Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، پردیس امید نام پروژه سینمای است که از سال ۹۷ با ابتکار سازمان همیاری شهرداری ها و دهیاری های کشور ، سازمان امور سینمایی و سمعی بصری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای شهرهای فاقد سالن سینما در دستور کار قرار داد  و در این ارتباط تاکنون ۲۰ پردیس سینمایی در این شهرها احداث و ۱۱ پردیس دیگر نیز در دست اقدام قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

و پردیس سینمایی امید شیروان به عنوان بیست و یکمین پردیس  با زیربنای ۷۰۰ مترمربع و ۹۵۰ مترمربع زمین با سه سالن و ظرفیت ۳۰۰ صندلی  مهرماه سال گذشته عملیات اجرایی آن با پیمانکاری شهرداری این شهر شروع شد.

شهرداری متعهد شد  تا با بهره گیری از ۱۲ میلیارد ریال کمک های بلاعوض سازمان سینمایی و همیاری شهرداری ها و دهیاری های کشور و ۱۰ میلیارد ریال کمک فرمانداری این شهرستان این پروژه را تا فروردین ماه سال ۱۴۰۰ به بهره برداری برساند و حال در آستانه نزدیک شدن به زمان تحقق این تعهد ، بررسی ها نشان می دهد که این پروژه نه تنها به سرانجام نرسید که صرفا ۲۵ درصد پیشرفت دارد و تکمیل آن در شرایطی که تاکنون بنا به ادعای شهرداری ۸ میلیارد ریال اعتبار هزینه شد، حدود ۳۰ میلیارد ریال  دیگر بودجه نیاز دارد..
بهانه های دم دستی شهرداری برای تاخیر پروژه 
معاون شهردار شیروان میزان پیشرفت فیزیکی این پروژه که قرار بود ، طبق تعهد شهرداری فروردین ماه جاری به بهره برداری برسد، را حدود ۲۵ درصد اعلام کرد و دلیل این تاخیر را عدم پرداخت به موقع اعتبار، ممانعت اداره کل راه و شهرسازی به دلیل قرارگیری پروژه در داخل زمین ملی و فضای سبز و شرایط  نامناسب جوی اعلام کرد.
مسعود الهی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا  ضمن قبول تعهد شهرداری برای افتتاح این پروژه در فروردین ماه سال جاری  گفت : تاکنون برای ساخت این پروژه حدود ۸ میلیارد ریال از محل اعتبار شهرداری هزینه  شد و اعتبار ۷ میلیارد ریالی فرهنگ و ارشاد اسلامی به دلیل درخواست ضمانت نامه از سوی ذیحساب برای واریز این اعتبار  تخصیص نیافت و مشکل مالی باعث شده تا این پروژه به سرانجام نرسد.
تکذیب توقف پروژه از سوی راه و شهرسازی 
رییس اداره راه و شهرسازی شهرستان شیروان گفت: اداره کل متبوعش هیچ ممانعتی از اجرای پروژه پردیس سینمایی شیروان نداشت، ولی به دلیل قرارگیری طرح در اراضی ملی و فضای سبز ، صرفا تذکر به شهرداری داده شد تا برای رفع تصرف درخواست کتبی خود را به راه و شهرسازی ارایه دهد.
محمود رضازاده در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : به هر حال شهرداری باید برای رفع تصرف این زمین مراحل قانونی آن را طی کند تا در آینده برای دریافت سند دچار مشکل نشود و تاکنون هیچ اقدامی برای توقف پروژه از سوی راه و شهرسازی انجام نشده است.
پرداخت اعتبار مشروط به پیشرفت فیزیکی 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی گفت : براساس موافقت نامه اولیه قرار بود تا سازمان سینمایی و سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور در مجموع ۱۲ میلیارد ریال اعتبار برای ساخت پردیس سینمایی شیروان اختصاص دهند که پرداخت این اعتبار نیز مشروط به پیشرفت فیزیکی و ارایه صورت وضعیت پیشرفت کار است.
حسین فرخنده در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : علاوه بر آن فرمانداری شهرستان شیروان نیز متعهد شد تا ۱۰ میلیارد ریال اعتبار برای ساخت این پروژه اختصاص دهد که مجموع اعتبار از سوی این سه دستگاه حدود ۲۲ میلیارد ریال بود و شهرداری نیز متعهد شد که پروژه را در یک پروسه ۶ ماهه به بهره برداری برسند.
وی  اظهار داشت: شهرداری به عنوان پیمانکار مالک و بهره بردار این طرح است که باید طرح به مرحله ای از پیشرفت( اجرای ستون ها) برسد تا اعتبار سازمان سینمایی کشور جذب شود که اخیرا به مرحله ستون ها رسید و اعتبار نیز در حال پرداخت است.

وی خاطرنشان کرد : بزودی حدود ۲ میلیارد ریال اعتبار تعهدی از سوی سازمان سینمایی کشور در اختیار شهرداری قرار می گیرد و پنج میلیارد اعتبار مابقی این سازمان نیز متناسب با پیشرفت فیزیکی به شهرداری پرداخت می شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی خاطرنشان کرد : علاوه بر آن سهم سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور نیز در سه مرحله براساس حجم پیشرفت فیزیکی به شهرداری پرداخت خواهد شد و مشکلی از لحاظ پرداخت اعتبار در صورت تعهد شهرداری وجود ندارد.
فرخنده این را هم گفت که هزینه ساختمان و تاسیسات بر عهده شهرداری است .
استان خراسان شمالی با جمعیت ۸۶۳ هزار نفری  دارای ۹ سالن سینما  با ۲۷۴ صندلی و ۱۲ سالن نمایش دارد.

برچسب‌ها بجنورد سازمان سینمایی و امور سمعی و بصری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینما اعتبارات سالن سینما شیروان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بجنورد سازمان سینمایی و امور سمعی و بصری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بجنورد سازمان سینمایی و امور سمعی و بصری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینما اعتبارات سالن سینما شیروان اخبار کنکور شهرداری ها و دهیاری های کشور فرهنگ و ارشاد اسلامی میلیارد ریال اعتبار سازمان سینمایی پیشرفت فیزیکی خبرنگار ایرنا پردیس سینمایی راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۱۵۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری حصار‌کشی در پارک لاله را متوقف می‌کند؟!

حصار کشی در بوستان لاله تهران طی روز‌های اخیر با واکنش‌های مختلفی از سوی شهروندان روبه رو بوده و به نظر می‌رسد پروژه مد نظر شهرداری به دلیل واکنش‌ها فعلا تعلیق شده است.

به گزارش مهر، پارک لاله یکی از خاطره‌انگیزترین پارک‌های تهران با وسعت ۳۵ هکتار است و کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که به پایتخت سفر کرده باشد و نام پارک لاله را نشنیده یا از آن بازدید نکرده باشد.

پارک لاله گونه‌های مختلف گیاهی مثل چنار، اقاقیا، کاج، سرو نقره‌ای، نارون، پالم، اقاقیا، افرا، ماهونیا، بربریس و صنوبر وجود دارد و فضای سبز زیبای آن محلی مناسب برای آرامش و استراحت و رهایی از شلوغی و آلودگی‌های شهر است. در قسمت جنوبی پارک نیز آب‌نما‌ها و جوی‌های مارپیچ به سبک ژاپنی ساخته شده است که با جلوه زیبای خود، این بوستان را به یکی از معروف‌ترین پارک‌های تهران تبدیل کرده‌اند.

طی روز‌های اخیر تصاویری از سوی برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که نشان می‌دهد قطعه‌ای از پارک لاله به مساحت بیش از سه هزار هزار متر مربع حصارکشی شده و ظاهراً قرار است در این زمین تغییراتی حاصل شود. این تغییرات در جنب غربی ایستگاه آتش‌نشانی و روبه‌روی خیابان پورسینا بوده و آنجا حصار‌هایی نصب شده است.

درباره این ماجرا به سراغ برخی از مسؤولان شهرداری تهران اعم از سازمان بوستان‌ها و شهرداری منطقه ۶ رفتیم.

روابط عمومی شهرداری منطقه ۶ در این زمینه اعلام کرد: هر گونه دخل و تصرف در بوستان‌ها برعهده سازمان بوستان‌ها است و شهرداری مناطق فقط در بحث نگه داشت بوستان‌ها دخیل است.

یکی دیگر از مدیران شهری هم به مهر گفت: سرانجام حصار کشی مشخص نیست و شاید کلاً طرحی که مد نظر بوده لغو شود و اجرایی نشود.

وی افزود: ساخت فرهنگسرا و سرویس بهداشتی از جمله پروژه‌های مطرح شده بوده است که اجرای آن فعلاً تعلیق شده و سرانجام آن مشخص نیست

همچنین تلاش خبرنگار با مدیران سازمان بوستان‌ها به نتیجه نرسید و مسؤولان این حوزه حاضر به پاسخگویی نشدند.

هنوز موضوع بوستان قیطریه و حواشی مربوط به آن تمام نشده که ماجرای بوستان لاله آغاز شده است و اکنون باید دید سرانجام حصارکشی چه خواهد شد و آیا پروژه در نظر گرفته شده اجرایی یا کامل تعلیق خواهد شد؟

دیگر خبرها

  • اکران تگزاس ۳ از ۲ خرداد در سینماهای سراسر کشور
  • اعتبار ۱۷ میلیارد ریالی برای نگهداری سالانه از آبنماهای منطقه ۵ اصفهان
  • «تگزاس ۳» به سینما می‌آید
  • «تگزاس ۳» و «عطرآلود» به سینما می‌آیند
  • قرارداد سرگروهی «تگزاس ۳» و «عطرآلود» ثبت شد
  • اولویت اصلی شهرداری رفسنجان تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است/ ۲۰ پروژه شهری در مراحل پایانی
  • شهرداری حصار‌کشی در پارک لاله را متوقف می‌کند؟!
  • آغاز ساخت دو زمین ورزشی در مهدیشهر
  • ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد
  • پیشرفت ورزش استان یزد با همکاری تمامی نهاد‌ها