Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسحاقی با بیان این‌که اگر به اقتصاد مقاومتی توجه می‌کردیم قطعا امروز با مشکل نهاده‌های دامی و مشکلات عدیده‌ای که در کمبود اقلام مایحتاج روزمره مردم مشاهده می‌شود، مواجه نمی‌شدیم گفت: مجلس در بحث نظارت، اگر موانع مدیریتی در تحقق شعار سال مشاهده کند، قطعا برخورد قضایی و تخلفاتی خواهید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سلمان اسحاقی نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خاورستان، در مورد بیانات مقام معظم رهبری در روز اول سال و شعار سال با عنوان "تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها"، اظهار کرد: بیش از 10 سال است که مقام معظم رهبری مکرر به اقتصاد مقاومتی تاکید می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشکل نهاده‌های دامی و مایحتاج عمومی به دلیل بی‌توجهی به اقتصاد مقاومتی است

وی افزود: اگر به اقتصاد مقاومتی توجه می‌کردیم قطعا امروز با مشکل نهاده‌های دامی مواجه نمی‌شدیم. اگر ما بیش از 10 سال به اقتصاد مقاومتی، جهش تولید و تلاش مضاعف توجه می‌کردیم امروز با مشکل عدیده‌ای که در کمبود مایحتاج روزمره مردم در بحث گوشت مرغ و قیمت‌های آن مواجه هستیم، مواجه نبودیم.

نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: شاید یکی از دلایلی که امروز با این مشکلات مواجه هستیم عدم‌توجه و تحقق شعارهای سال‌هایی بود که مقام معظم رهبری به عنوان یک چراغ راه تبیین کرده بودند.

مسئولانی که به جای اجرای شعار سال به سخنرانی و بیانیه بسنده می‌کنند

اسحاقی عنوان کرد: متاسفانه یک مشکل اساسی در مملکت خود احساس می‌کنیم و آن هم این است وقتی که این چراغ راه روشن می‌شود عده‌ای از مسئولان و افرادی که می‌توانند این دغدغه را یک چراغ راه بدانند به چند توئیت، سخنرانی و بیانیه در ماه‌های اول بسنده می‌کنند و به سمت اجرایی شدن نمی‌روند.

وی اظهار کرد: اگر دقت شود متوجه خواهیم شد که بیش از یک دهه است مقام معظم رهبری در مورد اقتصاد مقاومتی صحبت می‌کنند.

نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مقام معظم رهبری با نظرات کارشناسی همراه هستند و در این خصوص می‌فرمایند که مانع‌زدایی و پشتیبانی؛ یکی از دلایلی که اقتصاد مقاومتی آنگونه که مقام معظم رهبری می‌خواستند محقق نشد، به دلیل موانعی بوده که در راه جهش تولید و تحقق اقتصاد مقاومتی بوده است.

موانع رشد و شکوفایی اقتصاد ایران

اسحاقی به موانع رشد و شکوفایی اقتصاد ایران اشاره کرد و گفت: عدم شجاعت، جسارت و حضور میدانی مدیران مرتبط، بانک‌هایی که ربایی کار می‌کنند نه اسلامی، شرایط سخت برای دریافت تسهیلات برای تولید کننده و سرمایه‌گذار واقعی، وجود رانت و پارتی برای برخی از افراد جهت دریافت تسهیلات کم بهره به جای تولید کننده واقعی، تاخیر در همکاری و رساندن زیرساخت توسط شرکت‌های خدمات‌رسان به واحدهای تولیدی و ... از جمله موانع رشد و شکوفایی اقتصاد است.

وی ادامه داد: موانع؛ یعنی عالی‌ترین مقام استان مدیران اجرایی دستگاه‌های مختلف را به ورود یک سرمایه گذار به استان و خروج  با دست پر طی بازه زمانی یک ماهه مکلف کند نه بازه زمانی 6 ماه و چند ساله.

نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر به موانع در سطح کلان کشور نگاه شود طبق صحبت مقام معظم رهبری که فرمودند "تمام رفع مشکلات کشور در خود کشور است"، قابل برطرف شدن است.

اسحاقی افزود: رفع مشکلات استان ما و تحقق شعار سال که شعار مبارکی است در خود استان می‌تواند برای مردم مبارک باشد.

برنامه‌های مجلس برای جهش تولید

وی در مورد برنامه‌های مجلس برای جهش تولید، بیان کرد: مجلس باید به سمت تنقیح قوانین برود. در مجلس شورای اسلامی برای این‌که بخواهیم مانع‌زدایی کنیم به قانون جدید نیاز نداریم بلکه باید به سمت تنقیح قوانین برویم.

نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مجلس شورای اسلامی اگر بتواند قوانین مرتبط را اصلاح کند و قوانینی که اصلاح شدند بتوانند به سرمایه گذاران در بحث‌های مختلفی از جمله مالیات کمک کنند، تاثیر بسیار زیادی دارد.

نظارت مجلس شورای اسلامی بر مبنای شعار سال

اسحاقی تصریح کرد: در مجموع مجلس شورای اسلامی نظارت خود را بر مبنای شعار سال جلو خواهد برد؛ نظارتی که نمایندگان خواهند داشت به این صورت است که اگر موانعی را مشاهده کنند که موانع مدیریتی باشد قطعا برخورد قضایی و تخلفاتی خواهیم کرد. اگر موانع اعتباری، تنقینی و تنقیحی قوانین باشد قطعا به سمت رفع موانع و گزارش دادن به مردم پیش خواهیم رفت.

وی در مورد اصلاح نظام بانکی و گمرک در مبارزه با فساد، افزود: یکی از موانع تولید این است که استان ما در کنار کشورهای افغانستان و پاکستان که کشورهای پر جمعیت منطقه است قرار دارد اما مرزهای ارتباطی ما قطع و ضعیف است.

نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر مرزهای ارتباطی با کشورهای افغانستان و پاکستان را برای صادرات بازگشایی و تقویت کنیم و تعامل با این کشورها داشته باشیم، جمعیت بسیار زیاد را در بحث صادرات پوشش خواهد داد.

دیده‌نشدن مرزهای کشور مانعی برای اقتصاد

اسحاقی بیان کرد: یکی از موانع موجود برای تحقق شعار سال همین دیده‌نشدن مرزهای کشور و استان ما با کشورهایی از جمله افغانستان و پاکستان است.

وی در مورد گره‌زدن اقتصاد به رفع تحریم به جای خنثی‌سازی تحریم، تصریح کرد: برجام یک خروجی بسیار ارزشمندی داشت و آن هم این بود که به مردم به صورت میدانی، محسوس، ملموس و متقن با تمام شواهد نشان داد که تکیه بر غرب جز خسارت و ضرر برای کشور چیزی نیست. تکیه به غرب یعنی برگشت به عقب. هر موقع به غرب اعتماد و تکیه کنیم باید مطمئن باشیم که غرب هیچ وقت از پیشرفت، توسعه و اقتدار و عزت کشور ما حمایت نمی‌کند.

برجام دیگری نخواهیم داشت

نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی در مورد عجله‌ای که امام خامنه ای در اجرای برجام فرمودند و به ضرر مردم ایران بود، اظهار کرد: مردم مطمئن باشند قطعا برجام دیگری نخواهیم داشت.

اسحاقی عنوان کرد: مردم می‌دانند که اعتماد به غرب یعنی برجامی دیگر. مگر ما در اعتمادهای بیش از 40 سال گذشته به نتایجی رسیدیم که در ادامه بخواهیم به برجام‌های دیگری برسیم؟

وی ادامه داد: این‌که مسئولان در اجرای برجام عجله نکنند را مقام معظم رهبری قبل از امضای برجام، حین اجرای برجام و اکنون که چیزی از برجام نمانده بارها تاکید و اشاره کردند.

نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی گفت: نگاه مقام معظم رهبری، نگاه به داخل است. ما در داخل کشور کمبودی نداریم که بخواهیم با غرب در حوزه اقتصاد به سمت برجام‌های دیگری برویم. ما زمانی می‌توانیم پای میز مذاکره برویم که در اقتصاد از قدرت بالایی برخوردار باشیم.

اسحاقی ادامه داد: یکی از دلایلی که غرب را از صحنه جنگ و رودررویی با ایران در عرصه نبرد دچار تردید کرده حوزه اقتصاد نیست بلکه اقتدار ایران در حوزه دفاعی، امنیتی و جنگی توسط نیروهای دفاعی ارتش، سپاه، بسیج و نیروی انتظامی است.

ایران از سر نیاز پای میز مذاکره نمی‌رود

وی افزود: امروز باید در ایران در حوزه اقتصاد به جایگاهی برسیم که غرب بداند ما از سر نیاز سر میز مذاکره نمی‌نشینیم بلکه آنها باید سر میز مذاکره بنشینند و آنگاه ما اختیار داریم که پای میز مذاکره برویم یا نه.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی اقتصاد مقاومتی مقام معظم رهبری میز مذاکره تحقق شعار جهش تولید شعار سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۱۶۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای نظام شایستگی در بخش عمومی ومهار تورم در مجلس موردتوجه باشد

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«نبی‌الله محمدی» از حوزه انتخابیه خدابنده به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

*در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

شاهد ظهور جریان جدیدی در کشور هستیم که دارای ایده‌های علمی و تخصصی هستند یعنی مستقلینی که با پشتوانه مردمی وارد انتخابات شدند. مجلس خانه ملت است و مجلسی موفق خواهد بود که اغلب با پشتیبانی توده مردم و اقشار مختلف شکل گرفته باشد. چنین مجلسی می‌تواند حداکثر منافع را برای عموم مردم دنبال کند. امیدوارم با همت والای مردم شریف نتایج دور دور انتخابات در ۲۱ اردیبهشت سال ۱۴۰۳ طوری رقم بخورد که شاهد رشد و اثر گذاری جریان مردمی و مستقلین متخصص در مجلس شورای اسلامی آینده باشیم. تلاش احزاب و مستقلین در مجلس برای کسب ریاست فراکسیون‌ها و کمیسیون‌های تخصصی و تلفیق و در ادامه کسب ریاست مجلس وجود خواهد داشت با توجه به اینکه مستقل مردمی هستم جریانی را که بیشتر به عقاید و افکار مردم نزدیک باشد و به فکر منافع مردم و حل جدی مشکلات مردم باشند و منفعت عمومی استان را در بر داشته باشد را ترجیح خواهیم داد.

*مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

ارتقای نظام شایستگی در بخش عمومی، پیش گیری از افزایش بی رویه حجم نقدینگی بدون پشتوانه، مهار تورم، جهش تولید با مشارکت مردم و تسهیل قانونی زیر ساخت‌های لازم برای سرمایه گذاری‌های بیشتر و بهبود رتبه استان در تصویب و تخصیص اعتبارات جاری و تملک دارایی‌های سرمایه‌ای (افزایش بودجه استان) در حوزه‌های مختلف از جمله موضوعاتی است که باید در مجلس آینده مورد توجه قرار گیرد.

*اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

با توجه به مشکلات موجود در حوزه اقتصاد و معیشت و با عنایت به نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری با عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم و با توجه به تخصص و سوابق اینجانب اولویت با کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات یا کمسیون اقتصادی مجلس خواهد بود.

*مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی سال ۱۴۰۳ را سال تولید با مشارکت مردم نامگذاری فرمودند، مشکلات اقتصادی و معیشتی و تورم از چالش‌های اصلی کشور و استان محسوب می‌شود که از منظر تقنینی و نظارتی توجه به ارتقا نظام شایستگی در اداره امور عمومی و پیش‌گیری از افزایش حجم نقدینگی بدون پشتوانه، سبب بهبود وضعیت خواهد شد. نیز رشد تولید در استان به همراه حفظ محیط زیست از جمله چالش‌هایی هست که از منظر تقنینی و نظارتی توجه به رشد در فناوری و استفاده از فناوری‌های جدید و رعایت استاندارهای تولید، سبب رشد تولید و حفظ محیط زیست به صورت توأمان می‌شود.

با توجه به وسعت و جمعیت استان، پایین بودن درآمد سرانه استان به نسبت درآمد سرانه در کشور مشکلی است که با تسهیل قانونی بسترهای سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذاران جدید یا رشد در تولید در صنایع مختلف در استان قابل جبران است. عدم انطباق حقوق و مزایا با امرار معاش و با نرخ تورم چالشی است مهم، بطوری که وضعیت حقوق و دستمزد کارکنان بخش دولتی و خصوصی (کارگری) و دریافتی بازنشستگان و دریافتی تحت پوشش کمیته امداد امام (ره) با توجه به نرخ تورم مناسب نیست و باید نرخ افزایش حقوق از نرخ تورم سالانه کمتر نباشد. عدم انطباق خدمات دولتی در استان زنجان با مالیات دریافتی دولت چالشی دیگر است که مستلزم دریافت سهم استان در بودجه عمومی سالانه است.

مشکلات مربوط به کیفیت خدمات تحت پوشش بهزیستی و نهادهای حمایتی و مشکلات مربوط به بیمه روستایی و عشایری و مشکلات تعاونی‌های مسکن در شهر و مشکلات معطوف به مسکن ملی از قبیل تأخیر در تحویل و نرخ تسهیلات و بهای تمام شده آن، مشکلات زارعین با منابع طبیعی از جمله چالش‌های دیگر در استان و کشور است که باید به طرق قانونی مورد توجه قرار گیرد. مشکل مدیریت آب کشاورزی و آب شرب در برخی روستاها، با توجه به بودجه امسال وضعیت اعتبارات حوزه آموزش، بهداشت و درمان، کشاورزی، ورزش و فرهنگ و در حوزه راه وضعیت جاده‌های قره پشتلو، جاده دندی، و راههای مواصلاتی طارم و راه‌های روستایی از چالش‌های دیگر است که لازم است در سال‌های آتی با تصویب و تخصیص اعتبارات متناسب با درآمدهای استان، شاهد روند بهبود در این زمینه‌ها باشیم.

کد خبر 6079792

دیگر خبرها

  • شش مولفه اقتصاد مقاومتی متعلق به مردم است 
  • نقش شوراها در تحقق شعار سال انکار ناپذیر است
  • بیکاری معضلی جدی/ ضرورت رفع مشکلات حوزه کشاورزی
  • ارتقای نظام شایستگی در بخش عمومی ومهار تورم در مجلس موردتوجه باشد
  • تمام ظرفیت‌ها وتجارب مدیریتی برای حل مشکلات مردم بهره‌گیری می شود
  • آگاه‌سازی عمومی برای کاهش ورود پرونده‌ به دادگستری
  • عباسی: تضارب آرا در مجلس، طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است / وحدت در حل مشکلات و اقتدار نظام اولویت اصلی + فیلم
  • عباسی: : تضارب آرا در مجلس امری طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است/ وحدت در حل مشکلات مردم و اقتدار نظام اولویت اصلی مجلس است + فیلم
  • موانع تولید ۲۴ کارخانه در البرز طی سال گذشته رفع شد
  • تلاش دستگاه قضایی برای تحقق شعار سال