Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-27@13:58:30 GMT

پروفیل چیست؟ معرفی و قیمت قوطی پروفیل

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۱۱۹۰۷

مقدمه

انواع پروفیل، یکی از پرکاربردترین موادی هستند که در صنعت و ساختمان سازی به کار می‌روند. پروفیل‌ها مقاطعی تو خالی هستند که از آنها برای ساخت و ساز و استحکام سازه‌ها استفاده می‌شود. پروفیل به دلیل دارا بودن از استحکام بالا و همچنین خواص بی نظیر از دیر باز تا کنون، در ساختمان سازی و صنعت‌های مختلف دیگر به کار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروفیل‌ها در انواع و شکل‌های مختلفی تولید می‌شوند. برخی از پروفیل‌ها به عنوان مصالح ساختمانی، برای ساخت پل‌ها و زیبا سازی شهر در کنار سایر مواردی که برای ساخت به کار می‌رود، استفاده می‌شوند. از نوع صنعتی پروفیل نیز در ساخت خودروها به کار گرفته می‌شود. در ادامه به معرفی پروفیل و انواع آن و بررسی قیمت قوطی پروفیل می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

تاریخچه پیدایش پروفیل

پس از جنگ جهانی دوم و خرابی‌های بسیار زیادی که در آلمان و سایر کشورها به وجود آمده بود، در صنعت ساختمان سازی پیشرفت چشمگیری ایجاد شد. ابتدا در آلمان، درست زمانی که بیشترین توجه‌ها به صنعت ساختمان سازی بود، اولین کارخانه ساخت پروفیل ایجاد شد. پس از آن به دلیل محبوبیت بسیار زیادی که پروفیل کسب کرد، در سایر کشورهای اروپایی نیز گسترش یافت.

مانسمن به همراه برادرانش اولین کارخانه تولید پروفیل را احداث کردند. اولین پروفیل‌ها تنها ورقه‌هایی فولادی بودند که به صورت اریب برش می‌خوردند. پس از مدتی شخصی به نام پیگر با ایجاد مقاطع توخالی و بدون درز تحولی دیگر در صنعت ساختمان سازی ایجاد کرد. با پیشرفت روز افزون صنعت ساختمان سازی و دیگر صنایع، توسعه و ساخت پروفیل نیز دچار تحولاتی شد. به نحوی که با اختراع دستگاهی به نام مولر، ساخت پروفیل‌های دایره‌ای و مستطیلی سرعت تولید را افزایش داد. از مشکلات عمده‌ استفاده از پروفیل‌ها نحوه اتصال آنها بود. در سال 1937 با اختراع بست نیز این مشکل حل شد. همچنین در 25 سال گذشته تحقیقات بسیار زیادی در این زمینه صورت گرفته که باعث افزایش مقاومت پروفیل‌ها در برابر آتش سوزی، شکستگی، سایش، خورگی و ... شده است.

 

معرفی انواع پروفیل

همانطور که گفته شد، پروفیل در صنایع مختلفی به کار گرفته می‌شود. به همین خاطر پروفیل‌ها در انواع مختلف و برای کابردهای خاص تولید می‌شوند که پرکاربردترین آنها قوطی پروفی است. بنابراین در ادامه شما را با انواع پروفیل و قیمت قوطی پروفیل آشنا می‌کنیم.

 

پروفیل ساختمانی 

پروفیل‌های ساختمانی در صنعت ساختمان سازی برای ساخت درب و پنجره‌های آلومینیومی به کار برده می‌شوند. پروفیل‌های ساختمانی در شکل‌ها و انواع مختلفی ساخته می‌شوند که در ادامه به آنها می‌پردازیم.

نورد گرم: برای ساخت پروفیل‌های نورد گرم که به شکل قوطی درست می‌شوند، از نورد گرم شمس فولادی استفاده می‌شود. محصولات نورد گرم از استحکام و مقاومت بیشتری برخوردار هستند.

نورد سرد: با استفاده از خم کردن و یا پرس کردن ورقه‌های فولادی، پروفیل‌های ساختمانی نورد سرد ایجاد می‌شود. به دلیل اینکه پروفیل نورد سرد از استحکام و مقاومت کمتری نسبت به پروفیل نورد گرم برخوردار است، از این پروفیل برای کارهای سبک ساختمانی مثل ناودانی، چارچوب درب و تکیه گاه سقف کاذب استفاده می‌شود.

 

مرکب: یکی دیگر از انواع پروفیل ساختمانی، پروفیل‌های مرکب هستند. برای ساخت این نوع از پروفیل‌ها از ترکیب دو نوع سرد و گرم، پروفیل مرکب ایجاد می‌شود. قیمت قوطی پروفیل در هر یک از این مدل‌ها متفاوت خواهد بود.

 

پروفیل صنعتی

استفاده از پروفیل تنها به موارد ساختمانی محدود نمی‌شود. با پیشرفت صنعت ساخت پروفیل، از این مصالح برای صنایع خودرو سازی و نظامی نیز استفاده می‌شود. برای صنعت خودرو سازی از پروفیل‌های قوطی مربعی و مربع مستطیلی به کار برده می‌شود. برای ساخت پروفیل‌های صنعتی که در صنایع خودرو سازی و نظامی به کار می‌روند، یکی از موارد بسیار مهمی که مورد توجه قرار می‌گیرد، خصوصیات مکانیکی و الکتریکی پروفیل است.

 

پروفیل کامپوزیتی

به دلیل مقاومت بیشتر پروفیل‌های کامپوزیتی در برابر خوردگی و ارتعاش که سبب افزایش طول عمر سازه می‌شود، این پروفیل‌ها محبوبیت بسیار بالایی را در بازار کسب کرده‌اند. از این پروفیل‌ها برای استفاده در شرایط آب و هوایی بد و همچنین کاهش زن سازه استفاده می‌شود.

 

پروفیل گالوانیزه

از پروفیل‌هایی که برای ساخت در و پنجره‌های UPVC استفاده می‌شود، پروفیل‌های گالوانیزه است. به دلیل استحکام زیاد در برابر فشار‌های وارده استفاده از این پروفیل بسیار زیاد است. پروفیل گالوانیزه از وزن بسیار کمی نیز برخوردار است که باعث کاهش وزن سازه می‌شود.

قیمت قوطی پروفیل و انواع دیگر پروفیل

عوامل بسیار زیادی بر قیمت انواع پروفیل و قیمت قوطی پروفیل تاثیر گذار است برخی از انها عبارتند از:

متراژ مورد نیاز ضخامت پروفیل نوع فرآیند ساخت نوع سطع مقطع جنس آلیاژ به کار رفته

 

نتیجه گیری

امروزه با پیشرفت صنایع ساختمان سازی، خودرو سازی و نظامی، استفاده از پروفیل‌های مختلف با کاربردهای مختلف بسیار زیاد شده است. استفاده از پروفیل باعث کاهش وزن و افزایش استحکام سازه‌ها می‌شود و همین موارد باعث افزایش محبوبیت پروفیل‌ها شده است.

همچنین پیشنهاد میشود علاوه بر مشاهده قیمت قوطی پروفیل که در این بخش توضیحات مختصری بر عوامل تاثیر گذار آن توضیح دادیم ، میتوانید قیمت روز میلگرد در بنگاه را نیز در سایت آهن سادات مشاهده نمایید

 

منبع: فردا

کلیدواژه: جنگ جهانی دوم خودرو ساخت و ساز شرایط آب و هوایی مشکلات صنعت ساختمان سازی استفاده از پروفیل قیمت قوطی پروفیل استفاده می شود انواع پروفیل پروفیل ها ساخت پروفیل بسیار زیادی خودرو سازی صنعت ساخت برای ساخت نورد گرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۱۱۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ مصوب انواع میوه؛ قیمت گوجه سبز سر به فلک کشیده!

رئیس هیئت مدیره اتحادیه بارفروشان میوه و تره‌بار تهران می‌گوید عرضه نوبرانه‌ها از ۲۰ اردیبهشت‌ماه جاری افزایش پیدا می‌کند و با گسترش عرضه، قیمت‌ها تعدیل و کاهشی می‌شود.

به گزارش همشهری آنلاین، هر روز که از بهار می‌گذرد و به تابستان نزدیک‌تر می‌شویم بر شمار میوه‌های نوبرانه در بازار افزوده می‌شود. طالبی و ملون و هندوانه حالا در همه مغازه‌های میوه‌فروشی تهران دیده می‌شوند. عرضه نوبرانه‌هایی مانند توت‌فرنگی و گوجه سبز و چغاله بادام هم بیشتر شده است.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه بارفروشان میوه و تره‌بار تهران در مورد وضعیت عرضه نوبرانه‌ها در بازار می‌گوید: در حال حاضر نوبرانه‌هایی که به تولید انبوه رسیده و عرضه آن در میدان اصلی زیاد شده است ملون، جانا و طالبی است. بر اساس نرخنامه ما قیمت هر کیلو ملون در میدان اصلی ۸ تا ۱۲ هزار تومان، جانا ۱۰ تا ۱۴ هزار تومان و طالبی ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان است.

اکبر یاوری ادامه می‌دهد: در مورد نوبرانه‌هایی مانند توت‌فرنگی، گوجه سبز و چغاله بادام قیمت‌ها در بازار بر اساس عرضه و تقاضاست. به دلیل اینکه هنوز به تولید انبوه نرسیده است و مورد مصرف عموم نیست قیمت آن‌ها داخل نرخنامه میادین درج نشده است.

گرانترین میوه‌ها

در حال حاضر، گران‌ترین میوه‌های بازار توت‌فرنگی، گوجه سبز و چغاله بادام هستند. قیمت توت‌فرنگی و گوجه سبز و چغاله هنوز در نرخنامه بارفروشان تهران درج نشده اما در میدان اصلی پایتخت هر کیلو توت‌فرنگی ۸۰ تا ۱۲۰ هزار تومان، هر کیلو گوجه سبز ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار تومان و چغاله بادام ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار تومان است. قیمت این نوبرانه‌ها در میوه‌فروشی‌های تهران بسیار بالاتر از میدان میوه و تره‌بار است. هرچه کیفیت و موقعیت جغرافیایی مغازه میوه‌فروشی بالاتر باشد، قیمت‌ها هم گران‌تر است.

اما به طور میانگین هر کیلو توت‌فرنگی در مغازه‌های میوه‌فروشی تهران بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار تومان است که البته با توجه به گرانی آن، فروش آن در مقادیر کمتر ۲۰۰ تا ۵۰۰ گرم رایج است. امری که در مورد گوجه سبز و چغاله بادام هم صدق می‌کند. هر کیلو چغاله بادام هم بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار تومان. قیمت گوجه سبز بین ۶۰۰ هزار تا یک‌میلیون تومان فروخته می‌شود.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه بارفروشان میوه و تره‌بار تهران می‌گوید عرضه توت‌فرنگی، گوجه سبز و چغاله بادام از ۲۰ اردیبهشت‌ماه جاری افزایش پیدا می‌کند. با گسترش عرضه، قیمت این نوبرانه‌ها تعدیل و کاهشی می‌شود.

هندوانه با آب بری زیاد و قیمت کم

رئیس هیئت مدیره اتحادیه بارفروشان میوه و تره‌بار تهران در مورد قیمت هندوانه هم بیان می‌کند: متاسفانه هندوانه به رغم اینکه آب‌بری بسیار زیاد، قیمت بسیار پایینی دارد به طوری که در حال حاضر در میدان بزرگ قیمت هر کیلو هندوانه گرد بین ۵ تا ۱۲ هزار تومان و قیمت هندوانه‌های بیضی که بیشتر صادر می‌شوند از ۱۲ تا ۱۴ هزار تومان است.

یاوری با تاکید بر اینکه سیاست‌ها در مورد کشت محصولات آب‌بر باید تغییر کند، می‌افزاید: کشت این محصولات در ایران اصلا توجیه اقتصادی ندارد و صادرات این محصولات هم به مثابه آن است که ما آبمان را صادر می‌کنیم در حالی که کشوری مانند ترکیه که منابع آبی بسیار زیادی دارد هندوانه ما را وارد می‌کند. این مسئله جای تامل دارد و باید محصولات آب‌بر از طریق کشت فراسرزمینی وارد کشور شوند.

به جز نوبرانه‌ها، قیمت سیب زرد در بازار بالاست و عرضه نوع با کیفیت آن کاهش یافته که علت آن به اتمام فصل تولید سیب برمی‌گردد. در حال حاضر سیب زرد در مغازه‌ها در انواع درجه یک، درجه ۲ و زده‌دار فروخته می‌شود. به طور میانگین قیمت نوع درجه یک آن ۸۵ تا ۹۰ هزار تومان است. سیب قرمز قیمت پایین‌تری دارد و از ۶۵ تا ۸۵ هزار تومان فروخته می‌شود.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه بارفروشان میوه و تره‌بار تهران با بیان اینکه هنوز ۲۵ درصد محصولات سیب درختی در سردخانه‌ها موجود است. کمبودی وجود ندارد، می‌گوید: الان سیب زرد و قرمز در میدان بزرگ تهران از ۱۵ تا ۴۰ هزار تومان است. که ۹۵ درصد سیب‌ها زیر ۳۵ هزار تومان است. قیمت ۴۰ هزار تومانی برای سیب درجه یک میانه است که حدود ۵ درصد بازار است.

بازار پیاز

علاوه بر سیب، قیمت موز هم در میادین میوه و تره‌بار تهران مناسب است. موز در ۳ نوع اکوادور، فیلیپین و هندی موجود است که موز اکوادور با قیمت پایه ۷۵ هزار تومان، موز فیلیپین بین ۶۸ تا ۷۰ هزار تومان و موز هندی ۵۷ تا ۶۰ هزار تومان است.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه بارفروشان میوه و تره‌بار تهران درمورد وضعیت عرضه محصولات تره‌بار هم بیان می‌کند: خوشبختانه هیچ کمبودی در این بخش وجود ندارد. هرچند چند روز شاهد کاهش عرضه پیاز و افزایش قیمت آن به خاطر بارندگی‌های جنوب کرمان و جیرفت بودیم. اما در حال حاضر این کمبود رفع شده و روند قیمت پیاز کاهشی است. به طوری که در حال حاضر هر کیلو پیاز دزفول در میدان بزرگ از ۱۲ تا ۱۵ هزار تومان. پیاز جیرفت هم از ۱۸ تا ۲۳ هزار تومان است.

یاوری با بیان اینکه محصولات کشاورزی با قیمت زیر ۱۰ هزار تومان برای کشاورز هیچ توجیهی ندارد. می‌گوید: در حالی که کشاورزان ما نهاده‌های کشاورزی را به دلار می‌خرند اما محصول تولیدی خود را به ریال می‌فروشند. به طوری که الان ۷۰ درصد گوجه‌فرنگی بوته‌ای زیر ۱۰ هزار تومان فروخته می‌شود. نوع درجه یک آن ۱۵ هزار تومان است که این قیمت‌ها انگیزه‌ای برای کشت سال بعد نمی‌گذارد. نهادهای بالادستی باید با اصلاح الگوی کشت به فکر آینده بخش کشاورزی هم باشند.

دیگر خبرها

  • پنجره دوجداره upvc چی بخرم؟ معرفی بهترین برند پنجره دوجداره upvc
  • قیمت ساندرو در بازار امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • معدوم سازی سه تن انواع موادغذایی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • کاربرد انواع سنگ های مختلف
  • قیمت انواع ملک در تهران در سال ۱۳۵۳
  • نرخ مصوب انواع میوه؛ قیمت گوجه سبز سر به فلک کشیده!
  • صعود ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیونی قیمت سواری لوکس خارجی
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳+ جدول
  • ضرورت معرفی جلوه‌های ایثار و شهادت به نسل جدید