Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرونا در سال گذشته کسب‌وکارهای زیادی را به فضای مجازی آورد. آمارهای رسمی دو مرجع متفاوت، از افزایش ۲.۵ تا سه برابری کسب‌وکارهای مجازی خبر می‌دهد. اگر می‌خواهید در آخرین سال قرن، وارد کسب‌وکار آنلاین شوید، به توصیه‌های عضو هیات مدیره اتحادیه کسب‌وکار مجازی توجه کنید.

 شاید شما هم از افرادی هستید که در سال گذشته و به دلیل توصیه‌های بهداشتی که مردم را تشویق به استفاده از خدمات غیر حضوری می‌کرد، کسب‌وکار خود را آنلاین کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از افراد در هنگام استفاده از خدمات کسب‌وکارهای آنلاین به ‌دنبال راهی هستند تا خیالشان از هویت دارندگان کسب‌وکار راحت شود؛ یعنی نشان‌دهنده این باشد که کسب‌وکار واقعی است و درگاه‌های پرداخت آن قابل اعتماد است.

برای اطمینان درباره اعتبار کسب‌وکارهای اینترنتی راه‌های مختلفی وجود دارد. یکی از آن‌ها، نماد اعتماد الکترونیکی است که توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صمت صادر می‌شود.
بر اساس آخرین آمارهای منتشر شده این وزارتخانه، صدور نماد اعتماد الکترونیکی یا اینماد از ابتدای سال ۹۹ تا پایان دی‌ماه، حدود ۱۹۰ درصد افزایش یافته است. بنابراین، تعداد کسب‌وکارهای اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیکی از ۹ هزار و ۵۴۱ مورد در ۱۰ ماه نخست پارسال به ۲۷ هزار و ۴۳۹ مورد در ۱۰ ماه نخست امسال رسیده و نزدیک به سه برابر شده است.

تعداد کسب‌وکارهای اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیکی از ۹ هزار و ۵۴۱ مورد در ۱۰ ماه نخست پارسال به ۲۷ هزار و ۴۳۹ مورد در ۱۰ ماه نخست امسال رسیده و نزدیک به سه برابر شده؛ همچنین تعداد مجوزهای صادرشده در سال ۱۳۹۹ نسبت به سال ۱۳۹۸ حدود ۲.۵ برابر شده است. روش دیگر، بررسی عضویت کسب‌وکار در اتحادیه کشوری کسب‌وکارهای مجازی است. بر اساس آمارهایی که رضا الفت‌نسب عضو هیات مدیره این اتحادیه در اختیار ایرناپلاس قرار داده در سال گذشته آمار مجوزهای صادر شده اتحادیه از ابتدای سال گذشته تا اواخر اسفند، ۱۰۹۸ مورد بوده است و پیش‌بینی می‌شود این رقم در پایان سال ۱۳۹۹ به حدود ۱۱۰۵ مورد برسد.

وی درباره تأثیر کرونا بر مجوزهای صادر شده توسط اتحادیه کشوری کسب‌وکارهای مجازی به ایرناپلاس گفت: تعداد مجوزهای صادرشده در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ حدود ۲.۵ برابر شده است. با توجه به اتفاقات پارسال و همه‌گیری کرونا، بخشی از مردم ناچار به استفاده از خدمات اینترنتی شدند. با این حال امیدواریم در سال ۱۴۰۰ و با ورود واکسن به کشور، فرهنگ خرید اینترنتی پایدار و مستمر بماند. برای این استمرار لازم است کسب‌وکارهای آنلاین درصد رضایتمندی کاربران و مشتریان را افزایش دهند.

رقابت سنگین کسب‌کارهای مجازی در سال ۱۴۰۰
عضو هیات مدیره اتحادیه کشوری کسب‌وکارهای مجازی درباره چشم‌انداز این کسب‌وکارها در سال ۱۴۰۰ گفت: به ‌نظر می‌رسد با فروکش کردن همه‌گیری کرونا در سال جاری، خرید و فروش اینترنتی نیز افت کند، بنابراین لازم است کسب‌و کارهای آفلاین و افرادی که به عناوین مختلفی از جمله واسطه‌گری، فروشندگی در وب‌سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی و سایر فعالیت‌های اقتصای در فضای مجازی ورود پیدا کرده‌اند به این نکته توجه داشته باشند که رقابت کسب‌وکارهای مجازی در سال جدید سنگین‌تر خواهد بود.

کدام کسب‌وکارهای مجازی پیروز رقابت سال جدید هستند؟
الفت‌نسب در پاسخ به این پرسش که چه کسب‌وکارهایی پیروز این رقابت در سال جدید خواهند بود، گفت: در این شرایط، سال گذشته با توجه به نیاز بازار، کسب‌وکارهای مختلفی راه‌اندازی شد و اگر کاهش احتمالی تقاضا را داشته باشیم به معنای مشتریان کمتر و رقابت شدیدتر بین کسب‌وکارهای مجازی خواهد بود. بنابراین در چنین شرایط خاصی چه کسب‌وکارهای آفلاینی که وارد فضای مجازی شدند و چه کسب‌وکارهایی که پیش از کرونا آنلاین بودند، با ایجاد ارزش افزوده بالاتر در این رقابت پیروز خواهند شد.

وی افزود: افزایش هزینه‌های دستمزد نیز برای کسب‌وکارهای مجازی عامل تعیین‌کننده‌ای است و پیشنهاد می‌شود این کسب‌وکارها در سال ۱۴۰۰ در هزینه‌ها محتاطانه عمل کنند و تاب‌آوری خود را بالا ببرند تا بتوانند با توجه به انتخابات ریاست جمهوری و سیاست‌های دولت جدید نیز به فعالیت خود ادامه دهند.

عضو هیات مدیره اتحادیه کشوری کسب‌وکارهای مجازی درباره تأثیر انتخابات ریاست جمهوری بر این کسب‌وکارها گفت: با تغییر دولت، مجلس و تغییرات مدیریتی در کشور، بسیاری از مسائل تغییر می‌کند که در اغلب موارد کسب‌وکارها را با مشکلاتی همراه می‌سازد و در برخی موارد نیز این تغییرات، نتیجه خوبی را به وجود می‌آورد و امیدواریم در سال آینده اتفاق نامناسبی از این نظر رخ ندهد.

کسب‌وکار مجازی فقط فروشگاه و تاکسی اینترنتی نیست
با وجود شرایط خاص سال ۱۴۰۰، شاید برخی از افراد، تغییر فرهنگ استفاده از خدمات کسب‌وکارهای مجازی را فرصت مناسبی برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار جدید در این زمینه بدانند. عضو هیات مدیره اتحادیه کشوری کسب‌وکارهای مجازی، چند توصیه برای این افراد دارد؛ نیاز بازار را بشناسند، تقلید نکنند و به تیم‌سازی و استفاده از ایده‌های خلاقانه مبتنی بر فناوری توجه کنند.

الفت‌نسب در این رابطه توضیح داد: پیشنهادم این است که این افراد، مشکلات و نیازهای بازار را شناسایی و بر اساس آن فعالیت کنند. هنوز در زمینه‌های مختلف کسب‌وکارهای مجازی، فضاهای تازه‌ای برای راه‌اندازی و شروع یک فعالیت جدید وجود دارد. بنابراین پیشنهاد نمی‌شود از ایده‌هایی که خودشان کپی شده از کشورهای دیگر هستند تقلید شود؛ زیرا فعالیت در آن‌ها اشباع شده ‌است.

وی ادامه داد: بهتر است با شناخت مسائل و نیازهای جامعه و بازار، کسب‌وکارهایی را که می‌توانند راه‌حلی برای این نیازها باشند راه‌اندازی کنیم. تیم‌سازی خوب و ایده‌های فناورانه‌ای را که با خلاقیت همراه هستند در تیم خود پرورش دهیم و روی آن‌ها کار کنیم. بر این اساس، حوزه‌های مختلفی برای راه‌اندازی کسب‌وکارهای اینترنتی، آنلاین و مجازی وجود دارد و نباید تنها به فروشگاه‌های مجازی و تاکسی‌های اینترنتی به‌عنوان کسب‌وکار مجازی نگاه کرد./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: نماد اعتماد الکترونیکی عضو هیات مدیره اتحادیه کسب وکارهای اینترنتی استفاده از خدمات کسب وکار مجازی سال ۱۴۰۰ راه اندازی برابر شده سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۱۱۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صنایع کوچک

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، آقای محمد حسین مقیسه گفته مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک گفت: سقف ضمانت‌نامه‌های اعتباری به پیشنهاد هیئت مدیره و تصویب مجمع عمومی، از ۵ به ۱۰ میلیارد تومان و سقف انواع ضمانت‌نامه‌های غیراعتباری (پیمانکاری-قراردادی) از ۱۰ به ۲۰ میلیارد تومان افزایش یافت. وی گفت: ضمانت‌نامه اعتباری، برای پوشش خطرپذیری (ریسک) بازپرداخت نشدن تسهیلات اعطایی به نفع بانک‌ها و مؤسسات مالی و اعتباری و همچنین تضمین تامین مالی از طریق سکو‌های تامین مالی جمعی و سکو‌های تامین مالی زنجیره تامین با تخفیف حداکثر ۵۰ درصدی در کارمزد صادر می‌شود.  مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک اضافه کرد: درصد پوشش این نوع ضمانت‌نامه ۱۰۰ درصد اصل و سود تسهیلات سرمایه در گردش، ایجادی و توسعه‌ای را شامل می‌شود.  مقیسه افزود: صندوق با صدور انواع ضمانت‌نامه غیراعتباری به‌نفع کارفرما، تسهیل‌گر اجرای قرارداد‌های واحد‌های تولیدی مشمول تعریف صنایع کوچک است. وی گفت: ضمانت‌نامه‌های شرکت در مناقصه، پیش‌پرداخت و حسن انجام کار را می‌توان مهم‌ترین ضمانت‌نامه‌های پیمانکاری دانست که در صندوق بدون دریافت ودیعه نقدی و با تخفیف حداکثر ۵۰ درصدی در کارمزد، به درخواست واحد‌های تولید کوچک و به نفع کارفرمایان صادر می‌شود.

دیگر خبرها

  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • راه‌‌اندازی آنلاین‌شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در طبس
  • راه اندازی آنلاین شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس
  • بهترین سایت سفارش آنلاین کتاب در ایران
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • راه اندازی داشبورد آنلاین آمارنامه ملزومات دارویی
  • راه‌اندازی داشبورد آنلاین آمارنامه ملزومات دارویی
  • افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صنایع کوچک
  • افزایش ۲ برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟