکترونیک اسناد بستری و مشارکت در تدوین راهنماهای بالینی و پیاده‌سازی در مراکز درمانی تابعه و موسسات طرف قرارداد (فاز اول: سه استاندارد) هم از طرح‌های سال آینده معاونت درمان این سازمان است.

پیاده سازی سند نقشه راه سلامت الکترونیک ۱۴۰۴ تامین اجتماعی
منوچهری همچنین با اشاره به پیاده سازی سند نقشه راه سلامت الکترونیک ۱۴۰۴ سازمان تامین اجتماعی گفت: تداوم برنامه تامین دسترسی عادلانه بیمه شدگان به خدمات تشخیصی و درمانی طبق سطح بندی خدمات درمانی مصوب از طریق توسعه مراکز ملکی، تعدیل نحوه مشارکت مالی و پیش خرید در قبال توسعه مراکز و خدمات درمانی غیر ملکی طرف قرارداد نیز باید در سال آتی در دستور کار قرار گیرد./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی بیمارستان های منتخب مراکز درمانی ملکی بیمارستان ها مراکز درمانی سلامت سالمندان تجهیزات پزشکی مراکز بستری طرف قرارداد بیمه شدگان پیاده سازی راه اندازی یک سال طرح ها سال ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۱۱۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، روح و روانم خیلی درگیر است و افسردگی امانم را بریده است، اما نمی‌توانم هزینه جلسات مشاوره با روانشناس را بپردازم. این گفته مسعود، جوان ۳۵ ساله است.
خدمات روانشناسی خدمات با تعرفه‌های بالایی است؛ به طوری که بیش از ۷۰ درصد مردم توانایی مراجعه به روانشناسان را ندارند. بهرام عین الهی،وزیر بهداشت سال گذشته از تحت پوشش قرار دادن این خدمات خبر داد.

اکنون ۲۰ درصد افراد جامعه به نوعی دچار اختلالات روان هستند و نیاز به حدود ۱۰۰ هزار روانشناس و مشاور داریم .براساس طبقه بندی‌های بین‌المللی، حدود ۴۰۰ نوع بیماری روانی داریم که سازمان روانشناسی و مشاوره نقش پررنگی در پیشگیری از ابتلا افراد جامعه به این‌ اختلالات دارد.

بیشتر بخوانید: نرخ پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد + جزییات

رئیس سازمان بیمه سلامت محمد مهدی ناصحی می‌گوید «سازمان بیمه سلامت خدماتی مانند روان درمانی فردی، خانواده درمانی، گروه درمانی و خدمت مشاوره را تحت پوشش قرار داده است».
به گفته ناصحی «سهم پرداختی سازمان در بخش سرپایی جهت خدمات فوق، معادل ۷۰ درصد تعرفه دولتی است».

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره علی فتحی آشتیانی به فارس می‌گوید« آنچه وزیر بهداشت درباره بیمه خمدات روانشناسی گفته این است که خدمات بیمه‌ای فقط مشمول روانشناسانی می‌شود که تخصص روانشناسی بالینی و سلامت دارند.اما اگر کسی نیاز به خدمات روانشناسی عمومی، تربیتی، شخصیت،مشاوره خانواده، شغلی و در کل که ۱۴ رشته می‌شود این رشته‌ها مشمول بیمه نمی‌شود.»

در حالی که به گفته رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره تعداد متخصصان رشته‌های روانشناسی بالینی و سلامت بسیار کم است و همه خدمات روانشناسی نیازمند پوشش بیمه‌ای هستند؛اما برداشت وزارت بهداشت این بوده که روانشناسی فقط مشمول این دو گرایش است.

منبع: فارس

انتهای پیام/

کد خبر: 1228740 برچسب‌ها روان شناسی

دیگر خبرها

  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • افتتاح طرح‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها دارد
  • افتتاح پروژه‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌های خراسان شمالی دارد
  • تکذیب پلمب بیمارستان محب مهر به دلیل کشف حجاب
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • آمادگی آتش نشانی رشت برای آموزش ایمنی در بیمارستان‌ها
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس
  • چالوس / ضرب و شتم پرستار در بیمارستان
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • پیگیری قضایی ضاربان پرستار در بیمارستان چالوس