Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از کیش : جعفر آهنگران سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش  در بازدید از طرح هتل گران ملیا کیش واقع در مجاورت کلبه هور؛ بر حمایت های سازمان منطقه آزاد کیش جهت تسریع در روند پیشرفت این طرح ارزشمند تاکید کرد.

آهنگران با بیان این که در سال “تولید، پشتیبانی ها و مانع زادئی ها”سازمان منطقه آزاد کیش از تمام سرمایه گذاران فعال در این منطقه حمایت می کند، گفت: با سرعت بخشیدن به پیشرفت این طرح عمرانی و گردشگری در آینده نزدیک شاهد تحولاتی در حوزه صنعت گردشگری این منطقه خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطالعات اولیه طرح هتل گران ملیا کیش از سال ۹۵ در زمینی به مساحت ۵۰ هزار مترمربع و با حجم سرمایه گذاری بیش از ۱۵۰۰ میلیارد تومان توسط بخش خصوصی آغاز شده است.

این هتل در ۲۲ طبقه و دارای ۲۵۶ اتاق و بیش از ۶۰۰ تخت دارای “اتاق استاندارد، سوئیت رویال، سوئیت، مستر سوئیت و سوئیت میهمان ویژه است.

در تزئینات داخلی این هتل بیشتر از نمادهای ایران باستان استفاده شده است. به عنوان مثال در ورودی این مجموعه از نماد تخت جمشید و ورودی لابی ها از دروازه ملل الگو برداری شده است.

طراحی این هتل برگرفته از طرح بادگیرهای یزد و معماری اصیل ایرانی است. گفته می شود نصب لوستری با ارتقاع ۸ متر در ۴ متر و تمام از جنس کریستال، یکی از جاذبه های این هتل به شمار می رود.

این مجموعه دارای ۷ اتاق ماساژ، استخر و اتاق اسپا برای بانوان و آقایان و همچنین سالن همایش با گنجایش ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ نفر با ۵ رستوران و دو کافی شاپ پیش بینی شده است. همچنین تمام تجهیزات به کار رفته در این هتل از استانداردهای بین المللی برخوردار است.

برند ملیا در سراسر دنیا با ۴۵۰ هتل از برند اسپانیایی با ۵ شاخه تشکیل شده که بالاترین سطح آن گران ملیا هست. از این برند ۱۲ هتل در تمام دنیا وجود دارد و طرح هتل گران ملیا کیش از بهترین برند ملیا در این منطقه در حال ساخت است.

با آغاز طرح هتل گران ملیا کیش بیش از ۴ هزار نفر نیروی انسانی به صورت مستقیم و غیر مستقیم در این مجموعه مشغول به کار هستند و بعد از به بهره برداری رسیدن این طرح ارزشمند ۱۵۰۰ فرصت شغلی جدید ایجاد خواهد شد.

در حال حاضر با ۲۰۰ قرارداد اجرایی و ۶۰ نفری نیروی انسانی در کارگاه و ۲۰ نفر نیروی اداری در این مجموعه مشغول به کار هستند.

لازم به ذکر است در این بازدید مصطفی خانزادی معاون عمرانی و زیر بنایی شورایعالی مناطق آزاد کشور و برخی از معاونان و مدیران سازمان منطقه آزاد کیش حضور داشتند.

48

کد خبر 1499168

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مناطق آزاد سازمان منطقه آزاد کیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۱۴۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرتاب نخستین کاوشگر برای نمونه‌برداری از ماه

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز؛ این اولین بار در تاریخ است که یک کشور تلاش می‌کند از این منطقه مرموز، نمونه جمع‌آوری کند.

بیشتر بخوانید؛ ناسا فضاپیمایی شبیه به پهپاد به ثمر «تایتان» می‌فرستد

چین روز جمعه با موفقیت کاوشگر Chang'e-۶ را به فضا پرتاب کرد و مأموریتی جسورانه را برای جمع‌آوری حدود ۲ کیلوگرم نمونه از سمت دور ماه آغاز کرد. این اولین بار در تاریخ است که یک کشور تلاش می‌کند از این منطقه مرموز، نمونه جمع‌آوری کند.

کاوشگر Chang'e-۶ که توسط موشک Long March-۵ Y۸ قدرتمند حمل می‌شد، پس از رسیدن به مدار برنامه‌ریزی شده، سفر چند هفته‌ای خود به ماه را آغاز کرد. این کاوشگر شامل یک مدارگرد، یک فرودگر، یک صعودکننده و یک کپسول بازگشت است.

انتظار می‌رود Chang'e-۶ در اواخر سال جاری در حوضه Aitken، یک دشت عظیم برخوردی در قطب جنوب ماه، فرود بیاید. این منطقه که به دلیل قدمت باستانی و پتانسیل علمی بالا انتخاب شده است، می‌تواند سرنخ‌هایی را در مورد منشاء و تاریخچه ماه ارائه دهد.

جمع‌آوری نمونه از سمت دور ماه یک چالش فنی پیچیده است زیرا این منطقه از دید مستقیم زمین پنهان است. برای غلبه بر این مشکل، Chang'e-۶ از یک ماهواره رله برای برقراری ارتباط با زمین استفاده خواهد کرد.

این کاوشگر همچنین حامل چهار ابزار علمی بین‌المللی است که توسط دانشمندانی از فرانسه، اروپا، ایتالیا و پاکستان توسعه یافته است. این ابزارها برای مطالعه ترکیب، خواص فیزیکی و تاریخچه نمونه های جمع‌آوری شده استفاده خواهند شد.

ماموریت Chang'e-۶ گامی مهم در اکتشاف ماه توسط چین است. این کشور در سال ۲۰۲۰ با ماموریت Chang'e-۵ از سمت نزدیک ماه نمونه‌برداری کرد و اکنون قصد دارد با رسیدن به سمت دور ماه به اکتشافات خود ادامه دهد.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1229352 برچسب‌ها سفر به کره ماه

دیگر خبرها

  • تلاش می‌کنیم ایستگاه دارک تا قدس در خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • تلاش می‌کنیم بخشی از خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • استاندار اردبیل: راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌ برداری می‌رسد
  • آخرین وضعیت مرکز نمایش‌های آئینی «صبا»/ بهره‌برداری مرکز تا پایان امسال
  • پرتاب نخستین کاوشگر جهان برای نمونه‌برداری از سمت دور ماه
  • پرتاب نخستین کاوشگر برای نمونه‌برداری از ماه
  • پرده‌برداری از تابلوی نامگذاری بلوار ورودی دانشگاه آزاد اصفهان
  • پرده‌برداری از تابلوی نامگذاری بلوار ورودی دانشگاه آزاد اصفهان به نام دکتر فروغی
  • کشف نخستین سیاره بی‌ستاره!
  • نگاهی به قیمت هونگچی H۵ در بازار آزاد؛ یکی از گران‌ترین چینی‌های بازار + جدول