Web Analytics Made Easy - Statcounter

سه گروه زنان، جوانان و کسانی که قبلا به کرونا مبتلا شده اند بیشتر در خطر بروز عوارض جانبی واکسن کرونا قرار دارند.

به گزارش برنا؛ در حال حاضر بیش از یک سال از همه گیری کووید 19 در جهان گذشته است و ما هنوز در معرض خطر این ویروس هستیم. طی ماه های گذشته واکسن های زیادی توسط کشورهای مختلف ساخته شده و در پی شروع گسترده واکسیناسیون، گزارش‌های مختلفی در مورد عوارض جانبی این واکسن ها ثبت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 بر اساس این گزارش‌ها، بسیاری از دریافت کنندگان واکسن از عوارض جانبی پس از واکسیناسیون شکایت کرده اند و حتی چندین مورد فوت نیز مشاهده شده است. به همین دلیل سوال مهمی برای بسیاری از افراد مطرح می شود که آیا مشاهده و بروز عوارض جانبی واکسن های کرونا برای همه معمول است؟

متخصصین بهداشتی در خصوص این موضوع اعتقاد دارند که اینطور نیست. طبق مطالعات انجام شده،  تقریبا همه کسانی که واکسن کووید ۱۹ را تزریق کنند، عوارضی را تجربه نخواهند کرد و بر اساس گزارش مرکز کنترل بیماری های ایالات متحده، سه گروه از افراد بیشتر از دیگران ممکن است با عوارض جانبی واکسن کرونا مواجه شوند. البته منظور از این عوارض، عوارض خفیف و غیر جدی تزریق واکسن است.

زنان بیشتر از مردان در معرض ابتلا به عوارض جانبی واکسیناسیون کرونا هستند

 تجزیه و تحلیل اطلاعات افراد واکسینه شده توسط مرکز کنترل بیماری های ایالات متحده نشان داده است که بیشتر عوارض جانبی پس از واکسیناسیون کرونا توسط زنان گزارش شده است. حدود ۶۹ درصد از کل زنانی که واکسن کووید ۱۹ زده اند با عوارض جانبی ضعیفی مواجه شده اند. متاسفانه هنوز دلیل مشخصی برای این موضوع شناسایی نشده و مشخص نیست چرا جنسیت می تواند بر عوارض جانبی واکسن های کرونا تاثیر بگذارد.

جوانان بیشتر با عوارض واکسیناسیون کرونا مواجه می شوند

در تمام آزمایشات بالینی واکسن های مختلف کرونا، جوانان بیش از سایرین عوارض جانبی دوزها را متحمل شدند. به گفته کارشناسان ، این موضوع  به دلیل شرایط سیستم ایمنی بدن آن ها است. به گزارش سیناپرس، در حقیقت جوانان دارای سیستم ایمنی قوی تری بوده و مصونیت بیشتری در برابر عوامل بیماری زا دارند، در نتیجه بدن آنها پاسخ قوی تری به عوامل بیماری زای خارجی نشان داده و این موضوع باعث مشاهده عوارض جانبی واکسن در بدن جوانان می شود که به هیچ عنوان خطرناک نبوده و جای نگرانی ندارد.

کسانی که به کرونا مبتلا شده اند مستعد ابتلا به عوارض جانبی پس از واکسیناسیون هستند

اگر شما طی سال گذشته به کرونا مبتلا شده و قصد دارید به زودی واکسینه شوید در خطر بروز عوارض جانبی واکسن قرار داشته و باید مراقب باشید. بررسی های انجام شده توسط متخصصان نشان داده افرادی که قبلاً به ویروس کرونا مبتلا شده و بهبود یافته اند ، پس از واکسیناسیون بیشتر دچار عوارض جانبی می شوند.

 بررسی های انجام شده در مورد دلیل این موضوع نشان می دهد سیستم ایمنی بدن افرادی که به کرونا مبتلا شده اند، مشخصات ویروس را در حافظه خود حفظ کرده و  هنگامی که واکسن تزریق شده و وارد بدن این افراد می شود، سیستم ایمنی بدن با سرعت بیشتری نسبت به افراد عادی شروع به مبارزه با ویروس کرده و در حقیقت پاسخ سریع تری به عامل بیماری زای مهاجم می دهد.

به همین دلیل ممکن است برخی از افرادی که ویروس کرونا نداشته اند ، پس از واکسیناسیون عوارض جانبی را تجربه نکنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: واکسن کرونا کرونا مبتلا شده پس از واکسیناسیون عوارض جانبی واکسن سیستم ایمنی شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۱۴۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما: دکتر  شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.
وی پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.
رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تصریح کرد: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟ (فیلم)
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • (ویدئو) چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!