Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر سیما سادات لاری درباره درصد رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور گفت: درصد رعایت پروتکل‌های بهداشتی تا ۴ فروردین ۱۴۰۰ در کشور به کمترین حد در پنج ماه گذشته رسیده است. این روند کاهشی از اواخر بهمن ۱۳۹۹ آغاز شده و در حال حاضر به ۵۷.۸۸ درصد رسیده است.

وی افزود: بازرسی‌های بهداشتی از تاریخ ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ تشدید یافته و از این تاریخ تا ۴ فروردین ۱۴۰۰ نزدیک به ۱۳۰ هزار بازرسی از مراکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بازه زمانی، ۱۶ هزار و ۵۵۰ مورد اخطار و معرفی به مراجع قضایی و۹۵۰ مورد پلمب این مراکز صورت گرفته است.

لاری تاکید کرد: کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی منجر به افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا در کشور شده و این روند هشدار دهنده است.

وی در ادامه گفت: بر اساس بازرسی‌های بهداشتی انجام شده در این بازه زمانی، کمترین درصد رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان‌های سیستان و بلوچستان، آذربایجان غربی و چهارمحال و بختیاری و بیشترین درصد رعایت مربوط به استان‌های قم، مرکزی و قزوین است.

سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: همچنان بیشترین موارد اخطار و معرفی به مراجع قضایی به دلیل عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی مربوط به نانوایی‌ها سپس رستوران‌ها است.

لاری اضافه کرد: در مورد استفاده از ماسک در خدمت دهندگان تا ۴ فروردین ۱۴۰۰ نیز کمترین میزان مربوط به پایانه‌های مسافربری برون شهری بوده که این میزان از اواسط اسفند ۱۳۹۹ به مرور دچار کاهش شدید شده است. هرچند وضعیت استفاده از ماسک در نانوایی‌ها به نسبت اسفند ماه بهتر شده اما همچنان خدمت دهندگان در نانوایی‌ها یکی از مراکزی هستند که استفاده از ماسک در آنان به شدت کمتر از سایر مراکز است.

وی در پایان اظهار کرد: در مورد خدمت گیرندگان یا مردم نیز استفاده از ماسک در پایانه‌های مسافربری پایین‌ترین میزان را داشته و این میزان هم از اواسط اسفند ۱۳۹۹ تا روزهای ابتدایی تعطیلات نوروز ۱۴۰۰ دچار کاهش شدیدی شده است.

منبع: الف

کلیدواژه: رعایت پروتکل های بهداشتی استفاده از ماسک درصد رعایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۱۱۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوشیدن آبمیوه طبیعی در کودکی می‌تواند از ابتلا به چاقی در بزرگسالی جلوگیری کند

ایتنا - طبق پژوهشی جدید، نوشیدن نوشابه‌های گازدار مانند کوکاکولا پیش از دو سالگی می‌تواند باعث افزایش وزن پس از دهه دوم زندگی شود، در حالی که این خطر در کودکانی که آبمیوه طبیعی می‌نوشند، کمتر است.
در تحقیقی که دانشگاه سوانزی بریتانیا انجام داد، پژوهشگران ۱۴ هزار کودک را از تولد تا بزرگسالی پیگیری کردند؛ گفته می‌شود این طولانی‌ترین پیگیری در نوع خود است.

بر اساس نتایج این تحقیق که در مجله اروپایی تغذیه بالینی (European Journal of Clinical Nutrition) منتشر شد، کودکانی که تا قبل از دو سالگی نوشابه‌های گازدار یا نوشیدنی‌هایی شیرین‌شده‌ با شکر می‌نوشند، در سن ۲۴ سالگی وزن بیشتری اضافه کردند.

کودکان خردسالی که در سه سالگی کولا می‌نوشیدند، کالری، چربی، پروتئین و قند بیشتر اما فیبر کمتری مصرف می‌کردند در حالی که افرادی که آب‌سیب طبیعی نوشیده بودند، چربی و شکر کمتر و فیبر بیشتری می‌خوردند.

طبق این پژوهش، بین نوشیدنی‌های دوران کودکی و انتخاب غذاهای مختلف هم ارتباط وجود دارد. کودکانی که آب‌سیب طبیعی می‌نوشیدند، ماهی، میوه، سبزیجات سبز و سالاد بیشتری می‌خوردند، اما کودکانی که نوشابه کولا می‌نوشیدند، بیشتر به همبرگر، سوسیس، پیتزا، سیب‌زمینی سرخ‌کرده، گوشت، شکلات و شیرینی‌ گرایش داشتند.

پروفسور دیوید بنتون، محقق ارشد این پژوهش، می‌گوید: «رژیم غذایی سال‌های نخست زندگی الگوی غذایی می‌سازد که در تمام طول عمر بر افزایش وزن تاثیر می‌گذارد.»

مهم‌ترین چالش این است که مطمئن شویم عادت غذایی درستی برای کودک ایجاد کرده‌ایم: عادت غذایی که چربی و شکر کمتری دارد. آب میوه طبیعی هم می‌تواند ویتامین سی، پتاسیم، فولات و پلی‌فنول‌های گیاهی بدن را افزایش دهد.

علاوه بر این، تیم تحقیقاتی به این نکته پی برد که بین مصرف نوشیدنی‌های شیرین‌شده و محرومیت‌های اجتماعی هم ارتباط وجود دارد؛ به طوری که کودکان خانواده‌های مرفه‌تر به آب‌میوه‌ طبیعی دسترسی بیشتری دارند.

محققان امیدوارند که این یافته‌ها والدین را تشویق کند تا به رژیم‌ غذایی کودکان در سال‌های اولیه زندگی‌ توجه بیشتری نشان دهند. به باور متخصصان، چاقی معضلی جدی برای سلامتی است و خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌های دیگر را افزایش می‌دهد.    

دیگر خبرها

  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات
  • نوشیدن آبمیوه طبیعی در کودکی می‌تواند از ابتلا به چاقی در بزرگسالی جلوگیری کند
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • میزان صادرات نفت اعلام شد/ تراز تجاری ایران در این وضعیت است
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد